A ja se sjetio, reko je.bo sebe nije valjda skinuo onoliku kvotu, i razmisljam kud i ja budala ne uplatiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:zaboraviopinoglavi je napisao/la: @najgora_bagra jel odigra duplu pobjedu?sad idemo protiv zelje iz 2 u 1

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
A ja se sjetio, reko je.bo sebe nije valjda skinuo onoliku kvotu, i razmisljam kud i ja budala ne uplatiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:zaboraviopinoglavi je napisao/la: @najgora_bagra jel odigra duplu pobjedu?sad idemo protiv zelje iz 2 u 1
ma samo nekako da prezivimo Zeljkana, ali sta je, tu je, moramo kako znamo i umijemofukaratz je napisao/la:mal osmo se ispuhali ali sad moramo dalje maksimalno ozbiljno! SAMIR MERZIC JE POVRIJEDIO PREPONE I PITANJE JE KOLIKO CE BITI OUTkako cemo skrpiti odbranu protiv Zelje pojma nemam
ostali smo bez cetiri stopera
ma sta ti znasAerials je napisao/la:Vjeruj na riječ da se sprema još veći spektakl uskoro
Ako ti tako kazes onda okAerials je napisao/la:Vjeruj na riječ da se sprema još veći spektakl uskoro
Opasna ti ova chingiliChinaglia je napisao/la:ma sta ti znasAerials je napisao/la:Vjeruj na riječ da se sprema još veći spektakl uskoro
druze, de malo, nemoj citirat' najdrazu, ispostuj jebgafukara87 je napisao/la:Ako ti tako kazes onda okAerials je napisao/la:Vjeruj na riječ da se sprema još veći spektakl uskoro
opasna, a tek sto je lijepapinoglavi je napisao/la:Opasna ti ova chingiliChinaglia je napisao/la:ma sta ti znasAerials je napisao/la:Vjeruj na riječ da se sprema još veći spektakl uskoro
Slijepa* cim tebe voliChinaglia je napisao/la: opasna, a tek sto je lijepa
DoeTz je napisao/la:Slijepa* cim tebe voliChinaglia je napisao/la: opasna, a tek sto je lijepa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.