zamisli jos da su otisli 20 nivoa ispod u cadjave.BadrHari je napisao/la:Smanjise se divovi u strumfove
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
brig je napisao/la:Od svih mi najviše žao Zukanovica onog, morat će malo sad korigovat cijene
Čini mi se da sam pročitao kako kuka da je džaba doš'o iz Njemačke radi ovog.

@Ajzea mislim da imaš novi potpis.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ako je kvalifikacija za cadjavost zagađen zrak, tu su Teheranci već negdjezuhdija je napisao/la:zamisli jos da su otisli 20 nivoa ispod u cadjave.BadrHari je napisao/la:Smanjise se divovi u strumfove

Svaka cast Slobodi, niko im na terenu parirati ne moze.
Jedini ozbiljan konkurent, Zrinjski, je isprskan na Tusnju. Ako i Plavce iz doline detonatora uzmu, nista ih od duple krune sprijeciti neće
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Znaš šta je meni u svemu ovom najbolje, što nam je statut ubleha kako oni kazu. Neka je, hvala Allahu dragom, vječno ću se zahvaljivati ljudima koji su skontali ono 51-49..wobly92 je napisao/la:brig je napisao/la:Od svih mi najviše žao Zukanovica onog, morat će malo sad korigovat cijene
Čini mi se da sam pročitao kako kuka da je džaba doš'o iz Njemačke radi ovog.![]()
@Ajzea mislim da imaš novi potpis.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
ma niko kao zenica i vec godinama. podudlaj jedan auspuh da dodjes sebi. indijac vas unisti.BadrHari je napisao/la:Ako je kvalifikacija za cadjavost zagađen zrak, tu su Teheranci već negdjezuhdija je napisao/la:zamisli jos da su otisli 20 nivoa ispod u cadjave.BadrHari je napisao/la:Smanjise se divovi u strumfove![]()
Svaka cast Slobodi, niko im na terenu parirati ne moze.
Jedini ozbiljan konkurent, Zrinjski, je isprskan na Tusnju. Ako i Plavce iz doline detonatora uzmu, nista ih od duple krune sprijeciti neće
Hoću hoću, selam za multietnicki sandzak i fočakezuhdija je napisao/la:ma niko kao zenica i vec godinama. podudlaj jedan auspuh da dodjes sebi. indijac vas unisti.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Tebi je Sloboda drugi tim, kad ne igra Barca uvijek si s njim.hule_barca je napisao/la:Jadan siMemara je napisao/la:@Barcafan, Ti nemas ovdje pravo pisati o Slobodi.

Ne mora se previše trudit, samo nek odbije zadnje nule i to je to. Ono što je bilo 500 000 sad je 50 000brig je napisao/la:Od svih mi najviše žao Zukanovica onog, morat će malo sad korigovat cijene

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Nema veze, predao se nisam.Chinaglia je napisao/la:a ti vidim nisi dostigao vrhunac hejtovanja Tuzle i Slobode, nema veze, trudi se i dalje, dostici ces i ti svoj vrhunacUltrasNotRed je napisao/la:Tuzli je ovo vrhunac.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- hule_barca
- Kontakt:
To ti mislišMemara je napisao/la:Tebi je Sloboda drugi tim, kad ne igra Barca uvijek si s njim.hule_barca je napisao/la:Jadan siMemara je napisao/la:@Barcafan, Ti nemas ovdje pravo pisati o Slobodi.

Ja Bgm na Tušnju protiv Radnika za vrijeme utakmice Eibar vs Barcelona

Mes Que Un Club
naravno da hoces. neka cadjo ne vidim te od dimaBadrHari je napisao/la:Hoću hoću, selam za multietnicki sandzak i fočakezuhdija je napisao/la:ma niko kao zenica i vec godinama. podudlaj jedan auspuh da dodjes sebi. indijac vas unisti.![]()
Ne znam ali prvi put da te upratim da pises na ovim temama.
Sloboda je po meni favorit za duplu pa vi ostali sad pisite sta zelite, ja im iskreno zelim svu srecu jer su to oni zaista i zasluzili kako dobro igraju!!
Over and out!
Sloboda je po meni favorit za duplu pa vi ostali sad pisite sta zelite, ja im iskreno zelim svu srecu jer su to oni zaista i zasluzili kako dobro igraju!!
Over and out!
-
- Kontakt:
Sloboda živi jednu od najljepših sportskih priča.Nadam se da će se uskoro pridružiti i Čelik,Velež,Borac...
I imaćemo ono što svi želimo...
I imaćemo ono što svi želimo...
- hule_barca
- Kontakt:
Ma ne pišem toliko često. Vidiš da sam za 5 godina napisao 3x više postova od tebe za 4 mjeseca. Priznajem, nisam najstrastveniji navijač Slobode, ali večeras mi je srce puno, i više nego kad Barca nešto osvoji (možda navika).Memara je napisao/la:Ne znam ali prvi put da te upratim da pises na ovim temama.
Over and out!
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
Ja pitara i oni neki navijaci,pa ovo je sramota kako god klub sa ti odigra budi gospodin u priliku zvizdi nije problem,ali da gadjas svoje igrace bakljama i ostalim predmetima pa to je strasno.
Slobodi svaka cast !
Slobodi svaka cast !
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Samo da ti postavim pitanje, koje si ti meni ne tako davno postavio. Šta ako ne izborite Europu?Memara je napisao/la:Tebi je Sloboda drugi tim, kad ne igra Barca uvijek si s njim.hule_barca je napisao/la:Jadan siMemara je napisao/la:@Barcafan, Ti nemas ovdje pravo pisati o Slobodi.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ništa!PipiDugaCarapa je napisao/la: Šta ako ne izborite Europu?
Udar na budžet kluba, a kada firma koja ima svog vlasnika izgubi jednog važnog partnera (UEFA-u) onda se raži odgovornost onih koji vode tu firmu.
Za vas trenutno postoje samo dvije opcije, prva, ona loša, je da ovo kulminira i da ostanete bez investitora koji sigurno ima klauzulu da se može povući. Druga opcija je da napravite čudo na ljeto i po ko zna koji put očistite klub od parazita, uz velika i zvučna pojačanja, to zavisi od ljudi koji su bliski Tanu, a Dino je sigurno jedan od njih. Druga opcija mi je realnija, jer previše novca je uloženo da bi sve stalo zbog jedne loše sezonehilmo je napisao/la:Udar na budžet kluba, a kada firma koja ima svog vlasnika izgubi jednog važnog partnera (UEFA-u) onda se raži odgovornost onih koji vode tu firmu.
Ko je kriv i odgovoran za sve ovo kod vas nemam pojma. Ko je otjerao Ibrakovića, doveo ovog cirkusanta Ješića - taj treba odgovarati. Ako je to Dino Selimović, onda nema ništa od odgovornosti, jer Dino je vaš čovjek 1/1 i sumnjam da bez njega možete funkcionisati.
Čudan osjećaj, koliko mi je drago što je Sarajevo poniženo, toliko mi je mučno gledati ove nazovimo ih navijače najnetrofejnijeg kluba u državi kako se kurche. Rekao bih da im naredni vikend slijedi prizemljenje, ali se ne usuđujem, ipak igraju atomski fudbal za naše uslove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ma vjerovatno se odrekao zarade do kraja trajanja ugovora da bi dobio čiste papire.PipiDugaCarapa je napisao/la:Kakve ovo dugove Puzigaća spominje?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.