FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bolanos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bolanos » 15 mar 2016, 21:49

[youtube][/youtube]
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 mar 2016, 21:50

Ako ovako ostane, bojim se da ovo vcrs nece biti jedina blamaza do kraja prvenstva.

Nije Kadusic kriv sto mora igrati kad psihicki nije spreman. Ima na klupi Kallasija koji je idealan za ovakvu utakmicu, al on gura malog i mi 3 gola primamo iz kontre preko njegove strane..

Sto se tice taktike i svega, zna se krivac.
Mada rezultati dodju i prodju, al ovo sto nam je uprava uradila bas boli, al bas boli... Kad te tvoj nasamari, o cem mi ovde pricamo?

umjesto da idemo korak naprijed, mi se vratili bar 10 koraka nazad :(

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 15 mar 2016, 21:52

[youtube][/youtube]

SVE VAM ****
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 mar 2016, 21:53

Gdje je joka brat :D Reis ti je bas merhametli, kako samo dade loptu slobodinim igracima kod prvog gola, pa ima dzenet zbog one milostinje :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 15 mar 2016, 21:55

JOJ SESTRE MI NE ZNAJU GLAVOM LOPTE UDARIT KO DA JE ZA FAKULTETA
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 mar 2016, 21:55

Sad mi valja ispostovati jos opkladu sa avatarima. :mrgreen: Odavno nas nije neko ovako poducio fudbalu na Kosevu, stvarno im svaka cast, bez obzira na sve. Jos da nas i kone opale na Kosevu nakon 12 godina i Jesic je svima ostvario snove, osim nama naravno. :kafa: Reis se smilovao Tuzlanskoj sirotinji totti brate. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 15 mar 2016, 21:57

Mislim da mozemo gore od ovog
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 15 mar 2016, 21:57

Taman da Slavija popravi gol razliku u borbi za opstank :lolno: ..
Bas mi je krivo kako jedna obecavajuca prica ovako zavrsi. Krivo mi je i zao uprave koji su u pocetku imali dobre namjere ali izgubili kompas zbog para, jer su dopustili da pojedinci sa vana, mafijasi i manipare kroje sudbinu klubu kao sto je fks. I na kraju zao mi je sto sam bio u pravu, i volio bi vise da sam ja pojeo **** a da nije ovaka situacija. :thumbdown:
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 mar 2016, 21:58

NEKA ME NEKO PROBUDI IZ OVOG NE MOGU VISEEEEEEEEE
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 15 mar 2016, 22:01

Zadnji klub koji nas je ovako uništio na Koševu je bio Besiktas, a gostovali su nam i Dinamo Kijev i Gladbah i Sparta i Basel i mnogi drugi klubovi. Aplauzom na igrače Slobode i Ahmetovica smo dokazali da smo ipak veliki kao navijači i kao ljudi. Dobiti aplauz od istoka ne mogu ni mnogi naši igrači.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 15 mar 2016, 22:01

Zvati Branka Karacica ,ionako je ispao sa Vitezom,a onog celavca nabiti nogom.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

LQZI
Kontakt:

Post Postao/la LQZI » 15 mar 2016, 22:01

Najbolje Sarajevo koje sam gledao u nasoj ligi-kupu je protiv Zelje na Grbavici kad je Kodro bio trener. Najgore Sarajavo koje sam gledao je protiv Veleza kad je trener bio Kodro i ovo Sarajevo veceras. Protiv Veleza jedino su igrali Benko i Tatko ostali setali. Benko se satra, vrsi prtisak, a ostali setaju. I corav bi vidio da ga zele otjerati.

Ovo veceras katastrofa. Taktika 0. Musemic mu ocito bukvicu.
Ko na FM. Stavi korpulentnog u napad. Zatvori i igraj na njega kao target mana. :D Uz to dodaj nase igrace koji ne znaju izbiti loptu u aut kod dvije kontre iz koje smo primili pogodak i eto trice.

Opet komplikuju u kaznenom umjesto da sutaju, primaju loptu umjesto na volej... Ne znaju centrirati, izvesti korner. Kadusic 0 i drugi bek 0. Od Emersona frajer pobjegne dva koraka, iako ima loptu.

Nije mi jasno da bek ne zna centrirati loptu. Da niko ne zna centrirati loptu. Svaki centarsut da li iz prekida ili iz igre golman uhvati, da i ne izadje s linije. Napravili Neuera od golmana Slobode. Nije imo potrebe da izlazi s linije. Tri centarsuta koja sam vidio da idu na 11m ili malo dalje od GK golman i igraci slobode su pogrijesili, nisu dobro ocistili na prvu. Ne znaju osnovu. Kako onda ocekivati da se krecu i otvaraju prostor ili zatvaraju. Ili da pruze pas kroz odbranu da izbace napadaca.

Sredina nepostojeca. Nisam vidio niti jedan dupli pas. Ili je i meni voda usla u usi pa sam se pogubio :D
Zadnja izmjena: LQZI, dana/u 15 mar 2016, 22:16, ukupno mijenjano 2 puta.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 15 mar 2016, 22:01

jel onaj emerson doveden da nam bude playmaker hehehe

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 15 mar 2016, 22:03

Nema izlaza iz ove krize
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 mar 2016, 22:04

Marko mihojevic ne zaigra godinu dana i onda ga Jesic ubacuje u najjacoj utakmici ove sezone

Kako mi ga je zao bilo nakon onog prvog dodira s loptom...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 15 mar 2016, 22:05

Manite jadanja i pljuvanja, treba se grupisati, treba izboriti evropu. Boze moj porazi i lose igre su sastavni dio sporta. Meni nakon utakmice prolazi kroz glavu samo jedan scenario, a to je da se ne daj boze ne plasiramo u euro takmicenja.. E tad bi sve otislo u qrac krasni. Molit Boga da kup osvoji ili Sloboda ili Listica, kako bi znali koje ce nam mjesto biti dovoljno za evropu. Ne treba zaliti za propustenim nego teziti da se to ispravi i da se pokusa kako tako izvuc sezona..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 15 mar 2016, 22:05

Realno ova nasa ekipa ne treba ni izlaziti u evropu ove godine, zaista nema potrebe se brukati, ova sadasnja ekipa Slobode je jaca od nas za dvije klase, a ovi sto pisu tipa od ovakve Slobode izgubiti pojma nemaju. Nikakvi bojkoti, samo odlazak na tekme, ali djaba ja ovo pricam, u nedelju nas standardnih 500 bolesnika, ali nema veze mi smo tu zbog Sarajeva. Upravi hvala za sve do sada, ali je vrijeme za smjene od vrha do dna, sad samo koliko je to realno, jer mi se navijaci ne pitamo vec vlasnik ulagackih prava ili ti ga nas amidza.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 15 mar 2016, 22:05

FrancescoTotti je napisao/la:Marko mihojevic ne zaigra godinu dana i onda ga Jesic ubacuje u najjacoj utakmici ove sezone

AL kako je frajer napuca hladno u aut ahahahahahaha
ja sam oplak´o, to ti je odraz u kojem se stanju nalazimo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 mar 2016, 22:06

FrancescoTotti je napisao/la:Marko mihojevic ne zaigra godinu dana i onda ga Jesic ubacuje u najjacoj utakmici ove sezone

Mihojevic je dobro odigrao, kad uzmes u obzir od kad priliku dobio nije. Je li Kramar bio na klupi veceras?
Bahati, bahati Željkan!
1946

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 15 mar 2016, 22:07

EvanderU, ti mi nisi jasan. Ti, kao nadasve inteligentna osoba, bar sudeci po onome sto u zadnje vrijeme citam, a ti pises, zasto se toliko raspravljas? Pametnom je i isaret dosta. Ko ima imalo mozga u glavi, shvata sta ti pricas i na isti nacin razmislja. Bolje napisi neki poveci post, kao onaj brat @Oerde ili kako vec, da se ima sta pametno procitati, jer slabo se sta pametno ovdje moze procitati, umjesto sto konstantno odgovaras na iste stvari istim ljudima a koji nisu kapacitet da shvate o cemu pricas. Ni'e dzaba ona 'pametniji popusta'. Gubis vrijeme raspravljajuci se sa likovima koji pored ociju i dalje ne vide. Kako god, ovo je samo dobronamjerno konstatovanje cinjenica, jer mi se smucilo citanje jedne te iste price iznova i iznova.

I ove koji nesto pisu, pa se poslije izvinjavaju i pravdaju, ne razumijem. Ako si u datom trenutku mislio da ce biti onako kako si napisao, pa se to tako nije desilo, sta se imas izvinjavati i pravdati, to je bilo tvoje misljenje, i ocito je da te nesto demantovalo. Iduci put neces pogrijesiti, jer iz svake greske izvuces neku pouku, tako bi trebalo valjda biti, a i nismo svi vidoviti, a i ljudi smo, grijesimo. A vala, ko iole prati Sarajevo, vidi neke stvari iz aviona, tako da ovi koji vazda odudaraju ili su glupi ili se prave glupi. Djeca. Fora je sto se svi trpaju da budu najpametniji a na kraju budu isfurani. I nekima bi bilo pametnije da razmisle malo, o svemu, pa i o onome sto ce pisati, ali ne, daj da samo pisem i budem u centru paznje, pa sta god i kako god. Glume neko ludilo, i na tribinama i na forumu, praveci se vazni zbog nekoga ili necega, a ne znaju sastaviti prosto-prosirenu recenicu, bez upotrebe psovke i divljanja, citaj mozga. Ispasce ja sad solim nekome pamet, ali fakat vas tako dozivljavam dok citam hrpu bezveznih postova. A isto tako znam da ce se dosta vas u ovome pronaci, zato, ljudi dajte malo odrastite i uozbiljite se, pa da se i kvalitet teme digne na visi nivo.

Elem, iduca Slavija, nadati se povoljnom rezultatu (i pocetku rjesavanja situacije u i oko kluba) i sto manjem broju nekonstruktivnih postova na ovoj temi. :wave:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Samba71 i 56 gostiju.