FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Joj yebem ti savez... Musemic kaze u nedelju tekma, a na stranici saveza pise u subotu... Jbt nisam u BiH trenutno, i kada da dodjem onda u Tz...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ja kako skonta trebala je biti u subotu ali da je pomjerena za nedelju i da imaju dan nasi momci vise odmora, i onda jos rece Husref mozda bi i bilo bolje da igramo u subotu posto smo navikli svaka dva dana igrat utakmicu 

"Na dobrom smo putu, mislim da nas na putu do Evrope ne može niko zaustaviti. Dobit ćemo i licencu, u to uopšte ne sumnjam. Ispunili smo sve što se od nas traži, a sutra će se najvjerovatnije i potpisati sporazum o reprogamu dugova."

Eto ga reprogram sutra, odblokirani raucni, jaoo sto nemamo veci stadion pa u nedelju sve krcato, hvala Bogu imam sezonsku
hvala svima na podrsci a narocito komsijama i Zenicanima koji su uvijek bili uz nas! svi koji mogu na odcek ispred stadiona
Sloboda Tuzla
PA JEL IMA JOŠ NEŠTO!??!?!?!Zodiac je napisao/la:"Na dobrom smo putu, mislim da nas na putu do Evrope ne može niko zaustaviti. Dobit ćemo i licencu, u to uopšte ne sumnjam. Ispunili smo sve što se od nas traži, a sutra će se najvjerovatnije i potpisati sporazum o reprogamu dugova."

SVI NA DOČEK I SVI NA TUŠANJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Nad tobom sunce najljepše sja
Zadnjih 10 utakmica (Liga + Kup), 9 pobjeda i 1 remi, gol razlika 22-6
Jedan grad, jedna ljubav!
Svi na Tusanj....ludnica u busevima....lom....svi veceras na stadion....
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Možemo kupit' i registrovat' strašne igrače Sarajeva iz Mijanmara.TRUST je napisao/la:Eto ga reprogram sutra, odblokirani raucni, jaoo sto nemamo veci stadion pa u nedelju sve krcato, hvala Bogu imam sezonsku

aa pa može l' bolji dan
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

ŽELIM DA VAM OD SRCA ČESTITAM PROLAZ, SVAKA ČAST, FENOMENALNA IGRA I KONTRANAPADI !
NIJE BILO TEŽIH PREKRŠAJA, PAR KOCKANJA I TO JE TO!
ČESTITAM JOŠ JEDNOM ODLIČNA STE EKIPA SVE NAJBOLJE, POSEBAN POZDRAV ZA HUSREFA I HVALA FUKARAMA NA SKANDIRANJU VP !!!
NIJE BILO TEŽIH PREKRŠAJA, PAR KOCKANJA I TO JE TO!
ČESTITAM JOŠ JEDNOM ODLIČNA STE EKIPA SVE NAJBOLJE, POSEBAN POZDRAV ZA HUSREFA I HVALA FUKARAMA NA SKANDIRANJU VP !!!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
uvijek u srcu si, sloboda salt city
Ja i dalje ne vjerujem, samo gaziiiiiiii 

Ma bolja vam je ona 10 puta "bilo bi super sjajno beskrajno premijer ligu pa ih redom gazite.."Aerials je napisao/la:aa pa može l' bolji dan![]()
![]()

This time next year we'll be millionaires.
Sta sad i reprogram
E ****
Uprava napolje

E ****

Uprava napolje

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Evo ljudi iz busa. Ludilo idemo na taj docek majku mu ajebem. Samo jako braco moja nikad se sretniji a goatovanha nisam vraco!!!?
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
[youtube][/youtube]Momciluk je napisao/la:Ma bolja vam je ona 10 puta "bilo bi super sjajno beskrajno premijer ligu pa ih redom gazite.."Aerials je napisao/la:aa pa može l' bolji dan![]()
![]()
.. cak sam je i ja znao zapjevat

solinas je napisao/la:Sta sad i reprogram![]()
![]()
E ****![]()
Uprava napolje![]()
hahaha
pojacanja nula
reprogram nula,
uprava napolje

"Na dobrom smo putu, mislim da nas na putu do Evrope ne može niko zaustaviti. Dobit ćemo i licencu, u to uopšte ne sumnjam. Ispunili smo sve što se od nas traži, a sutra će se najvjerovatnije i potpisati sporazum o reprogamu dugova", zaključio je Husić.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/husic-ka ... kad/187666
Solina navija za Slobodu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.