Pa što nisi bio na Koševu ?wobly92 je napisao/la:Zar je moguće da neko to pita?Muerte je napisao/la:Zar je moguće da će doček praviti
Izgleda da ne razumiješ tu ljubav.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
- Kontakt:
Samo se ovim pitarima najbrze vrati. Sta god su ismijavali veoma brzo ih stigne isto ili cak gore.
Nije mi jasno kako misle otjerati Tana koji je dao podrsku Jesicu i Dini Feningu.
Nije mi jasno kako misle otjerati Tana koji je dao podrsku Jesicu i Dini Feningu.
i kad jedino on sam sebe moze otjerati.sergejevic je napisao/la:Samo se ovim pitarima najbrze vrati. Sta god su ismijavali veoma brzo ih stigne isto ili cak gore.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
narodniheroj je napisao/la:Ima li iko da im objasni da mogu qrcu svirat za tjeranje uprave.upravu je postavio Tan i samo on ih može smjeniti.wobly92 je napisao/la:Nisu mi jasni navijači FK Torpeda šta im je uprava kriva? Igrači na terenu nisu ništa pokazali, nije vam Selimović dole trč'o. Mada nisu ni igrači haman.
Navijači u čošak i
A nama trabunjaju da stalno tražimo krivce u nekom drugom

Muerte je napisao/la: Pa što nisi bio na Koševu ?
Druže ti izgleda zaboravio da je radni dan

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- hule_barca
- Kontakt:
Ko visoko leti, nisko pada. Tako bih ja opisao Sarajevo, bez ikakvih provokacija. Svaka čast za aplauz igračima Slobode, iskreno nisam siguran da bi takva situacija bila u Tz, još pogotovo poslije prvog meča. Al' bakljama na Ješića

Mes Que Un Club
wobly92 je napisao/la:narodniheroj je napisao/la:Ima li iko da im objasni da mogu qrcu svirat za tjeranje uprave.upravu je postavio Tan i samo on ih može smjeniti.wobly92 je napisao/la:Nisu mi jasni navijači FK Torpeda šta im je uprava kriva? Igrači na terenu nisu ništa pokazali, nije vam Selimović dole trč'o. Mada nisu ni igrači haman.
Navijači u čošak i
A nama trabunjaju da stalno tražimo krivce u nekom drugom![]()
Muerte je napisao/la: Pa što nisi bio na Koševu ?
Druže ti izgleda zaboravio da je radni dan
Može se uzeti slobodan dan, naći zamjena itd. Kad već pričaš o ljubavi.
Ispade za vas kao historijska pobjeda, a ne obična utakmica. Da je bilo finale razumio bi
Muerte je napisao/la:
Može se uzeti slobodan dan, naći zamjena itd. Kad već pričaš o ljubavi
Haj što si zaboravio da je utorak, nego si i zaboravio u kojoj državi živimo.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Još bolje ne moraš ni tražit slobodan danwobly92 je napisao/la:Muerte je napisao/la:
Može se uzeti slobodan dan, naći zamjena itd. Kad već pričaš o ljubavi
Haj što si zaboravio da je utorak, nego si i zaboravio u kojoj državi živimo.

Smanjise se divovi u strumfove 

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ko bolan visoko leti? Pa mi ovdje tjeramo nase pojedince mjesecima i vecina nas je znala sta nas ocekuje u nastavku! Prati malo ligu prije tipkanja ala Barca fan.hule_barca je napisao/la:Ko visoko leti, nisko pada. Tako bih ja opisao Sarajevo, bez ikakvih provokacija. Svaka čast za aplauz igračima Slobode, iskreno nisam siguran da bi takva situacija bila u Tz, još pogotovo poslije prvog meča. Al' bakljama na Ješića![]()
![]()
Eto Tuzlaci, pisao sam vam danima da ne trebate glumiti placipic.ke jer ste bolji od nas.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Tuzli je ovo vrhunac.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
a ti vidim nisi dostigao vrhunac hejtovanja Tuzle i Slobode, nema veze, trudi se i dalje, dostici ces i ti svoj vrhunacUltrasNotRed je napisao/la:Tuzli je ovo vrhunac.
Strumfovi su za divove DIVOVI.BadrHari je napisao/la:Smanjise se divovi u strumfove
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- hule_barca
- Kontakt:
Ne treba generalizovati, ali poznati ste po velikim najavama, da ne nabrajam sve. Dovoljno je ući na temu Sarajeva i pametnom dosta. Naravno, ima tu i onih koji ne razmišljaju tako visoko, ali oni su u manjini, inače ne bi mijenjali trenere k'o čarape. Niko vam nije dobar. Do jučer se kleli u Upravu a Husić vas pokolebao u jednom danu, da ne znate kome vjerujete. Tanka vam je linija između uspjeha i ponora, a to je karakteristika onih koji visoko lete a nisko padaju.Memara je napisao/la:Ko bolan visoko leti? Pa mi ovdje tjeramo nase pojedince mjesecima i vecina nas je znala sta nas ocekuje u nastavku! Prati malo ligu prije tipkanja ala Barca fan.hule_barca je napisao/la:Ko visoko leti, nisko pada. Tako bih ja opisao Sarajevo, bez ikakvih provokacija. Svaka čast za aplauz igračima Slobode, iskreno nisam siguran da bi takva situacija bila u Tz, još pogotovo poslije prvog meča. Al' bakljama na Ješića![]()
![]()
Eto Tuzlaci, pisao sam vam danima da ne trebate glumiti placipic.ke jer ste bolji od nas.
P.S. To što sam ja Barcin fan po automatizmu znači da ne pratim našu ligu? Smijem se kladiti da je bolje znam od tebe. Živi bili pa se vidimo u 29. kolu na Tušnju na proslavi titule. Pozdravi mi Šeher.

Mes Que Un Club
Dakle ?Pappy je napisao/la:I ? Šta mu to znači ? Hoće li sada sa tim moći da ide od kluba do kluba protivnika i govoriti im, e čujte ja imam titulu sa moćnim Jangon Junajtedom morate me pustiti ?MCMXLVI je napisao/la:E jbg sad Pappy i ti ga sad pretjera.Pappy je napisao/la:Te Ješićeve titule u drugim sredinama ništa ne znače, ali apsolutno ništa. Mi smo jedan potpuno drugi fudbalski svijet, donekle i nelogičan, i ukoliko se on tome ne prilagodi može okačiti te titule mačku o rep. Negdje će neka filozofija proći (naročito na bliskom istoku ili u africi), negdje neće, ali je veliki broj primjera gdje su naši treneri ili fudbaleri koji su bili čisti prosjek u našim sredinama postali legende azije i afrike, što igračke što trenerske, pa se vraćali u evropu i ništa nisu radili.
2000–2001 Club Sportif Sfaxien i KUP
2002 Altay
2004–2006 CSKA Sofia i KUP
2006–2007 Partizan Belgrade i KUP
2007–2008 Litex Lovech KUP
2009–10 Al Ittihad Tripoli
2010-11Changsha Ginde - KUP i SUPERCUP
2014-15Yangon United![]()
To mu u našem fudbalu ne igra apsolutno nikakvu ulogu, jer je fudbal na ovim prostorima specifičan. Oprosti, ali isti taj Ješić sa Partizanom ništa nije napravio recimo kada je naslijedio čini mi se Rebera. Davno sam pratio taj srpski fudbal, pa sam možda i omašio koga je naslijedio. Hoću da ti kažem da se ovdje Ješić posmatra kroz prizmu rezultata iz nekih drugih klubova, koji su fudbalskom filozofijom svjetlosnim godinama daleko od nas, i pravite od njega nevjerovatnu veličinu, iznad svih trenera u BiH, što je daleko od istine. Da je on osvojio u srodnoj Super ligi jedno 5-6 titula sa Partizanom, pa i da to bude sasvim opravdano, ali ovako je to samo slovo na papiru. Naravno, ovo ne znači da se on neće dokazati. On se itekako može dokazati na terenu, ali za to idu drugi argumenti.

@Barcafan, Ti nemas ovdje pravo pisati o Slobodi.
Sreća igrali smo sa Sarajevom prije kalendarskog proljeća.
Nad tobom sunce najljepše sja
- hule_barca
- Kontakt:
Jadan siMemara je napisao/la:@Barcafan, Ti nemas ovdje pravo pisati o Slobodi.

Mes Que Un Club
Od svih mi najviše žao Zukanovica onog, morat će malo sad korigovat cijene 

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Podrška za upravu Sarajeva i Miodraga Ješića, izdrzite braćo !
Nadam se da će se Manijaci organizovati, i dići parolu podrške istima.
Ne mogu da vjerujem za šta su prodali klub..
Nadam se da će se Manijaci organizovati, i dići parolu podrške istima.
Ne mogu da vjerujem za šta su prodali klub..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.