Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 14 mar 2016, 18:30

Snimak potvrđuje moje mišljenje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 15 mar 2016, 19:55

Naravno, posto si u pravu. :)

slika

FANTASTICOOOOO!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: slika slika slika
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 16 mar 2016, 14:50

Odličan potez je pokretanje vlastite škole fudbala. Konačno će se djeca moći osjećati kao dio kluba a ne kao što je bilo ranije.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 16 mar 2016, 20:29

Bravo upravi :clap:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 17 mar 2016, 18:04

Sta je ovo u vezi Hamzica? Sto je bio suspendovan? I zar je premija bila samo 100 KM? :?

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 mar 2016, 18:36

Ne treba ni njemu sve vjerovati.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 17 mar 2016, 19:04

A nisam u toku nikako premiran je bio zbog ? ovo sto su uzeli Kup ili sta i btw malo mi zvuci 100 km vala mozda im je dao po 300,400 , 100 mi premalo zuvci

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 17 mar 2016, 19:39

Nagrada je bila 1000 KM za igrace i zaposlene u klubu osim Ledeta (5000) i Mirze (5000).
Sa Hamzicem je sporazumno raskinut ugovor gdje on nece potrazivati svoja sredstva oko 8000 KM (tu je iznos od KUP) a zauzvrat klub nece traziti obestecenje.Nista neuobicajeno.On iznosi svoja potrazivanja za cijelu sezonu sa premijama do kraja jula.
Ovo mu je drugi put da odlazi bez obestecenja.Prvi put nakon utakmice i bruke koju nam je priredio na Otoci kada nas je Zrinjski pobijedio i titulu obezbjedio.Hvatao protivnicke igrace po sesnaestercu ko sumanut.Da bi mu koliko toliko spasili karijeru pusta se na pozajmicu bez nadoknade.
Casa prepuna bila kada se na jedina dva suta prema nasem golu u Travniku,jesenas,sklanjao i nije se smirivao na golu dok nije sam sebi jos jedan zabio nevidjenom intervencijom u regiji i sire.Te budalastine i sumnjive odbrane sef je kaznio suspenzijom.
Nadati se da tamo nema kladionicara.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 mar 2016, 19:58

E baš mi je drago što si objasnio stanje stvari. :thumbup:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 17 mar 2016, 21:10

Eh, vec zvuci normalnije.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 mar 2016, 00:52

Nagrada za igrače milja a za Ledeta 5 milja? On se ne predstavlja kao igrac? Mislim nemam ništa protiv nego ovako sa sportskog aspekta malo mi to nezdravo djeluje za ekipu,za atmosferu.Znam da si ti lupuse nešto u klubu pa me zanima tvoje mišljenje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 18 mar 2016, 08:04

Ima takav ugovor a i svaka mu cast za onu tekmu.

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 18 mar 2016, 12:37

Hamzic je 100 % upravu, pricao sam sa njim i sa jos nekim igračima i sve je istina..
Uvijek je tako, obecaju pa posle ni pola od te cifre ne dobijes..
Olimpic se stidi pa pokušava sakriti nesta nekim pričama.. Nažalost to je Olimpik i to je razlog zašto taj klub tone.. Sve dok budu u klubu Bisere i ostali to ce biti klub za pranje novca.
Lijep pozdrav, bili ste mi simpatični i cak sam poceo voliti taj klub na jedan nacin jer su se predstavili tako!
Toto Riina

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 mar 2016, 13:40

PES2012 je napisao/la:Hamzic je 100 % upravu, pricao sam sa njim i sa jos nekim igračima i sve je istina..
Olimpic se stidi pa pokušava sakriti nesta nekim pričama.. Nažalost to je Olimpik i to je razlog zašto taj klub tone.. Sve dok budu u klubu Bisere i ostali to ce biti klub za pranje novca.
Lijep pozdrav, bili ste mi simpatični i cak sam poceo voliti taj klub na jedan nacin jer su se predstavili tako!
:lol:

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 18 mar 2016, 14:10

Samo ti nastavi voliti koga si i do sada.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 mar 2016, 14:45

Baš nas je volio. :roll: Duljevića možda!? :lol:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 mar 2016, 15:15

lupus je napisao/la:Nagrada je bila 1000 KM za igrace i zaposlene u klubu osim Ledeta (5000) i Mirze (5000).
Sa Hamzicem je sporazumno raskinut ugovor gdje on nece potrazivati svoja sredstva oko 8000 KM (tu je iznos od KUP) a zauzvrat klub nece traziti obestecenje.Nista neuobicajeno.On iznosi svoja potrazivanja za cijelu sezonu sa premijama do kraja jula.
Ovo mu je drugi put da odlazi bez obestecenja.Prvi put nakon utakmice i bruke koju nam je priredio na Otoci kada nas je Zrinjski pobijedio i titulu obezbjedio.Hvatao protivnicke igrace po sesnaestercu ko sumanut.Da bi mu koliko toliko spasili karijeru pusta se na pozajmicu bez nadoknade.
Casa prepuna bila kada se na jedina dva suta prema nasem golu u Travniku,jesenas,sklanjao i nije se smirivao na golu dok nije sam sebi jos jedan zabio nevidjenom intervencijom u regiji i sire.Te budalastine i sumnjive odbrane sef je kaznio suspenzijom.
Znaci nakon 2 godine istina je dosla na vidjelo, Hamzic je svjesno pustio Zrinjskom golove kako bi Zrinjski bio prvak a Olimpic prodao tekmu.
Lijepo je to priznati svaka cast na korektnosti pa kad tad. A ovo da se jedno dogovori a drugo ispostuje datira jos od Vladavica. Lafo posten klub a razne malverzacije se tu rade.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 mar 2016, 15:18

bhsport je napisao/la:
lupus je napisao/la:Nagrada je bila 1000 KM za igrace i zaposlene u klubu osim Ledeta (5000) i Mirze (5000).
Znaci nakon 2 godine istina je dosla na vidjelo, Hamzic je svjesno pustio Zrinjskom golove kako bi Zrinjski bio prvak a Olimpic prodao tekmu.
Lijepo je to priznati svaka cast na korektnosti pa kad tad. A ovo da se jedno dogovori a drugo ispostuje datira jos od Vladavica. Lafo posten klub a razne malverzacije se tu rade.
:lol: :lol: :lol: :crazy: :facepalm:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 18 mar 2016, 18:59

PES2012 je napisao/la:Hamzic je 100 % upravu, pricao sam sa njim i sa jos nekim igračima i sve je istina..
Ako je iko u klubu ugrozen, sramota je stvarno. Nego mi nije jasno da ako je tako svima onda sto nas svi ne napuste. Ja da ne dobijem dovoljan dio plate da prezivim, jednostavno bih morao ici negdje drugo jer moram da prezivim. Ako su uslovi k'o u (lupam)Krivaji, ovaj kadar je talentovan, ugovori su cesto kratki i lahko im je ici dalje valjda? Ne znam dali je iko u klub dosao sto voli Olimpic kako u drugim klubovima rade drugi igraci, a to da klub nekome nesta duguje od plate je obicaj u ovoj ligi nazalost ali ne mrzim ligu i klubove zbog toga.
Da nas Allah dragi sacuva od katastrofa sto su drugi klubovi dovizili i gdje je nastao haos zbog nepravde, para, pojedinaca i(li) rezultata, a navijaci tih klubova opet nisu poceli navijati protiv svojih klubova kakvi god da su postali.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 mar 2016, 20:11

"Šupljira" sa pričom kako smo mu bili simpatični a vjerovatno nikada nije došao na utakmicu Olimpica osim kada klub za koji navija igra protiv istog. Nalaze mahane drugima a kada neko kritikuje njihov klub brane ga na sve načine. Znaju kakvo je stanje u ovoj državi i kako je zahtjevno voditi jedan nogometni odnosno fudbalski klub. Neka on nastavi pratiti Duljevića. To mu je pametnije.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.