Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosna64
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Bosna64 » 15 mar 2016, 16:06

Mesha ne spominje Bicakcica kao da Bico igra u drugoj federalnoj a ne u bundesligi

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 15 mar 2016, 16:39

ima li jos koji susic da pozoves ...kreten si ko ona teleca glava....treba javno trazit SULJICA u repku
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 15 mar 2016, 16:47

adal je napisao/la:ima li jos koji susic da pozoves ...kreten si ko ona teleca glava....treba javno trazit SULJICA u repku
Šta će nam on pored Višće, Lulića, Duljevića, Milićevića koji može igrati krilo, Krunić isto, Hajrović ako se ikad vrati u formu... Uostalom, momak hoće da igra za Mađarsku.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 mar 2016, 16:51

Plus su mu Prcić, Grahovac, Graovac, Duljević i Sušić, zapravo svi novi igrači na spisku. Minus mu je Hadžić i trošenje Spahića kojem se treba zahvaliti, dosta je on dao reprezentaciji al' najbolje je da se oprosti.

Prošla su vremena kada je Spahić bio ubjedljivo najbolji igrač naše zadnje linije i kada se odbrana bez njega nije mogla zamisliti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 15 mar 2016, 16:53

Sta bi sa krunicem? Zar nije trebao dobiti poziv?

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 mar 2016, 17:01

JoseeMourinho je napisao/la:Sta bi sa krunicem? Zar nije trebao dobiti poziv?
Meša mu sinoć javio da neće dobit poziv jer navodno nije zadnje 2 utakmice :facepalm: A kad se momak odluči za Srbiju nemoj da ga krivimo, Meša ga tačno ebe u zdrav mozak, izvinjavam se na izrazu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

MiiisssskeeBh
Kontakt:

Post Postao/la MiiisssskeeBh » 15 mar 2016, 17:28

Meni je ovaj spisak ok,izuzev izostavljanja Bicakcica,to ne kontam,samo je Spaha bolji od njega na ovom spisku,,mislim na stopere,jos jedan minus je Krunic,trebao je umjesto Hadzica,za kojeg znamo koliko ne moze.Plus su Vrancic i Prcic,slicno igraju ka Miske,sto nam po meni i treba,da smo ubojitiji kao sa Misketom

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 15 mar 2016, 17:39

Mislim da je najbolje što imamo otprilike ovako nekako: za golmane nema zamjerke, možda još pratiti neke mlade tipa Karačića i Pirića, lijevi bek: Kolašinac i Zuka to može pokriti, tu eventualno Subić ili onaj momak iz Frosinonea, stoperi: Zuka, Bičakčić, Sunjić, za četvrtog su otprilike tu Aničić i Cocalić, Graovca nisam gledao, ne mogu komentarisati, desni bekovi: Vranješ prva opcija, Mujdža nažalost nema tu više mjesta, svi drugi su otprilike tu, Dilaver, Mateo Sušić itd. Za zadnjeg veznog imamo Bešića i Cimirota, iza njih bi trebao doći Grahovac pa onda ostali. Za centralnog veznog Pjanić nedodirljiv, ostali su opet u pet deka: Medunjanin, Vrančić, Jajalo. Za ofanzivnog veznog Milićević treba biti prvi izbor, drugi između Krunića i Sušića. Krila: Lulić, Višća, Duljević, Krunić i Milićević to mogu odigrati, Hajrović ako proigra. Napad su Džeko, Ibišević, Đurić, Hodžić, pratiti Bajića i Prevljaka. Eto, svašta nešto ja natrabunjah. :D
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 15 mar 2016, 17:44

Unofficialpage je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:Sta bi sa krunicem? Zar nije trebao dobiti poziv?
Meša mu sinoć javio da neće dobit poziv jer navodno nije zadnje 2 utakmice :facepalm: A kad se momak odluči za Srbiju nemoj da ga krivimo, Meša ga tačno ebe u zdrav mozak, izvinjavam se na izrazu.
Dobio je Krunic poziv i stigao je prije dva dana na klupsku adresu, onda ga je nazvao i da ne dolazi. Nije ovo prvi put Mesi da izlevati Krunica, ovo je drugi put. Prosli put ga stavio na spisak pa ga prekrizio. Nema Mesa dvije ciste , nije on normalan sta radi. Bico jedan od najstandardnijih nasih stopera nije dobio poziv. Bajica i Hodzica nigdje. Pa kad ce ih probati ako ne sad u prijateljskim. Yebo Bicu imamo mi Graovca.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 mar 2016, 18:55

Mesa sram te bili gdje je Hodzic.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 15 mar 2016, 19:09

S obzirom da nismo izgubili sve sanse za euro mlade reprezentacije u 21 , tj. Imamo jos teoretske sanse, prepustanje Hodzica i Bajica mozemo nekako razumiti, jer bitnije su kvalifikacione utakmice mlade repke nego da udju pola sata u prijateljskim da bi ''strucnjaci'' vidili kako se uklapa, valjda je Mesa trener i dobro zna kvalitete Hodzica koji nije u formi i skoro se vratio od povrede, to sto je dosta vas zaljubljeno u Hodzica i niste realni to je vas problem.

Cimirot je povrijedjen.

Ali zasto nema Bicakcica, jedino to zamjeram Mesi naravno ako nije povreda neka, ako je bezveze izostavljen onda je Mesa stvarno kreten.Toliko od mene.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 15 mar 2016, 19:26

DevilsAdvocate je napisao/la:S obzirom da nismo izgubili sve sanse za euro mlade reprezentacije u 21 , tj. Imamo jos teoretske sanse, prepustanje Hodzica i Bajica mozemo nekako razumiti, jer bitnije su kvalifikacione utakmice mlade repke nego da udju pola sata u prijateljskim da bi ''strucnjaci'' vidili kako se uklapa, valjda je Mesa trener i dobro zna kvalitete Hodzica koji nije u formi i skoro se vratio od povrede, to sto je dosta vas zaljubljeno u Hodzica i niste realni to je vas problem.
Uozbilji se, čuj Hodžić nije u formi.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 15 mar 2016, 19:46

Omark je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:S obzirom da nismo izgubili sve sanse za euro mlade reprezentacije u 21 , tj. Imamo jos teoretske sanse, prepustanje Hodzica i Bajica mozemo nekako razumiti, jer bitnije su kvalifikacione utakmice mlade repke nego da udju pola sata u prijateljskim da bi ''strucnjaci'' vidili kako se uklapa, valjda je Mesa trener i dobro zna kvalitete Hodzica koji nije u formi i skoro se vratio od povrede, to sto je dosta vas zaljubljeno u Hodzica i niste realni to je vas problem.
Uozbilji se, čuj Hodžić nije u formi.
Pa pratis li ti Dinamo uopste zadnjih utakmica ili ti onih 9 golova sto je zabio prije 3 mjeseca iskrivljuju sliku :think: U ovom trenutku je za mlade reprezentacije i kraj price
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 15 mar 2016, 19:48

Zasto Mladen Veselinovic kao najbolje krilo lige nije dobio poziv :idea:

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 15 mar 2016, 19:49

Kao prvo nije zabio 9, nego 11.
Kao drugo i u februaru i martu je bio strijelac, dakle nakon te povrede, tako da te svoje tvrdnje možeš objesiti mačku o rep.

Ako su se dogovorili da igra za mladu reprezentaciju, onda uredu, ali reći da je momak u lošoj formi je van svake pameti.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 15 mar 2016, 19:53

Omark je napisao/la:Kao prvo nije zabio 9, nego 11.
Kao drugo i u februaru i martu je bio strijelac, dakle nakon te povrede, tako da te svoje tvrdnje možeš objesiti mačku o rep.

Ako su se dogovorili da igra za mladu reprezentaciju, onda uredu, ali reći da je momak u lošoj formi je van svake pameti.
De citaj sta ti govorim, 9 golova prije 3 mjeseca do povrede, i koliko je utakmica odigrao u februaru i martu kada je promasivao sve zivo, zabio u februaru gol iz PENALA i jos jedan samo eto iz igre, proslu utakmicu presjedio na klupi, gdje je trebao davno zavrsiti jer se nalazi u kriminnoj formi i nije se bas oporavio od one povrede, narednih utakmica vjerujem da ce Henriquez igrat ispred njega.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 15 mar 2016, 19:56

Nema normalnog spiska dok nas Vaha ne preuzme.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 15 mar 2016, 19:57

edinjo-bih je napisao/la:Tacno, ja bih inace jos samo volio da smo dobili priliku da vidimo da li je suljic (na krilu) jaci od visce, ja mislim da mozda i jeste...
Nije ni blizu.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 15 mar 2016, 19:58

soko je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:Tacno, ja bih inace jos samo volio da smo dobili priliku da vidimo da li je suljic (na krilu) jaci od visce, ja mislim da mozda i jeste...
Nije ni blizu.
Dajte ba pitari popustite sa Suljicem , NULA OD IGRACA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Muumii, Proximic, zastitaIdentiteta i 17 gostiju.