KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Biko
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Biko » 07 jun 2010, 20:53

fera je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Nesudjeni Bosnin centar potpisao za Rytas, Zula ga doveo gore...Kad se sjetim "bombe" naseg vrlog Presidenta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .....
o kojem se igracu radi ?
Cemal Nalga

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 jun 2010, 14:47

znaci na kraju ipak Bosni wc za NLB :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 09 jun 2010, 15:24

Dobili ste pozivnicu za NLB dobro je :D , bolje nego Dodikovci :twisted:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 09 jun 2010, 15:30

ne znam stvarno, kako da prihvatim ovu vijest..
naravno da mi je drago, sto smo dobili pozivnicu.
s druge strane, da budem iskren, nismo je zasluzili..
opet ce dovest polovne igrace, kojima se nece posebno igrat, onda kad najvise bude trebalo...
i naravno vjerovatno opet u praznoj dvorani..
ne znam stvarno :-(
Zadnja izmjena: Sapce, dana/u 09 jun 2010, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 09 jun 2010, 15:31

Ja se nadam, da će ova pozivnica donijeti bolje dane za naš klub.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 jun 2010, 15:32

Bosna u NLB ligi,hm lijepo,ali skorz nezasluzeno! Ako necemo dovesti bar 5 vrhunskih pojacanja i 4-5 dobrih mladjih igraca kao sto su Kruslin,Vranjes... onda naredne sezone ne treba ni igrati NLB ligu,samo se bruka ime Bosne i grada Sarajeva..

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 jun 2010, 15:45

bosnas_ je napisao/la:Bosna u NLB ligi,hm lijepo,ali skorz nezasluzeno! Ako necemo dovesti bar 5 vrhunskih pojacanja i 4-5 dobrih mladjih igraca kao sto su Kruslin,Vranjes... onda naredne sezone ne treba ni igrati NLB ligu,samo se bruka ime Bosne i grada Sarajeva..
necete valjda ovako dobre dovest :lol:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 jun 2010, 15:46

Nezasluzeno totalno i ne znam cemu pozivnica kada ce opet puci bruka u NLB, doci ce skup polovnjaka, mladi nece dobiti sansu, bit ce 2,3 pobjede na srecu
Cuva Bog Zelju svog!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 jun 2010, 15:54

drago mi je ali i krivo u isto vrijeme... nadam se da su naucili na greskama i da nece ponoviti sezonu kao proslu... sumnjam da jesu.
You are someone else I am still right here

igos
Kontakt:

Post Postao/la igos » 09 jun 2010, 16:00

heheheh...citam ovu vjest i ne mogu da vjerujem...naravno,jer znam da je sastanak bio prije neki dan celnika nlb lige i da je odluka prolongirana za 25 jun...dakle,niti kosarkaski savez nije to objavio,niti nlb jer nije odluceno...a to sto bosnina uprava gura je smjesno....hocu samo da kazem da se ne radujete jer ova vjest nije tacna(ne kazem da ne kraju mozda i necete dobiti) vec da ona jos uvjek nije donesena...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 jun 2010, 16:04

igos je napisao/la:heheheh...citam ovu vjest i ne mogu da vjerujem...naravno,jer znam da je sastanak bio prije neki dan celnika nlb lige i da je odluka prolongirana za 25 jun...dakle,niti kosarkaski savez nije to objavio,niti nlb jer nije odluceno...a to sto bosnina uprava gura je smjesno....hocu samo da kazem da se ne radujete jer ova vjest nije tacna(ne kazem da ne kraju mozda i necete dobiti) vec da ona jos uvjek nije donesena...
Info je objavio i portal kosarka. hr, po meni najrelevantniji portal za kosarku na ex-yu prostoru, tako da ne vidim kako ce Bosnina uprava njima nesto gurati. :roll: :roll: :roll:

Sto se same pozivnice tice, iskreno ocekivao sam je i pored uzasne Lige 6, jer nam ne bi sudije pomagale onoliko na kraju NLB-a da budemo ispred Heliosa, da nam nisu planirali dati WC

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 09 jun 2010, 16:08

igos je napisao/la:heheheh...citam ovu vjest i ne mogu da vjerujem...naravno,jer znam da je sastanak bio prije neki dan celnika nlb lige i da je odluka prolongirana za 25 jun...dakle,niti kosarkaski savez nije to objavio,niti nlb jer nije odluceno...a to sto bosnina uprava gura je smjesno....hocu samo da kazem da se ne radujete jer ova vjest nije tacna(ne kazem da ne kraju mozda i necete dobiti) vec da ona jos uvjek nije donesena...

Sjecas se jednom prilikom kada si me napao i poceo da laprdas a ja ti rekao da nece Igokea u NLB sta sam ti rekao :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

igos
Kontakt:

Post Postao/la igos » 09 jun 2010, 16:18

TaRgEt_ je napisao/la:

Sjecas se jednom prilikom kada si me napao i poceo da laprdas a ja ti rekao da nece Igokea u NLB sta sam ti rekao :)
moguce da sam te napao,jbg,cesto tako planem... ;)

nije mi jasno kako onda za to ne zna ni savez ni nlb liga,tj kazu da nije tacno...onda nas ocigledno lazu...
..krivo mi je prije svega sto se to sve dogadja na neposten nacin...hocu da kazem da je donesena odluka od saveza da finalist dobija,da bi kad je bosna ispala od nas,poceli da govore o nekom bodovanju koje do tada nikada nije spominjano...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 jun 2010, 16:24

igos je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:

moguce da sam te napao,jbg,cesto tako planem... ;)

nije mi jasno kako onda za to ne zna ni savez ni nlb liga,tj kazu da nije tacno...onda nas ocigledno lazu...
..krivo mi je prije svega sto se to sve dogadja na neposten nacin...hocu da kazem da je donesena odluka od saveza da finalist dobija,da bi kad je bosna ispala od nas,poceli da govore o nekom bodovanju koje do tada nikada nije spominjano...
pa normalno..ogradili se...

da ste vi osvojili kup, nikakvog bodovanja tu ne bi bilo..a Bosna sa prvenstvom samo bi propala..taktički nokaut..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 jun 2010, 16:32

Evo posto se trazi izjava jednog zvanicnika NLB lige izvoli:

To je potvrdio i direktor NLB lige Josip Bilić.

“Mi smo od Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine dobili konačni poredak klubova po kojem su prva dva mjesta zauzimali Široki i Bosna. Kako je Široki izborio izravan plasman u NLB ligu, naše je bilo da pozivnicu pošaljemo Bosni”, kaže Bilić za *******, dodavši kako se Igokea ne može žaliti Sidru, nego “isključivo svom savezu”.

Izvor je najveci portal o kosarci na ex-yu prostorima.

Pozivnica smo dobili ne zasluzeno, sada "grobar bh.kosarke" moze nastaviti tamo gdje je stao prosle sezone, ipak privlacit ce publiku derbi s Sirokim, utakmice s Cibonom, Partizanom i ostalim velikanima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 jun 2010, 16:33

Ljudi Bosna ima ime,brend..sve ono sto Igokea nema,nema ga ni Siroki,ali njih spasavaju dobri rezultati zadnjih godina,tako da su relevantan kosarkaski faktor u regionu,ali da Siroki osvoji 100 domacih prvenstava,Bosna ce uvijek biti Bosna,nesto sto niti jedan kosarkaski klub u ovoj drzavi nece dostici za 100 godina,isto kao sto niti jedan kosarkaski klub nece dostici brend koji ima Partizan u Srbiji..Olimpija u Sloveniji...
-Sada treba zasukati rukave i dovesti neka provjerena kosarkaska imena u Bosnu,vratiti se u Skenderiju.. cilj treba biti naredne sezone dupla kruna u domacem prvenstvu i plasman medju 6 ekipa u NLB ligi..

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 09 jun 2010, 16:43

bosnas_ je napisao/la:Ljudi Bosna ima ime,brend..sve ono sto Igokea nema,nema ga ni Siroki,ali njih spasavaju dobri rezultati zadnjih godina,tako da su relevantan kosarkaski faktor u regionu,ali da Siroki osvoji 100 domacih prvenstava,Bosna ce uvijek biti Bosna,nesto sto niti jedan kosarkaski klub u ovoj drzavi nece dostici za 100 godina,isto kao sto niti jedan kosarkaski klub nece dostici brend koji ima Partizan u Srbiji..Olimpija u Sloveniji...
-Sada treba zasukati rukave i dovesti neka provjerena kosarkaska imena u Bosnu,vratiti se u Skenderiju.. cilj treba biti naredne sezone dupla kruna u domacem prvenstvu i plasman medju 6 ekipa u NLB ligi..
da da vi ste veliki brend kojeg na domaćim utakmicama gleda oko 100 ljudi u prosjeku a na gostovanjim niste nešto posebno zanimljivi,i kad gostujete u beogradu,zagrebu,ljubljani,vršcu....ne privlačite nikakvu pozornost kao i mi,helios,zagreb,cedevita,fmp....tako iako ste bili europski prvaci,da ste neki giganti niste..

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 09 jun 2010, 16:47

bosnas_ je napisao/la:Ljudi Bosna ima ime,brend..sve ono sto Igokea nema,nema ga ni Siroki,ali njih spasavaju dobri rezultati zadnjih godina,tako da su relevantan kosarkaski faktor u regionu,ali da Siroki osvoji 100 domacih prvenstava,Bosna ce uvijek biti Bosna,nesto sto niti jedan kosarkaski klub u ovoj drzavi nece dostici za 100 godina,isto kao sto niti jedan kosarkaski klub nece dostici brend koji ima Partizan u Srbiji..Olimpija u Sloveniji...
brend, nebrend, pusiona smo...

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 09 jun 2010, 16:50

Dabar je napisao/la:
da da vi ste veliki brend kojeg na domaćim utakmicama gleda oko 100 ljudi u prosjeku a na gostovanjim niste nešto posebno zanimljivi,i kad gostujete u beogradu,zagrebu,ljubljani,vršcu....ne privlačite nikakvu pozornost kao i mi,helios,zagreb,cedevita,fmp....tako iako ste bili europski prvaci,da ste neki giganti niste..
li zato kad bosna dodje
u siroki
popis stanovnistva se izvrsi :roll:
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 jun 2010, 16:54

Bosna u nlb ligi :o totalno nezasluzeno,Igokea je vise zasluzila ccc koji lopovluk..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.