Pa baš moraš i biti glup da ti je dno dna doci pozdraviti jednu od legendi kluba, pogotovo nakon sto je smirivao situaciju reziranu od Sisoje Iphonea! Drga je stvar sto vi nemate legende kluba pa ne znas sta je to!DoeTz je napisao/la:Ne pravi se glup, matere ti.Sarajlijica1946 je napisao/la:Stati pozdravati covjeka koji nam je donio titulu i sta sve ne je dno dna!?DoeTz je napisao/la:Ne znam jel istina, ako jest ovo je dno dna.
FK Sarajevo (opšte diskusije)
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Sta je ovih papkara na forumu..Pa zar vi necete bodriti slobodanku danas?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Vozdra kone,
evo jedna iz rata slika, Sarajevo - Unprofor 94' ... To su bila vremena gdje je i naš iz Jointa navijao sa vama, inace jedina tekma odigrana u ratu...

evo jedna iz rata slika, Sarajevo - Unprofor 94' ... To su bila vremena gdje je i naš iz Jointa navijao sa vama, inace jedina tekma odigrana u ratu...

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Njima je najveci uspjeh u historiji ulazak u PLBiHMosaaRajvosa je napisao/la:Pa baš moraš i biti glup da ti je dno dna doci pozdraviti jednu od legendi kluba, pogotovo nakon sto je smirivao situaciju reziranu od Sisoje Iphonea! Drga je stvar sto vi nemate legende kluba pa ne znas sta je to!DoeTz je napisao/la:Ne pravi se glup, matere ti.Sarajlijica1946 je napisao/la: Stati pozdravati covjeka koji nam je donio titulu i sta sve ne je dno dna!?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@Moggiano
jesi dobro? sta je poenta tvog posta i ove slike?

jesi dobro? sta je poenta tvog posta i ove slike?

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Dodje papak da nama prica o tome ko je i sta je Husref, joj zemljo otvori se. Fakat vas je pun kur*ac vise, da hoce i ovaj kup proci, samo da neko vrijeme nemamo dodirnih tacki sa ovim kozofakerima.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Hoće li biti prenosa ili neki stream?
Sretno danas!
Sretno danas!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
?????DoeTz je napisao/la:Imal se lizat? Pa jel vas sramota?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nema brato prenosa.Hvalaemil02in je napisao/la:Hoće li biti prenosa ili neki stream?
Sretno danas!

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nece biti, hvala ti!emil02in je napisao/la:Hoće li biti prenosa ili neki stream?
Sretno danas!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
admir12345 je napisao/la:

Hvala !admir12345 je napisao/la:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Dobar sam ja hvala na pitanju.BernardBarnjak je napisao/la:@Moggiano
jesi dobro? sta je poenta tvog posta i ove slike?![]()
![]()
Poenta je druže historija, fudbal pod nišanom snajperiste.
Sretno vam veceras, vise bi volio da vi dobijete nego ovi što mrze sarajlije više nego srbe..
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Imal gdje radio prenos
- diplomatija
- Kontakt:
Prvi gol pušten
- Crni gavran
- Kontakt:
Dolazim u miru,
Ne znam kako ćete završiti sa Slobodom,ali bez obzira na to, Jesic vam je žešći promašaj. I bas me čudi, od kad vam je stigao Than dovodite neke bezveze trenere, Jarni, Kodro,evo sad Jesic,jesu to nekad bili odlični igrači ali kao treneri cista nula. Uščuplić je za njih Murinho. Imate pare, dovedite pristojnog trenera, ne nekoga koje prije bio samo dobar igrač. Jesic je bas najgori trener kod vas u odnosu na sve gore nabrojane
Ne znam kako ćete završiti sa Slobodom,ali bez obzira na to, Jesic vam je žešći promašaj. I bas me čudi, od kad vam je stigao Than dovodite neke bezveze trenere, Jarni, Kodro,evo sad Jesic,jesu to nekad bili odlični igrači ali kao treneri cista nula. Uščuplić je za njih Murinho. Imate pare, dovedite pristojnog trenera, ne nekoga koje prije bio samo dobar igrač. Jesic je bas najgori trener kod vas u odnosu na sve gore nabrojane
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- anonymousHD
- Kontakt:
Koliko para imate, a ne možete meda, sramota.
Ne mozes tek tako Cimirota zamijeniti Rustemovicem. Nisu ni slican profil veznjaka a trebali bi, kao, raditi ste zadatke. Cimirot je ucinio Radovca jednim od najboljih veznjaka lige. Pustiti Velkoskog tek tako a zamijeniti ga Harbom nit smrdi nit mirise, mac sa dvije ostrice a gledajuci na prvu vi ste se dobro posjekli. Stojcev je otisao a ni za njega nije dovedena adekvatna zamjena. Barbaricu treba pouzdan partner na stoperskoj poziciji a nema ga, Delac je povrijedjen, bekovi su vam doduse boljka jako dugo. Kako onda ocekivati od Duljevica da nesto pokaze? Ne moze. Jedino se Benko drzi koliko-toliko ali i njega Jesic pokusava sjebati s ovim seljakanjem na klupu.
Sampionska ekipa je debelo jaca bila od ove trenutne pa lose partije i ne cude toliko. Cudi stav Jesica da mu ne trebaju pojacanja, kako ima tacno ono sto mu treba. Od ovih pojacanja jedino se mogu usuditi pa reci za Emersona da bi, mozda, u boljem sistemu sa jos par kvalitetnih sauigraca dao dobar rezultat. Ovo ostalo je dosta tanko.
Sampionska ekipa je debelo jaca bila od ove trenutne pa lose partije i ne cude toliko. Cudi stav Jesica da mu ne trebaju pojacanja, kako ima tacno ono sto mu treba. Od ovih pojacanja jedino se mogu usuditi pa reci za Emersona da bi, mozda, u boljem sistemu sa jos par kvalitetnih sauigraca dao dobar rezultat. Ovo ostalo je dosta tanko.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dokad će vas ovi iz vodstva sportskog segmenta kluba ovako zayebavat? Ovo što pokazuje veliko Sarajevo predvođeno velikim strategom i genijalcima iz MIjanmara je komedija.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Balorda, bhfanatic14, Noke995, Vanja8 i 26 gostiju.