Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Mesha ne spominje Bicakcica kao da Bico igra u drugoj federalnoj a ne u bundesligi
ima li jos koji susic da pozoves ...kreten si ko ona teleca glava....treba javno trazit SULJICA u repku
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Šta će nam on pored Višće, Lulića, Duljevića, Milićevića koji može igrati krilo, Krunić isto, Hajrović ako se ikad vrati u formu... Uostalom, momak hoće da igra za Mađarsku.adal je napisao/la:ima li jos koji susic da pozoves ...kreten si ko ona teleca glava....treba javno trazit SULJICA u repku
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Plus su mu Prcić, Grahovac, Graovac, Duljević i Sušić, zapravo svi novi igrači na spisku. Minus mu je Hadžić i trošenje Spahića kojem se treba zahvaliti, dosta je on dao reprezentaciji al' najbolje je da se oprosti.
Prošla su vremena kada je Spahić bio ubjedljivo najbolji igrač naše zadnje linije i kada se odbrana bez njega nije mogla zamisliti.
Prošla su vremena kada je Spahić bio ubjedljivo najbolji igrač naše zadnje linije i kada se odbrana bez njega nije mogla zamisliti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Sta bi sa krunicem? Zar nije trebao dobiti poziv?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Meša mu sinoć javio da neće dobit poziv jer navodno nije zadnje 2 utakmiceJoseeMourinho je napisao/la:Sta bi sa krunicem? Zar nije trebao dobiti poziv?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Meni je ovaj spisak ok,izuzev izostavljanja Bicakcica,to ne kontam,samo je Spaha bolji od njega na ovom spisku,,mislim na stopere,jos jedan minus je Krunic,trebao je umjesto Hadzica,za kojeg znamo koliko ne moze.Plus su Vrancic i Prcic,slicno igraju ka Miske,sto nam po meni i treba,da smo ubojitiji kao sa Misketom
Mislim da je najbolje što imamo otprilike ovako nekako: za golmane nema zamjerke, možda još pratiti neke mlade tipa Karačića i Pirića, lijevi bek: Kolašinac i Zuka to može pokriti, tu eventualno Subić ili onaj momak iz Frosinonea, stoperi: Zuka, Bičakčić, Sunjić, za četvrtog su otprilike tu Aničić i Cocalić, Graovca nisam gledao, ne mogu komentarisati, desni bekovi: Vranješ prva opcija, Mujdža nažalost nema tu više mjesta, svi drugi su otprilike tu, Dilaver, Mateo Sušić itd. Za zadnjeg veznog imamo Bešića i Cimirota, iza njih bi trebao doći Grahovac pa onda ostali. Za centralnog veznog Pjanić nedodirljiv, ostali su opet u pet deka: Medunjanin, Vrančić, Jajalo. Za ofanzivnog veznog Milićević treba biti prvi izbor, drugi između Krunića i Sušića. Krila: Lulić, Višća, Duljević, Krunić i Milićević to mogu odigrati, Hajrović ako proigra. Napad su Džeko, Ibišević, Đurić, Hodžić, pratiti Bajića i Prevljaka. Eto, svašta nešto ja natrabunjah. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
- Kontakt:
Dobio je Krunic poziv i stigao je prije dva dana na klupsku adresu, onda ga je nazvao i da ne dolazi. Nije ovo prvi put Mesi da izlevati Krunica, ovo je drugi put. Prosli put ga stavio na spisak pa ga prekrizio. Nema Mesa dvije ciste , nije on normalan sta radi. Bico jedan od najstandardnijih nasih stopera nije dobio poziv. Bajica i Hodzica nigdje. Pa kad ce ih probati ako ne sad u prijateljskim. Yebo Bicu imamo mi Graovca.Unofficialpage je napisao/la:Meša mu sinoć javio da neće dobit poziv jer navodno nije zadnje 2 utakmiceJoseeMourinho je napisao/la:Sta bi sa krunicem? Zar nije trebao dobiti poziv?A kad se momak odluči za Srbiju nemoj da ga krivimo, Meša ga tačno ebe u zdrav mozak, izvinjavam se na izrazu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Mesa sram te bili gdje je Hodzic.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
S obzirom da nismo izgubili sve sanse za euro mlade reprezentacije u 21 , tj. Imamo jos teoretske sanse, prepustanje Hodzica i Bajica mozemo nekako razumiti, jer bitnije su kvalifikacione utakmice mlade repke nego da udju pola sata u prijateljskim da bi ''strucnjaci'' vidili kako se uklapa, valjda je Mesa trener i dobro zna kvalitete Hodzica koji nije u formi i skoro se vratio od povrede, to sto je dosta vas zaljubljeno u Hodzica i niste realni to je vas problem.
Cimirot je povrijedjen.
Ali zasto nema Bicakcica, jedino to zamjeram Mesi naravno ako nije povreda neka, ako je bezveze izostavljen onda je Mesa stvarno kreten.Toliko od mene.
Cimirot je povrijedjen.
Ali zasto nema Bicakcica, jedino to zamjeram Mesi naravno ako nije povreda neka, ako je bezveze izostavljen onda je Mesa stvarno kreten.Toliko od mene.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Uozbilji se, čuj Hodžić nije u formi.DevilsAdvocate je napisao/la:S obzirom da nismo izgubili sve sanse za euro mlade reprezentacije u 21 , tj. Imamo jos teoretske sanse, prepustanje Hodzica i Bajica mozemo nekako razumiti, jer bitnije su kvalifikacione utakmice mlade repke nego da udju pola sata u prijateljskim da bi ''strucnjaci'' vidili kako se uklapa, valjda je Mesa trener i dobro zna kvalitete Hodzica koji nije u formi i skoro se vratio od povrede, to sto je dosta vas zaljubljeno u Hodzica i niste realni to je vas problem.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Pa pratis li ti Dinamo uopste zadnjih utakmica ili ti onih 9 golova sto je zabio prije 3 mjeseca iskrivljuju slikuOmark je napisao/la:Uozbilji se, čuj Hodžić nije u formi.DevilsAdvocate je napisao/la:S obzirom da nismo izgubili sve sanse za euro mlade reprezentacije u 21 , tj. Imamo jos teoretske sanse, prepustanje Hodzica i Bajica mozemo nekako razumiti, jer bitnije su kvalifikacione utakmice mlade repke nego da udju pola sata u prijateljskim da bi ''strucnjaci'' vidili kako se uklapa, valjda je Mesa trener i dobro zna kvalitete Hodzica koji nije u formi i skoro se vratio od povrede, to sto je dosta vas zaljubljeno u Hodzica i niste realni to je vas problem.

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Zasto Mladen Veselinovic kao najbolje krilo lige nije dobio poziv 

Kao prvo nije zabio 9, nego 11.
Kao drugo i u februaru i martu je bio strijelac, dakle nakon te povrede, tako da te svoje tvrdnje možeš objesiti mačku o rep.
Ako su se dogovorili da igra za mladu reprezentaciju, onda uredu, ali reći da je momak u lošoj formi je van svake pameti.
Kao drugo i u februaru i martu je bio strijelac, dakle nakon te povrede, tako da te svoje tvrdnje možeš objesiti mačku o rep.
Ako su se dogovorili da igra za mladu reprezentaciju, onda uredu, ali reći da je momak u lošoj formi je van svake pameti.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
De citaj sta ti govorim, 9 golova prije 3 mjeseca do povrede, i koliko je utakmica odigrao u februaru i martu kada je promasivao sve zivo, zabio u februaru gol iz PENALA i jos jedan samo eto iz igre, proslu utakmicu presjedio na klupi, gdje je trebao davno zavrsiti jer se nalazi u kriminnoj formi i nije se bas oporavio od one povrede, narednih utakmica vjerujem da ce Henriquez igrat ispred njega.Omark je napisao/la:Kao prvo nije zabio 9, nego 11.
Nema normalnog spiska dok nas Vaha ne preuzme.
Nije ni blizu.edinjo-bih je napisao/la:Tacno, ja bih inace jos samo volio da smo dobili priliku da vidimo da li je suljic (na krilu) jaci od visce, ja mislim da mozda i jeste...
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Dajte ba pitari popustite sa Suljicem , NULA OD IGRACAsoko je napisao/la:Nije ni blizu.edinjo-bih je napisao/la:Tacno, ja bih inace jos samo volio da smo dobili priliku da vidimo da li je suljic (na krilu) jaci od visce, ja mislim da mozda i jeste...
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, NEZALAGANJE, pama i 28 gostiju.