U 18.00 h. Cijena karte za istočnu tribinu je 5, 00 KM.irfanrastoder je napisao/la:U koliko je utakmica i koliko je karta za istok hvala
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:

HvalaHigh je napisao/la:U 18.00 h. Cijena karte za istočnu tribinu je 5, 00 KM.irfanrastoder je napisao/la:U koliko je utakmica i koliko je karta za istok hvala
Jos malo braco do pocetka utakmice danas na sve ili nista ! **** te Slobodooooo ! 

04.10.2009 !!
Pokralo odjeću po Vogošći
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- DrustveniParazit
- Kontakt:
A fino se reklo sklonite odjeću!RollMan je napisao/la:Pokralo odjeću po Vogošći

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
HahahahahahaRollMan je napisao/la:Pokralo odjeću po Vogošći

Jogeeeee počeraaaaaaj
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
ne znamo mi 0 sačuvatiamypitar je napisao/la:Pocele Fukarice stizati,vidim par njih kod hotela Grand.
Danas akb.2-0
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Što se mene tiče, spremio sam paloš i kandžiju. Udri nejač! 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ajmooooo
A saaad Saraj'vo igraj i pobjediiii....
A saaad Saraj'vo igraj i pobjediiii....
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- hule_barca
- Kontakt:
Sretno, i neka bolji pobijedi večeras. Najpravednije na penale pa šta bude.
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
Pamtim to kao da je bilo danas
Kada je babo Atif otiš o od nas
U ruci mu piva, za reverom značka
FK Sarajeva
Kazo je da mu je dosta žene i djece i kuće
I da ga neka nostalgija vuče
I da će se vratit kad mu bude ćeif
Kada je babo Atif otiš o od nas
U ruci mu piva, za reverom značka
FK Sarajeva
Kazo je da mu je dosta žene i djece i kuće
I da ga neka nostalgija vuče
I da će se vratit kad mu bude ćeif
- Osttribine
- Kontakt:
E dosta zezancije, vrijeme je za tribinu ISTOK koja ce danas biti u svom elementu 
IGRAJ BORDO BIJELI !!!

IGRAJ BORDO BIJELI !!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
za 20 minuta prema kosevu 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Evo i Chane dijeli gotovo isto misljenje kao i mi. Dakle sve trojicu nadjite na sjeverufico je napisao/la:@Oerde je prije par dana napisao odličan post, a ja moram ponoviti jedan njegov dio:''...Politika ucjenjivanja Azmiru Husiću nije strana stvar, ucjenjivao je onog navijača na skupštini sa 200 maraka, ucjenjivao je grad ili kanton, kogaveć zimus za nekakve pizdarije. Sada latentno ucjenjuje suce. Kaže garantuje da će biti penal za Sarajevo, ako ga ne bude do 60 minute, biće do 90 (mada je jednostavnije bilo reći biće penal), i pravi win-win situaciju, ako se dosvira i najčistiji penal za Sarajevo biće "jesam rekao", ako ne, onda dobro za njega. Ali svejedno, mislim i da se malo zeznuo. Potcijenio je i Sarajevo, i sve one koji ga vole. "Majku svima!" "Sve su kupili." Da nije ovoga svega, možda bi Sloboda imala neko teže gostovanje i prošla, sve lijepo sve fino, možda bi već u utorak navečer mi psovali Ješića, kritikovali igrače. Ali vidiš, sad će se sa rogatim bosti. U utorak nek' zna da neće istrčati protiv 11 igrača u bordo dresovima. Kupio je ovaj klub mnogo više od par utakmica. Kupili smo prepuno Koševo protiv Manchestera, rođendansku čestitku od istog, Biogradlića, Sirću, Fazlagića, oba Musemića, dvije titule u Jugoslaviji, Asima Ferhatovića, derbije sa Zvezdom, Partizanom, epsko rivalstvo sa Željezničarom, Haugesunda, Atromitosa, platili smo prolom oblaka protiv Sigme, kupili Orebra, Genka, ugled, ime. Ono najvažnije - kupili smo hiljade srca koja će u utorak kucati ko jedno. Svaki od nas koji voli ovaj klub do posljednje ćelije u utorak će biti tu, uz 11 igrača u bordo dresovima, ne radi njih, niti zbog Selimovića, već zbog dresa koji nose. Zašto? Jer mi ovo volimo, nas se ne može premirati. I dok Husić nije bio na funkciji mi smo stajali tu, stajaćemo i poslije, bićemo tu i u utorak.''
I meni je pun k*rac i Uprave i Ješića i pojedinih igrača, ali sutra svi na Koševo, i kada je teško pokažimo da smo uz naše Sarajevo.

Aktuelni prvak vs najnetrofejniji klub u BiH
Murije znači more, od Vogosce do stadiona ko da nam Zvezda dolazi u najmanju ruku boze
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ima li gdje na tv-u tekma ???
- Evolution87
- Kontakt:
Vrijeme je. **** te slobodo
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.