Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Post Postao/la nerminh74 » 14 mar 2016, 22:57

TaRgEt_ je napisao/la:
Ethel je napisao/la:Od dva izdajnika, ja samo biram onog manjeg i onog koji ce donijeti neki doprinos, ali daj Baju da pokazemo Europi sta je kosarka :kafa:
Tesko ko to shvata, volio bi ja da bude Baja, cisto onako da nam svi otkazu :urnebes:
A ja bi volio samo Lukajića jeste da voli popiti, ali zna košarku i zaboli ga za naciju
Dok su druga dvojica čiste moralne nule
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 mar 2016, 23:02

prihvatili smo Ciru, mozemo i Damira, ali izgleda da ipak ne, ne zna lozit' naciju kao Ciro

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 14 mar 2016, 23:49

Chinaglia je napisao/la:prihvatili smo Ciru, mozemo i Damira, ali izgleda da ipak ne, ne zna lozit' naciju kao Ciro
Nije stručan ni sposoban kao Ćiro!
Nema autoritet!
A u ostalom nije neka razlika od ova dva kandidata i njega,tako da je potpuno svejedno koga će izabrati.
Najbitnije je da nema Haruna Enes će ostalo srediti,i selektora i pripreme i sve! :twisted:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 14 mar 2016, 23:54

emil02in je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:prihvatili smo Ciru, mozemo i Damira, ali izgleda da ipak ne, ne zna lozit' naciju kao Ciro
Nije stručan ni sposoban kao Ćiro!
Nema autoritet!
A u ostalom nije neka razlika od ova dva kandidata i njega,tako da je potpuno svejedno koga će izabrati.
Najbitnije je da nema Haruna Enes će ostalo srediti,i selektora i pripreme i sve! :twisted:
Ćiro je bio isto vanago kao mulamerović
A opet ispade enes (isto vanago) moćniji čak od raznjatovica starog konakovicevog partnera, a taj nikada nije prestao vladati
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Ethel
Kontakt:

Re: Odg: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Ethel » 15 mar 2016, 00:16

Enesa za generalnog sekretara, Bajica za selektora, Jusufa za kapitena i jos napuniti Mejdan da mu se ostvari san i mirna nam prelijepa nasa BiH, srce na mjestu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

JohnCleese
Kontakt:

Re: Odg: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Post Postao/la JohnCleese » 15 mar 2016, 00:22

Ethel je napisao/la:Enesa za generalnog sekretara, Bajica za selektora, Jusufa za kapitena i jos napuniti Mejdan da mu se ostvari san i mirna nam prelijepa nasa BiH, srce na mjestu.
Jos daj Mulaomerovica za koordinatora mladih selekcija i mirna Bosna :D
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 15 mar 2016, 00:34

pojedinci ce se slagirat ako na euru izborimo bolji plasman od velicanstvenog zadnjeg mjesta s harunom kao sekretarom

zato preostaje nada da juka i mirza nece doci, tj da se necemo ni plasirat
sve okolo kole ali sve se na ovo svodi

bagra od naroda :puke:

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 15 mar 2016, 11:35

baglama je napisao/la:pojedinci ce se slagirat ako na euru izborimo bolji plasman od velicanstvenog zadnjeg mjesta s harunom kao sekretarom

Jednostavno ne mogu da vjerujem da mozeš pomisliti na to da neko na ovome forumu (pod uslovom da je bosanac i da voli kosarku) ne zeli uspjeh nasoj reprezentaciji ili nasim kosarkasima, kad igraju za svoje klubove.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 mar 2016, 12:02

Sapce je napisao/la:
baglama je napisao/la:pojedinci ce se slagirat ako na euru izborimo bolji plasman od velicanstvenog zadnjeg mjesta s harunom kao sekretarom

Jednostavno ne mogu da vjerujem da mozeš pomisliti na to da neko na ovome forumu (pod uslovom da je bosanac i da voli kosarku) ne zeli uspjeh nasoj reprezentaciji ili nasim kosarkasima, kad igraju za svoje klubove.

Sapce pusti ba ove pacijente :kafa:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 15 mar 2016, 13:33

pacijent si ti i bratija koja lije suze za harunom aka zadnje mjesto

sutra kad nam zapadne slaba generacija od ovde djece, ko da gledam opet ce se spominjat harun kao da je on rodio musu, atica i ostale...rece, eto vam sad, nema haruna nema ni talenata :rol:

ovaj sapce niakd nije napisao smislen komentar.... isto pao s marsa, stalno neka glupa pitanja....evo dao je i prognozu da mirza i juka nece doci, pa vidjecemo...ako se ispostavi da je fulio, izjeo vuk kenjca

zadnje mjesto drugari na euru, uz savrsene pripreme....ako grijesim, opovrgnite , ili se gonite u ***** materinu dosadnu

ukoliko ne možeš diskutovati bez psovki ideš nekoliko dana u banoviće!
Nermin
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 15 mar 2016, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 mar 2016, 13:33

kazu propao savez jer ce Bajic (cetnik) biti selektor, pa pod njihovom palicom je on i dosao u savez, i postao selektor mlade repke i otjerao tadasnjeg najveceg talenta tj malog gacica a prije njega su stavili onog jos goreg cetnika kisica, koji je (sam je "neno" pisao ako se nevaram) tjerao buzu da jede svinjetinu... pa pod istom garniturom saveza je A-repka izgubila prijateljsku jako jako bjedno protiv austrije, licno sam gledao. i jos nesto sam onaj "neno" kao jedan od radnika saveza po forumima pise (samo da bi on bio upravu) kako campara nikad nece postati igrac, vidjece se to za godinu! cuj to heeej, kako da se mladi igrac, reprezentativac osjeca ako to procita da ga ljudi iz saveza tako ponizavaju, neki dan citam na drugom forumu kako i pise da cemo tek sad osjetiti kakav je mmusa (u stilu da ce se ponasati kao kabadaija na reprezentativnim okupljanjima)... staces kad padas i za slamku se hvatas moze se reci, tuzno!
i jos nesto i ovo iskreno mislim, harun je uradio super posla ali bilo je i minusa dosta i da jos nesto nije im trebalo da lazu narod da su zadrzali nasu djecu pod nasom zastavom kad nismo nikog ni sacuvali. izgubili smo mega Talente: glisic, simanic, ilic, bajo, bender, zubac, keric,... a sikiras je ostao zato sto nije zadovoljio ukuse ks srbije, oni su ga prije naseg saveza pronasli i bio je prvo tamo na okupljanju!

PS: mislim da smo pametni, radili bi sve da se povezu harun i enes i da uz medjusobne ustupe spoje snage u korist nasih reprezentacija! ali...

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 mar 2016, 14:14

baglama je napisao/la:pacijent si ti i bratija koja lije suze za harunom aka zadnje mjesto

sutra kad nam zapadne slaba generacija od ovde djece, ko da gledam opet ce se spominjat harun kao da je on rodio musu, atica i ostale...rece, eto vam sad, nema haruna nema ni talenata :rol:

ovaj sapce niakd nije napisao smislen komentar.... isto pao s marsa, stalno neka glupa pitanja....evo dao je i prognozu da mirza i juka nece doci, pa vidjecemo...ako se ispostavi da je fulio, izjeo vuk kenjca

zadnje mjesto drugari na euru, uz savrsene pripreme....ako grijesim, opovrgnite , ili se gonite u pi.cku materinu dosadnu
Nista to moj baglama sto su nam falila tri igraca nemas ti pojma dosta stvari. Ja se odjavljujem jer ne vrijedi sa nekim pricati ko veze nema, a to za psovanje si prijavljen.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 mar 2016, 14:17

edinjo-bih je napisao/la:kazu propao savez jer ce Bajic (cetnik) biti selektor, pa pod njihovom palicom je on i dosao u savez, i postao selektor mlade repke i otjerao tadasnjeg najveceg talenta tj malog gacica a prije njega su stavili onog jos goreg cetnika kisica, koji je (sam je "neno" pisao ako se nevaram) tjerao buzu da jede svinjetinu... pa pod istom garniturom saveza je A-repka izgubila prijateljsku jako jako bjedno protiv austrije, licno sam gledao. i jos nesto sam onaj "neno" kao jedan od radnika saveza po forumima pise (samo da bi on bio upravu) kako campara nikad nece postati igrac, vidjece se to za godinu! cuj to heeej, kako da se mladi igrac, reprezentativac osjeca ako to procita da ga ljudi iz saveza tako ponizavaju, neki dan citam na drugom forumu kako i pise da cemo tek sad osjetiti kakav je mmusa (u stilu da ce se ponasati kao kabadaija na reprezentativnim okupljanjima)... staces kad padas i za slamku se hvatas moze se reci, tuzno!
i jos nesto i ovo iskreno mislim, harun je uradio super posla ali bilo je i minusa dosta i da jos nesto nije im trebalo da lazu narod da su zadrzali nasu djecu pod nasom zastavom kad nismo nikog ni sacuvali. izgubili smo mega Talente: glisic, simanic, ilic, bajo, bender, zubac, keric,... a sikiras je ostao zato sto nije zadovoljio ukuse ks srbije, oni su ga prije naseg saveza pronasli i bio je prvo tamo na okupljanju!

PS: mislim da smo pametni, radili bi sve da se povezu harun i enes i da uz medjusobne ustupe spoje snage u korist nasih reprezentacija! ali...
.
To za Sikirasa ako je tacno sto kukaju za njega, i bore se i danas dan da uzmu ga ? To ko ti je rekao mnogo ti je slagao. Keric je otisao mnogo prije , Baji roditelji nisu dali, Simanic odavno odlucio za koga ce kao i Glisic , Bender igra isto tako za Hrvate odavno ne zeli da cuje za BiH, Zubac nije zelio isto tako , tako da mega talenti koji su kazali svoje a ti ne mozes nista jer imaju dvojne pasose i to je to .

A to da se Enes poveze sa savezom nadam se da si svjestan sta pricas zaista.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 mar 2016, 14:27

Za sikirasa je sigurno, jer ima i slike sa tog okupljanja, bilo je okupljanje potencijalnih mladih nada. A zupca su mogli zadrzati (na isti nacin kao loncara) ali su mu dali ispisnicu u zamjenu za stipanovica, mislim ok izvukli su makar nesto, ali sto neispricaju cijelu pricu, nego sutr za zupca a hvale se za stipana? I usput zamjena je slaba, jer stipan ima skoro 30 godina, dok se je od zupca mogla imati dugogodisnja korist (moje misljenje)

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 15 mar 2016, 15:18

Sve i jedan igrač koji je po rođenju upisan kao Hrvat ili Srbin ima automatski pravo nastupa za Hr ili Sr tako da tu nema puno prostora za napredak bez obzira ko bio u savezu.Zadnji primjer je Bojo koji je i pristao igrati za BiH sa svojim drugovima ali roditelji nisu htjeli ni da čuju za to jer Vitez je ipak u Hr barem po njihovom mozgu!I dok oni tako odgajali djecu tu se ne može ništa uraditi!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 mar 2016, 16:05

Nije tacno drug, vidis da napr. loncar nije imao pravo nastupa za HR. Fazon je u tome, gdje je igrac (tj u kojem savezu) prvo prijavljen - tom savezu/toj drzavi pripada (loncar je bio kod nas (tj KSBiH) jer je igrao u pomladtku kk posusje), isto je sa zupcem, bajom itd no helem nejse...
Ps: onim komentarom gore nisam htjeo da predstavim bivseg clana ovog forum sa nickom neno kao loseg covjeka. Iz prijasnjeg dopisivanja sa njim sam vidio da je jako fina osoba no nazalost je naivan i slijepo vjeruje svim mogucim "ekspertima kosarke" oko sebe, pa je tako prije ponavljao i ponavljao njihove gluposti kao napr. Da je filip adamovic bolji od gordica ili napr savanovic bolji od teletovica...

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 15 mar 2016, 16:24

baglama je napisao/la: ovaj sapce niakd nije napisao smislen komentar.... isto pao s marsa, stalno neka glupa pitanja....evo dao je i prognozu da mirza i juka nece doci, pa vidjecemo...ako se ispostavi da je fulio, izjeo vuk kenjca
Sapce je od 2008. na ovom forumu i uglavnom prati, a povremeno i napiše nešto.
Prije svega: nema glupih pitanja!
Da bih nešto komenatariso, potrebne su mi informacije. Čak su mi potrebne i kad ne planiram nešto komentarisat.
Onda pitam, jer znam da postoje ljudi, koji prate druge forume, sajtove, izjave itd.
Vezano za moju prognozu: da, mislim da ni Mirza, ni Juka ni Nihad neće igrat. Mirza i Nihad više nikad, a za Juku ne znam.
Ako budem fulio, u šta se nadam, pojo vuk kenjca. Isto tako ako pogodim.
Jedino da se kladim. Onda mozda i dobijem neku lovu.. ili zijanim

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 mar 2016, 22:45

:thumbup: :thumbup: ne zna prodavat suplju kretensku pricu kako on voli bosnu,ko kreten ćiro

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 mar 2016, 22:47

edinjo-bih je napisao/la:Za sikirasa je sigurno, jer ima i slike sa tog okupljanja, bilo je okupljanje potencijalnih mladih nada. A zupca su mogli zadrzati (na isti nacin kao loncara) ali su mu dali ispisnicu u zamjenu za stipanovica, mislim ok izvukli su makar nesto, ali sto neispricaju cijelu pricu, nego sutr za zupca a hvale se za stipana? I usput zamjena je slaba, jer stipan ima skoro 30 godina, dok se je od zupca mogla imati dugogodisnja korist (moje misljenje)
De mi objasni onda sto ga i danas dan zale, i zele da uzmu mislim na Sikirasa ?
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.