FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1946
-
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Pa ja, nećemo zarje ruke nizase da nas tuku. kuknjavaTHEC je napisao/la:Pocerajmo braco veceras, uzinad svima !

zlo87 je napisao/la:Bit ce parola i skandiranje vjerovatnoAdiFKS je napisao/la:EK?DrustveniParazit je napisao/la:Nemojte se iznenaditi ako ne sjeveru bude parola za E.K.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kriminalci, kriminalce podrzavaju

-
- Kontakt:
Rinuka kralju.Rinuka je napisao/la:Ovaj i zenu poveo![]()

- muhamedhulk
- Kontakt:
- ''skracen'' je spisak igraca na 24, dakle na koje se racuna, sa nekoliko juniora i kadeta (Osmanovic, Krajisnik i Veladzic)
- igraci su ''prekomandovani'' na nove pozicije, Almir Bekic je sad LB, Dzemo DM i sl.
- neko je nagradjen sa porastom vrijednosti, Al. Bekic je sad na 500k eura npr., Kadusic 400k itd.
- neko je malo i izgubio na vrijednosti kao npr. Mihojevic koji sad vrijedi 300k eura, Radovac 1 mil itd.
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Danas akb.2-0
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hz 87
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Ovo neka zajebancija ?

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Algoritam, Armija1987, Beli98, bhfanatic14, Bing [Bot], Bordo10, brojjedan, Confiance, Dadox, deda, Djulboni, forgempp, Galantni, Haksss, Hamagara, head88, HyperOS, InatSilniBosanski, JavierBosnia, johntravolta123, JuricaSpindl, KarloIvandic, Kockoglavi, Krste11, ledesma, macahz, MaroonWhite1946, MSOZ101, n0dix, Napaceni87, OldTownDistrict, PingoFTW, Pitar6785, ristagrad, SamoDaKazeem, sassari, strahmeipomisliti, successminator, tenpenny, THEC, USB, Vanja8, zagorski i 487 gostiju.