Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Chinaglia
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Chinaglia » 15 mar 2016, 12:58

ma zajebavam se za Peru u kontekstu repke, ali da je najbolji lijevi bek u PL, to bez dileme

licno sam napisao za Ordagica, napisavsi da ima 22 godine, kao i Duljevic, odnosno Graovac, te da je kao i spomenuti, ponajbolji na svojoj poziciji u PL, u tome nema apsolutno nista sto nije istina! niko ne zagovara da Ordagic bude u prvih 11 i slicno, ali ako vec poziva igrace iz PL, Ordagic mora naci svoje mjesto

niko iz Tuzle prije nije "gurao" svoje igrace u repku, jer ruku na srce, niko i nije bio taj kalibar, ni momentalno, ni potencijalno, sada to Ordagic jeste i momka treba nagradit' za igre u dosadasnjem dijelu sezone ;)

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 mar 2016, 13:02

Lakoste je napisao/la:Cimirot se oporavio od povrede. Za vikend ce igrati!!!
Jucer prije treninga dobio nagradu za najboljeg igraca Paoka u Februaru.

OBRAZ, MEHMEDE, OBRAZ
Ako je ovo istina onda imamo jos jednog bezveznjaka na selektorskom mjestu. Pozivanje Hadzica a izostavljanje oporavljenog Cimirota bi bio zlocin prema reprezentaciji. Ne znam sta bi se drugo moglo napisati na ovu temu. Prije par dana je izjavio da mu ima namjeru dati 90 minuta i vidjeti koliko moze. Jedino povreda bi mogla objasniti nepozivanje Gojka. Ako je sanirana a Mesa ignorira svoje izjave i mijenja poziv u 5 do 12 onda to nisu cista posla i neko drugi odluciva u njegovo ime. Da ne pricam o losoj krvi koju bi ubacio medju navijace na pocetku svog drugog mandata. Nadam se da si ovo neutemeljeno napisao i da to jednostavno nije istina.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 15 mar 2016, 13:04

Meša je već počeo s razočarenjima, grozno. Zvati kloca Anela Hadžića. Zvati onu ćelavu spodobu i Aničića koji nije četiri mjeseca odigrao utakmicu a izostaviti Bičakčića. I dalje zvati Spahu. Idi Meša u tri lijepe!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 15 mar 2016, 13:06

Toliko o dugo najavljivanim promjenama
naprijed rejal

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 mar 2016, 13:16

Lakoste je napisao/la:Cimirot se oporavio od povrede. Za vikend ce igrati!!!
Jucer prije treninga dobio nagradu za najboljeg igraca Paoka u Februaru.

OBRAZ, MEHMEDE, OBRAZ
Jel' sigurno to? Pise na transfermarktu da ga nema do aprila. :think:

Kako god, nema mi logike njegovo nepozivanje ako nije u pitanju povreda, taman se otvorila mogucnost da isprobamo njega sa Pjanicem i Besicem. Krunic se isto tako MORAO zvati jer nam hronicno fali ofanzivni veznjak, yebo ga Anel. :facepalm: Cuj kaze nije igrao zadnje dvije tekme, eto nek' nam hvala bogu drugi reprezentativci igraju redovno, ubise se od igranja svake hefte. :facepalm:

Hodzic se isto tako morao zvati, koji klinac ce u mladoj reprezentaciji za koju ionako nece moci jos dugo igrati. :roll: Mali je mozda najveci potencijal od svih i treba mu nasa pomoc, treba mu iskustva, treba mu pruzati sansu i polako uigravati i na kraju krajeva, potpomognuti transfer u veci klub gdje bi kao A reprezentativac privukao vecu paznju. Koliko jos vremena treba proci da taj zaigra, valjda se oko 30-te konacno biti spreman. :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 15 mar 2016, 13:36

Dobar spisak!
Nek sto vise igraca dobije sansu u predstojece dvije prijateljske utakmice.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Rios

Post Postao/la Rios » 15 mar 2016, 13:37

Spisak onako,ni tamo ni ovamo.
Samo 3 nova imena a pocinje se novi ciklus,i to tri imena za koja niko ne moze dati neku realnu procjenu koliko ce uopste biti vazni u ovim kvalama i da li ce vec za iduce okupljanje dobiti poziv,koliko zapravo donose novog u kadar,izuzev Duljevica mozda,itd..
Od ovih koji su bili pozivani ranije iskreno se nadam da ce vecu minutazu dobiti Grahovac,Vrancic,Prcic i TSS pa da i tu konacno budemo na cisto mogu li oni ili ne mogu biti od vece vaznosti za ekipu a ne samo standardne zamjene i vjecite nade navijaca da mogu,prije svega tu mislim na TSS i Vrancica.
Ovo ostalo sve vec debelo poznata imena i kvalitete,koliko ko moze ili ne moze i to provjereno bezbroj puta dosad.Ne znam sta je sa Cimirotom i Bicakcicem,povreda ili sta!? Valjda ce stici neko pojasnjenje jer ako su zdravi obojica imaju itekako mjesta u kadru.
Ostaje i dalje da cekamo na priliku da u A timu vidimo Hodzica,Milosevica,Krunica,Bajica pa i Jajala koji se takodjer navodio kao moguca novina..Licno ja bih ih volio vidjeti prije nekih gore pobrojanih a vec poznatih,ali Mesa eto drugacije razmislja pa cemo vidjeti u buducnosti koliko je pogodio. :)
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 15 mar 2016, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 15 mar 2016, 13:39

Mesa je potpuno kapitulirao i postao vojnik saveza....sve ce ucinit da ostane na drzavnoj sisi...ni traga nekim promjenama

ogromno razocarenje
mrtvi hadzic nebi mogao igrat ni za Babinu AP.....

cimirot i krunic bi bili dasak promjena u veznom redu, da ne gledamo vise setace...ovaj vrancic je upravo to...tinu znamo
hodzic ne dobija poziv iako je najveca perspektiva u napadu, fol se vadi na mladu repku sto je notorna glupost iz svakog ugla

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 15 mar 2016, 14:11

ebem te usta usrana, Mesa
ebo ti cocalic familiju a ti njemu
mateo susic :facepalm:
duljevic > hajrovic, krunic; graovac > bicakcic :facepalm:
hadzic :facepalm:
bicakcic? :crazy:
mrs mrs mrs

nikad se rijesit ovi govana i imat najboljih 20-25 igraca

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 15 mar 2016, 14:23

Treba sacekat prvo da cujemo od Meše sta je sa Bicakcica,Kruinica,Cimirota koji su se morali naci na ovom spisku kao i Bajica i Hodzica zasto im se nije pruzila sansa u A timu , pa ako ne bude imo validno obrazlozenje, onda mu **** mater xD
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 mar 2016, 14:35

DevilsAdvocate je napisao/la:Treba sacekat prvo da cujemo od Meše sta je sa Bicakcica,Kruinica,Cimirota koji su se morali naci na ovom spisku kao i Bajica i Hodzica zasto im se nije pruzila sansa u A timu , pa ako ne bude imo validno obrazlozenje, onda mu **** mater xD
Tako je, mada je on to sam vec trebao obrazloziti.
MESA me jos jedanput razocarao, osim ako ne opravda ta nepozivanja pojedinih igraca...
Nadam se da cemo bar napokon imati igru, kakvu takvu...do sada je nismo imali i to je moja najveca zamjerka trenutnom selektoru...

Najvise mi je zao Krunica - fakticki se Mesa sprda s momkom i to je jako "nisko" s njegove strane, za Cimirota kontam da je ipak do povrede, inace bi ga zvao 100%...za Bicu mi nikako nije jasno...
Za Hajrovica, Medu i Mujdzu razumljivo sto ih nije pozvao, za sada je to u redu...ali je nejasno otkud medju pozvanima Anicic i neka dr.lica, ako mu liga jos nije pocela, a bajg hoces da probas neke igrace, itd...
Mateo Susic - desni bek nam treba i u redu je sto ga je pozvao, da vidimo sta moze ponuditi.

Mnogo pitanja, malo odgovora...nadam se da ce na dobro ispasti...

A valjda je napokon jasno zasto se VAHA nije htio latiti posla u NSBiH...mislim oduvijek je jasno bilo, ali eto.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 15 mar 2016, 14:36

necu vise da cekam...ebem im sve zivo ciji god da su i iz kojeg god grada dolazaili i za koga god navijali ako nije u stanju da stavi najbolji 20 igraca za koje se generalno svi slazu.
evo recimo i ovaj podatak da je Mesanovic iz Slavije Praga odmah interesantan a recimo jedan Mahmutovic godinama u Ceskoj nadavo se golova nije nikad dobio bar poziv pa nek gleda tekmu za tribina
ma libo me racku u stvari....obicno se uvijek zna prvih 11 ovo ostalo su sve talovi raznih ljudi i ebem im sve usput

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 15 mar 2016, 14:45

hurem je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:Treba sacekat prvo da cujemo od Meše sta je sa Bicakcica,Kruinica,Cimirota koji su se morali naci na ovom spisku kao i Bajica i Hodzica zasto im se nije pruzila sansa u A timu , pa ako ne bude imo validno obrazlozenje, onda mu **** mater xD
Tako je, mada je on to sam vec trebao obrazloziti.
MESA me jos jedanput razocarao, osim ako ne opravda ta nepozivanja pojedinih igraca...
Nadam se da cemo bar napokon imati igru, kakvu takvu...do sada je nismo imali i to je moja najveca zamjerka trenutnom selektoru...

Najvise mi je zao Krunica - fakticki se Mesa sprda s momkom i to je jako "nisko" s njegove strane, za Cimirota kontam da je ipak do povrede, inace bi ga zvao 100%...za Bicu mi nikako nije jasno...
Za Hajrovica, Medu i Mujdzu razumljivo sto ih nije pozvao, za sada je to u redu...ali je nejasno otkud medju pozvanima Anicic i neka dr.lica, ako mu liga jos nije pocela, a bajg hoces da probas neke igrace, itd...
Mateo Susic - desni bek nam treba i u redu je sto ga je pozvao, da vidimo sta moze ponuditi.

Mnogo pitanja, malo odgovora...nadam se da ce na dobro ispasti...

A valjda je napokon jasno zasto se VAHA nije htio latiti posla u NSBiH...mislim oduvijek je jasno bilo, ali eto.

Ovo sa Bicom mi je van svake pameti, i Spaha po meni nije trebao biti pozvan , covjek iima 35 godina, valjda je red i vrijeme da se mladjim momcima pruzi sansa , ali eto izgleda nista od toga.Mujdza i Hajrovic razumljivo jer ne igraju, Medunjanin u proslim susretima ista situacija medjutim sad je u odlicnoj formi , izabran za igraca mjeseca i nije pozvan .Poodrzavam M.Susica jer smo zaista deficitarni na toj poziciji.Prcic je isto zasluzio poziv, Vrancic manje vise jer nije ni on nesto Bog zna standardan.Sve u svemu vidjet cemo.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 mar 2016, 14:53

Spahic i Hadzic su greske, ovako na prvu. Kada ce na red doci ta famozna smjena na stoperskoj poziciji? Sada je savrseno vrijeme da se Spahic oprosti, vrijeme je.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 mar 2016, 14:57

Ja bih protiv svice igrao ovako (protiv luxa mogu i slabiji poceti):

------------begovic/buric-----------
Vranjes-zukanovic-sunjic-kolasinac
-----------------besic-----------------
Visca----pjanic-----t.susic/prcic---lulic
--------------dzeko/ibisevic-----------

/ znaci po jedno poluvrijeme (pogotovo da vidimo kako momentalno brani buric u slucaju nedo Bog povrede begovica ili ako dobije kartone...)

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 15 mar 2016, 15:21

Ne postoji spisak koji će svima ugoditi. Kad vidim igrače na djelu tek tad mogu komentarisati, prije toga je sve obično laprdanje.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 mar 2016, 15:25

Tacno, ja bih inace jos samo volio da smo dobili priliku da vidimo da li je suljic (na krilu) jaci od visce, ja mislim da mozda i jeste...

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 15 mar 2016, 15:57

Ne znam za vas,al ja sam primjetio kako Meša postade selektor Bicakcic ode u drugi plan,i treci evo.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 15 mar 2016, 16:00

Zato je Cocalic ne zamjenjiv iako ni traga ni glasa iz strasnog Mehelena. Bicakic, Medunjanin u formi :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dzemil i 31 gost.