Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 15 mar 2016, 11:34

adal je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:nisam tuzlak ali evo da ti odgovorim, prvo negeneraliziraj a drugo neplacu samo tuzlaci, placu i poneke sarajlije, sto nije pola fk sarajeva/zelje tu, zenicani bi celikovce itd, ljudi nisu realni i nikako da skontaju da je nasa Liga slabaaaa i ako neko razvaljuje u njihovom klubu to neznaci da je on odmah dobar igrac po nekom evropskom prosjeku da tako Kazem.
nije tacno ja sam zeljovac i prvi sam postavio pitanje i redovno postavljam zasto se Suljic ne zove u repku? Suljic nije sarajlija .Pricamo o kvalitetu a to je tesko sa tuzlacima jer otkako ih znam placu ... da su realni rekli bi za ZEBU... ali biti tuzlaci prvo mrze sebe pa sve ostale....
Drug moj, ja bi prvi volio da Zeba bude u repci, ali mislim da je star za repku, ni Ordagic nije Tuzlak, a ni Pero, siguran sam da je Zeba trenutno najbolji igrac u ligi..
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 15 mar 2016, 11:34

Jel se oglasio Bicakcix sta je sa pozivom?

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 15 mar 2016, 11:36

pinoglavi je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Nadam se da će pozivi biti naknadno uručeni Mehidiću i Ivetiću..
Ti si i previše opterećen mržnjom :wave:
Ne vodim bilo kakve rasprave sa laznim moralistima.

"Teherancii"
"Neka svako dijete, mrzi glavni grad."
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 mar 2016, 11:37

PL prepucavanja ;) Da ne idemo više u off, ne volim pisati sa ljudima koji reprezentaciju prate preko klubskog obilježja.
Cimirot povreda, Ara i Bajić u U21 zato jer su selektori odlučili da im je bitnija kvalifikaciona U21 nego prijateljske A reprezentacije, Suljić madjar, ostali nisu kvalitet za reprezentaciju
Nad tobom sunce najljepše sja

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 mar 2016, 11:42

Solidan spisak. Moglo je tu biti još nekih imena. Poziv su trebali dobit igrači koji iole zaslužuju poziv, pa ih dosta isprobat. Valjda za to služe prijateljske? Nećemo zar nekog novog klinca isprobat u baražu?

Ali da vidimo i igru. Da vidimo hoće li se popravit imalo ili će Meša postavljat taktiku onako kako odgovara protivničkoj ekipi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 15 mar 2016, 11:45

Kao prvo Piric, hodzic, milosevic, bajic i jos neki su pozvani za u21 repku znaci ne placite na prvu. Dat je prednost u21 repki u situaciji gdje ce ti igraci igrati kod njih vaznu ulogu jer trenutno u seniorskoj ne bi bili u pocetnoj postavi, a i igramo PRIJATELJSKE.

Po meni je spisak srednja zalost. Solidan onako. Jedini minus je za neobicno nepozivanje bicakcica i taj cirkus u kojem nije trebao slati krunicu poziv dok ne odluci sto posto. Ostalo manje-vise je sve okej.

Zivo me zanima sta je sa bicakcicem. Sada kada dobro razmisljam, ne mogu se sjetiti da li je imao prije par mjeseci neku negativnu razocaravajucu izjavu prema savezu, repki tako nesto? Mozda covjek odlucio odbijati nastupe ili je u svadji sa selektorom...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 15 mar 2016, 11:52

Pa bas sto igramo prijateljske trebali su se pozvati ti mladi igraci, jer za sta sluze prijateljske nego za probe igraca.... ovako ce opet ostati nedoreceni... a mlada svakako nema ni promil sanse da ode na EP.... pa zato je ako nista barem Hodzic trebao dobiti poziv, a zasto ne i recimo Bajic.... Cirkusijadu oko Krunica je suvisno i prepricavati.... Mesa ispada debilcina na kvadrat....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 15 mar 2016, 11:57

Pa ako nemamo sansi ne znaci da se trebamo bas totalno blamirati i sve izgubiti. Uostalom i tamo sigurno postoji neki ranking i ako izgubimo sve tekme i konstantno gubimo past cemo u rang san marina i ostalih repki a vjerujem da trenutno nismo predaleko. Eto ti malci igraju ii za u21 repku pa nista ne rade protov Kazahstana i slicnih. Zasto mislis da bi tek tako u seniorima bili masine? Polako. Doci ce na red.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 mar 2016, 11:58

Ordagic je ofanzivni vezni, ali sticajem okolnosti, kod nas igra zadnjeg veznog, posto ne moze na svoju primarnu poziciju pored Zebe, ali i tu igra odlicno, stvarno bez ikakve zamjerke! iskreno, za jednog ofanzivnog veznog igraca, Ordagic je premalo opasan po gol protivnika, jer u 90% situacija gleda da odigra pas, umjesto da sutira i to mi se kod njega ne svidja, ali kakve slalome momak zna napravit', to je strasno :tokralju:

vjerujte mi, Ordagic je materijal za ligu petice, ali njegova nesreca je sto nema nikoga da ga gura, inace bi vec igrao vani, kao i da to da je njegov razvoj usporen, jer ovdje nema infrastrukture koja bi nasim mladim igracima obezbjedila pravilan razvoj ;) a cak i kada se proda iz Slobode, a prodat' ce se, pitanje je gdje ce otici, jer ne moze jedan bosanskohercegovacki klub, prodat' igraca u ligu petice, barem ne jos uvijek

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 mar 2016, 12:06

Cimirot se oporavio od povrede. Za vikend ce igrati!!!
Jucer prije treninga dobio nagradu za najboljeg igraca Paoka u Februaru.

OBRAZ, MEHMEDE, OBRAZ

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 15 mar 2016, 12:34

Mujdža je morao biti na spisku ..
"We need to suffer. And we need to fight."

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 15 mar 2016, 12:39

Sarajlijica1946 je napisao/la:Taj papak je sve svojim trudom napravio,napravio je transfer bez guranja u repku!Sta treba da ceka citav zivot poziv!Samo naprijed Asmire!
ASMIR SULJIĆ: Uzimam mađarsko državljastvo, nadam se pozivu selektora Storcka
Momak je odlucio. Nece dobit tamo poziv pa ce se onda moljakat kod nas.. standardna ruta
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 mar 2016, 12:43

PipiDugaCarapa je napisao/la:Nadam se da će pozivi biti naknadno uručeni Mehidiću i Ivetiću..
Gledaj njega :lol: :urnebes:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 mar 2016, 12:48

Pero Ivetic je najbolji lijevi bek u ligi, da li je za repku, neka Meša procjeni

standardniji je od Kolasinca

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 mar 2016, 12:49

Chinaglia je napisao/la:Pero Ivetic je najbolji lijevi bek u ligi, da li je za repku, neka Meša procjeni

Evo realno imas na lijevom beku Kolasinca, Zukanovica, Subica, pa i Letica i Kvesica. Tu je i Hajradinovic.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 mar 2016, 12:50

Bog te vidio šta čitam :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 mar 2016, 12:51

:shock: :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 mar 2016, 12:52

Chinaglia je napisao/la:Pero Ivetic je najbolji lijevi bek u ligi, da li je za repku, neka Meša procjeni

Povrjedjen je i on od danas ,danas ce mu nogu polomiti.Pozz :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 15 mar 2016, 12:55

Zivio Pero Ivetic, najveće fudbalsko otkriće 21. vijeka.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 mar 2016, 12:56

O jbt :lol: :lol: :lol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Goalgetter, HariTz, ovisnik, SamoDaKazeem, Sheyi i 56 gostiju.