Jadni TuzlaKi..... Jesi ih nahvalio ja da sam Zidane veceras bi ih na Kosevu gledao.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mislim da su Ordagic, Piric i mozda Ivetic zasluzili pozive... Boli Mesu briga za nas Tuzlake...
Piric- najbolji golman lige, golman lidera BH lige, imao nekoliko ponuda od klubova iz Belgije
Ordagic- defintivno jedan od bolji igraca u ligi, ko ga je gledao, zna o cemu pricam, ima extra viziju, extra pas, perfektan dribling... Kad je mogao Dulju mogao je i njega
Ivetic- brz. prodoran. dobar u odbrani, borben.. Stvarno sve najbolje za njega
Tuzno je sto smo mi Tuzlaci zapostavljeni...
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Pa gdje nadju ove invalide **** li im dejtonski sporazum.
Duljevic,Bajic,Hozic Cimirot,Piric,Ordagic,Grahovac (Rapid),Suljic.....uz Pjanica,Basic,Kolasinac,iskusne Dzeku, Lulica i td to je buducnost Mesa **** te savez u pakas.
Kako ih nije sramota u pm.
Spahic uzima mjesto zasto....dajte sansu nekom klincu nece novi Dzeko ili Baljic ili Salihamidzic sami niknut ko djetalina. Nekada se i trava mora posijat cigani.
Nikada hajra od nas.
Duljevic,Bajic,Hozic Cimirot,Piric,Ordagic,Grahovac (Rapid),Suljic.....uz Pjanica,Basic,Kolasinac,iskusne Dzeku, Lulica i td to je buducnost Mesa **** te savez u pakas.
Kako ih nije sramota u pm.
Spahic uzima mjesto zasto....dajte sansu nekom klincu nece novi Dzeko ili Baljic ili Salihamidzic sami niknut ko djetalina. Nekada se i trava mora posijat cigani.
Nikada hajra od nas.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
nije toliko los spisak, sigurno je trebao pozvati i suljica i bicakcica, pa mozda cak i malom prevljaku dati koji minut ili makar uputiti poziv, ali su zato dosta drugih koji valjaju tu! polahko nije ovo spisak za sva vremena 

vi tuzlaci samo placete da ste ugrozeni ... nidze veze da se piric zove pored sehica i jasmina a reci mjesto koga bi to ivetic igro ali budi realan i ne placiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mislim da su Ordagic, Piric i mozda Ivetic zasluzili pozive... Boli Mesu briga za nas Tuzlake...
Piric- najbolji golman lige, golman lidera BH lige, imao nekoliko ponuda od klubova iz Belgije
Ordagic- defintivno jedan od bolji igraca u ligi, ko ga je gledao, zna o cemu pricam, ima extra viziju, extra pas, perfektan dribling... Kad je mogao Dulju mogao je i njega
Ivetic- brz. prodoran. dobar u odbrani, borben.. Stvarno sve najbolje za njega
Tuzno je sto smo mi Tuzlaci zapostavljeni...
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Kakav bolan taktički potez ? Nekom je moralo biti oslobođeno mjesto.hz1987 je napisao/la:ovo za krunica mozda ne izgleda fer, ali mislim da je ovo pravi potez mese kad se malo sagleda situacija.
zasto?
klub je veselo objavio da je dobio reprezentativca u timu, a onda 2 utakmice ga nema na terenu i slijedi direktan samar klubu i treneru od selektora uz interno telefonsko pojasnjenje igracu da bude strpljiv. sve je ovo dio taktike. ovako je izvrsio pritisak na upravu i trenera u vidu (ok necete da imate reprezentativca - vas problem). ako imalo mozga imaju, skontace da ako mu daju minute, da ce dobiti poziv, uz poziv njemu trzisna cijena skace uz minute u klubu
takticki sah mat mese!
Ovo je veliki šamar svakom igraču.. Dobijes poziv za reprezentaciju i onda 5 do 12 ti kažu ništa od poziva al eto pratimo te...
Momak je očekivao debi , očekivao je da se upozna sa Džekom, Pjanićem, Begom... Koliko ljudi mu je čestitalo, poželilo sreću i šta više ne...
Ako je istina da ga je Meša zvao sinoć i rekao mu to što je rekao onda je ispao pakšu žestoki...
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Gdje je Ara mater ti j.ebem glupu?! Ponavljam, nadam se da će Armin Hodzić zaigrati za reprezentaciju Hrvatske, kao što su neki ovdje govorili da bi mogao. Mozeš i za Srbiju, samo za nas nemoj..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zukanovic lijevi bek Roma,Kolasinac lijevi bek Schalke.Pored koga bi igrao taj perica sto pricas viceve o njemu,koja mu je najaca tekma u karijeri!?A znamo svi da zuka i sejo redovno igraju ligu prvaka protiv reala!Doduse zuki je prva tekma ali je igrao!Dalje da ne nabrajam!
Svako svojeg konja hvali. I nismo bolje zaslužili.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
nisam tuzlak ali evo da ti odgovorim, prvo negeneraliziraj a drugo neplacu samo tuzlaci, placu i poneke sarajlije, sto nije pola fk sarajeva/zelje tu, zenicani bi celikovce itd, ljudi nisu realni i nikako da skontaju da je nasa Liga slabaaaa i ako neko razvaljuje u njihovom klubu to neznaci da je on odmah dobar igrac po nekom evropskom prosjeku da tako Kazem.
-
- Kontakt:
**** vas led, ako moze zvat Duljevica koji se u ovoj polusezoni ne moze sastavi sa loptom, moze onda i ovu 2, koji su sigurno jedni od najboljih igraca u ligi, ako ne i najbolji, pa mogao ih je makar probat u ovim prijateljskim, pa ako budu losi nek ih ne zove...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Iz Zelje trenutno niko nije za reprezentaciju, naročito iz one ekipe iz prve polusezone. Ja čvrsto iza toga stojim.. Navijam za Zelju, neka te ne zbuni ovo što pruzam podršku gospodinu Miodragu.edinjo-bih je napisao/la:nisam tuzlak ali evo da ti odgovorim, prvo negeneraliziraj a drugo neplacu samo tuzlaci, placu i poneke sarajlije, sto nije pola fk sarajeva/zelje tu, zenicani bi celikovce itd, ljudi nisu realni i nikako da skontaju da je nasa Liga slabaaaa i ako neko razvaljuje u njihovom klubu to neznaci da je on odmah dobar igrac po nekom evropskom prosjeku da tako Kazem.
Ali gdje je ovdje Armin, Cimirot, Rijad, etc.?!
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 15 mar 2016, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Rekao sam mozda on, i Zuka je stoper u Romi kako ja znam... Sta fali ga probat, Sulji je tata ovom Duljevicu pa ga ni na mapi nema...Sarajlijica1946 je napisao/la:Zukanovic lijevi bek Roma,Kolasinac lijevi bek Schalke.Pored koga bi igrao taj perica sto pricas viceve o njemu,koja mu je najaca tekma u karijeri!?A znamo svi da zuka i sejo redovno igraju ligu prvaka protiv reala!Doduse zuki je prva tekma ali je igrao!Dalje da ne nabrajam!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Kakvih čobana neupućenih ima to je šou.... Lako je psovati pastiru. Da si pročitao vijest vidio bi da je Ara na spisku kod Nestorovića U21. A sada frulicu u ruke i opa...PipiDugaCarapa je napisao/la:Gdje je Ara mater ti j.ebem glupu?! Ponavljam, nadam se da će Armin Hodzić zaigrati za reprezentaciju Hrvatske, kao što su neki ovdje govorili da bi mogao. Mozeš i za Srbiju, samo za nas nemoj..

-
- Kontakt:
Mesa ne zove Hodzic, koji dere u Hrvatskoj ligi, ne zove Bajica koji takodjer busi samo u Turskoj ligi, Cimirot ako nije povridjen onda je sramota sto nije zvao jednog od boljih veznjaka iz BiH, Suljic jedno od bolji krila iz BiH, defintivno je zasluzio mjesto, Ordagic i Piric sam vec pisao, pa bolje da zove ove mlade jer oni su buducnost BH fudbala
PS. Ima to jos dosta igraca, da se neki ne uvrijede
PS. Ima to jos dosta igraca, da se neki ne uvrijede
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Otvori zvalje, da ne promašim.ljalja je napisao/la:Kakvih čobana neupućenih ima to je šou.... Lako je psovati pastiru. Da si pročitao vijest vidio bi da je Ara na spisku kod Nestorovića U21. A sada frulicu u ruke i opa...PipiDugaCarapa je napisao/la:Gdje je Ara mater ti j.ebem glupu?! Ponavljam, nadam se da će Armin Hodzić zaigrati za reprezentaciju Hrvatske, kao što su neki ovdje govorili da bi mogao. Mozeš i za Srbiju, samo za nas nemoj..
![]()
nije tacno ja sam zeljovac i prvi sam postavio pitanje i redovno postavljam zasto se Suljic ne zove u repku? Suljic nije sarajlija .Pricamo o kvalitetu a to je tesko sa tuzlacima jer otkako ih znam placu ... da su realni rekli bi za ZEBU... ali biti tuzlaci prvo mrze sebe pa sve ostale....edinjo-bih je napisao/la:nisam tuzlak ali evo da ti odgovorim, prvo negeneraliziraj a drugo neplacu samo tuzlaci, placu i poneke sarajlije, sto nije pola fk sarajeva/zelje tu, zenicani bi celikovce itd, ljudi nisu realni i nikako da skontaju da je nasa Liga slabaaaa i ako neko razvaljuje u njihovom klubu to neznaci da je on odmah dobar igrac po nekom evropskom prosjeku da tako Kazem.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Bajić i Ara su u mladoj repci ,inače bi bili ovamo,al eto ustupljeni su za U-21.Cimirot povreda
Citajte malo ljudi piše sve.
Citajte malo ljudi piše sve.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 15 mar 2016, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Skupi se svakakve mrake kad treba psovati i hvaliti svog konja, najbolje da ih preskačete 

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Nadam se da će pozivi biti naknadno uručeni Mehidiću i Ivetiću..
Ti si i previše opterećen mržnjomPipiDugaCarapa je napisao/la:Nadam se da će pozivi biti naknadno uručeni Mehidiću i Ivetiću..