Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

totasef1
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la totasef1 » 15 mar 2016, 10:10

Jako sam razočaran....

Mislio sam da će Meša promijeniti malo stvari oko reprezentacije ali sam se prevario....

Mislim da je i nebitno ko je trener jer isti ima nekih 50 % udjela u selekciji igrača dok ostalih 50 % imaju razni menadzerski lobiji....

Možemo zaboraviti na ove kvalifikacije...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 mar 2016, 10:13

Spisak je konacno pokazan i mogu reci da sam zadovoljan i razocaran u isto vrijeme. Vjerujem da Cimirota nema radi povrede i to je razumljivo. Izostavljanje Bicakcica, najavljivanog Krunica pa i Hodzica mi je u najmanju ruku cudno da ne napisem nesto gore. Nepozivanje Medunjanina i Mujdze je ok ali u isto vrijeme Spaha se i dalje zove sto je po meni bez veze. Prcic se trznuo u zadnje vrijeme i poziv je zasluzena nagrada. Hadzica mi je bez veze i komentirati a samo se nadam da mu je na ruku isla povreda Cimirota.
Milicevic i Jajalo vjerovatno nisu sredili papire pa ih i nije mogao pozvati. Ukupan dojam mi je bas nedefiniran. Niti sam zadovoljan niti sam do kraja razocaran ili dijelom oboje u isto vrijeme. Valjda ce biti bolje. E da zaboravio sam komentirati Matea Susica. U Istri je bio odlican a kakav je sada pojma nemam. Vjerujem da taj igrac moze biti taj potreban back up sa klupe i ne bi unaprijed ni kudio ni hvalio ovaj potez. Treba vidjeti.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 15 mar 2016, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 15 mar 2016, 10:13

Vratite nam Susica!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 mar 2016, 10:16

dubrovnik je napisao/la:Spisak je konacno pokazan i mogu reci da sam zadovoljan i razocaran u isto vrijeme. Vjerujem da Cimirota nema radi povrede i to je razumljivo. Izostavljanje Bicakcica, najavljivanog Krunica pa i Hodzica mi je u najmanju ruku cudno da ne napisem nesto gore. Nepozivanje Medunjanina i Mujdze je ok ali u isto vrijeme Spaha se i dalje zove sto je po meni bez veze. Prcic se trznuo u zadnje vrijeme i poziv je zasluzena nagrada. Hadzica mi je bez veze i komentirati a samo se nadam da mu je na ruku isla povreda Cimirota.
Milicevic i Jajalo vjerovatno nisu sredili papire pa ih i nije mogao pozvati. Ukupan dojam mi je bas nedefiniran. Niti sam zadovoljan niti sam do kraja razocaran ili dijelom oboje u isto vrijeme. Valjda ce biti bolje. E da zaboravio sam komenrirati Matea Susica. U Istri je bio odlican a kakav je sada pojma nemam. Vjerujem da taj igrac moze biti taj potreban back up sa klupe i ne bi unaprijed ni kudio ni hvalio ovaj potez. Treba vidjeti.
Slazem se sa tobom sto se svega tice.
Cimi je out zbog povrede 100% i dobro i lose. Na hajr i na dobro
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 15 mar 2016, 10:18

JerryLouis je napisao/la:Vratite nam Susica!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safete, oprosti nam :lolno:
DD

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 mar 2016, 10:20

i ja se slazem, i neka proba ovih par "nesigurnih" ako valjaju super ako ne cao, ha ja. zato se i igraju prijateljske utakmice.
PS: pozdravljam povratak prcica!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 15 mar 2016, 10:26

nije pozvo malog Suljica??? zasto se taj momak ignorise
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 15 mar 2016, 10:31

Bajic, Hodzic, Cimirot, BIČAKČIĆ, Suljic ???

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 mar 2016, 10:32

E moj Meša.

Safet nas je pravio budalama, al je makar gurao svoju familiju. Za cije interese ti guras te iste, yebo te onaj ko te postavi na stolicu

DoctorWho
Kontakt:

Post Postao/la DoctorWho » 15 mar 2016, 10:33

Zukanovic je napisao/la:"Iako sam prvobitno bio planiran na spisku selektora Baždarevića i čak je moj klub objavio da sam dobio poziv, sinoć me je nazvao selektor i objasnio da neću dobiti poziv zbog neigranja na zadnje dvije utakmice. Kao profesionalac prihvatio sam ovu odluku selektora. U budućnosti ću se još više truditi kako bi dobio poziv", napisao je Krunić. -"

Mesa :rol:

zato Begovic ,Šunjic , Vrancic, a u proslosti Medunjanin i Hajrovic su igrali redovno.... :thumbdown: :thumbdown:
My name, my real name, that's not the point. The name i chose is the Doctor.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 mar 2016, 10:34

adal je napisao/la:nije pozvo malog Suljica??? zasto se taj momak ignorise
Mi realno nemamo jakih krila a Suljic je jako dobar i isplatilo bi se kad bi igrao 15 20 minuta kada protivnik padne pa njegova brzina moze doci do izrazaja. Medjutim, sramota je da ga se ignorise. Cini mi se da je iznavio da ce igrati za Madjare jer ga ignorisu nasi. Ne znam koliko je to istina ali ako je tako ja mu zelim svu srecu jer je zapostavljen a dok pozive dobijaju neki drugi igraci.

@Mozambice ako potenciras poziv Susica, taj poziv je 100% opravdan. Pozivanje nekih drugih igraca i nepozivanje nekih igraca je Mesina greska. Poziv Susicu sigurno nije greska jer momak igra jako dobro.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 15 mar 2016, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 15 mar 2016, 10:35

Ne trebamo biti iznenadjeni, davno je Vaha objasnio zasto nece da nas preuzme, selektor nece biti nikad covjek koji ne dopusta da mu se mijesate u posao, ako neko prihvati selektorsku poziciju morace slusat instrukcije nekog iznad nazalost..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 mar 2016, 10:38

Evo sportsport uradio intervju a nigdje pitanja šta je sa Bičakčićem, zbog čega se za poziv Vrančiću ne gleda minutaža, a za poziv Kruniću gleda. Valjda se sjeti neko od naših novinara pitati. Spisak i dobar i loš.
Nad tobom sunce najljepše sja

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 15 mar 2016, 10:38

ovo za krunica mozda ne izgleda fer, ali mislim da je ovo pravi potez mese kad se malo sagleda situacija.
zasto?
klub je veselo objavio da je dobio reprezentativca u timu, a onda 2 utakmice ga nema na terenu i slijedi direktan samar klubu i treneru od selektora uz interno telefonsko pojasnjenje igracu da bude strpljiv. sve je ovo dio taktike. ovako je izvrsio pritisak na upravu i trenera u vidu (ok necete da imate reprezentativca - vas problem). ako imalo mozga imaju, skontace da ako mu daju minute, da ce dobiti poziv, uz poziv njemu trzisna cijena skace uz minute u klubu ;-)
takticki sah mat mese!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 mar 2016, 10:43

Meša aka Magnus Carlsen

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 15 mar 2016, 11:01

Zato sto papak ocekuje poziv za Madjarsku, hoce na EURU da igra..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 15 mar 2016, 11:06

Taj papak je sve svojim trudom napravio,napravio je transfer bez guranja u repku!Sta treba da ceka citav zivot poziv!Samo naprijed Asmire!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 15 mar 2016, 11:06

JavierBosnia je napisao/la:
Zato sto papak ocekuje poziv za Madjarsku, hoce na EURU da igra..
Madzari su trenutno jaca ekipa od nas ako njima valja sto nevalja nama??

ko je papak treneri koji ga ignorisu ili on , Izet se zvao i guro a Suljica nigdje ! Ibiscevic igra tu poziciju u repki nidze veze . Budimo realni nemamo trenera da zovne prave momke!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 15 mar 2016, 11:08

Mislim da su Ordagic, Piric i mozda Ivetic zasluzili pozive... Boli Mesu briga za nas Tuzlake...
Piric- najbolji golman lige, golman lidera BH lige, imao nekoliko ponuda od klubova iz Belgije
Ordagic- defintivno jedan od bolji igraca u ligi, ko ga je gledao, zna o cemu pricam, ima extra viziju, extra pas, perfektan dribling... Kad je mogao Dulju mogao je i njega
Ivetic- brz. prodoran. dobar u odbrani, borben.. Stvarno sve najbolje za njega

Tuzno je sto smo mi Tuzlaci zapostavljeni...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 15 mar 2016, 11:08

Sarajlijica1946 je napisao/la:Taj papak je sve svojim trudom napravio,napravio je transfer bez guranja u repku!Sta treba da ceka citav zivot poziv!Samo naprijed Asmire!
istina

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, guillermo, Kaunas i 43 gosta.