Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

daffy
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la daffy » 09 jun 2010, 08:06

citas li ti?

- Bonucci ce doci ugovorima Almirona,Palladina i Criscita? citas li
- Bez obzira koliko vrijede Tiago i Diego vise od 10 miliona se nece dati, a A. Madrid ce pristati na to!!

hajde strucnjak molim te reci mi kako si ti tako pametan i znas da ce Amauri ostati? da ne radis u upravi Juventusa? jos ono sigurno kaze "Amauri sigurno ostaje".. smijesno.. Trezeguet ne vrijedi 12 miliona? sine moj, pogledaj sta je taj Trezeguet uradio u karijeri, na ruke mozes prebrojati napadace koji su to uradili, i jos uvijek je odlican.. svako bi ga doveo.. Iaquinta ne vrijedi 15m? :lol: pa taj igra na SP-u svjetskih prvaka.. mah djaba da ti pisem kad ne shvatas.. jbga.. Zebina u Juventusu ne vrijedi nista, ali u nekim drugim klubovima poput Fenera bi vrijedio zlata.. Molinaro je bio najgori igrac Juventusa, a u Stuttgartu je jedan od najboljih igraca!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 jun 2010, 08:12

a Pepe jos nista nije potpisao.. ;)

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 jun 2010, 09:55

@Daffy

Ako misliš da će Juve utopiti Iaquintu, Trezegueta i Amauria za 40 miliona Eura, grdno se varaš. Pa da li si ti gledao posljednju sezonu? Da, dijelim tvoje mišljenje da će neko od ovog trojca napustiti klub, ali za daleko manje para negoli si ti to naveo. Čovjek koji ima 33 godine(Treze), ne može vrijediti 12 miliona Eura, možda 7-8 maksimalno, i to ako bude prelazio u Fenerbahce(oni su poznati po kupovini "staraca" za velike novce).

Što se tiče ovih pojačanja, bio je red da nekoga dovedu. Krasić je, za ovih 15 miliona Eura, najbolje moguće rješenje. Nadam se da je ovo samo početak, te da će Juve ličiti na onaj pravi Juventus, a ne na ovu prošlosezonsku sramotu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 jun 2010, 10:44

nece se trojica prodavati, vec dva.. i tu bi se moglo uzeti 20-25-30 miliona.. CSKA, Zenit i ostali rusi traze Iaquintu i rado bi za njega dali +15 miliona.. a Trezgol nece otici u svakakav klub, nece u neke jadnike otici.. ;) dok i za Amaurija ima interesovanja.. Valencija hoce da ga kupi..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 jun 2010, 10:47

Treze nije u cvijetu mladosti, nema više da on kaže:"Hej, hoću u Barcelonu/Real/Manchester", sada je da on prihvata ponude nekih, kako ti kažeš, jadnih klubova jer je trenutno na tom nivou. Što se tiče Valencie, sigurno si upoznat s činjenicom da su doveli Soldada, te da se najozbiljnije računa sa Dani Guzizom, tako da nema ništa od Amaurija, koji je svojim igrama zaslužio mjesto u ekipama Catanie ili Baria. Rekoh, postoji mogućnost da odu ovi gore navedeni igrači, ali nikako za veliku sumu novca, već za neke mrvice koje bi bile dovoljne za dovođenje polutana.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 jun 2010, 10:53

ma mi mozemo samo nagadjati oko toga...sta i kako

amaurija i roma hoce navodno al....treba sacekat
trezeguet...nemoramo ga mi nikom prodat,najradije nek ostane :) ...evo zico ga hoce u flamengu,ima dosta opcija
iaquinta...tottenham se spominje

ovi ostali...po par miliona nek vrijede...dosta ;)

vazno je napravit dobru i pravilnu selekciju....ako treba a treba uloziti pare,biti u "minusu" al napravit nesto sto ce se kasnije visestruko vratit
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 09 jun 2010, 10:56

Monolog je napisao/la:@Daffy

Ako misliš da će Juve utopiti Iaquintu, Trezegueta i Amauria za 40 miliona Eura, grdno se varaš. Pa da li si ti gledao posljednju sezonu? Da, dijelim tvoje mišljenje da će neko od ovog trojca napustiti klub, ali za daleko manje para negoli si ti to naveo. Čovjek koji ima 33 godine(Treze), ne može vrijediti 12 miliona Eura, možda 7-8 maksimalno, i to ako bude prelazio u Fenerbahce(oni su poznati po kupovini "staraca" za velike novce).

Što se tiče ovih pojačanja, bio je red da nekoga dovedu. Krasić je, za ovih 15 miliona Eura, najbolje moguće rješenje. Nadam se da je ovo samo početak, te da će Juve ličiti na onaj pravi Juventus, a ne na ovu prošlosezonsku sramotu.
Druže, jesi li ti gledao kako igra Trezeguet? Ja jesam, tako znam da čovjek igra potpuno isto kao i prije 10 godina. Razlika je u tome što su ga prošle sezone mučile ozljede, ali to nije toliko do njega, jer se otkrilo da je trening centar kriv za većinu ozljeda... Trezeguet nije toliko star, ima 32 godine, isto koliko i Drogba. Dakle zaključak, Drogba je starac???
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 jun 2010, 11:00

gogo_s je napisao/la: Druže, jesi li ti gledao kako igra Trezeguet? Ja jesam, tako znam da čovjek igra potpuno isto kao i prije 10 godina. Razlika je u tome što su ga prošle sezone mučile ozljede, ali to nije toliko do njega, jer se otkrilo da je trening centar kriv za većinu ozljeda... Trezeguet nije toliko star, ima 32 godine, isto koliko i Drogba. Dakle zaključak, Drogba je starac???
Ako se ne varam, on je rođen 1977. godine, tako da...Da, gledao sam ga, nije to onaj Treze koji je žario i palio, iako biste to vi voljeli. Ruku na srce, ovaj današnji Trezeguet se ni po čemu ne može porediti sa Drogbom(kojie je 1978.godište), stoga malo objektivnosti nije na odmet.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 jun 2010, 11:03

Iaquinta i Amauri a pogotovo Trezeguet nisu kao Grygera-Zebina i kompanija.. losa sezona, pa sta? i Diego je imao losu sezonu i sad ne vrijedi oni 25 miliona? najgore sto govoris o Iaquinti kao o nekom levatu, pa taj covjek je bio povrijedjen citavu sezonu.. na pocetku sezone je imao par golova pa povreda, i kad se vratio opet je zabio par golova.. a to je samo par tekmi.. pa prosla sezona, tj. kraj sezone.. unistavao.. on nije imao "losu" sezonu..

Amauri jeste, ali opet ne mozes mu izbrisati da je prije godinu dana bio sasvim dobar.. igraci se ne snadju u klubovima, a to su Amauri i Diego.. ali opet su dobri igraci! nisam upoznat sa Valencijom, jer ne pratim tu ligu.. ali kako god, bilo je interesovanje za njega.. kao sto kaze i sarajlija tu je i Roma.. imas masu klubova koji bi ga htjeli..

Trezeguet ima dosta godina, ali on i sa godinama zabija.. od napadaca ove sezone je odigrao najmanje, a zabio najvise.. s'tim da citavu sezonu nije primio ni jedan centarsut jer smo igrali bez krila,a bekovi kao da ne postoje.. a ne treba pricati kakav je on glavom.. nisu ljudi budale, Trezeguet prije 4 godine, Trezeguet danas i Trezeguet za 4 godine ce biti isti.. jer citavog zivota je spor, robusan.. tako da mu godine uopste ne smetaju ;)

ne moze se mjeriti sa Drogbom, jer Drogba je karijeru poceo 6-7 godina posle Trezgueta.. "Kada vidim kako momci poput Trezegueta i Henrya koji imaju isto godina kao ja su svjetski prvaci, a ja tek potpisujem svoj prvi profesionalni ugovor... ( sad je jos nesto srao)" to je rekao Drogba, gledao sam to na tv-u.. puno kasnije je poceo i zato je sad kao starac u top formi.. ja mislim..

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 09 jun 2010, 11:11

Uhhh, razlika između Trezegueta i Drogbe je čitavih pola godine :D Kada sam ih poredio, nisam mislio na igru nego na godine. Ako Trezegueta možeš nazvati starcem, onda možeš i Drogbu. I da te pitam, kad je Trezeguet to žario i palio? On je oduvijek igrao ovako, nikad se nije isticao, ali je redovno zabijao golove. Pogledaj malo utakmice prije 7-8 godina, pa ćeš vidjeti da zaista nema nikakve razlike
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 jun 2010, 11:14

ima razlika a to je:

- prije nije imao povreda a sada su ga ufatile malo povredice.. i prije ( kod normalnih trenera ) ni zvijezde poput Ibraimovica mu nisu mogle zauzeti mjesto, a sad kod ovih polovnjaka sto guze dobiju od Amaurija mora se boriti za mjesto u prvih 11..

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 09 jun 2010, 13:10

hocete dzeku aaaaa,nije edin lud da igra za klub koji je nekada postojao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i kojem u sljedecoj sezoni predstoji borba za opstanak u ligi,pametnije bi vam bilo da navijate za velike klubove npr.sampdoriu.. :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 jun 2010, 14:21

Hoce Wolfsi Sissoka i Diega za Dzeku. :? :? 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 jun 2010, 14:23

amell je napisao/la:hocete dzeku aaaaa,nije edin lud da igra za klub koji je nekada postojao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i kojem u sljedecoj sezoni predstoji borba za opstanak u ligi,pametnije bi vam bilo da navijate za velike klubove npr.sampdoriu.. :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
drug realno,Dzeko ce prije doc u Juventus nego u inter,tako da se ti tjesi sampdoriom i slicnima :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 jun 2010, 14:25

omerbavarac je napisao/la:Hoce Wolfsi Sissoka i Diega za Dzeku. :? :? 8-) 8-)
mislim da je malo,treba jos Buffona i pare dodat, :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 jun 2010, 14:35

daffy je napisao/la:Iaquinta i Amauri a pogotovo Trezeguet nisu kao Grygera-Zebina i kompanija.. losa sezona, pa sta? i Diego je imao losu sezonu i sad ne vrijedi oni 25 miliona? najgore sto govoris o Iaquinti kao o nekom levatu, pa taj covjek je bio povrijedjen citavu sezonu.. na pocetku sezone je imao par golova pa povreda, i kad se vratio opet je zabio par golova.. a to je samo par tekmi.. pa prosla sezona, tj. kraj sezone.. unistavao.. on nije imao "losu" sezonu..

Amauri jeste, ali opet ne mozes mu izbrisati da je prije godinu dana bio sasvim dobar.. igraci se ne snadju u klubovima, a to su Amauri i Diego.. ali opet su dobri igraci! nisam upoznat sa Valencijom, jer ne pratim tu ligu.. ali kako god, bilo je interesovanje za njega.. kao sto kaze i sarajlija tu je i Roma.. imas masu klubova koji bi ga htjeli..

Trezeguet ima dosta godina, ali on i sa godinama zabija.. od napadaca ove sezone je odigrao najmanje, a zabio najvise.. s'tim da citavu sezonu nije primio ni jedan centarsut jer smo igrali bez krila,a bekovi kao da ne postoje.. a ne treba pricati kakav je on glavom.. nisu ljudi budale, Trezeguet prije 4 godine, Trezeguet danas i Trezeguet za 4 godine ce biti isti.. jer citavog zivota je spor, robusan.. tako da mu godine uopste ne smetaju ;)

ne moze se mjeriti sa Drogbom, jer Drogba je karijeru poceo 6-7 godina posle Trezgueta.. "Kada vidim kako momci poput Trezegueta i Henrya koji imaju isto godina kao ja su svjetski prvaci, a ja tek potpisujem svoj prvi profesionalni ugovor... ( sad je jos nesto srao)" to je rekao Drogba, gledao sam to na tv-u.. puno kasnije je poceo i zato je sad kao starac u top formi.. ja mislim..
Aha tu smo znas pricati o Torresu i njegovim povredama , a kada je pitanju Jaquinta onda povrede nisu bitne, imas dvolicno misljenje na temi o Dzeki pricas kako je on bolji od Torres jer je ovaj porvijedjen a ovdje je ipak druga prica za Jaquintu koji je vise pauzirao od Torresa jos ima nade , dok za ovog drugog nema , dovlicnost ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jun 2010, 14:38

Utuši...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 jun 2010, 14:41

Virtu4l je napisao/la:Utuši...
Jeli to skupljas postove pa ne znas nista drugo napisati , a ja te podsjecam da imas ignore listu ali sta da kazem vidim da sam ti trn u oku, a vec gubis sa dva nula i koprcas se 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jun 2010, 14:42

Pametan bi iz prve shvatio...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 jun 2010, 14:43

Virtu4l je napisao/la:Pametan bi iz prve shvatio...
Pa ti si kao pametan a gubis 2-0 , a imas ignore listu ali vidim vise volis da te ja provociram i da pokazujes znake slabosti , shvati dijete ovo je forum ne moras se nervirati 8-)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: lol89 i 10 gostiju.