http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 03,00.html
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Šteta sto mu je ugovor istekao,nije se moglo zaraditi na njemu.Ipak zadužio je i igrače i klub svojim igrama i treba mu poželjeti srecu u nastavku karijeremexy_whites je napisao/la:A evo i potvrde, Beckford je potpisao 4-godisnji ugovor sa Evertonom! Sretno majstore u Premier ligi da zabijes bar pola golova od onog sto si zabijao nasim protivnicima.![]()
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 03,00.html
ma znam al ipak je covjek zabio 29 golova...vise od morrisonasteve-o je napisao/la:gledao sam payntera kad je igrao protiv millwalla, nije apsolutno nista pokazao al' ko zna mozda bude imao bljesak za leeds..
znam al' mislio sam da ce leeds ciljati na mnogo bolje igrace od panja payntera, a imate love jer ste dobili najmanje £3 mio. samo za nastupe u FA Cupumexy_whites je napisao/la:ma znam al ipak je covjek zabio 29 golova...vise od morrisonasteve-o je napisao/la:gledao sam payntera kad je igrao protiv millwalla, nije apsolutno nista pokazao al' ko zna mozda bude imao bljesak za leeds.....nama je zabio 4 gola u 2 utakmice pa vidjecemo kako ce se snaci i da li moze igrat u Championshipu.
ma i da dodju ne bi igrali prvu postavu, kao Sanchez Watt. Mozda neki bas kvalitetan kao Jake Wilshire al nece on htjeti u drugu ligu.-Paja je napisao/la:Mozda se smilujemo pa vam posaljemo jednog od mnogih nasih supertalentovanih igraca na posudbu!
Lansbury je odlican igrao je cini mi se u Scunthorpeu i Watfordu na posudbi al ne znam koliko nam trebaju vezni igraci. Emanuel Thomas i Freemana neznam pa ne mogu nista ni reci....za Velu vjerujem da ne bi htio doci u drugu ligu jer komotno moze igrat u klubovima tipa Wigana, Wolvesa, Blackpoola mada je Leeds veci od svih nabrojanihCollegeGunner je napisao/la:@Mexy
Ima tu dosta igraca koji bi vama pomogli. Npr. Lansbury, Emanuel Thomas, Freeman ili Jay Simpson. Mozda cak i Vela. On bi bio odlicna zamjena za Beckforda.
Ima tu jedan Armand Traore jer za njega ne vidim mjesta u timu na lijevom beku gdje su Clichy i Gibbs(velika nada Arsenala).mexy_whites je napisao/la:ma i da dodju ne bi igrali prvu postavu, kao Sanchez Watt. Mozda neki bas kvalitetan kao Jake Wilshire al nece on htjeti u drugu ligu.-Paja je napisao/la:Mozda se smilujemo pa vam posaljemo jednog od mnogih nasih supertalentovanih igraca na posudbu!
Luke Freeman je napadac, a moze igrati i krilo.Reprezentativac Engleske do 18 godina. On i Afobe rasturaju u Arsenalovom napadu. Vec se spominje da su QPR i Yeovil zainteresovani za njegovu posudbu nakon sto je rekao Wengeru da zeli da ide na istu.mexy_whites je napisao/la:Lansbury je odlican igrao je cini mi se u Scunthorpeu i Watfordu na posudbi al ne znam koliko nam trebaju vezni igraci. Emanuel Thomas i Freemana neznam pa ne mogu nista ni reci....za Velu vjerujem da ne bi htio doci u drugu ligu jer komotno moze igrat u klubovima tipa Wigana, Wolvesa, Blackpoola mada je Leeds veci od svih nabrojanihCollegeGunner je napisao/la:@Mexy
Ima tu dosta igraca koji bi vama pomogli. Npr. Lansbury, Emanuel Thomas, Freeman ili Jay Simpson. Mozda cak i Vela. On bi bio odlicna zamjena za Beckforda.![]()
U svakom slucaju vi bolje znate sto pomnije pratite Arsenal ko je a ko nije kvalitetan i talentiran da bi se mogao kaliti u drugoj ligi
Upravo tako, standardni reprezentativac Mexica ne bi imao mjesta pored Kandola,Elliota,Luciana etc.Frutek je napisao/la:Traore bi mogao zaigrati a Vela na klupi ostat jer ne vjerujem da bi mogao biti standardan provtimac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.