Najbolja igrica svih vremena

Igrao sam je i na kecu i na dvici.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Marsal je napisao/la:
Najbolja igrica svih vremena![]()
Igrao sam je i na kecu i na dvici.
Auuu ovo se redovno igralo prije ere pesagojzerica je napisao/la:
Citam ti post i kontam koliko li sam vec na ovom cudu prisutan, kad tamo od februara 2009-e. Jbo te patak, preko 7 godina.High je napisao/la:Valjala su stara vremena kad je forum tek počeo s radom.Meni je, evo, osma godina otkako sam ovdje. Ko bi rekao.
Mnogo je tih prvih forumaša davno prestalo pisati, ali pozdrav za tu staru ekipu. Bilo je dobrih ljudi.Sjećam se kad sam se vratio iz Širokog da su mi se mnogi javljali da pitaju kako sam prošao i sl. Bilo je i rasprava, možda više nego sad, ali bolje se duralo.
Pozdrav za @csh - iako je bio plavo-bijeli, bili smo dobar moderatorski tandem. Bio je i forumaš @rz88 s kojim sam imao mnogo posla, ali poslije se i to riješilo. Počeo je kao disident, a na kraju postao dobar forumaš.![]()
Pozdrav i za starog admina i @vucko.
Nema sanse.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li se gdje kojim cudom kupiti ovo cudo na diskete ?
Malo nas je.Stone Island je napisao/la:Citam ti post i kontam koliko li sam vec na ovom cudu prisutan, kad tamo od februara 2009-e. Jbo te patak, preko 7 godina.High je napisao/la:Valjala su stara vremena kad je forum tek počeo s radom.Meni je, evo, osma godina otkako sam ovdje. Ko bi rekao.
Mnogo je tih prvih forumaša davno prestalo pisati, ali pozdrav za tu staru ekipu. Bilo je dobrih ljudi.Sjećam se kad sam se vratio iz Širokog da su mi se mnogi javljali da pitaju kako sam prošao i sl. Bilo je i rasprava, možda više nego sad, ali bolje se duralo.
Pozdrav za @csh - iako je bio plavo-bijeli, bili smo dobar moderatorski tandem. Bio je i forumaš @rz88 s kojim sam imao mnogo posla, ali poslije se i to riješilo. Počeo je kao disident, a na kraju postao dobar forumaš.![]()
Pozdrav i za starog admina i @vucko.
ima sigurno ljudi koji još uvijek ovo posjeduju, al sumnjam da bi iko prodao za male pare.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li se gdje kojim cudom kupiti ovo cudo na diskete ?
Bilo je i na TV-u, ako se ne varam. Sjećam se slogana Duplo više informacija, duplo više sporta. Uh, osam godina kako sam ovdje.QUARESMA 18<<< je napisao/la:i opet mi se čini kao da sam se prije mjesec dana registrovao
sjećam se kako sam prije telekoma ulazio na wapmobile, tako je nešto bilo, i tamo sportsport.ba, kontam to stoji samo za vrijeme Euro 2008, i nakon što je Euro završio i nisam ulazio na net preko telefona, i jednom odlučim preko desktopa ući na ss.ba i iz nekih razloga se usput i registrujem na forum, u međuvremenu Quaresma moj omiljeni igrač prelazi u Chelsea, pa sam u nekoj euforiji dodao broj 18 i ove strelice
Imam kuci cijeli komplet sege mege tj terminatora i 3-4 diskete naravno rasklopljenegojzerica je napisao/la:ima sigurno ljudi koji još uvijek ovo posjeduju, al sumnjam da bi iko prodao za male pare.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li se gdje kojim cudom kupiti ovo cudo na diskete ?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Gunner4, invincible1921, Jabroni, kraljttbvb i 209 gostiju.