Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
zagorski
-
Kontakt:
molotovljev je napisao/la:zagorski je napisao/la:Mene nervira ona ploskula 'navijaci nestrpljivi','nezahvalni' i sl.
Pa ako je iko imao strpljenja i zahvalnosti onda smo to mi. Ali nakon dvije godine normalno da ibstrpljenja ponestaje.
Dvije godine? Šta bi tek trebali mi koji smo uz FK Sarajevo preko 30 godina?! Gledano sa rezultatskog aspekta, nismo baš
imali razloga za zadovoljstvo, za sve ove godine 'podigli' smo svega tri pehara titule prvaka (ne računajući onu iz '99)
ali zato smo sa tog nekog navijačkog aspekta, pravi bolesnici zaraženi bordo virusom. To je naša snaga, naš ponos, naša
najvažnija stvar u životu. I Klub se vazda voli istim intezitetom, bez obzira na rezultat. Za razliku od vas kojima se
raspoloženje mijenja od utakmice do utakmice, od sjaja do očaja, i spremni ste, uglavnom nepromišljeno i ishitreno donositi
veoma važne odluke, za koji u stvari niste stručni, samim tim ni kompetentni. Ako sebe smatraš navijačem Sarajeva,
onda se tako i ponašaj i poštuj stav većine, u protivnom ne očekuj da budeš poštovan i neko čije se mišljenje uvažava.
Bilo bi mi izuzetno drago kada bi iz ovoga izvukao pouku i shvatio ovih nekoliko rečenica kao jedan dobronamjeran pitarski savjet.
Hvala na dobronamjernom pitarskom savjetu

I jos samo sa napomenem da sam i ja neko ko Sarajevo prati skoro 38 godina,ako oduzmemo od te cifre 5-6 godina dok nisam spozn'o svijet oko sebe to je opet nekih 32-33 godine

-
zlo87
-
Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:zlo87 je napisao/la:Ispiranje mozga i medijska kontrola
klub na čelu ima dona namazana nosa
koliko košta titula šampiona
sve što gledaš je predstava za pranje miliona
VRATITE NAM SARAJ'VO!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Stihomir klepic

Sto je najtuznije ovakva je situacija haha
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
damir_82
-
Kontakt:
Evander je napisao/la:damir_82 je napisao/la:Evander je napisao/la:Dino da je kapacitet, ne bi isao u Banja Luku da zbrljavi fakultet, nego bi ga ovdje zavrsio.
Svi znamo kako se tamo zaavrsava i ko ide.
Eto takav neko nam klub vodi.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Vidim da zdusno kritikujes, pa me zanima jel' imas neki konkretan prijedlog ko bi mogao zamijeniti Selimovica i bolje odraditi posao, i jel imas ideju kako da se FK Sarajevo izvučeni "katastrofalne" situacije?!
Ocekujem da kad vec kritikujes trenutno stanje, imas rjesenje..?!
Nisam kompetentan za tako delikatna pitanja zaista.
Vjerujem da postoji navijac Sarajeva koji je kapacite da se uhvati u kostac sa problemima. Dino Selimovic to definitivno nije.
Prvo pickica je koja ne zna nositi se sa mahalskom mafijom, tipa Muminovic i slicni, niti sa menadzerskom mafijom.
Takvi preko Dine vode politiku kluba.
Boji se huligancica i samo dodatno komplikuje i onako komplikovanu situaciju zbog toga.
Povrh svega, postao je toliko prepotentan da misli je bezgresan i da ima pravo da radi sta zeli i da nikom za to ne odgovaram.
Sorry, ovo je Tanov klub, ne njegov.
E pa vidiš, vjerovao sam i ja da postoji ili navijač ili "legenda kluba" koji je spreman da se uhvati u koštac sa problemima.. Možda i najvećim koji su zadesili klub od postanka..
Misliš li da je lakše napraviti rezultat nekome ko sada preuzme odgovornost i rukovodstvo nego što je to bilo postojećoj garnituri u trenutku preuzimanja kluba?
-
FKS1946
-
Kontakt:
Vaze li godisnje za sutra ?
M.Delac 2
-
molotovljev
Postao/la molotovljev » 14 mar 2016, 22:56
zagorski je napisao/la:molotovljev je napisao/la:zagorski je napisao/la:Mene nervira ona ploskula 'navijaci nestrpljivi','nezahvalni' i sl.
Pa ako je iko imao strpljenja i zahvalnosti onda smo to mi. Ali nakon dvije godine normalno da ibstrpljenja ponestaje.
Dvije godine? Šta bi tek trebali mi koji smo uz FK Sarajevo preko 30 godina?! Gledano sa rezultatskog aspekta, nismo baš
imali razloga za zadovoljstvo, za sve ove godine 'podigli' smo svega tri pehara titule prvaka (ne računajući onu iz '99)
ali zato smo sa tog nekog navijačkog aspekta, pravi bolesnici zaraženi bordo virusom. To je naša snaga, naš ponos, naša
najvažnija stvar u životu. I Klub se vazda voli istim intezitetom, bez obzira na rezultat. Za razliku od vas kojima se
raspoloženje mijenja od utakmice do utakmice, od sjaja do očaja, i spremni ste, uglavnom nepromišljeno i ishitreno donositi
veoma važne odluke, za koji u stvari niste stručni, samim tim ni kompetentni. Ako sebe smatraš navijačem Sarajeva,
onda se tako i ponašaj i poštuj stav većine, u protivnom ne očekuj da budeš poštovan i neko čije se mišljenje uvažava.
Bilo bi mi izuzetno drago kada bi iz ovoga izvukao pouku i shvatio ovih nekoliko rečenica kao jedan dobronamjeran pitarski savjet.
Hvala na pitarskom savjetu

I jos samo sa napomenem da sam i ja neko ko Sarajevo prati skoro 38 godina,ako oduzmemo od te cifre 5-6 godina dok nisam spozn'o svijet oko sebe to je opet nekih 32-33 godine

OK. Prošao si sve što i ja, uspona i padova, i jbg drug ali fakat ne kontam čemu ovolika količina nezadovoljstva i negativnosti.
Opusti se drug i uživaj, sve bude i prođe, jedna sezona manje - više, ni prva ni zadnja, znaš i sam. Na pogrešnoj si strani
vjeruj mi prijatelju. Mojne ba ..

sve su to naši ljudi, bolesnici...
F.K.SARAJEVO
-
sekac
-
Kontakt:
Evander je napisao/la:recepivedik je napisao/la:Evander je napisao/la:Dino da je kapacitet, ne bi isao u Banja Luku da zbrljavi fakultet, nego bi ga ovdje zavrsio.
Svi znamo kako se tamo zaavrsava i ko ide.
Eto takav neko nam klub vodi.
mozes prihvatiti iskljucivo da se poklopis i prestanes pisati sranja o tome kako je dino nesposoban kadar i svojim tkz. 'argumentima i cinjenicama' obezvrjedjujes njegov rad, ponavljam dino selimovic je zasluzan za dolazak vincenta tana!
za to vrijeme dok je dino doveo milijardera (koji je vratio dugove kluba, izgradio kamp, omogucio stvaranje dobrih temelja za izdizanje kluba van ne domacih vec regionalnih okvira), zatim Sarajevo koje dino vodi nam je donijelo dva trofeja, i taj je.beni dino nam je ostvario i najveci transfer u historiji PL, sta si radio ti, ja, peti, deseti?
i ti si sad pametan, mi svi glupi jer zelimo pruziti podrsku upravi i tom je.benom jesicu da izguramo sezonu do kraja i onda donesemo sud, daj molim te, dosta o tome, nemoj nas degradirati na nivo provincijskih klubova, FKS je mnogo iznad toga, mnogo iznad toga!
sutra na kosevo, jesic i dino ce otici, Sarajevo ostaje tu!
Ko je koga doveo?
Pa nije Tan dooveden da nam pomogne nego da nas KUPI.
Kontate li vi tu razliku?
I sta mi sad imamo od tog tana?
Osvojili titulu i kup?
Ma sta velis?
Paa nismo ligu prvaka uzeli.
Osvoojli smo nesto sto Zeljo, Zrinski, Siroki osvajaju redovito, bez da su se naguzili kinezu.
FK Sarajevo se treba ibretiti tituli?
Rijesio nas duga?
Rijesi je on svoju investiciju duga. Nista on nama nije poklonio nego je kupio sebi.
Regionalni okviri?
O cemu ti ziv bio?
Pa mi smo prosjek i u ovim nasim okvirima.
Sta je konkretno Dino Selimovic uradio za Sarajevo?
Ali konkretno!
Recimo, Husic je konkretno Slobodi dao dva miiona. Iz svog dzepa.
I pominjes transfer Cimirota.
Sta mi kao klub imamo od toga?
Pare se ulozile u nove igrace i u ekipu?
Daj izvor i tačnost da je Husić osim što on kaže uložio u Slobodu 2 miliona a Sloboda kako stvari stoje mogla bi popušiti zbog licenece jedva je uplatiše ne znam jesu li profurali rok.
Sarajevo ljubavi moja!
-
Zip
-
Kontakt:
FKS1946 je napisao/la:Vaze li godisnje za sutra ?
Yes

-
molotovljev
Postao/la molotovljev » 14 mar 2016, 23:13
Izdvojio bih ovaj post, kao post dana. Inače, ako tražite uzora među starijim navijačima i nekoga od koga se može puno toga
naučiti, sekac bi svakako bio jedan od njih. Neko ko se poštuje i na koga možete biti ponosni kao navijača FCS.
sekac je napisao/la:Molim vas da svatimo jednom Tan je večinski vlasnik kluba ne sumnjam ni sekunde da je poslao podršku ako ništa preko svog čovjeka koji je u upravi.Drugo pa je li vi mislite da je Ješić-Dino ili neko treči tjerao te igrače o kojima pričamo.Najviše je tu usrala mahala koliko sam se svađao za Bilbiju ili za Krstu ali dobro ok nisu više tu idemo dalje. Lićno znam kao i Kinošvra da je Ješa otjerao Puzigaću-Tatomirovića i Barića ostale nije.Sad ako se pitate zašto ostali pa otjerani su ovi stariji a skupi nisu perspektiva tako da je trebao i Benko biti otjeran ali jebu ga godine i on je daleko najskuplji naš igrač.Krste mi je jedino žao nije mi ni malo žao Stepanova-Ikandea-Meše-Purića ......... i ostalih.Sad što nisu dovedene adekvatne zamjene pa to je pitanje i za Tana i za Dinu i za Ješića a ne samo za nekog od njih ako je amiđa rekao ne dam igrajte sa time što imate ko može tu šta da uradi.Ješiću je najgore ne znam koji se sportista ne bi volio okititi trofejom ili trofejima a vezane mu ruke pokušao je sa Brazilcima bar koliko toliko ali ne ide jbg.Deni je došao đaba a mislim da i ovi Brazilci ne koštaju haman zaman nešto. Pokušalo se sa dovođenjem imena međutim neče da igraju u Bosni radije če završiti karijeru kao onaj iz Partizana Drinčić ćini mi se.Ibričić niko od vas ne zna da se nudio Sarajevu gledao sma lićno SMS naši ga odbili da li zbog para ili zbog mira u svlačionici ne znam ali dobro bi nam došao kao igrač ali kao bomba u svlačionici ne daleko mu kuća bila .Ovo može da potvrdi i Kinošvra. Eto kako stoje stvari sve ostalo je bilo skupo namirisali amiđine pare pa daj e sad ađo pipu zavrnuo pa nudi manje i onda iz inata odu ili u Želju ili u Zrinjski itd... ako neka im je sa srećom svima a ja volim Sarajevo volim Amiđu TANA volim upravu volim i trenera i igrače sve pa i Kramara makar ništa ne osvojili i Europe ne vidjeli (pu pu gluho bilo)opet ču voljeti svoje SARAJEVO. Pa ne zaboravite da mi imamo gazdu koji nas je izvukao iz govana trebali smo se ugasiti.I drago mi je što se hvala Bogu ne pita niko sa Foruma a ni mahala, trener če biti koga ađo izabere i tačka. Vi ste već otjerali Ješića i dovodite nekakve fuj ne ide to trener je mog Sarajeva i o njemu dok je tu sve naj treba a to sam govorio i za Jovića-Jarnija_Kodru-Husrefa -Dženu pa kad su otišli više ih ne spominjem.E tako treba biti u ustrojenom klubu bez dugova da se zna ko kosi a ko vodu nosi.Eto Tan če davati pare a mi ćemo tjerati trenere, igrače itd ma koja bi budala na to pristala.Naše je da volimo Sarajevo kupimo karte a ne đaba čuj može li na člansku znam da se nema ali za Sarajevo se mora imati ako ga volimo ako se ima za baklje i pravi se šteta klubu i plačaju se kazne e vala ko nema 3 ili 5 km nek se preispita koliko je odan klubu čuj 3km nikad jeftinije nije bilo vala.Hajmo sad navijati za naš klub i dati podršku i ovim momcima i treneru i upravi pa valjda nas i dragi Bog pogleda sutra ako ne idemo dalje šta se može.(izvinite na dužem textu )
F.K.SARAJEVO
-
Bolanos
-
Kontakt:
molotovljev je napisao/la:Izdvojio bih ovaj post, kao post dana. Inače, ako tražite uzora među starijim navijačima i nekoga od koga se može puno toga
naučiti, sekac bi svakako bio jedan od njih. Neko ko se poštuje i na koga možete biti ponosni kao navijača FCS.
sekac je napisao/la:Molim vas da svatimo jednom Tan je večinski vlasnik kluba ne sumnjam ni sekunde da je poslao podršku ako ništa preko svog čovjeka koji je u upravi.Drugo pa je li vi mislite da je Ješić-Dino ili neko treči tjerao te igrače o kojima pričamo.Najviše je tu usrala mahala koliko sam se svađao za Bilbiju ili za Krstu ali dobro ok nisu više tu idemo dalje. Lićno znam kao i Kinošvra da je Ješa otjerao Puzigaću-Tatomirovića i Barića ostale nije.Sad ako se pitate zašto ostali pa otjerani su ovi stariji a skupi nisu perspektiva tako da je trebao i Benko biti otjeran ali jebu ga godine i on je daleko najskuplji naš igrač.Krste mi je jedino žao nije mi ni malo žao Stepanova-Ikandea-Meše-Purića ......... i ostalih.Sad što nisu dovedene adekvatne zamjene pa to je pitanje i za Tana i za Dinu i za Ješića a ne samo za nekog od njih ako je amiđa rekao ne dam igrajte sa time što imate ko može tu šta da uradi.Ješiću je najgore ne znam koji se sportista ne bi volio okititi trofejom ili trofejima a vezane mu ruke pokušao je sa Brazilcima bar koliko toliko ali ne ide jbg.Deni je došao đaba a mislim da i ovi Brazilci ne koštaju haman zaman nešto. Pokušalo se sa dovođenjem imena međutim neče da igraju u Bosni radije če završiti karijeru kao onaj iz Partizana Drinčić ćini mi se.Ibričić niko od vas ne zna da se nudio Sarajevu gledao sma lićno SMS naši ga odbili da li zbog para ili zbog mira u svlačionici ne znam ali dobro bi nam došao kao igrač ali kao bomba u svlačionici ne daleko mu kuća bila .Ovo može da potvrdi i Kinošvra. Eto kako stoje stvari sve ostalo je bilo skupo namirisali amiđine pare pa daj e sad ađo pipu zavrnuo pa nudi manje i onda iz inata odu ili u Želju ili u Zrinjski itd... ako neka im je sa srećom svima a ja volim Sarajevo volim Amiđu TANA volim upravu volim i trenera i igrače sve pa i Kramara makar ništa ne osvojili i Europe ne vidjeli (pu pu gluho bilo)opet ču voljeti svoje SARAJEVO. Pa ne zaboravite da mi imamo gazdu koji nas je izvukao iz govana trebali smo se ugasiti.I drago mi je što se hvala Bogu ne pita niko sa Foruma a ni mahala, trener če biti koga ađo izabere i tačka. Vi ste već otjerali Ješića i dovodite nekakve fuj ne ide to trener je mog Sarajeva i o njemu dok je tu sve naj treba a to sam govorio i za Jovića-Jarnija_Kodru-Husrefa -Dženu pa kad su otišli više ih ne spominjem.E tako treba biti u ustrojenom klubu bez dugova da se zna ko kosi a ko vodu nosi.Eto Tan če davati pare a mi ćemo tjerati trenere, igrače itd ma koja bi budala na to pristala.Naše je da volimo Sarajevo kupimo karte a ne đaba čuj može li na člansku znam da se nema ali za Sarajevo se mora imati ako ga volimo ako se ima za baklje i pravi se šteta klubu i plačaju se kazne e vala ko nema 3 ili 5 km nek se preispita koliko je odan klubu čuj 3km nikad jeftinije nije bilo vala.Hajmo sad navijati za naš klub i dati podršku i ovim momcima i treneru i upravi pa valjda nas i dragi Bog pogleda sutra ako ne idemo dalje šta se može.(izvinite na dužem textu )
Svaka cast, aferim.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
uNbx
-
Kontakt:
ZA
KOŠEVOOOO
ZA
SARAJ'VOOOO

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
-
Fudo
-
Kontakt:
Je li istina da nasi nedaju prenos tekme

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
sekac
-
Kontakt:
molotovljev je napisao/la:Izdvojio bih ovaj post, kao post dana. Inače, ako tražite uzora među starijim navijačima i nekoga od koga se može puno toga
Hvala brate molotovljev
Sarajevo ljubavi moja!
-
High
Kako će dati kad je namješteno?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Fudo
-
Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Fudo je napisao/la:Je li istina da nasi nedaju prenos tekme

To je tuzlanska mahala pocela da siri!
Ahha, poceli su i sa tim. Oni nisu dali da se emituje u prvoj tekmi pa sad i nama i to prebacuju.Lakse je bilo sadama naci nego snimak **** tekme u tuzli

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
RollMan
-
Kontakt:
Ma osevapila se uprava , spriječena je daljnja blamaža lijepe naše kroz video publikaciju tipa can you bilieve it , shameless valjić i sl. u režiji kvazinovinara sa tuzlanskog ba .
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
Rikardo
-
Kontakt:
Sta mislte hoce li na Jesa voditi protiv Slavije ako sutra ne prođemo, Dino ostavka ?
-
Sarajlijica1946
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijica1946 » 14 mar 2016, 23:48
Rikardo je napisao/la:Sta mislte hoce li na Jesa voditi protiv Slavije ako sutra ne prođemo, Dino ostavka ?
Dobio je podrsku,znaci do kraja sezone su tu!Ali sigurno da niko ne bih volio taj scenarij da se desi!Ne smijemo razmisljati u tom pravcu!
-
adem993
-
Kontakt:
recepivedik je napisao/la:adem993 je napisao/la:Dino je potrošio sve kredite onom šutnjom na prozivke onog fapovca,osramotio je ime kluba i nije ništa uradio po tom pitanju..zamazuju nam oči sa pismom podrške TAna...Dino i Ibrakovicu odlazite iz svetinje,položili ste svoje..MARŠ BAGRO!!!
a ko si ti da odredjujes norme nekog 'kredita' dini selimovicu, dini koji je za klub dao vise nego sto cemo svi mi ikada!?
dino, i iskljucivo dino je zasluzan za dolazak vincenta tana, njegovo ulaganje i njegov siguran ostanak u upravljackim strukturama kluba!
svetinja ostaje i nikada proci nece, ali takav ton prema covjeku koji je veci pitar od svakog od nas pojedinacno ne dolazi u obzir!
ibrakovic nije u strukturama kluba (bez da objasnjavam, mozes mi vjerovati na rijec ili ne)
sutra na kosevo, podrzimo momke, zgazimo provinciju!
Haloooo drug samom šutnjom je potvrdio da itekako ima smisla sto onaj fapovac priča i time ukaljao ime kluba koji je svima nama svetinja,misliš da će ga tužiti da će od toga biti nesto ili da je Fkt Tan poslao pismo podrške,volio bih da griješim da mi se smijes i citiraš me i kazes,, ee moja budalo,, al dok ne vidim crno na bijelo to nista od toga..i ja ću sutra isto kao i ti doći i pružiti podršku voljenom klubu igramima i treneru,sva ova situacija jeste loše,al ja ću tek na kraju sezone da sudim Jesicu,dok je Dino za mene položio račune!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo