Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kad ce to proljece vishe
ahhahahahahahahahahahahaahahahhahahahahahaahahahahha
ahhahahahahahahahahahahaahahahhahahahahahaahahahahha
"Volim te Zeljo"
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kad ce proljece?
kako te nije stid keru jedan[/quote]jasan je napisao/la:Zar su kupili? Amar to bez "pametnih telefona". Kada je Pehilj zabio u kupu, svi u cudu. Zeljo je to perfidno odradjivao, sve strane moraju biti zadovoljne. Osimi u genima sportske varalice, cinjenica. Ima li Amar sina da nastavi tradiciju?
kako ne shvatam da neko moze mislit da bi jedan Ivica Osim poslije svega sto je covjek uradio za zivota (prije rata) riskiro da ukalja ime namjestajuci utakmice za tim u ovakvoj ligi koju u prosjeku po utakmici prati 800 ljudi, protiv ovakvih klubova. zbog cega????

Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
sve je to tedeciiziizononiton, jesic pozelio srecu mesiju, mesi na aparatima
cezar lose igra jer je prvi put snijeg vidio
cezar lose igra jer je prvi put snijeg vidio
Zadnja izmjena: kyrgios, dana/u 14 mar 2016, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Za kone !
Proljeće na moje rame slijeće..
Za kone !

Proljeće na moje rame slijeće..

Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 14 mar 2016, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Zeljkan, samoodrziv klub 

Preko noci nesta projekat zeljina djecaMemara je napisao/la:Cuj Zeljkan samoodrziv klubPar pametnih ljudi ulozilo u klub i pokusavaju zaraditi nesto preko europe i prodaje igraca, sve ostalo su ublehe kao i onu pricu sto su furali sa djecom.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Interni moderator
- Kontakt:
djeca su igrala dok nisu skontali da je djavo odnio saluMokes je napisao/la:Preko noci nesta projekat zeljina djecaMemara je napisao/la:Cuj Zeljkan samoodrziv klubPar pametnih ljudi ulozilo u klub i pokusavaju zaraditi nesto preko europe i prodaje igraca, sve ostalo su ublehe kao i onu pricu sto su furali sa djecom.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ubacili djecu, zaradili više od 3miliona, vakat je sad došao za osvajanje trofeja. Kad nestane para, opet ćemo zrtvovat jednu sezonu i ubacit djecu, bar dok se ne oparimo. Moze nam se, i biće nam kako nam se ku.rac digne. Sami odlučujemo, što je najvaznije. 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
zar ovo nece biti treca sezona ako nista ne uzmetePipiDugaCarapa je napisao/la:Ubacili djecu, zaradili više od 3miliona, vakat je sad došao za osvajanje trofeja. Kad nestane para, opet ćemo zrtvovat jednu sezonu i ubacit djecu, bar dok se ne oparimo. Moze nam se, i biće nam kako nam se ku.rac digne. Sami odlučujemo, što je najvaznije.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ovi iz Jajca ili Zvijezda? Koga biste voljeli vidjeti u Premijer ligi naredne sezone? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Mislio sam na prošlu sezonu, gdje su ubačena djeca da igraju fudbal i koja su nam donijela, kao što rekoh, za jednu sezonu više novca nego što je vama Azmir dao. Uostalom, naravno da bi mi treća sezona bez trofeja bila katastrofa, ali kad ste vi mogli čekati 100 godina i još uvijek vam nije osigurana, mozemo i mi 3-4.. Zabrinut ću se ako ode preko toga, nismo mi.. Imaš pravo jednom pogađati ko.staragarda je napisao/la:zar ovo nece biti treca sezona ako nista ne uzmetePipiDugaCarapa je napisao/la:Ubacili djecu, zaradili više od 3miliona, vakat je sad došao za osvajanje trofeja. Kad nestane para, opet ćemo zrtvovat jednu sezonu i ubacit djecu, bar dok se ne oparimo. Moze nam se, i biće nam kako nam se ku.rac digne. Sami odlučujemo, što je najvaznije.
Šta vi znate kako je zaraditi vlastiti novac, paraziti jedni.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jajce je lijep gradHigh je napisao/la:Ovi iz Jajca ili Zvijezda? Koga biste voljeli vidjeti u Premijer ligi naredne sezone?

Samo da vam opet ne iskoci neki novi dug od par milioncica 

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ništa se ne brini, tajanstveni čovječe. Ima ko o tome da brine, a mogao bih te ubrzo i citirati. Zaboravio sam Rustem-agu citirati, a obećao sam mu.. Mislio sam ga citirati, nakon što se objelodani gradnja Grbavice, ali sam zaboravio kao što rekoh.. Mozda tebe ne budem mogao onako brzo, kao što sam mogao njega (mogao sam ga citirati za 2-3 dana), ali otom-potom. Imamo vremena.Mokes je napisao/la:Samo da vam opet ne iskoci neki novi dug od par milioncica
Vama je bolje da se ponovo zaduzite, bolju ste ekipu tada imali.

@High
Ko ima bolji teren?

Dok ne istrčim na te terene, za mene je Vistafon bog i batina.PipiDugaCarapa je napisao/la:
@High
Ko ima bolji teren?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jajce.High je napisao/la:Ovi iz Jajca ili Zvijezda? Koga biste voljeli vidjeti u Premijer ligi naredne sezone?
Drze stranci, novac nece biti problem, stadion uz manja ulaganja spreman za PL. Trenutna organizacija kluba bolja od pola klubova iz PL.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Meni je Zvijezda mnogo simpatična, kao i sam Gradačac, ali ovi drugi ipak imaju tu obećavajuću priču. Za par dana znat ćemo nešto više - Zvijezda ih dočekuje. Bježe im 4 boda.
Sada ozbiljno, trenutna uprava Zeljkana radi jako dobar i pametan posao! Napravili euforiju, vratili navijace i mislim da su oni "sklopili" sasvim solidnu ekipu da udaraju na oba fronta. Sada je sve na Sablji koji po meni u zadnje vrijeme radi dobro, igra na rezultat i sigurno. Bice zanimljivo kako ce Zeljkan i Sablja proci protiv Slobode u sljedecem kolu.
I @pipi, cekali ste i vi na titulu 2002-2009, znaci nista novo ni za vas.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A famoznih 50 godina nista?Memara je napisao/la:Sada ozbiljno, trenutna uprava Zeljkana radi jako dobar i pametan posao! Napravili euforiju, vratili navijace i mislim da su oni "sklopili" sasvim solidnu ekipu da udaraju na oba fronta. Sada je sve na Sablji koji po meni u zadnje vrijeme radi dobro, igra na rezultat i sigurno. Bice zanimljivo kako ce Zeljkan i Sablja proci protiv Slobode u sljedecem kolu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.