FK Sarajevo (opšte diskusije)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
nego kad smo mi ono pricali o izvlacenj para iz akademije (pa sad budzet "probijen", kako Tan ima odredjene zahtjeve koji se ticu koliko igraca iz akademije mora igrati u timu, i da rezultati uopce (njemu) nisu prioritet nego proizvodnja i preprodaja igraca
ima li i godina
ima li i godina
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Titula, kup i PLAY OFF EL...ali samo se vi nastavite tješiti, druge nade nemate osim ponavljat mantru kako Adžu ne zanimaju rezultati...kao da upravo rezultati (titule, Evropa) ne garantuju dizanje cijena tih istih mladih igrača koje planira skupo prodavati!ultrasstyle_tz je napisao/la:nego kad smo mi ono pricali o izvlacenj para iz akademije (pa sad budzet "probijen", kako Tan ima odredjene zahtjeve koji se ticu koliko igraca iz akademije mora igrati u timu, i da rezultati uopce (njemu) nisu prioritet nego proizvodnja i preprodaja igraca
ima li i godina

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 14 mar 2016, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
hajde sve na stranu al izjava
REKAO SAM NA PROLJECE A KALENDARSKI PROLJECE JOS NIJE POCELO je antologijska
po mom nekom skromnom misljenju je u 5 deka sa sabljinom da zeljo nije velik nego da je golem

REKAO SAM NA PROLJECE A KALENDARSKI PROLJECE JOS NIJE POCELO je antologijska

po mom nekom skromnom misljenju je u 5 deka sa sabljinom da zeljo nije velik nego da je golem

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa je l' sta fuliostaragarda je napisao/la:hajde sve na stranu al izjava
REKAO SAM NA PROLJECE A KALENDARSKI PROLJECE JOS NIJE POCELO je antologijska![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
po mom nekom skromnom misljenju je u 5 deka sa sabljinom da zeljo nije velik nego da je golem![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Interni moderator
- Kontakt:
dobro si,nijeMortemHz je napisao/la:Pa je l' sta fuliostaragarda je napisao/la:hajde sve na stranu al izjava
REKAO SAM NA PROLJECE A KALENDARSKI PROLJECE JOS NIJE POCELO je antologijska![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
po mom nekom skromnom misljenju je u 5 deka sa sabljinom da zeljo nije velik nego da je golem![]()
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci od sljedece sedmice ocekujemo novo Sarajevo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
stipu gluposti, zna svaka budala da je mislio na nastavak prvenstva kada je rekao "proljeće", a to što je beskonačno bezobrazan pa nam je u facu hraknuo sa tom izjavom je priča za sebe... 

I kad dođe proljeće i rezultati opet budu loši, Ješa će da pjeva "U meeeni jeeeeeeeeeseeeeeen jeeeee"
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nit' je nama Valjic kriv sto smo popusili na Grbavici nit' je vama kriv sto ste nama onda popusili. Dvije identicne utakmice.Suljo20002 je napisao/la:Da sam na mjestu pitara ne bih se nimalo brinuo oko tekme sutra...
Valjic sudi tako da je sve jasno kao dan
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Nema prenosa sutra?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nista od prijenosa!JoseeMourinho je napisao/la:Nema prenosa sutra?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
iskreno,sutra i da nas prodjete ja ne vidim kako mozete uzeti kup....trenutno su i siroki a pogotovo strumfovi dimenzija iznad sto se tice igre tako da cisto sumnjam da ste u stanju preskociti 2 ekipe koje su trenutno bolje od vas a doceka t ce vas ili siroki ili strumfovi....mada je moguce da ce te morati i jedne i druge mlatnut za kantu
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sto se mora nije teskostaragarda je napisao/la:iskreno,sutra i da nas prodjete ja ne vidim kako mozete uzeti kup....trenutno su i siroki a pogotovo strumfovi dimenzija iznad sto se tice igre tako da cisto sumnjam da ste u stanju preskociti 2 ekipe koje su trenutno bolje od vas a doceka t ce vas ili siroki ili strumfovi....mada je moguce da ce te morati i jedne i druge mlatnut za kantu

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Gledao ti Strumfove protiv Veleza i Mladosti pa tvrdis da su dimenzija iznad?staragarda je napisao/la:iskreno,sutra i da nas prodjete ja ne vidim kako mozete uzeti kup....trenutno su i siroki a pogotovo strumfovi dimenzija iznad sto se tice igre tako da cisto sumnjam da ste u stanju preskociti 2 ekipe koje su trenutno bolje od vas a doceka t ce vas ili siroki ili strumfovi....mada je moguce da ce te morati i jedne i druge mlatnut za kantu
Ne kazem da cemo vas proci sutra, ali ne vidim niti jadan razlog da i ne uzmem kup na kraju.
Sve je to u pet deka.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Je l' ovo sviju vam sutra njima njihov klub plaća ulaz, a mi plaćamo svom? 
Neću više, opet će biti da širim negativu. Joj sutra kad u pola tri budem već pred A5.

Neću više, opet će biti da širim negativu. Joj sutra kad u pola tri budem već pred A5.
Samo Saraj'vo.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
gledao ih protiv sirokog i mogu ti reci da odlicno izgledaju i mislim da ce kako prvenstvo bude prolazilo biti sve bolji i bolji....mada,lopta je okrugla i sve je moguceEvander je napisao/la:Gledao ti Strumfove protiv Veleza i Mladosti pa tvrdis da su dimenzija iznad?staragarda je napisao/la:iskreno,sutra i da nas prodjete ja ne vidim kako mozete uzeti kup....trenutno su i siroki a pogotovo strumfovi dimenzija iznad sto se tice igre tako da cisto sumnjam da ste u stanju preskociti 2 ekipe koje su trenutno bolje od vas a doceka t ce vas ili siroki ili strumfovi....mada je moguce da ce te morati i jedne i druge mlatnut za kantu
Ne kazem da cemo vas proci sutra, ali ne vidim niti jadan razlog da i ne uzmem kup na kraju.
Sve je to u pet deka.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
- bordoakapitar
Previse potcjenjujes Sarajevo jarane. Imali smo mi slicnih kriza i prije pa smo odjednom izlazili jos jaci nego ikad pa ce tako biti i sada. Mozda ce bas ova utakmica okrenuti situaciju... Odlika velikih klubova je da su u vrhu i kad im ne ide a odlika malih je da jednom bljesnu i nestanu... Ne potcjenjuj FK SARAJEVO nikada!!!staragarda je napisao/la:iskreno,sutra i da nas prodjete ja ne vidim kako mozete uzeti kup....trenutno su i siroki a pogotovo strumfovi dimenzija iznad sto se tice igre tako da cisto sumnjam da ste u stanju preskociti 2 ekipe koje su trenutno bolje od vas a doceka t ce vas ili siroki ili strumfovi....mada je moguce da ce te morati i jedne i druge mlatnut za kantu
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- Probisvjet
- Kontakt:
Krunoslav Jurčić umjesto Ješića?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Medijska nagadjanja.Probisvjet je napisao/la:Krunoslav Jurčić umjesto Ješića?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Probisvjet
- Kontakt:
Sinoc vam je Dino predsjednik zvao Azmira. Naravno ovaj nije htio da se javi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 19 gostiju.