High je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko se još boji nekog ko za vijek postojanja nije ništa osvojio?
Idemo isprangijati evnuhe.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
High je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko se još boji nekog ko za vijek postojanja nije ništa osvojio?
Idemo isprangijati evnuhe.
Odmah u startu greska.Pitar6785 je napisao/la:Koje uradio,ulozio,pomogo klub svojim licno param onoliko koliko je Tan nas u bih.
Klubovi kao sto su sb,zrinjski su filijala dinama i guranje politicara (hrvaski narod nije jednak ovo ono) znaci drzavne pare se nedjele jednako vec jednostrano.
Dat stadion velezov, velez pred bankrotom a zrinjski ima inkam od drzave 80 puta veci. Ista stvar sa sb.
Zar vi mislite da sb i zrinjski posluju sa ono saku jada na trbinama i onih par truhli reklama. Nemam nista protiv sto politicar pomazu klubove sa drzavnim parama al mislim da bi trebalo te pare podjelit na jednake djelove.
Svi klubovi koji su bili prvaci su u teskim dugovima ili imaju sumnjive prihode osim nas.
Mi smo postojali 67 godina prije tana, imali milion problema i pred gasenjem, sa ogromnim dugom, bez jednog cm svog itd. Drzava nam nije htjela pomoc, navijaci nisu htjeli da kupe prava upravljanja.
Imati MILIJARDERA kao vlasnika, u drzavi u kojoj stranci ljudi porijeklom iz bosne(budu po mjesec dva u bosni) nece da kupe auto od 6 k km da mu ga ljudi ne ukradu a kamoli da neki stranac ulozi milione u firmu klub koji je pred bankrotom u drzavi gdje nepostoji ni sud ni pravosude.
Nisam kompetentan za tako delikatna pitanja zaista.damir_82 je napisao/la:Vidim da zdusno kritikujes, pa me zanima jel' imas neki konkretan prijedlog ko bi mogao zamijeniti Selimovica i bolje odraditi posao, i jel imas ideju kako da se FK Sarajevo izvučeni "katastrofalne" situacije?!Evander je napisao/la:Dino da je kapacitet, ne bi isao u Banja Luku da zbrljavi fakultet, nego bi ga ovdje zavrsio.
Svi znamo kako se tamo zaavrsava i ko ide.
Eto takav neko nam klub vodi.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ocekujem da kad vec kritikujes trenutno stanje, imas rjesenje..?!
Evander je napisao/la: Ko je koga doveo?
Pa nije Tan dooveden da nam pomogne nego da nas KUPI.
Kontate li vi tu razliku?
I sta mi sad imamo od tog tana?
Osvojili titulu i kup?
Ma sta velis?
Paa nismo ligu prvaka uzeli.
Osvoojli smo nesto sto Zeljo, Zrinski, Siroki osvajaju redovito, bez da su se naguzili kinezu.
FK Sarajevo se treba ibretiti tituli?
Rijesio nas duga?
Rijesi je on svoju investiciju duga. Nista on nama nije poklonio nego je kupio sebi.
Regionalni okviri?
O cemu ti ziv bio?
Pa mi smo prosjek i u ovim nasim okvirima.
Sta je konkretno Dino Selimovic uradio za Sarajevo?
Ali konkretno!
Recimo, Husic je konkretno Slobodi dao dva miiona. Iz svog dzepa.
I pominjes transfer Cimirota.
Sta mi kao klub imamo od toga?
Pare se ulozile u nove igrace i u ekipu?
daleko od toga, svakako da imamo nekih "repova" koje moramo zatvoriti, ali novac i generalno finansijsko stanje u FKS je na zavidnom nivou. nemamo para za rasipanje, ali za kvalitetna i ciljana pojacanja na ljeto, to sigurno da!Evander je napisao/la:Daj Boze da vi svi budete u pravu.
Zadnje sto zelim je doci ovdje za godinu dana i napisati " e jesam vam rekao".
Ali ako sagledamo cinjenice, prije ce biti da su tacne indicije o kojima ja pisem, nego vi.
Evo ti kazes da su se pare od Cimija osstavile za ljeto, a ja imam info da smo vec potrosili i one za Barbarica sto cemo dobiti.
Daj Boze da si ti u pravu.
Ali najjači jedan brat ovdje nedavno sa savjetom 'preporučujem stanovnicima Vogošće da poskidaju veš sa štrika da im tuzlanske fukare ne bi pokupile...' OPLAKAHRollMan je napisao/la:treba organizovat humanitarnu gdje se poklanja odjeća sirotinji iz tuzle da se ne muče džaba po Vogošći.
Zip je napisao/la:Za sve tuzlake koji citaju ovo...
NAPUSITE SE KITE PRED SUTRASNJU UTAKMICU
I dajteeeee goooo, i dajtee goooooo... Da tuzlakee yebemoooooo
Dvije godine? Šta bi tek trebali mi koji smo uz FK Sarajevo preko 30 godina?! Gledano sa rezultatskog aspekta, nismo bašzagorski je napisao/la:Mene nervira ona ploskula 'navijaci nestrpljivi','nezahvalni' i sl.
Pa ako je iko imao strpljenja i zahvalnosti onda smo to mi. Ali nakon dvije godine normalno da ibstrpljenja ponestaje.
Stihomir klepiczlo87 je napisao/la:Ispiranje mozga i medijska kontrola
klub na čelu ima dona namazana nosa
koliko košta titula šampiona
sve što gledaš je predstava za pranje miliona
VRATITE NAM SARAJ'VO!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 16 gostiju.