Od sutra se prve paklice otvarajuPappy je napisao/la:Iiii počelo je. Skupljamo li sličice ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Od sutra se prve paklice otvarajuPappy je napisao/la:Iiii počelo je. Skupljamo li sličice ?
Vidis da te niko ne yebe ni 1%.Bihac96 je napisao/la:U subotu u toku utakmice Vite-Sloboda citam po forumu uletim na njihovu temu i onako listam.Preko radija prate tekmu i primi Sloboda go i odjednom postovi da je u Vitezu lakrdija da ih sudija unistava odmah sam se morao odjavit sa forumashzna je napisao/la:Opraše tuzlaci, kakvi mentalni patuljci, kakvi luzeri, nevjerovatno. Isto kao da Sarajevo ne može njih izbaciti bez pomoći sudija. Dajte, spustite se malo.ali hej slusas tekmu preko radija i govoris da je lakrdija od sudjenja
vidoviti tuzlaci
sta sam tih paketica pokrao dok sam bio dijetePappy je napisao/la:Iiii počelo je. Skupljamo li sličice ?
70 duplih :S benko iz paštete izlijeće, kao i stevanović, a tek onaj mrtvak iz vitezaPappy je napisao/la:Iiii počelo je. Skupljamo li sličice ?
Vrati se na vasu temu na period vaseg ulaska u PLBiH i sami znate sta ste pisali kako ste usli, a zna to dobro i Azmir, nemojte se praviti postenjacine jer takvi u svijetu fudbala, a kamo li u BiH ne postoje. Ali za sve to nesto trebaju DOKAZI, dokaz nije iphone koji ima datume kako rece vas strucnjakwobly92 je napisao/la:Direktor FK Sarajevo, Dino Selimović i predsjednik FK Sloboda pod suspenzijom N/FSBiH, Azmir Husić, je rekao da ga je Selimović, tokom sučeljavanja na televiziji, zamolio da ne razgovaraju puno o noći 27. maja kada se desio sastanak u restoranu "Park prinčeva".Osttribine je napisao/la: Mi nismo izvodili teorije zavjere kao vi, uvjereni ste da prenosa nema zato sto ce Valjic odvesti Sarajevo u polufinale, sem toga vidjeli smo i to famozno nadigravanje i tu famoznu "kradju" na snimku tekme, kakvi su prvobitni izvjestaji bili crvenio sam se od stida rekoh sta im uradismo, kad ono na snimcima skroz nesto drugo, onaj vas kod Senada navalio na Dinu kako je sve izrezirano na terenu na Tusnju bilo, ovaj ga konkretno pita sta je izrezirano, ovaj vas odgovora nema.
"Dino me to zamolio zato što je ta večer bila ružna. Ja sam im rekao da ne želim biti neko ko pravi bili kakvu smutnju u bh. fudbalu. Želim praviti pozitivne pomake, a oni mene instaliraju kao nekoga ko pokušava baciti ljagu na bh. fudbal", ispričao je Husić.
Jbt jel vama treba crtat da čovjek nije od jučer i da nije rekao sve što je imao? Zašto ga Sarajevo nije tužilo? Zato što su to sve folovi bolan, kakva tužba kad znaju da se neće ni oni provest lijepo.
Vazno da moji prijatelji iz tz obrate paznju na toProbisvjet je napisao/la: Vidis da te niko ne yebe ni 1%.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gura li se u drugoj pasa moj dobri ?Bihac96 je napisao/la:Vazno da moji prijatelji iz tz obrate paznju na toProbisvjet je napisao/la: Vidis da te niko ne yebe ni 1%.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mene bi bilo sramota spustati se na onakav nivo i pisati Valjicu po fbDa hoce jedno 3 penala za Sarajevo dosudit u inat
Ali hej slusas radio prijenos i govoris da je lakrdija![]()
![]()
Ti stvarno mislis da bi ovako "prcao "Dinu svaki dan da nema dokaze....Osttribine je napisao/la:Vrati se na vasu temu na period vaseg ulaska u PLBiH i sami znate sta ste pisali kako ste usli, a zna to dobro i Azmir, nemojte se praviti postenjacine jer takvi u svijetu fudbala, a kamo li u BiH ne postoje. Ali za sve to nesto trebaju DOKAZI, dokaz nije iphone koji ima datume kako rece vas strucnjakwobly92 je napisao/la:Direktor FK Sarajevo, Dino Selimović i predsjednik FK Sloboda pod suspenzijom N/FSBiH, Azmir Husić, je rekao da ga je Selimović, tokom sučeljavanja na televiziji, zamolio da ne razgovaraju puno o noći 27. maja kada se desio sastanak u restoranu "Park prinčeva".Osttribine je napisao/la: Mi nismo izvodili teorije zavjere kao vi, uvjereni ste da prenosa nema zato sto ce Valjic odvesti Sarajevo u polufinale, sem toga vidjeli smo i to famozno nadigravanje i tu famoznu "kradju" na snimku tekme, kakvi su prvobitni izvjestaji bili crvenio sam se od stida rekoh sta im uradismo, kad ono na snimcima skroz nesto drugo, onaj vas kod Senada navalio na Dinu kako je sve izrezirano na terenu na Tusnju bilo, ovaj ga konkretno pita sta je izrezirano, ovaj vas odgovora nema.
"Dino me to zamolio zato što je ta večer bila ružna. Ja sam im rekao da ne želim biti neko ko pravi bili kakvu smutnju u bh. fudbalu. Želim praviti pozitivne pomake, a oni mene instaliraju kao nekoga ko pokušava baciti ljagu na bh. fudbal", ispričao je Husić.
Jbt jel vama treba crtat da čovjek nije od jučer i da nije rekao sve što je imao? Zašto ga Sarajevo nije tužilo? Zato što su to sve folovi bolan, kakva tužba kad znaju da se neće ni oni provest lijepo.
Dino Selimovic predsjednik FK Sarajevo ne smije tuziti jer je pićić, strah ga je, zna ko sta zna. Sto ne tuzi?Osttribine je napisao/la:Vrati se na vasu temu na period vaseg ulaska u PLBiH i sami znate sta ste pisali kako ste usli, a zna to dobro i Azmir, nemojte se praviti postenjacine jer takvi u svijetu fudbala, a kamo li u BiH ne postoje. Ali za sve to nesto trebaju DOKAZI, dokaz nije iphone koji ima datume kako rece vas strucnjakwobly92 je napisao/la:Direktor FK Sarajevo, Dino Selimović i predsjednik FK Sloboda pod suspenzijom N/FSBiH, Azmir Husić, je rekao da ga je Selimović, tokom sučeljavanja na televiziji, zamolio da ne razgovaraju puno o noći 27. maja kada se desio sastanak u restoranu "Park prinčeva".Osttribine je napisao/la: Mi nismo izvodili teorije zavjere kao vi, uvjereni ste da prenosa nema zato sto ce Valjic odvesti Sarajevo u polufinale, sem toga vidjeli smo i to famozno nadigravanje i tu famoznu "kradju" na snimku tekme, kakvi su prvobitni izvjestaji bili crvenio sam se od stida rekoh sta im uradismo, kad ono na snimcima skroz nesto drugo, onaj vas kod Senada navalio na Dinu kako je sve izrezirano na terenu na Tusnju bilo, ovaj ga konkretno pita sta je izrezirano, ovaj vas odgovora nema.
Vidis koliko je losa situacija niko nema marke.Jbg nema Azmira da kupuje utakmice i odmah situacija losaNAJGORA_BAGRA je napisao/la: gura li se u drugoj pasa moj dobri ?
Cak je i vas kupio na TusnjuBihac96 je napisao/la:Vidis koliko je losa situacija niko nema marke.Jbg nema Azmira da kupuje utakmice i odmah situacija losaNAJGORA_BAGRA je napisao/la: gura li se u drugoj pasa moj dobri ?![]()
A da ja zaboravio da ono on kaze da Sloboda nikad nije kupovala nit da je premirala koga,nit ce kad radit
Ma bravo, cuj samoodrzivMuerte je napisao/la: Klub koji prodaje svoju djecu itekako je samoodrziv.
Ko je vama kriv što je Tan jedini izvor novca, a turcima prsa prodate za let do Lecha i nazad. Jeftina ste roba, ona sa stupa ima više dostojanstva i sebe više cijeni.
Memara je napisao/la:Ma bravo, cuj samoodrzivMuerte je napisao/la: Klub koji prodaje svoju djecu itekako je samoodrziv.
Ko je vama kriv što je Tan jedini izvor novca, a turcima prsa prodate za let do Lecha i nazad. Jeftina ste roba, ona sa stupa ima više dostojanstva i sebe više cijeni.
PipiDugaCarapa je napisao/la: Je li istina da Dino nije pokrenuo tuzbu, i dajte link članka u kojem Azmir govori kako ga je ovaj zamolio da se što manje govori o famoznoj večeri u restoranu Park Prinčeva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.