Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 mar 2016, 21:30

Pappy je napisao/la:Iiii počelo je. Skupljamo li sličice ? :mrgreen:
Od sutra se prve paklice otvaraju :njanjanja:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 mar 2016, 21:30

Bihac96 je napisao/la:
shzna je napisao/la:Opraše tuzlaci, kakvi mentalni patuljci, kakvi luzeri, nevjerovatno. Isto kao da Sarajevo ne može njih izbaciti bez pomoći sudija. Dajte, spustite se malo.
U subotu u toku utakmice Vite-Sloboda citam po forumu uletim na njihovu temu i onako listam.Preko radija prate tekmu i primi Sloboda go i odjednom postovi da je u Vitezu lakrdija da ih sudija unistava odmah sam se morao odjavit sa foruma :lol: ali hej slusas tekmu preko radija i govoris da je lakrdija od sudjenja :urnebes: vidoviti tuzlaci :cool:
Vidis da te niko ne yebe ni 1%. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 mar 2016, 21:31

sta sam tih paketica pokrao dok sam bio dijete :tokralju:

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 14 mar 2016, 21:32

70 duplih :S benko iz paštete izlijeće, kao i stevanović, a tek onaj mrtvak iz viteza

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 14 mar 2016, 21:33

Boli vas ****, u naš mali entitet stiže tek sutra. :urnebes:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 14 mar 2016, 21:35

wobly92 je napisao/la:
Osttribine je napisao/la: Mi nismo izvodili teorije zavjere kao vi, uvjereni ste da prenosa nema zato sto ce Valjic odvesti Sarajevo u polufinale, sem toga vidjeli smo i to famozno nadigravanje i tu famoznu "kradju" na snimku tekme, kakvi su prvobitni izvjestaji bili crvenio sam se od stida rekoh sta im uradismo :D , kad ono na snimcima skroz nesto drugo, onaj vas kod Senada navalio na Dinu kako je sve izrezirano na terenu na Tusnju bilo, ovaj ga konkretno pita sta je izrezirano, ovaj vas odgovora nema. :D
Direktor FK Sarajevo, Dino Selimović i predsjednik FK Sloboda pod suspenzijom N/FSBiH, Azmir Husić, je rekao da ga je Selimović, tokom sučeljavanja na televiziji, zamolio da ne razgovaraju puno o noći 27. maja kada se desio sastanak u restoranu "Park prinčeva".

"Dino me to zamolio zato što je ta večer bila ružna. Ja sam im rekao da ne želim biti neko ko pravi bili kakvu smutnju u bh. fudbalu. Želim praviti pozitivne pomake, a oni mene instaliraju kao nekoga ko pokušava baciti ljagu na bh. fudbal", ispričao je Husić.

Jbt jel vama treba crtat da čovjek nije od jučer i da nije rekao sve što je imao? Zašto ga Sarajevo nije tužilo? Zato što su to sve folovi bolan, kakva tužba kad znaju da se neće ni oni provest lijepo.
Vrati se na vasu temu na period vaseg ulaska u PLBiH i sami znate sta ste pisali kako ste usli, a zna to dobro i Azmir, nemojte se praviti postenjacine jer takvi u svijetu fudbala, a kamo li u BiH ne postoje. Ali za sve to nesto trebaju DOKAZI, dokaz nije iphone koji ima datume kako rece vas strucnjak :D

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 14 mar 2016, 21:36

Probisvjet je napisao/la: Vidis da te niko ne yebe ni 1%. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Vazno da moji prijatelji iz tz obrate paznju na to :kafa:

Mene bi bilo sramota spustati se na onakav nivo i pisati Valjicu po fb :facepalm: Da hoce jedno 3 penala za Sarajevo dosudit u inat :lol:

Ali hej slusas radio prijenos i govoris da je lakrdija :bow: :bow:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 mar 2016, 21:37

Bihac96 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Vidis da te niko ne yebe ni 1%. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Vazno da moji prijatelji iz tz obrate paznju na to :kafa:

Mene bi bilo sramota spustati se na onakav nivo i pisati Valjicu po fb :facepalm: Da hoce jedno 3 penala za Sarajevo dosudit u inat :lol:

Ali hej slusas radio prijenos i govoris da je lakrdija :bow: :bow:
gura li se u drugoj pasa moj dobri ?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 mar 2016, 21:37

Osttribine je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Osttribine je napisao/la: Mi nismo izvodili teorije zavjere kao vi, uvjereni ste da prenosa nema zato sto ce Valjic odvesti Sarajevo u polufinale, sem toga vidjeli smo i to famozno nadigravanje i tu famoznu "kradju" na snimku tekme, kakvi su prvobitni izvjestaji bili crvenio sam se od stida rekoh sta im uradismo :D , kad ono na snimcima skroz nesto drugo, onaj vas kod Senada navalio na Dinu kako je sve izrezirano na terenu na Tusnju bilo, ovaj ga konkretno pita sta je izrezirano, ovaj vas odgovora nema. :D
Direktor FK Sarajevo, Dino Selimović i predsjednik FK Sloboda pod suspenzijom N/FSBiH, Azmir Husić, je rekao da ga je Selimović, tokom sučeljavanja na televiziji, zamolio da ne razgovaraju puno o noći 27. maja kada se desio sastanak u restoranu "Park prinčeva".

"Dino me to zamolio zato što je ta večer bila ružna. Ja sam im rekao da ne želim biti neko ko pravi bili kakvu smutnju u bh. fudbalu. Želim praviti pozitivne pomake, a oni mene instaliraju kao nekoga ko pokušava baciti ljagu na bh. fudbal", ispričao je Husić.

Jbt jel vama treba crtat da čovjek nije od jučer i da nije rekao sve što je imao? Zašto ga Sarajevo nije tužilo? Zato što su to sve folovi bolan, kakva tužba kad znaju da se neće ni oni provest lijepo.
Vrati se na vasu temu na period vaseg ulaska u PLBiH i sami znate sta ste pisali kako ste usli, a zna to dobro i Azmir, nemojte se praviti postenjacine jer takvi u svijetu fudbala, a kamo li u BiH ne postoje. Ali za sve to nesto trebaju DOKAZI, dokaz nije iphone koji ima datume kako rece vas strucnjak :D
Ti stvarno mislis da bi ovako "prcao "Dinu svaki dan da nema dokaze....
Dino se zamjerio pogresnom.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 mar 2016, 21:39

Osttribine je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:

Dino Selimovic predsjednik FK Sarajevo ne smije tuziti jer je pićić, strah ga je, zna ko sta zna. Sto ne tuzi? :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 14 mar 2016, 21:42

NAJGORA_BAGRA je napisao/la: gura li se u drugoj pasa moj dobri ?
Vidis koliko je losa situacija niko nema marke.Jbg nema Azmira da kupuje utakmice i odmah situacija losa :problem:

A da ja zaboravio da ono on kaze da Sloboda nikad nije kupovala nit da je premirala koga,nit ce kad radit :damn:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 14 mar 2016, 21:43

Jbt jel vama treba crtat da čovjek nije od jučer i da nije rekao sve što je imao? Zašto ga Sarajevo nije tužilo? Zato što su to sve folovi bolan, kakva tužba kad znaju da se neće ni oni provest lijepo.[/quote]

Vrati se na vasu temu na period vaseg ulaska u PLBiH i sami znate sta ste pisali kako ste usli, a zna to dobro i Azmir, nemojte se praviti postenjacine jer takvi u svijetu fudbala, a kamo li u BiH ne postoje. Ali za sve to nesto trebaju DOKAZI, dokaz nije iphone koji ima datume kako rece vas strucnjak :D[/quote]
Ti stvarno mislis da bi ovako "prcao "Dinu svaki dan da nema dokaze....
Dino se zamjerio pogresnom.[/quote]

Nebitno je sta mi mislimo, bitni su dokazi, ja ih na onom duelu kod Senada nisam vidio, dobro mozda iphone koji ima...datume :D

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 mar 2016, 21:45

Bihac96 je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la: gura li se u drugoj pasa moj dobri ?
Vidis koliko je losa situacija niko nema marke.Jbg nema Azmira da kupuje utakmice i odmah situacija losa :problem:

A da ja zaboravio da ono on kaze da Sloboda nikad nije kupovala nit da je premirala koga,nit ce kad radit :damn:
Cak je i vas kupio na Tusnju :lolno: :lolno:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 mar 2016, 21:47

A jest nedokazan :) Pročitaj zadnju rečenicu iz mog prošlog posta tebi. Ako misliš da nije istina, zašto onda još niko Azmira nije tužio? Malo mozak uključite.

@Bihać ne kaki, nekoliko momaka je spomenulo ono što je Mamela (novinar koji je izvještavao) spomenuo, da je trebao da bude penal, samo prenijelo. Ne valja preuveličavat. :nene:
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 14 mar 2016, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 mar 2016, 21:47

Sada ozbiljno. Sta su to sarajlije dozvolile da ih jedan Dino kokuz uhljup sroza na takav nacin.
Dino molim te tuzi da te izbacimo iz kolijevke, pićkice jedna! Ne smijes hinjo jedan. Papak kukavicki, mis, hinjo, upotrijebljeni qurton.
Tuzi da se odmota!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 mar 2016, 22:03

Muerte je napisao/la: Klub koji prodaje svoju djecu itekako je samoodrziv.
Ko je vama kriv što je Tan jedini izvor novca, a turcima prsa prodate za let do Lecha i nazad. Jeftina ste roba, ona sa stupa ima više dostojanstva i sebe više cijeni.
Ma bravo, cuj samoodrziv :facepalm:

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 14 mar 2016, 22:34

Memara je napisao/la:
Muerte je napisao/la: Klub koji prodaje svoju djecu itekako je samoodrziv.
Ko je vama kriv što je Tan jedini izvor novca, a turcima prsa prodate za let do Lecha i nazad. Jeftina ste roba, ona sa stupa ima više dostojanstva i sebe više cijeni.
Ma bravo, cuj samoodrziv :facepalm:
slika
Ne zabadaj nos u tuđu avliju, ako uopšte ne ideš na domaće utakmice svog kluba. U vrijeme tvog piskaranja po forumu, Sarajevo je igralo utakmicu protiv Čelika, a post se nalazi na slijedećoj stranici... http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... art=211960

Je li istina da Dino nije pokrenuo tuzbu, i dajte link članka u kojem Azmir govori kako ga je ovaj zamolio da se što manje govori o famoznoj večeri u restoranu Park Prinčeva.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 mar 2016, 22:44

PipiDugaCarapa je napisao/la: Je li istina da Dino nije pokrenuo tuzbu, i dajte link članka u kojem Azmir govori kako ga je ovaj zamolio da se što manje govori o famoznoj večeri u restoranu Park Prinčeva.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 mar 2016, 22:48

Ovi samo nesto kukaju,mene bi bilo stid igraca koji se bore za dres slobode,nisu vam oni bitni nego neki neprijatelj u rangu babaroga!

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 14 mar 2016, 22:51

Zar su kupili? Amar to bez "pametnih telefona". Kada je Pehilj zabio u kupu, svi u cudu. Zeljo je to perfidno odradjivao, sve strane moraju biti zadovoljne. Osimi u genima sportske varalice, cinjenica. Ima li Amar sina da nastavi tradiciju?[/quote]
kako te nije stid keru jedan
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.