hinCoromandel je napisao/la:uz podršku sa tribima, moramo NJIHA pobijediti...Majkl je napisao/la:Svi na Kosevo UZINAD dušmanima.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hinCoromandel je napisao/la:uz podršku sa tribima, moramo NJIHA pobijediti...Majkl je napisao/la:Svi na Kosevo UZINAD dušmanima.
Je li drugi osvajaju titule bez Tana?muhamedhulk je napisao/la:Evander, da ne bi Tana malo sutra bi osvojio dvije titule u zadnje dvije godine, nego bi vracao dugove drzavi, a igraci bi odlazili za sicu vanka (i od te sice bi Klub dobio haman pa nista jer menadzeri bi kolo vodili). Zato sto se dug nagomilavao, a nisi mogao da ga vracas, jer nemas para..plus, imala se prilika da silni zaljubljenici u Klub kupe dio akcija..a znamo kako je sve zavrsilo.
Pare koje je Tan ulozio su nas oslobodile duga, te omogucile da ne budemo podstanari na treningu. Osnova za uspjeh je bila postavljena. Eh, onda se fino moglo dovesti i dobrih igraca, pa se i liga/Kup uzeli...ali smo napravili gresku ljetos, i to nas sad kosta. ABda na ljeto se pojacavamo za ligu 12...
A sutra aBda izbaciti krkane i pokazati da im huskanje i unosenje nemira nije uspjelo do kraja. Pusite ga sisariiiiiii
Subjektivan osjećaj, sve što sam slagao ili bezrazložno prozvao ili pozvao na neku negativu bezrazložno pozivam te da me citiraš i prozoveš. Ja se materi rođenoj ne smijem nazor, a kamoli gomili poluanonimnih osoba koje uživo i ne poznajem. Jadni smo mi ako nam je "najvažnija utakmica sezone" uzvrati susret četvrtfinala kupa.Pitar6785 je napisao/la:PitarBordo ne pricas ti protiv Sarajeva, al nepricas ni za FK SARAJEVO vec pises kao da si navijac recimo Veleza.
Btw; da ti si prorok ti znas ko zakog navija, a ovde prosipas nezadovoljstvo pred najvazniju utakmicu sezone i pokusavas da stvaras negativu medu istinskim navijacima.
Dino, Jesic i ostali strucni stab su ti trn u oku, svi vide koliko si protiv Sarajeva, sto kaze momak samo pokusavas stvoriti negativnu atmosferu medju navijacima, bilo je i gorih od tebe pa nisu uspjeli, tako da to mozes macku o rep.PitarBordo je napisao/la:Subjektivan osjećaj, sve što sam slagao ili bezrazložno prozvao ili pozvao na neku negativu bezrazložno pozivam te da me citiraš i prozoveš. Ja se materi rođenoj ne smijem nazor, a kamoli gomili poluanonimnih osoba koje uživo i ne poznajem. Jadni smo mi ako nam je "najvažnija utakmica sezone" uzvrati susret četvrtfinala kupa.Pitar6785 je napisao/la:PitarBordo ne pricas ti protiv Sarajeva, al nepricas ni za FK SARAJEVO vec pises kao da si navijac recimo Veleza.
Btw; da ti si prorok ti znas ko zakog navija, a ovde prosipas nezadovoljstvo pred najvazniju utakmicu sezone i pokusavas da stvaras negativu medu istinskim navijacima.
Ne brini ti za mene ja svoje članstvo redovno produžavam, redovni vlasnik godišnje i za svaku utakmicu kupi kartu, čisto za uspomenu. Ja nikome nisam ovdje rekao da je navijač manji ili veći, kao što ti sada radiš, zaobiđi me molim te. Bio si zanimljiv dok si trolao oko omladinskog pogona, sad si samo polupismeni demagog. Vozdra.
Ne znaju koga ce vise pljuvati, pa hajmo na Dinu...BelminM23 je napisao/la:Ne znam kako neko može pljuvati Dinu i govoriti da je ubleha...
Pa i hoću, ja sam na stadionu sutra, zadnjih 3-4 godine imam niz zanimljiv: svaku tekmu na koju se moglo ući bio sam. Naravno da ću otići i pružiti podršku, SARAJEVU, ne Ješiću, ne Cezaru, ne Dini, ne Kusti, S A R A J E V U, a još uvijek stoji poziv da mi nađeš gdje sam to nekog pljuvao? Nemoj da izmišljaš kao Azmir mi sad tu, "svi vide bla bla", ili dokaži tvrdnju ili me se prođi, imam svojih problem dovoljno i bez tebe.RuleHz je napisao/la:Dino, Jesic i ostali strucni stab su ti trn u oku, svi vide koliko si protiv Sarajeva, sto kaze momak samo pokusavas stvoriti negativnu atmosferu medju navijacima, bilo je i gorih od tebe pa nisu uspjeli, tako da to mozes macku o rep.PitarBordo je napisao/la:Subjektivan osjećaj, sve što sam slagao ili bezrazložno prozvao ili pozvao na neku negativu bezrazložno pozivam te da me citiraš i prozoveš. Ja se materi rođenoj ne smijem nazor, a kamoli gomili poluanonimnih osoba koje uživo i ne poznajem. Jadni smo mi ako nam je "najvažnija utakmica sezone" uzvrati susret četvrtfinala kupa.Pitar6785 je napisao/la:PitarBordo ne pricas ti protiv Sarajeva, al nepricas ni za FK SARAJEVO vec pises kao da si navijac recimo Veleza.
Ne brini ti za mene ja svoje članstvo redovno produžavam, redovni vlasnik godišnje i za svaku utakmicu kupi kartu, čisto za uspomenu. Ja nikome nisam ovdje rekao da je navijač manji ili veći, kao što ti sada radiš, zaobiđi me molim te. Bio si zanimljiv dok si trolao oko omladinskog pogona, sad si samo polupismeni demagog. Vozdra.
Ko god napise nesto protiv Dine, Jesica i ostalih, ulazis i podrzavas, opusti se.
JESIC OSTAJE DO KRAJA SEZONE, I AKO SI ISTINSKI NAVIJAC SARAJEVA, PRUZITI CES MU PODRSKU!
Kako ti ne dosadi ?Evander je napisao/la:Dino da je kapacitet, ne bi isao u Banja Luku da zbrljavi fakultet, nego bi ga ovdje zavrsio.
Svi znamo kako se tamo zaavrsava i ko ide.
Eto takav neko nam klub vodi.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Sta?Mokes je napisao/la:Kako ti ne dosadi ?Evander je napisao/la:Dino da je kapacitet, ne bi isao u Banja Luku da zbrljavi fakultet, nego bi ga ovdje zavrsio.
Svi znamo kako se tamo zaavrsava i ko ide.
Eto takav neko nam klub vodi.
A ko bi po tebi trebao doci na njihovo mjesto poslije njihovog odlaska?Evander je napisao/la: Kako vama ne dosadi zabijati glavu u pijesak?
Zaista ne znam.Rahma je napisao/la:A ko bi po tebi trebao doci na njihovo mjesto poslije njihovog odlaska?Evander je napisao/la: Kako vama ne dosadi zabijati glavu u pijesak?