FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 14 mar 2016, 19:07

Pitar6785 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Možete vi pričati o svemu tome, ali jedna Sloboda sa višestruko manjim budžetom i lošijim uslovima je +8 ispred nas. To je realnost, a vi sad možete nabrajati do sutra, titulu će na kraju uzeti onaj ko ima najviše bodova, a ne onaj ko ima najmanje duga prema državi i dobavljačima. :kafa:
Kako su nam brzo pale ambicije i ocekivanja.
Prije dvije godine da je rekao neko da ce biti ovako, svi bi ga napali.
Dobili smo kamp, rijesili se dugova, ali ostali smo bez kluba.
To ocito niko nece da vidi ili da prizna.
Prodajom kluba, ja sam se nadao da cemo odskociti iz ove zabokrecine. To bi bilo vrijedno toga da nekakv kinez vedri i oblaci nad naasim klubom.
Ovako, postajemo prcija nekom levatu kojeg zaboli za Sarajevo i koji ce samo brinuti da sto vise naplati od svoje investicije.
Ja Tana ne krivim, cisti posao, ali nas zalim.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Pa sta si ocekivo da ce tan ulozit 50miliona maraka u FK SARAJEVO u prvih 5 godina. A da u tom periodu ne zaradi ni 200 km. Nebudite smjesni. Mora ici korak po korak.

Kamp
Otplata duga
Stvorit dobar kostur igraca koji ce bit mlad i gdje ce bit odsteta za svakog tog igraca preko 1.5m €
Pa da se odradi par puta dobro evro takmicenje,

Pa da bude bar jedan igrac u prvi 11 A repke

I posle prodaje 5-8 igraca po 2.5 m € i vise. Tad ce FK SARAJEVO da bude medu 3 -4 kluba bivse eks yugoslavije.

A ako je tebi to sporo i zelis brze, uradi donaciju za klub od 15m €. I vjeruj bice brze nego ocekujes.
Sigurno nisamm ocekivao da ce Husic sa svojih ulozenih dva miliona marka biti ispred nas i nisam ovekivao da cemo biti ovako losi.
Gori nismo bili ni bez Tana.
Ako je radi ovoga dosao, onda bolje da nije niti dolazio.
Ugasili se ne bi sigurno.
Siroki, Zrinski, Zeljo obitavaju a da de nisu prodali nikome. Svoji na svom.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 14 mar 2016, 19:07

sarajlija je napisao/la:Kolike su sutra cijene karata ? pozdravaljam sve moje pitare a najvise mog brata @ sekca :mrgreen:
Sjever - 3 KM
Istok - 5 KM
Zapad - 7 KM
Zapad Galerija - 20 KM
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 14 mar 2016, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 14 mar 2016, 19:10

dzekooooTz je napisao/la::wtf:
Pitar6785 je napisao/la:Ja nemogu vjerovat da ovde vecina navija za FK SARAJEVO.

Idemo redom;

Titulu osvoili prije 7 godina
Dug 3.6 miliona maraka
500 clanova
Ekipa ni jednog jedinog igraca nismo imali da bi se mogo prodat za 350k €
Mafijasi bili direktori, presjednici
Duzni bili zukic,i njemu slicni
Skola fudbala za 20 godina izbacila jednog skora kojeg smo prodali za 0 km, i dzema za kojeg smo uzeli 260 k €
Za 20 godina osvoili smo 4 kupa i 2 titule (jedna od te dvije pod upitnikom)

Za 3 godine

Osvoili kup
Osvoili titulu
Vracen dug od 3.6 m km
Prodali igraca za 1.3 m €
Imamo otvorenu bazu prodaje igraca koji nisu na visokom nivou tipa barbaric, imamo moc da nedamo igraca dzaba tipa cimirota duljevica u slucaju da ih niko nekupi za ogromne novce il ce ostat il bit prodati cardif
Kamp u koji je ulozeno 4 m km
Ekipa koja je trenutno medu 3 sa kvalitetom
Akademija medu 2 najbolje u drzavi

Ljudi mamic koji je citavu hrvasku upregno da finansira dinamo, kriminalac i sve ostalo nije uradio za prve 3 godine koliko su ovi ljudi uradili.

Bosna je bjednicka drzava sa malim standardima gdje su politicari najveci kriminalci.

Ako uzmemo husica covjek je milioner ulozio je 2 m km u slobodu, i nakon 3 godine nit je vratio ni 5% duga, nit ima siguran klub vani nit ima ubjedljivo najaci tim u drzavi nit nista trenutno a tolika nervoza (2m km samo ulozio) napada na direktora psuje mater itd. Recimo da azmir godisnje u prikolice i kamione ulozi po milion $. Sta hocu da kazem jeste, lahko je reci sad nisu to oni uradili to je tan uradio platio. Milijardera dovesti u klub u drzavi kao sto je bosna je nemoguca misija, a posebno da ulozi 15m km u roku od 18 mjeseci.

Rezultati ove godine nejedu nam bas naruku (jos u igri za oba trofeja, igra ne obecava)al daj da budemo uz nase SARAJEVO 100% a ljudi ce koji vode klub procjenit za struku igrace jel to valja ili ne dali su zadovoljili ili ne.

Ovde svi pisu kao da su oni pametni od tana njegovih ljudi i dina i edisa, a vecina bi ovde prodali kucu da im neko nasteli poso u komunalnom.

Kad bi mi imali 10000 clanova i 10000 da kupi godisnju kartu na pocetku sezone, vjerovatno bi imali tim koji zadovoljavo nezahvalnu i nikad zadovoljnu publiku. Koja kosta klub preko 100 k km radi baklji i tih gluposti.

Psovoace, i pritisaknabijace necu ni komentarisat.
sta bolan nije vratio bili smo duzni 7M km sada oko 3M sto pricas neke stvari sto ne znas
I sta mi sad imamo sto je on vratio?
Ima SVOJ klub bez duga iz kojeg ce ubuduce samo izvlaciti pare.
A mi kao naviijaci kluba koji pripada nekom kinezu cemo jesti muuda jer smo mrtvi prosjek ove lige.

Ako smo se vec morali prodati, nismo smjeli ovako jeftino.
Sad niti imamo klub, niti rezultat, niti perspektivu kakvu zelimo.

Edit: sad vidjeh da sam pogresnog citirao.

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 14 mar 2016, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 mar 2016, 19:11

Pa Licester ima 100 mudzet od Celzija pa gdje su oni gdje celzi.

Tako isto za Slobodu vrijedi. Oni nista jos nisu nista osvoili i ako osvoje ove godine ista sledece godine ce bit borba za opstanak a dug ce bit povecan za 2 m km.

Tacnoje da oni imaju +8 al o +3 od svinja i mnogo tezi radpored i mnogo losiju ekipu od isti. Sb i Sarajevo vrebaju sansu vidjecemo sta ce bit u kupu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 mar 2016, 19:14

Hajmo malo o utakmici

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2016, 19:14

Pitar6785 je napisao/la:Pa Licester ima 100 mudzet od Celzija pa gdje su oni gdje celzi.

Tako isto za Slobodu vrijedi. Oni nista jos nisu nista osvoili i ako osvoje ove godine ista sledece godine ce bit borba za opstanak a dug ce bit povecan za 2 m km.

Tacnoje da oni imaju +8 al o +3 od svinja i mnogo tezi radpored i mnogo losiju ekipu od isti. Sb i Sarajevo vrebaju sansu vidjecemo sta ce bit u kupu.
Znaci ti naas uspjeh baziras na neuspjehu Slobode?
Zaboli me i za slobodu i za Zrinski i za Zellju.
Ja sam se naadao da cemo odskkociti od svega toga. Zato se valjda i jesmo naguzili strancu.
A imamo to da smo u par deka sa ekipama koje imaju dugove i koje nemaju stranca.
Ima li iko vise damu da prica o grupnoj fazi?
E to je napredak koji mi necemo ostvariti nikad.

High

Post Postao/la High » 14 mar 2016, 19:14

MortemHz je napisao/la:Hajmo malo o utakmici
2:2
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 14 mar 2016, 19:16

MortemHz je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Kolike su sutra cijene karata ? pozdravaljam sve moje pitare a najvise mog brata @ sekca :mrgreen:
Sjever - 3 KM
Istok - 5 KM
Zapad - 7 KM
Zapad Galerija - 20 KM
Hvala pasa jos jednom na infu pravi momak uvijek mi odgovori na pitanje svaka cast decko. , i slucajno vazeli clanske za sutra? :)
04.10.2009 !!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 mar 2016, 19:19

Pitar6785 je napisao/la:Pa Licester ima 100 mudzet od Celzija pa gdje su oni gdje celzi.

Zašto mnogo lošiju ekipu? Koliko se sjećam oni pobjediše taj Zrinjski? Zašto si toliko subjektivan i ne želiš da prihvatiš činjenicu da je sve ovo rezultat bespotrebno lošeg poslovanja?

Našu i englesku ligu nema šanse da porediš. Pogotovo ne nas i Čelzi. Pa do sutra možemo ponavljati pogrešne poteze u zadnjih godinu dana za koje se snosila samo polovična odgovornost. Sve dok ne dođemo do ovog zadnjeg, afera 20 milja, gdje se opet naša uprava pravi luda i čekaju haman da to se zaboravi. Što? ZAŠTO niko nije tužio osobu koja je direktno popljuvala i ukaljala klub više od sviju ostalih tokom njegovog postojanja? ZAŠTO? Mene to lično zabolilo, pogodilo, kako već hoćeš, a niko da odbrani FKS, nego neke polovične izjavice koje se završiše na "eto ako se izivni javno neće ništa biti", pa gdje je to zadovoljenje pravde? Zašto danas Dino to prešuti? Ništa o tome a? Ma ja ba, hajmo zbait glave u pjesak, to se radi po defaultu od kako je "istekao" onaj plan 2009-2014. :tokralju:

Na kraju krajeva zaboli mene za ostalima, ja neću da se uzdam u uspjehe mog kluba tako što ću nakon kikseva istog moliti za kikseve konkurenata. Toliko od mene na tu temu.

Sutra na Koševo, ako već vjerujete u nešto, molite se tome da ne ispadnemo, iskreno se molite. :salut:
Samo Saraj'vo.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 14 mar 2016, 19:22

Ove cjene ulaznica su prikaz ocaja uprave a opet nece biti 3-4 hiljade, uz obzir da je radni rad i lose hladno vrijeme.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 mar 2016, 19:22

sarajlija je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Sjever - 3 KM
Istok - 5 KM
Zapad - 7 KM
Zapad Galerija - 20 KM
Hvala pasa jos jednom na infu pravi momak uvijek mi odgovori na pitanje svaka cast decko. , i slucajno vazeli clanske za sutra? :)
Nema na cemu :thumbup: mislim da ne vaze za nas, vaze za djecu i bordo dame.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 14 mar 2016, 19:25

@ Mortem hvala nista braco sutra svi abd na kosevo i da sa zajednickim snagama izbacimo tuzlake, ocekujem tezak mec, ali ipak nasu pobjedu i prolaz u sljedecu rundu takmicenja :)
04.10.2009 !!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 mar 2016, 19:28

HeraklitMracni je napisao/la:Sloboda nije marke duga vratila , dok smo mi dvije godine posvetili u stabilizaciji kluba , a ono sto se osvojilo usput je bilo ... nama je bitno da smo dug vratili i da sad radimo punom parom a sloboda trosi na druge stvari , nesto sto je i zeljo radio pa kad dodje na naplatu svi ce se razici ....
stari,ne lupaj o necemu o cemu veze nemas....ako si zainteresovan za neke detalje oko duga Slobode objasnit cu ti u pp...inace,nas dug je sa skoro 8 miliona sad negdje nesto malo preko 4..izvinjavam se na upadu...nastavite pljuvat po Slobodi i sisatom kamiodziji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

HaRakIRi46
Kontakt:

Post Postao/la HaRakIRi46 » 14 mar 2016, 19:28

[youtube][/youtube]
ako neko dosad nije pogledao :)
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 mar 2016, 19:33

High je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Hajmo malo o utakmici
2:2
Zeba ga daje 100% **** ga malehna.
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 mar 2016, 19:35

Mene nervira ona ploskula 'navijaci nestrpljivi','nezahvalni' i sl.
Pa ako je iko imao strpljenja i zahvalnosti onda smo to mi. Ali nakon dvije godine normalno da ibstrpljenja ponestaje.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 14 mar 2016, 19:38

nadam se rezultatu 3:0

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 14 mar 2016, 19:39

Evander je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Treba se podrska dati FK Sarajevu, jer bice Jesica i krampara i ostali opet ali oni su prolazni. Ono sto mi je trn u oku i nemogu da predjem preko toga, je sto neki fapdzo ukalja ima Sarajeva, kao niko do sada, a nas Dinci haman pa se njemu izvinjava radi toga..Gdje je tuzba Dino??, ima nas kojim nemozes oci zamazati prebacivanjem sa teme?
Nije Husic ukaljao ugled zato sto je rekao, nego Dino i kompanija zato sto su to radili i doveli se u takvu situaciju.

Da ako je istina, u suprotnom bi bilo van svake pamti ne podici tuzbu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 14 mar 2016, 19:40

Pitar6785 je napisao/la:Ja nemogu vjerovat da ovde vecina navija za FK SARAJEVO.

Idemo redom;

Titulu osvoili prije 7 godina
Dug 3.6 miliona maraka
500 clanova
Ekipa ni jednog jedinog igraca nismo imali da bi se mogo prodat za 350k €
Mafijasi bili direktori, presjednici
Duzni bili zukic,i njemu slicni
Skola fudbala za 20 godina izbacila jednog skora kojeg smo prodali za 0 km, i dzema za kojeg smo uzeli 260 k €
Za 20 godina osvoili smo 4 kupa i 2 titule (jedna od te dvije pod upitnikom)

Za 3 godine

Osvoili kup
Osvoili titulu
Vracen dug od 3.6 m km
Prodali igraca za 1.3 m €
Imamo otvorenu bazu prodaje igraca koji nisu na visokom nivou tipa barbaric, imamo moc da nedamo igraca dzaba tipa cimirota duljevica u slucaju da ih niko nekupi za ogromne novce il ce ostat il bit prodati cardif
Kamp u koji je ulozeno 4 m km
Ekipa koja je trenutno medu 3 sa kvalitetom
Akademija medu 2 najbolje u drzavi

Ljudi mamic koji je citavu hrvasku upregno da finansira dinamo, kriminalac i sve ostalo nije uradio za prve 3 godine koliko su ovi ljudi uradili.

Bosna je bjednicka drzava sa malim standardima gdje su politicari najveci kriminalci.

Ako uzmemo husica covjek je milioner ulozio je 2 m km u slobodu, i nakon 3 godine nit je vratio ni 5% duga, nit ima siguran klub vani nit ima ubjedljivo najaci tim u drzavi nit nista trenutno a tolika nervoza (2m km samo ulozio) napada na direktora psuje mater itd. Recimo da azmir godisnje u prikolice i kamione ulozi po milion $. Sta hocu da kazem jeste, lahko je reci sad nisu to oni uradili to je tan uradio platio. Milijardera dovesti u klub u drzavi kao sto je bosna je nemoguca misija, a posebno da ulozi 15m km u roku od 18 mjeseci.

Rezultati ove godine nejedu nam bas naruku (jos u igri za oba trofeja, igra ne obecava)al daj da budemo uz nase SARAJEVO 100% a ljudi ce koji vode klub procjenit za struku igrace jel to valja ili ne dali su zadovoljili ili ne.

Ovde svi pisu kao da su oni pametni od tana njegovih ljudi i dina i edisa, a vecina bi ovde prodali kucu da im neko nasteli poso u komunalnom.

Kad bi mi imali 10000 clanova i 10000 da kupi godisnju kartu na pocetku sezone, vjerovatno bi imali tim koji zadovoljavo nezahvalnu i nikad zadovoljnu publiku. Koja kosta klub preko 100 k km radi baklji i tih gluposti.

Psovoace, i pritisaknabijace necu ni komentarisat.
Bravo pasa.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 14 mar 2016, 19:40

zagorski je napisao/la:Mene nervira ona ploskula 'navijaci nestrpljivi','nezahvalni' i sl.
Pa ako je iko imao strpljenja i zahvalnosti onda smo to mi. Ali nakon dvije godine normalno da ibstrpljenja ponestaje.
i bježanje od odgovora na farukova pitanja. šta fali ako čovjek pita da li je zadovoljan sa kramarom...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, gh0stHZ, Hajdeee, laznokrilo i 18 gostiju.