Sigurno nisamm ocekivao da ce Husic sa svojih ulozenih dva miliona marka biti ispred nas i nisam ovekivao da cemo biti ovako losi.Pitar6785 je napisao/la:Evander je napisao/la:Kako su nam brzo pale ambicije i ocekivanja.PitarBordo je napisao/la:Možete vi pričati o svemu tome, ali jedna Sloboda sa višestruko manjim budžetom i lošijim uslovima je +8 ispred nas. To je realnost, a vi sad možete nabrajati do sutra, titulu će na kraju uzeti onaj ko ima najviše bodova, a ne onaj ko ima najmanje duga prema državi i dobavljačima.
Prije dvije godine da je rekao neko da ce biti ovako, svi bi ga napali.
Dobili smo kamp, rijesili se dugova, ali ostali smo bez kluba.
To ocito niko nece da vidi ili da prizna.
Prodajom kluba, ja sam se nadao da cemo odskociti iz ove zabokrecine. To bi bilo vrijedno toga da nekakv kinez vedri i oblaci nad naasim klubom.
Ovako, postajemo prcija nekom levatu kojeg zaboli za Sarajevo i koji ce samo brinuti da sto vise naplati od svoje investicije.
Ja Tana ne krivim, cisti posao, ali nas zalim.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Pa sta si ocekivo da ce tan ulozit 50miliona maraka u FK SARAJEVO u prvih 5 godina. A da u tom periodu ne zaradi ni 200 km. Nebudite smjesni. Mora ici korak po korak.
Kamp
Otplata duga
Stvorit dobar kostur igraca koji ce bit mlad i gdje ce bit odsteta za svakog tog igraca preko 1.5m €
Pa da se odradi par puta dobro evro takmicenje,
Pa da bude bar jedan igrac u prvi 11 A repke
I posle prodaje 5-8 igraca po 2.5 m € i vise. Tad ce FK SARAJEVO da bude medu 3 -4 kluba bivse eks yugoslavije.
A ako je tebi to sporo i zelis brze, uradi donaciju za klub od 15m €. I vjeruj bice brze nego ocekujes.
Gori nismo bili ni bez Tana.
Ako je radi ovoga dosao, onda bolje da nije niti dolazio.
Ugasili se ne bi sigurno.
Siroki, Zrinski, Zeljo obitavaju a da de nisu prodali nikome. Svoji na svom.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk