FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 09 jun 2010, 09:37

Dobro jutro Kolumbo, postavio sam već vijest :D

@Dirk

Šehić će najvjerovatnije poslije europskih tekmi otići, ugovor mu važi do decembra, a i sam je izrazio želju da ode, samo još želi da odigra europske tekme sa Željom

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 jun 2010, 09:51

Nisam zadovoljan Karicem, ne slovi kao jedan od najboljih golmana u ligi, Seha, Mujkic, Nurkovic, Hadzidzulbic, Tripic pa i Bandovic iz Sirokog su bolji golmani od njega, a takvog golmana imamo u vidu Radosevica koji zeli ostati na Grbavici, ne znam koliko je trazio Bozo a koliko Elvis, ali dovesti ex pitara mi je vazda mutno bilo.

Ipak valjda Amar zna sta radi, ukoliko Seha ostane, ovaj je dobar za klupe, ali za prve postave definitivno nije.
Cuva Bog Zelju svog!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 09 jun 2010, 09:55

Dirk je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-37802.htm

Ou yeah :D
Ovo vjerovatno znaci da ce Sehic napustiti Zeljeznicar ?!
Moze ali i ne mora biti,zavisi i to hoce li zadrzati Radosevica,ako ga zadrze,a ako je Karic tako dobar golman,onda neka uzmu lovu na Sehicu...ako ode Radosevic,onda opet imamo Sehu i Karica,sto je dobro...onda u tom slucaju i Sehi ubrzo istice ugovor (ne znam je li mu nudjen produzetak ugovora),ako ni Seha ne bude htio da produzi,onda ce Amar raditi kao sto je radio sa Gusom nekada,kao sto se radilo i sa Hasagicem nekada,na klupu ili na tribine,propade neka zarada itd...vec sam nekada napisao,ovo je vise igra koja se zove "ŠAH"...u svakom slucaju,dobro nam dosao Karicu :)
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 09 jun 2010, 09:59

tm-ovac iz mase je napisao/la:EDIN DŽEKO
Rođenje 17. ožujka 1986.
Sarajevo, BiH
NAMA OD DŽEKINOG TRANSFERA NE IDE NISTA...NE DA JE NAPUNIO 23...VEC JE I 24 NAPUNIO...ZATO PRESTANITE S TIM...!!! :evil:
:mrgreen: moramo li ponovo oko toga...u kojem je klubu igrao Kaka u brazilu?....taj klub je dobio finu cifru njegovim prelaskom u Real,koliko je ono njemu godina? :mrgreen: ...daj da se ponovo ne peglamo sa tim,radi se o postotku a ne o broju godina,sto je pisano na bar 100 stranica nekada ranije ;)
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 jun 2010, 10:06

Rođenje 17. ožujka 1986.
Sarajevo, BiH
NAMA OD DŽEKINOG TRANSFERA NE IDE NISTA...NE DA JE NAPUNIO 23...VEC JE I 24 NAPUNIO...ZATO PRESTANITE S TIM...!!! :evil:
Jednoga dana kupicu pistolj i roknut' cu se...

Mi dobivamo pare po 100 put zbog MEHANIZMA SOLIDARNOSTI!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 09 jun 2010, 10:14

TOJEMOJTIM je napisao/la:sejo izuzetno kreativno rješenje....mada mislim da nam ne ide 3,5% jer je prešo 23. godinu života....
koliko vidim, ovdje neki "vjerni" misle da su moja pitanja bezeze...kako god, ja ću opet postaviti jedno onima koji žele na nj. odgovoriti:
Rođenje 17. ožujka 1986.
Sarajevo, BiH
Dva mala, neupućena padobranca :lol: Znači, ponavljajte svako jutro kad se probudite, možda dođete tobe.

Kad se Džeko proda, Željo dobija dio transfera zbog NAKNADE ZA SOLIDARNOST !
bistrikboy je napisao/la:Jednoga dana kupicu pistolj i roknut' cu se...
De ba, banuj zbog gluposti i neinformisanosti, plssssssssssssssss :mrgreen:
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 09 jun 2010, 10:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 09 jun 2010, 10:16

Semir Štilić je momak koji ima 22 godine...i od njegovog se transfera moze dobit postotak...Džeko je napunio 24 godine...i od njega nema nista!!! :evil:
TM87

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 jun 2010, 10:17

tm-ovac iz mase je napisao/la:Semir Štilić je momak koji ima 22 godine...i od njegovog se transfera moze dobit postotak...Džeko je napunio 24 godine...i od njega nema nista!!! :evil:
Mogu samo citirati jednog momka sa ogra:

KOMPENZACIJA ZA TRENING (vazi dok igrac ne napuni 24.godine) I MEHANIZAM SOLIARNOSTI (vazi uvijek) NISU ISTO!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 09 jun 2010, 10:19

tm-ovac iz mase je napisao/la:Semir Štilić je momak koji ima 22 godine...i od njegovog se transfera moze dobit postotak...Džeko je napunio 24 godine...i od njega nema nista!!! :evil:
Nadam se da se zajebavaš padobranac :lol: Ako se ne zajebavaš onda treba da se zapitaš o meaning of life :roll: :mrgreen: Iskreno žalim, ako si ozbiljan, zbog zraka koji udišeš :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 09 jun 2010, 10:24

Fakat treba otvoriti temu o Džekinoj prodaji. U suprotnom svako malo desant padobranaca koji nit čitaju forume, štampu, nit imaju veze o onome o čemu pričaju al im nije mrsko da svoje blistavo neznanje podijele sa nama i ubjeđuju nas u suprotno :lol:

PS iskreno se nadam da su se šalili, mada sumnjam :roll: :mrgreen:

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 09 jun 2010, 10:41

nisam upućen u navijačke trendove ali kupujem originalni dres kluba i god. kartu svake sezone...a sa Amarom sam, pa reći ću to ovako: prilično dobar.... i u skladu sa tom činjenicom dovoljno sam upoznat sa stanjem u Klubu.
Ono što me interesuje ovdje je normalna i fer rasprava na temu ko je kakav igrač, na koji način unapriijediti stvari u Klubu, marketingu, navijačkoj kulturi i sl. i ne vidim u čemu je to problem ako postavljam pitanja.
Valjda trebam davati odgovore, nebitno kakvi su oni.
Na kraju, još jedno pitanje: da li udruženje priprema neke nove artikle za prodaju uskoro?

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 09 jun 2010, 10:44

NAKNADA ZA TRENIRANJE I MEHANIZAM SOLIDARNOSTI

http://www.hns-cff.hr/?ln=hr&w=propisi&d=FIFA_propisi

Ovdje sve imate i dosta vise od Dzeki i 3,5 % :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 09 jun 2010, 11:02

TOJEMOJTIM je napisao/la:a sa Amarom sam, pa reći ću to ovako: prilično dobar.... i u skladu sa tom činjenicom dovoljno sam upoznat sa stanjem u Klubu.
De nam reci onda sta se prica. Sta kaze Amar, koga ce dovesti ili pokusati dovesti? Sta je sa Zizovicem, Zebom, Osmanagicem? Jos neko ime za koje ne znamo?
Daj nam kakvih informacija, nemoj samo pitati .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 09 jun 2010, 11:07

Stole iz Bora je napisao/la:
TOJEMOJTIM je napisao/la:a sa Amarom sam, pa reći ću to ovako: prilično dobar.... i u skladu sa tom činjenicom dovoljno sam upoznat sa stanjem u Klubu.
De nam reci onda sta se prica. Sta kaze Amar, koga ce dovesti ili pokusati dovesti? Sta je sa Zizovicem, Zebom, Osmanagicem? Jos neko ime za koje ne znamo?
Daj nam kakvih informacija, nemoj samo pitati .. ;)
Na početku sezone je rekao da nam je bek kojeg imamo (Radovanović) najtanji dio tima
Šehu voli još dok je samo gledao tekme....prije nego je postao trener Želje ponovo
od kad se vratio u klub Bekrića pumpa kako bi se prodao

to su stare priče
danas, pojma nemam kao razmišlja...nisam ga vidio mjeseca

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 09 jun 2010, 11:15

Hvala na "informacijama" .. 8-)

Sad vidis, koliko god ti ne znas za Zurzinova, Zebu, Osmanagica, toliko isto vecina na ovom forumu ne zna i ne moze odgovoriti na raznorazna pitanja o duzini trajanja ugovora, hoce li kod nas ili nece i ostale stvari vezane za odlaske i dolaske .. ;)
Moze se uvjek pisati o pojedinim igracima, njihovom kvalitetu po misljenju pojedinaca, da li bi nam dobro dosli ili ne bi i u toj prici se mogu dobiti sagovornici. Ali o transferima je besmisleno postavljati tolika pitanja kad malo ko zna ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jun 2010, 11:16

TOJEMOJTIM je napisao/la:nisam upućen u navijačke trendove ali kupujem originalni dres kluba i god. kartu svake sezone...a sa Amarom sam, pa reći ću to ovako: prilično dobar.... i u skladu sa tom činjenicom dovoljno sam upoznat sa stanjem u Klubu.
Ono što me interesuje ovdje je normalna i fer rasprava na temu ko je kakav igrač, na koji način unapriijediti stvari u Klubu, marketingu, navijačkoj kulturi i sl. i ne vidim u čemu je to problem ako postavljam pitanja.
Valjda trebam davati odgovore, nebitno kakvi su oni.
Na kraju, još jedno pitanje: da li udruženje priprema neke nove artikle za prodaju uskoro?
Super ali izbjegaji pitanja kakav ugovor ima Jese u Olimpiku jer to ovdje sigurno niko ne zna a i ne vidim razlog zasto bi znao!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 09 jun 2010, 11:21

ok momci...
ja mislim i da jeste bolje što čaršija ne zna koga planiramo potpisati, ko ide i sl.
to znači da postoji određena poslovna kultura kod ljudi u klubu trenutno.
ostaje nam samo čekati....dobre igrače i transfere

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jun 2010, 11:28

[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 jun 2010, 12:07

Raspada se šampionska generacija Željezničara
Ibrahim Šehić odlazi iz Željezničara!

Nakon što su klub napustili Sead Bućan i Predrag Šimić, a u Koreji se pred potpisom ugovora nalazi Samir Bekrić, FK Željezničar bi uskoro mogoa ostati bez još jednog člana šampionske ekipe.

Naime, prema informacijama do kojih je došao naš portal, Ibrahim Šehić se nalazi u pregovorima s jednim evropskim klubom i uskoro bi mogao napustiti klub s Grbavice.

Još uvijek se ne zna o kojem se klubu radi, ali je skoro sigurno kako najboljeg golmana Premijer lige BiH naredne sezone nećemo gledati u dresu Željezničara.

Šehić je sjajnim odbranama u Željezničaru i mladoj reprezentaciji privukao pažnju mnogih evropskih klubova na sebe, a cijena mu je dodatno porasla nedavnim pozivom u A reprezentaciju u prijateljskim utakmicama protiv Švedske i Njemačke.

Da napomenemo, ugovor Ibrahima Šehića sa Željezničarom veže do decembra ove godine i nakon toga je Šehić slobodan igrač. Prema tome, uprava tima s Grbavice će najvjerovatnije prodati Šehića kao bi nešto zaradila na njemu, a današnja vijest da je na Grbavicu stigao Elvis Karić samo dodatno potvrđuje da je Šehić na izlaznim vratima kluba.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 jun 2010, 12:12

Na hajr moj Seyo, pa da se proda kapiten :)
Cuva Bog Zelju svog!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.