Armin Hodžić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Peace
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la Peace » 09 mar 2016, 10:10

Znaci ja sam mrzitelj vedada i on mi je mrena u ocima :lol: :lol:
Covjece on i medunjanin su bili dva nasa najgora igraca (drugi je bio jedino dobar protiv kipra a prvi nije bio dobar ni protiv Andore, ebenih amatera)... ali eto oni su mi mrski... on je u reprezentaciji bio ocajan i kad je bio dobar u herti... u vrijeme baraza on je davao golove u njemackoj... a vidjeli smo kakav je bio u barazu, kakav je bio protiv kipra... i tad je bio u formi... i sta smo vidjeli... da fosna ne zna primiti lopte, da nije u stanju nista sebi iskreirati, da se lopta od njega odbija, da je van peterca opasan kao i vjetar brzine 1km/h... nas ubjedljivo najgori igrac, ako se iskljuce Germanijakusi... jednom rijecju da je beskoristan...

I ja sam mrzitelj repke jer zelim da mladji i bolji dobiju sansu... ne vi ste mrzitelji jer gledate neke zasluge (i to treba postovati ali ako su igraci bara bara, a ne jedan kompletan napadac a drugi beskoristan)... e upravo zbog tih zasluga i hoblamo fotelje uz TV gledajuci kako svakakvi levati poput Albanije i S.Irske igraju EP a mi ne, i kako umjesto da se pripremamo za EP igramo nekakve kupove kao pripreme za iduce kvalifikacije...
I ne dobiju li hodzic i cimirot sansu, pa i jos neki momci, i iduce prvenstvo gledamo na TVu... ali jeb.i ti to... bolje da igraju fosne i beskorisnjaci poput ibisevica i medunjanina jer imaju neke zasluge... pa onda vratimo i kodru, i bolu i barbareza... imaju i oni zasluga....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 09 mar 2016, 12:11

@Peace brate ti si toliko zaslijepljen da ne vidis ni sta ti se pise, nego samo svoje teses, pa ko ti spominje stare zasluge, ja sam rekao da radi svog doprinosa reprezentaciji ne zasluzuje takve pogrdne rijeci i naravno da balvan Medunjanin ne treba da igra, ali govoriti da se Vedad poziva radi starih zasluga i govoriti da je panj su besmislice jer je i dalje igrac koji moze igrati vrhunski fudbal i s tobom se ne isplati ulaziti u diskusiju jer ne zelis da prihvatis cinjenice, nego dizes Aru u zvijezde bezpotrebno, a Vedada spusas ispod svakog mjerila. I ne kazem ni ja da Ara ne treba dobit sansu, ali porediti ga sa Ibisevicem su gluposti...

Vedad je prosle godine tj. prosli kvalifikacijski ciklus imao krizu i polako se vraca u staru formu, i ovakav Ibisevic je itekako potreban reprezentaciji.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 09 mar 2016, 12:55

vjerovatno peace nije ogledao niti jedne utakmice herthe ove sezone ... :)

vedad je prosle godine bio u najvecoj krizi karijere i dobijao je sansu kod oba trenera da "izgrca" iz te krize
prelazak u Herthu je najbolji postupak kojeg je mogao da uradi i time se vratio staroj formi

u 21 tekme dao 9 golova i 5 asistencija i ti pricas o nekom vedadu ibisevicu kao antitalentu, fosni , skartu i tako dalje

armin je dobar igrac , nas najtalentovani mladi igrac trenutno (po mom nekom misljenju) njegovo vrijeme ce doci
naravno da mu treba davat priliku i ove dvije utakmice su tu da se da prilika mladim igracima poput bajica, hodzica, graovca

vedad je nas drugi napadac sve dok se ne oprosti od reprezentacije
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 09 mar 2016, 12:58

Pa realno nijedan napadac osim Edina ne zasluzuje pocetnu postavu i svi su daleko iza Dzeksona tako da nama sad najbolje odgovara igra sa jednim napadačem...

A u ulozi džokera , logično je da će Ibišević dobiti šansu prije Hodžića...

Nama su daleko potrebniji desni bek umjesto Mujdze i ofanzivni vezni kojeg nemam jos od Misketa.

Hodzic, Ibisevic, Djuric i jos par tih napadaca koji se potezu tu kroz forum... Nijedan nema trenutni kvalitet za prvu postavu uz zdravog Dzeku a ja licno bih opet prije šansu sa klupe dao Vedi nego drugima

A sto se tice Medunjanina on je uvijek bio kvalitetan igrac i po umjecu i tehnici je ipak bolji od Prcica, Susica, Krunica, Vrancica itd...

To sto je odigrao lose kvalifikacije je odraz njegove lose forme u klubu, manjka samopouzdanja malo i lijenosti ....

Medunjanin ako je fizicki spreman on je daleko superiorniji od svih gore nabrojanih...

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 09 mar 2016, 19:26

totasef1 je napisao/la:Pa realno nijedan napadac osim Edina ne zasluzuje pocetnu postavu i svi su daleko iza Dzeksona tako da nama sad najbolje odgovara igra sa jednim napadačem...

A u ulozi džokera , logično je da će Ibišević dobiti šansu prije Hodžića...

Nama su daleko potrebniji desni bek umjesto Mujdze i ofanzivni vezni kojeg nemam jos od Misketa.

Hodzic, Ibisevic, Djuric i jos par tih napadaca koji se potezu tu kroz forum... Nijedan nema trenutni kvalitet za prvu postavu uz zdravog Dzeku a ja licno bih opet prije šansu sa klupe dao Vedi nego drugima

A sto se tice Medunjanina on je uvijek bio kvalitetan igrac i po umjecu i tehnici je ipak bolji od Prcica, Susica, Krunica, Vrancica itd...

To sto je odigrao lose kvalifikacije je odraz njegove lose forme u klubu, manjka samopouzdanja malo i lijenosti ....

Medunjanin ako je fizicki spreman on je daleko superiorniji od svih gore nabrojanih...

Tacno tako, i Vedad i Medo sada aposolutno zasluzuju poziv, jer su i jedan i drugi u odlicnoj formi.A osim toga njihov kvalitet nije upitan a i forma je sada na nivou.Glupost bi bila drzati ih podalje od reprezetacije.Medunjanin je bio los jednino u barazu , u svim ostalim utakmicama kvalifikacija bio je ili jedan od boljih ili solidan, Vedo je u to vrijeme prozivljavao teske trenutke i apsurd je takve ih porediti sa ovim kakvi su sada.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 09 mar 2016, 20:30

Peace je napisao/la:Znaci ja sam mrzitelj vedada i on mi je mrena u ocima :lol: :lol:
Covjece on i medunjanin su bili dva nasa najgora igraca (drugi je bio jedino dobar protiv kipra a prvi nije bio dobar ni protiv Andore, ebenih amatera)... ali eto oni su mi mrski... on je u reprezentaciji bio ocajan i kad je bio dobar u herti... u vrijeme baraza on je davao golove u njemackoj... a vidjeli smo kakav je bio u barazu, kakav je bio protiv kipra... i tad je bio u formi... i sta smo vidjeli... da fosna ne zna primiti lopte, da nije u stanju nista sebi iskreirati, da se lopta od njega odbija, da je van peterca opasan kao i vjetar brzine 1km/h... nas ubjedljivo najgori igrac, ako se iskljuce Germanijakusi... jednom rijecju da je beskoristan...

I ja sam mrzitelj repke jer zelim da mladji i bolji dobiju sansu... ne vi ste mrzitelji jer gledate neke zasluge (i to treba postovati ali ako su igraci bara bara, a ne jedan kompletan napadac a drugi beskoristan)... e upravo zbog tih zasluga i hoblamo fotelje uz TV gledajuci kako svakakvi levati poput Albanije i S.Irske igraju EP a mi ne, i kako umjesto da se pripremamo za EP igramo nekakve kupove kao pripreme za iduce kvalifikacije...
I ne dobiju li hodzic i cimirot sansu, pa i jos neki momci, i iduce prvenstvo gledamo na TVu... ali jeb.i ti to... bolje da igraju fosne i beskorisnjaci poput ibisevica i medunjanina jer imaju neke zasluge... pa onda vratimo i kodru, i bolu i barbareza... imaju i oni zasluga....
Kakve zasluge neznalico jedna?! Zar ne vidis da ljudi gore pisu kako Vedo igra u Herthi. Lik trenutno zabija golove, asistira.
Veza za vezom, cuj fotelje. Mi cemo gledati EP na TVu zato sto su igraci tipa Avdija, Tino i Prcic igrali protiv Kipra i odmah na pocetku nam sjebali situaciju. Medo i Vedo su jedni od tih koji su nas odveli na SP. A Vedo nije bio u ovakvoj formi od Hoffenheima 2009.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 09 mar 2016, 22:30

Koje samo preuveličavanje. Ja ne znam stvarno je li tebi Hodžić neki rod, komšija, prijatelj ili šta već.
Prvo i prvo, pišeš kao da je Meša već otpisao Hodžića i rekao mu: "Znaš, dobar si ti, ali ne trebaš nam, mi imamo Ibiševića..." Mislim smiješno. Većini je pretpostavljam jasno zbog čega on nije dobio priliku u ovim kvalifikacijama, ali niko ne kaže da će i u budućnosti biti tako, konkretno u idućim kvalifikacijama, zato ne znam zašto unaprijed praviš nekakvu žrtvu od njega kao da ga neko namjerno množi s nulom .
Drugo, kažeš da je Vedad beskoristan u reprezentaciji i kad je u formi u klubu. Dakle, po tebi smo trebali igrati sa Hodžićem u baražu jer je momak bio u formi u klubu, pa bi on, za razliku od Ibiševića, bio sigurno u formi i u reprezentaciji, jel? Zašto, zato što možda ti tako kažeš?
Treće, onih nekoliko utakmica koje Dinamo odigra godišnje u Ligi Prvaka ga ne mogu činiti boljim klubom od kluba iz lige petice kad ostatak sezone igraju po hrvatskim travnjacima. I Hertha, barem trenutno, nije nikakav škart jer je klub koji se također bori za Ligu Prvaka, i to iz Bundeslige. Dakle, opet preuveličavanje.
Četvrto, govoreći općenito o Vedadovoj karijeri, beskoristan igrač i svi oni silni golovi svoh ovih godina i asistencije ove sezone ( protiv Ninberga u kupu, Mainza u prvenstvu) ne mogu nikako, ali nikako zajedno u istu rečenicu, sviđalo se to tebi ili ne. On ponekad reaguje trapavo, to je tačno, ali daleko od toga da ga se naziva beskorisnim.
Peto, ovolikim omalovažavanjem dokazanog igrača, a silnim uzdizanjem nekoga ko ima potencijal i pred kome je vrijeme i prilika sigurno, stvaraš ružnu sliku i averziju, a nije baš da se ljudi slažu s tobom, kao što možeš i vidjeti.
Ohani malo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 mar 2016, 15:41

Hodzic danas na klupi, Henriquez u prvih 11.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 14 mar 2016, 13:42

Hodzic u mladoj repci, toliko o tome :)
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 mar 2016, 13:43

Bolje da igra nego da sjedi na klupi u A.
Tamo imamo Vedu, Dzeku i Milana.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Armin Hodžić

Post Postao/la Goalgetter » 14 mar 2016, 13:50

bhsport je napisao/la:Bolje da igra nego da sjedi na klupi u A.
Tamo imamo Vedu, Dzeku i Milana.
Makar ga je mogao staviti protiv Luxemburga u prvih 11. On i Milan da podjele minutazu, zasluzio je svoju sansu u A-repci.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 14 mar 2016, 14:29

Ocekujem koju rijec opravdanja :lol: :lol:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 14 mar 2016, 16:24

Ove utakmice su odlična prilika da momak pokaže šta zna. Prijateljske, one u kojima bi se mogli "iskristalisati" neki novi igrači, neke nove nade. Ako su već kvalifikacije mlade reprezentacije izgubljene, onda stvarno ne vidim razlog zašto nije pozvan u A tim. Po meni nelogično s Mešine strane.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 14 mar 2016, 17:58

Zato je tu mother fuc.ker Muris Mesanovic :facepalm: . . za kojeg je Ara Bog-otac fudbala... moj Mesa gubis kredibilitet opasno... nego je.bo i to .. al cemo kvalifikacije opet izvisititi... i bice hoblanje fotelja... mladji i bolji nisu na spisku ali je bitno da su tu oni koji su dokazali da ne znaju i oni koji ce sigurno dokazati da ne znaju poput ovog "Ceha", ili ti "novog Dzeke" ....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 14 mar 2016, 18:04

Peace je napisao/la:Zato je tu mother fuc.ker Muris Mesanovic :facepalm: . . za kojeg je Ara Bog-otac fudbala... moj Mesa gubis kredibilitet opasno... nego je.bo i to .. al cemo kvalifikacije opet izvisititi... i bice hoblanje fotelja... mladji i bolji nisu na spisku ali je bitno da su tu oni koji su dokazali da ne znaju i oni koji ce sigurno dokazati da ne znaju poput ovog "Ceha", ili ti "novog Dzeke" ....
Zvao Mešanovića u A reprezentaciju?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 14 mar 2016, 18:11

Tako pise u Havazu... a Slinan je vrlo blizak garniturama u Savezu... tako da je 99% istina...

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 mar 2016, 18:34

Peace je napisao/la:Tako pise u Havazu... a Slinan je vrlo blizak garniturama u Savezu... tako da je 99% istina...
Ima istog agenta kao i Dżeko. :D

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 14 mar 2016, 18:37

jeKo sad taj Mešanović? :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 mar 2016, 18:38

DragonGirl je napisao/la:jeKo sad taj Mešanović? :D
I ja se pitam. Otkud sad taj. :hmmmmm:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 14 mar 2016, 19:10

Pa dobro,razocarenje raste kod onih koji ne vide kuda ide ovaj brod.
Ali to je nista sta tek slijedi,Srbija no.2,poligon za talove i promocije raznih Škuletica.
Uostalom,oni im i jesu uzori.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 28 gostiju.