FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adem993
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adem993 » 14 mar 2016, 17:12

Dino je potrošio sve kredite onom šutnjom na prozivke onog fapovca,osramotio je ime kluba i nije ništa uradio po tom pitanju..zamazuju nam oči sa pismom podrške TAna...Dino i Ibrakovicu odlazite iz svetinje,položili ste svoje..MARŠ BAGRO!!!
Zadnja izmjena: adem993, dana/u 14 mar 2016, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Haase
Kontakt:

Post Postao/la Haase » 14 mar 2016, 17:13

sarajevo46 je napisao/la:Vlasnici sezonskih i polusezonskih ulaznica iste mogu iskoristiti i na sutrašnjoj utakmici Kupa protiv Slobode. Također, djeca uzrasta do 14 godina i Bordo dame, vlasnici aktivnih članskih kartica FK Sarajevo mogu pristupiti tribinama koševskog stadiona uz pokaz svoje validne članske kartice.

Da li ovo znaci da je besplatno za sve aktivne članove, ili samo djeca i Bordo dame koji su aktivni članovi? :D
Ako zna neko neka odgovori i mene i dosta raje interesuje, jedni govore da može sa članskom jedni da ne može ?
(aka. simon )

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 14 mar 2016, 17:17

adem993 je napisao/la:Dino je potrošio sve kredite onom šutnjom na prozivke onog fapovca,osramotio je ime kluba i nije ništa uradio po tom pitanju..zamazuju nam oči sa pismom podrške TAna...Dino i Ibrakovicu odlazite iz svetinje,položili ste svoje..MARŠ BAGRO!!!
Ma ja toj gluposti ne vjerujem dok god Adžo lično ne stane ispred kamera i izjavi kako im daje podršku! :nene:

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 14 mar 2016, 17:19

adem993 je napisao/la:Dino je potrošio sve kredite onom šutnjom na prozivke onog fapovca,osramotio je ime kluba i nije ništa uradio po tom pitanju..zamazuju nam oči sa pismom podrške TAna...Dino i Ibrakovicu odlazite iz svetinje,položili ste svoje..MARŠ BAGRO!!!
BOJA DRESA BOJA STRESA
Zadnja izmjena: sarajevo46, dana/u 23 mar 2016, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 mar 2016, 17:25

Haase je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la:Vlasnici sezonskih i polusezonskih ulaznica iste mogu iskoristiti i na sutrašnjoj utakmici Kupa protiv Slobode. Također, djeca uzrasta do 14 godina i Bordo dame, vlasnici aktivnih članskih kartica FK Sarajevo mogu pristupiti tribinama koševskog stadiona uz pokaz svoje validne članske kartice.

Da li ovo znaci da je besplatno za sve aktivne članove, ili samo djeca i Bordo dame koji su aktivni članovi? :D
Ako zna neko neka odgovori i mene i dosta raje interesuje, jedni govore da može sa članskom jedni da ne može ?
Pa pise ti u tekstu ovom da je za djecu i bordo dame.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 14 mar 2016, 17:28

Sad pregledah na miru press konferenciju. Dino govori Tan je dao podršku Ješiću i stručnom štabu jer je roster sa 50 stesao na 36 igrača. Ako je to razlog što je doveden onda su to isto mogli uraditi i Šoja i Hadžija za nula maraka. Kaže kako sportski uspjeh nije imperativ, a koristi svaku priliku da govori kako smo najtrofejniji, najuspješniji klub u državi. Takvom klubu sportski uspjeh je uvijek u prvom planu. Ješić govori o ove tri utakmice kao da on nije vodio ekipu na jesen, a jeste i to u ne baš zanemarljivih osam utakmica. Na Debino pitanje da uporedi igru Sarajeva pod njegovim vodstvom iz jeseni i sada ne odgovara nego pominje utakmice sa Čelikom i Zrinjskim koje on nije vodio. Zašto ne odgovara, pa zato što je igra bila jednako loša i tada kao i sada. Ono za kalendarsko proljeće smatram sprdanjem i ismijavanjem nas bolesnika ovog kluba. Čuj nije još zvanično ni počelo proljeće...baš vrijedja inteligenciju sa takvom izjavom. Sutra nam je pobjeda uz prolaz u polufinale imperativ jer ne mogu zamisliti kakva bi se tek onda atmosfera u i oko kluba napravila.
Dakle svi na Koševo da damo podršku jer Sarajevo nije ni Kramar ni Cesar, Ješić ili Dino, Sarajevo smo mi...klub će biti i poslije njih!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 mar 2016, 17:29

THEC je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Cuo sam, pomalo je glupo, al je mozda istina. Da su Zeljo i Sloboda u dogovoru, kao da Sloboda zapne da nas izbaci iz kupa i Zeljo ce njima pustit u subotu na Tusnju. I onda ako se sastanu u polufinalu da Sloboda pusti Zelju. Previse ima "ako", ali eto

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
izbacimo ih sutra i nek se jebu
Ako Bog da

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 mar 2016, 17:32

zlo87 je napisao/la:Cuo sam, pomalo je glupo, al je mozda istina. Da su Zeljo i Sloboda u dogovoru, kao da Sloboda zapne da nas izbaci iz kupa i Zeljo ce njima pustit u subotu na Tusnju. I onda ako se sastanu u polufinalu da Sloboda pusti Zelju. Previse ima "ako", ali eto

Glupa teorija,pa pitaju se i drugi klubovi.Recimo listica.
Pa oni sa pobjedom u Tuzli imaju Evropu gotovo sigurno,I laksi put kao 3-4 nego preko kupa,stim da su u kupu ostale ekipe iz vrha.
Recimo da ce prije sutra Zeba namjerno dobiti karton da ne igra protiv malenih.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 mar 2016, 17:35

[youtube][/youtube]
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 mar 2016, 17:36

predpostavljam slijedeci sastav sutra:
pavlovic-kadusic,kovacevic,barbaric,al.bekic-rustemovic,emerson,simeunovic,duljevic-am.bekic,cezar
izmjene:
od 46. benko-simeunovic
od. 60. harba-cezar i
od 72. okić-bekić

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 mar 2016, 17:37

Zamolio bih djecu ispod 17 godina da ne iznose svoje misljenje o 'novonastaloj' situaciji ovdje. Hvala

Veoma hrabro od Jesica je sve sto je rekao, a dosta toga je tacno. Red bi bio da sutra Slobodu izbacimo, jer nam je to jedina sansa za trofej ove godine i jer je 'odmarao igrace' protiv rudara bas za tu sutrasnju utakmicu.

Od mene opet, mozda sam lud vise, ali opet podrska, i Jesicu, i upravi i svima nama da se dignemo ponovo, sutra prolazak mijenja dosta toga, dosta vas nakon toga nece ni pisati ovdje osim one standardne ekipe naravno, sutra ako prodjemo sve sto Jesic govori ima temelje, i on ce i dalje imat moju podrsku.
Istina je ta da smo mi navijaci samo previse ocekivali, s pravom ili ne mi smo previse ocekivali. Sebe smo dizali a na ostale nismo obracali ili nismo htjeli obracati paznju.
Al nejse, da ne budem opsiran, opsirniji post cu napisat sutra abd, ili prekosutra kad se sve smiri i slegne..

Zato svidjao vam se jesic ili ne, volili dinu ili ga mrzili, bilo hladno ili ne,SVI NA KOSEVO,PODRZIMO KLUB, NEDAJMO NA SARAJEVO!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 14 mar 2016, 17:40

Valjda je red da Harba pocne utakmicu, Deni za sad nista posebno.
ZZ

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 mar 2016, 17:45

To Ademe lave, reci im... Živim za dan da našu svetinju napusti Ibraković, takođe nek' povede sa sobom Kodru i Protića !
Nego, hoće li biti sutra stream dobri moj Ademe ?
F.K.SARAJEVO

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 14 mar 2016, 17:47

Ova mi situacija u i oko kluba izgleda i malo baca na Manchester United i njihovog trenera :wtf
Samo Manchester za razliku od nas je mnogo veći i bolji klub sa mnogobrojnijim i strpljivijim navijačima..Već ;"mrš uprava napolje"?? Mene :oops:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 14 mar 2016, 17:48

zagorski je napisao/la:predpostavljam slijedeci sastav sutra:
pavlovic-kadusic,kovacevic,barbaric,al.bekic-rustemovic,emerson,simeunovic,duljevic-am.bekic,cezar
izmjene:
od 46. benko-simeunovic
od. 60. harba-cezar i
od 72. okić-bekić
Rutina :njanjanja:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

HaRakIRi46
Kontakt:

Post Postao/la HaRakIRi46 » 14 mar 2016, 17:52

Kolko god bio kontradiktoran ili koliko god to sad glupo zvucalo ali samo nam jedno treba ZAJEDNISTVO I PODRSKA JEDNIH ZA DRUGE!
PODRSKA ZA JESICA :bih: :bih:
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 mar 2016, 17:52

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Potraži edRed i intervjue, videa, kada Dino sa ahbabom Kusturicom i Miodragom priča o duploj kruni...
Svi naši konkurenti aminuju da ostane ovakva situacija u Sarajevu, zašto?
Vi koji im dajete podršku ste protiv Sarajeva.
Niko kao Buco pitar... Žao mi je Buco što ti ovo moram reći, stidim se stream navijača kao što si ti,a ujedno se i ograđujem !
F.K.SARAJEVO

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 mar 2016, 17:57

Ja nemogu vjerovat da ovde vecina navija za FK SARAJEVO.

Idemo redom;

Titulu osvoili prije 7 godina
Dug 3.6 miliona maraka
500 clanova
Ekipa ni jednog jedinog igraca nismo imali da bi se mogo prodat za 350k €
Mafijasi bili direktori, presjednici
Duzni bili zukic,i njemu slicni
Skola fudbala za 20 godina izbacila jednog skora kojeg smo prodali za 0 km, i dzema za kojeg smo uzeli 260 k €
Za 20 godina osvoili smo 4 kupa i 2 titule (jedna od te dvije pod upitnikom)

Za 3 godine

Osvoili kup
Osvoili titulu
Vracen dug od 3.6 m km
Prodali igraca za 1.3 m €
Imamo otvorenu bazu prodaje igraca koji nisu na visokom nivou tipa barbaric, imamo moc da nedamo igraca dzaba tipa cimirota duljevica u slucaju da ih niko nekupi za ogromne novce il ce ostat il bit prodati cardif
Kamp u koji je ulozeno 4 m km
Ekipa koja je trenutno medu 3 sa kvalitetom
Akademija medu 2 najbolje u drzavi

Ljudi mamic koji je citavu hrvasku upregno da finansira dinamo, kriminalac i sve ostalo nije uradio za prve 3 godine koliko su ovi ljudi uradili.

Bosna je bjednicka drzava sa malim standardima gdje su politicari najveci kriminalci.

Ako uzmemo husica covjek je milioner ulozio je 2 m km u slobodu, i nakon 3 godine nit je vratio ni 5% duga, nit ima siguran klub vani nit ima ubjedljivo najaci tim u drzavi nit nista trenutno a tolika nervoza (2m km samo ulozio) napada na direktora psuje mater itd. Recimo da azmir godisnje u prikolice i kamione ulozi po milion $. Sta hocu da kazem jeste, lahko je reci sad nisu to oni uradili to je tan uradio platio. Milijardera dovesti u klub u drzavi kao sto je bosna je nemoguca misija, a posebno da ulozi 15m km u roku od 18 mjeseci.

Rezultati ove godine nejedu nam bas naruku (jos u igri za oba trofeja, igra ne obecava)al daj da budemo uz nase SARAJEVO 100% a ljudi ce koji vode klub procjenit za struku igrace jel to valja ili ne dali su zadovoljili ili ne.

Ovde svi pisu kao da su oni pametni od tana njegovih ljudi i dina i edisa, a vecina bi ovde prodali kucu da im neko nasteli poso u komunalnom.

Kad bi mi imali 10000 clanova i 10000 da kupi godisnju kartu na pocetku sezone, vjerovatno bi imali tim koji zadovoljavo nezahvalnu i nikad zadovoljnu publiku. Koja kosta klub preko 100 k km radi baklji i tih gluposti.

Psovoace, i pritisaknabijace necu ni komentarisat.

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 14 mar 2016, 17:59

molotovljev je napisao/la:
To Ademe lave, reci im... Živim za dan da našu svetinju napusti Ibraković, takođe nek' povede sa sobom Kodru i Protića !
Nego, hoće li biti sutra stream dobri moj Ademe ?
Ne znam ti reći,ja idem na Koševo podrzat Sarajevo!!!

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 14 mar 2016, 18:02

BordoArmy88 je napisao/la:
Ma ja toj gluposti ne vjerujem dok god Adžo lično ne stane ispred kamera i izjavi kako im daje podršku! :nene:
Pa logicno da nevjerujemo pa nismo budale drug!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Fouzi1, Hajdeee, riki46 i 92 gosta.