FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 13 mar 2016, 20:08

plavousrcu je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ma istjerat iz lige ove seljake. Kad su nas ubili prvu polusezonu, pobjedili, nisu se zalili na sudjenje. Cuj, on ce napustiti fudbal, nisu dva puta posteno pogledali na gol. Strasno..
Vidjeli od malo vecih da mogu srati po sudijama pa i oni krenuli njihovim stopama. Treba ovog trenera dobro kazniti, kao i klub. Ne treba etiketirati ljude iako sam i ja sam razocaran.
Ma ne mislim na navijace na Grbavici, bili su korektni. Sjecam se utakmice dole kad su nas uzeli, nije atmosfera bila kao da nas nesto posebno vole, a ni sudjenje nije bilo kakvo ako cemo iskreno. Kazem za ovog papka sto ce napustit fudbal..Sram ga bilo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 13 mar 2016, 20:36

Pozdrav momci, dugogodisnji sam navijac Zelje, ali ne idem na utakmice jer daleko zivim. Imam pitanje u vezi istocne tribine, je li ona zatvorena trenutno, i da li se planira postavljanje stolica na nju? Pozdrav.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 mar 2016, 20:37

exorciiist je napisao/la:Pozdrav momci, dugogodisnji sam navijac Zelje, ali ne idem na utakmice jer daleko zivim. Imam pitanje u vezi istocne tribine, je li ona zatvorena trenutno, i da li se planira postavljanje stolica na nju? Pozdrav.
Trenutno tamo idu gostujuci navijaci, a bit ce uredjena i stavljat ce se stolice uskoro
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 13 mar 2016, 20:39

Hvala na odgovoru! A sto se tice sjeverne tribine, tu vecina gledatelja bude, jel tako? Mislim onih obicnih gledatelja, ne tm87

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 mar 2016, 21:04

exorciiist je napisao/la:Hvala na odgovoru! A sto se tice sjeverne tribine, tu vecina gledatelja bude, jel tako? Mislim onih obicnih gledatelja, ne tm87
Da tu je vecina, ima jos nesto malo na zapadu ali su tamo skuplje karte, takodjer i na sjeveru ce poceti postavljanje stolica, posto na krajevima sa strana trenutno nema :bih:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 13 mar 2016, 21:15

FKMLADOSTDK je napisao/la:
irfo je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Kakav debil trener Mladosti. Ovakve ekipe treba svim silama istjerati iz lige. Treba mi Mladosat igrati u Ligi 12 a Borac ne igrati.
jok trebaju ti cetnici da ostanu u ligi pa da te vazda provociraju skandiranjem, a ne ovi ljudi koji su i grbavicu sa nama zapjevali, odavno nisu normalniji navijaci bili na grbavici i zato su ispraceni aplauzom, pusti trenera, aBd i sljedece godine da nam dodju
Svaka čast Irfo.

Čestitam Želji na pobjedi i aBd da osvojite prvenstvo.
Čestitam navijačima Želje, ni minute prekida u navijanju.
Čestitam i izuzetno korektnoj publici-navijačima i svaka čast.
Svaka vam cast na svemu sto radite u klubu, ipak ste novalija u najjacem takmicenju u drzavi, (napravili stadion od livade, imate solidan igracki kadar), i imate normalne navijace, mnogi klubovi se mogu postidjeti organizacijski.
Imate moje simpatije, i samo naprijed, zelim da ostanete u PL.

Sto se tice utakmice, treba raditi na protoku lopte, kilavo sve to ide... Lendric zmaj=Mandzukic

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 13 mar 2016, 21:40

Samoplavi prvo saslusaj covjeka pa ga onda zovi debil.

Covjek je prvo rekao da je Zeljo posteno uzeo utakmicu. Rahimic je u pravu. Siroki ih ubio na Pecari I on nije smio nista na presici govoriti, da ga nebi doslo glave. Veleza zgazi Siroki, a protiv Zelje nije mogao meda. A Zeljo jedva uzeo Veleza.

Siroki poslije Zrinjskog udario veliki pritisak na Savez I sudije odma reagovale na kritiku protiv Mladosti I Veleza. Izkoristio je covjek priliku da dadne svoje misljenje do znanja na Grbavici, jer zna da je medju prijateljima. Jos je spominjao utakmicu Vitez- Sloboda.

Nema mjesta za ekipe bez novaca Borac, Velez I izgleda Mladost.

Ali zato Zeljo dere posteno I zato ga postoju svi klubovi I navijaci (osim zna se).

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 13 mar 2016, 21:44

Pozdrav svim navijačima Želje od mene koji sam danas bio s Legijom na Grbavici. Prelijep osjećaj doći na za mene najveći hram fudbala u BiH. Hvala na gostoprimstvu prije svega i na aplauzima na kraju. Iskreno došli smo da pokažem da niti smo seljaci niti divljaci nego normalna raja koja jako voli svoj klub i prati posvuda. Bilo je sve za 10, čak i s policijom krajnje korektno. Jedino ste nas opleli za kartu, puno brate cener još nas istjeraju u 80. Prije bi oni ali nismo htjeli. Što se tiče našeg trenera Rahimića njemu je jednostavno puna kapa. Vjerujte da nam se i kući sudi u najbolju ruku 50-50 što je rijetkost. Nije danas bilo previše ali mu puna kapa svega i prekipilo. A što se tiče ulaska u PL vjerujte mi to je jedini način, da nismo mi onda bi gledali GOŠK kako prodaje sve redom. Nemate pojma jer ne gledate a ja sam 1 ligu FBiH prošao uzduž i poprijeko, to je prosto nevjerovatno šta se dešava. Uostalom tako je i Sloboda a da nisu oni Jedinstvo bi, nema druge ko želi pošteno kroz tu ligu proči neka odmah odustane. Pozdrav još jednom, nadam se da se ponovo sretnemo nagodinu na lijepoj Grbavici, ne u kupu nego u ligi naravno, a onda nek bude šta bude.

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 13 mar 2016, 22:25

Prema svemu sudeći, većina igrača koji su dovedeni ove zime su itekako opravdali očekivanja. Za Bekrića se manje-više znalo i očekivalo se da bude pojačanje, ali mene su oduševili Lendrić, Zahirović i dva Stevanovića. A i ovi ostali, ne vidim nijedan "flop" što je najbitnije.

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 13 mar 2016, 22:41

TikTak je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:Prema svemu sudeći, većina igrača koji su dovedeni ove zime su itekako opravdali očekivanja. Za Bekrića se manje-više znalo i očekivalo se da bude pojačanje, ali mene su oduševili Lendrić, Zahirović i dva Stevanovića. A i ovi ostali, ne vidim nijedan "flop" što je najbitnije.
Lendric je pun pogodak. Sjajno igra, a Miroslav mi je nekako sad zasad promasena invenstija. Mora se on istrpiti ali nisam optimista.
Jesi gledao ti danas utakmicu?

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 13 mar 2016, 22:45

Addict je napisao/la:Pozdrav svim navijačima Želje od mene koji sam danas bio s Legijom na Grbavici. Prelijep osjećaj doći na za mene najveći hram fudbala u BiH. Hvala na gostoprimstvu prije svega i na aplauzima na kraju. Iskreno došli smo da pokažem da niti smo seljaci niti divljaci nego normalna raja koja jako voli svoj klub i prati posvuda. Bilo je sve za 10, čak i s policijom krajnje korektno. Jedino ste nas opleli za kartu, puno brate cener još nas istjeraju u 80. Prije bi oni ali nismo htjeli. Što se tiče našeg trenera Rahimića njemu je jednostavno puna kapa. Vjerujte da nam se i kući sudi u najbolju ruku 50-50 što je rijetkost. Nije danas bilo previše ali mu puna kapa svega i prekipilo. A što se tiče ulaska u PL vjerujte mi to je jedini način, da nismo mi onda bi gledali GOŠK kako prodaje sve redom. Nemate pojma jer ne gledate a ja sam 1 ligu FBiH prošao uzduž i poprijeko, to je prosto nevjerovatno šta se dešava. Uostalom tako je i Sloboda a da nisu oni Jedinstvo bi, nema druge ko želi pošteno kroz tu ligu proči neka odmah odustane. Pozdrav još jednom, nadam se da se ponovo sretnemo nagodinu na lijepoj Grbavici, ne u kupu nego u ligi naravno, a onda nek bude šta bude.
e vala svaka im cast kad su vam naplatili karte jos tako skupe ,ne kontaju da je tu dosta i simpatizera naseg kluba koji trose gorivo i gledaju zeju ponekad ali eto

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 mar 2016, 22:51

Kaze Edis na Bht-u, necemo se nikome izvinjavati, i da gosti hairli stignu kuci :urnebes: :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 14 mar 2016, 00:10

TikTak je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:Prema svemu sudeći, većina igrača koji su dovedeni ove zime su itekako opravdali očekivanja. Za Bekrića se manje-više znalo i očekivalo se da bude pojačanje, ali mene su oduševili Lendrić, Zahirović i dva Stevanovića. A i ovi ostali, ne vidim nijedan "flop" što je najbitnije.
Lendric je pun pogodak. Sjajno igra, a Miroslav mi je nekako sad zasad promasena invenstija. Mora se on istrpiti ali nisam optimista.
Miroslav je, prema onome što sam vidio, a mislim da sam dobro vidio, jedan od naših najboljih igrača. Jedan od rijetkih koji igra dobro u oba pravca, inteligentan je, vidi se da je štošta naučio do sada u karijeri i da to nastoji prikazati. No, mi razmišljamo na način da kvalitet igrača mjerimo kroz broj postignutih pogodaka, a ne sumnjam da će Stevanović uskoro i to raditi.

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 14 mar 2016, 08:04

Jutro plavoj naciji.
Citavu noć sam razmišljao o ovome što je Željo do sada uradio i to je fantastično. Kroz ligu smo se uključili u borbu za minimalno treće mjesto koje vodi u Europa ligu. Razmišljao sam u utakmici za 7 dana u Tuzli koja nam je vrlo bitna. S tom pobjedom bi bili na korak do Europe. Dosta sam pratio Slobodu, njihove pripreme i ove utakmice koje su odigrali ali mislim da je naš stučni štab to bolje uradio ali oni sada razmišljaju o Borcu i to tako treba. Ali ja kao navijač razmišljam o Slobodi.
Sjećam se utakmice u Mariboru kojoj sam i prisustvovao i mislim da bi bi kao Maribor u drugom poluvremenu trebali odigrati protiv Slobode. O čemu se radi. Dobro se sjećam da je Zeba tada bio naš najbolji igrač, tako je sada i u Slobodi. U toj utakmici se on nije vidio, izoliran je bio. Samom izolacijom njega u toj utamici, mi rješavamo pitanje pobjednika u našu korist. Od Zebe kreće sve i mislim da niko drugi nema hrabrosti preuzeti odgovornost umjesto njeg. Zeba, ako bude imao priliku da nam da gol, on će to i uraditi. Ne libi se, a i ranije nam je dao gol za Slobodu. Protiv Viteza i Sarajeva je bio njihov glavni igrač.
Što se tiče naše ekipe, primjetio sam da vlada jedno zejedništvo, veliko... U našem napadu svaki pojedinac može riještit utakmicu. Musemić nas je pratio protiv Mladosti i mislim da je vidio da će imati problema, pogotovo ako mu ode prva ekipa u utorak ili srijedu na koševo. Bilo bi dobro samo da teren bude dobar, ako bude kao protiv Sarajeva onda će nam puno otežati stvar, ali mislim da ćemo izvući dobar rezultat.

Samo hrabro...
"Truth begins in lies."

Toreador1992
Kontakt:

Post Postao/la Toreador1992 » 14 mar 2016, 08:58

Ljudi imal sta za stadion , jel krece to danas hairli :D Javljajte danas

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 mar 2016, 09:56

fibonacci je napisao/la:Jutro plavoj naciji.
Citavu noć sam razmišljao o ovome što je Željo do sada uradio i to je fantastično. Kroz ligu smo se uključili u borbu za minimalno treće mjesto koje vodi u Europa ligu. Razmišljao sam u utakmici za 7 dana u Tuzli koja nam je vrlo bitna. S tom pobjedom bi bili na korak do Europe. Dosta sam pratio Slobodu, njihove pripreme i ove utakmice koje su odigrali ali mislim da je naš stučni štab to bolje uradio ali oni sada razmišljaju o Borcu i to tako treba. Ali ja kao navijač razmišljam o Slobodi.
Sjećam se utakmice u Mariboru kojoj sam i prisustvovao i mislim da bi bi kao Maribor u drugom poluvremenu trebali odigrati protiv Slobode. O čemu se radi. Dobro se sjećam da je Zeba tada bio naš najbolji igrač, tako je sada i u Slobodi. U toj utakmici se on nije vidio, izoliran je bio. Samom izolacijom njega u toj utamici, mi rješavamo pitanje pobjednika u našu korist. Od Zebe kreće sve i mislim da niko drugi nema hrabrosti preuzeti odgovornost umjesto njeg. Zeba, ako bude imao priliku da nam da gol, on će to i uraditi. Ne libi se, a i ranije nam je dao gol za Slobodu. Protiv Viteza i Sarajeva je bio njihov glavni igrač.
Što se tiče naše ekipe, primjetio sam da vlada jedno zejedništvo, veliko... U našem napadu svaki pojedinac može riještit utakmicu. Musemić nas je pratio protiv Mladosti i mislim da je vidio da će imati problema, pogotovo ako mu ode prva ekipa u utorak ili srijedu na koševo. Bilo bi dobro samo da teren bude dobar, ako bude kao protiv Sarajeva onda će nam puno otežati stvar, ali mislim da ćemo izvući dobar rezultat.

Samo hrabro...
ma mi smo najveći bez da pripadamo režimu, bez da imamo (liferante) para, bez istinske podrške grada ... jednostavno je tako! mi smo jednostavno Željo!!!!!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 mar 2016, 12:25

fibonacci je napisao/la:Jutro plavoj naciji.

Samo hrabro...
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Sve si objasnio, tesko je bilo sta dodati. Imamo pravo biti optimisti nakon uvodnog dijela sezone.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 14 mar 2016, 16:45

Ocekujem da Edis odmori par igraca protiv Borca. Utakmica u Tuzli nam je jako bitna. Pobjedom smo blizu Evrope a u nekim ludim kombinacijama mozemo i do titule.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 14 mar 2016, 17:01

da li je potvrdjen prenos na facetv? nigdje ne mogu pronaci info, pregled programa i sl...

LuKaVaC
Kontakt:

Post Postao/la LuKaVaC » 14 mar 2016, 17:15

vlakanje je napisao/la:da li je potvrdjen prenos na facetv? nigdje ne mogu pronaci info, pregled programa i sl...
evo http://prnt.sc/af5zxo
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.