Iaquinta i Amauri a pogotovo Trezeguet nisu kao Grygera-Zebina i kompanija.. losa sezona, pa sta? i Diego je imao losu sezonu i sad ne vrijedi oni 25 miliona? najgore sto govoris o Iaquinti kao o nekom levatu, pa taj covjek je bio povrijedjen citavu sezonu.. na pocetku sezone je imao par golova pa povreda, i kad se vratio opet je zabio par golova.. a to je samo par tekmi.. pa prosla sezona, tj. kraj sezone.. unistavao.. on nije imao "losu" sezonu..
Amauri jeste, ali opet ne mozes mu izbrisati da je prije godinu dana bio sasvim dobar.. igraci se ne snadju u klubovima, a to su Amauri i Diego.. ali opet su dobri igraci! nisam upoznat sa Valencijom, jer ne pratim tu ligu.. ali kako god, bilo je interesovanje za njega.. kao sto kaze i sarajlija tu je i Roma.. imas masu klubova koji bi ga htjeli..
Trezeguet ima dosta godina, ali on i sa godinama zabija.. od napadaca ove sezone je odigrao najmanje, a zabio najvise.. s'tim da citavu sezonu nije primio ni jedan centarsut jer smo igrali bez krila,a bekovi kao da ne postoje.. a ne treba pricati kakav je on glavom.. nisu ljudi budale, Trezeguet prije 4 godine, Trezeguet danas i Trezeguet za 4 godine ce biti isti.. jer citavog zivota je spor, robusan.. tako da mu godine uopste ne smetaju
ne moze se mjeriti sa Drogbom, jer Drogba je karijeru poceo 6-7 godina posle Trezgueta.. "Kada vidim kako momci poput Trezegueta i Henrya koji imaju isto godina kao ja su svjetski prvaci, a ja tek potpisujem svoj prvi profesionalni ugovor... ( sad je jos nesto srao)" to je rekao Drogba, gledao sam to na tv-u.. puno kasnije je poceo i zato je sad kao starac u top formi.. ja mislim..