Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 11 mar 2016, 18:20

Amsterdam1312 je napisao/la:Ovakvom igrom i zalaganjem idu do finala protiv Dortmunda, bio bi to klasik :D
Bi, da su i ostali rivali ocajni ko united, jos ni njih nismo prosli.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 11 mar 2016, 21:19

YNWA je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la:
YNWA je napisao/la:Na kraju nisam zadovoljan, tj zadovoljan sam sa tim sto nisu nesto sjebali u defanzivi i primili gol, ali united je toliko los da smo morali u ovoj utakmici obezbijediti prolaz.
Ti baš ne znaš uživati u pobjedi; ili si bar zaboravio :)
Meni jutros kahva dugo nije bila ovako ukusna :kafa:
Ono sinoć je bilo baš odlično i svaka im čast na podignutoj igri od onog poraza u finalu liga kupa. Iskreno, mislio sam da će još više psihički potonuti nakon toga, ali su me baš iznenadili.
Još nešto se nekako samo od sebe nameće, a to je da bolje rezultate ostvarujemo kada nema Milnera na terenu :shifty:
Ili hoces reci kad Lallana igra :mrgreen:

Uzivao bi ja, da nismo propustili priliku da rijesmo prolazu ovoj utakmici, jer smo imali priliku za to, 2:0 je dobar rezultat ali ne garantuje nista.
To se više i ne spominje...zar je netko i sumnjao u budućeg kapitena :kafa:
PS.
Čekamo nalaze doping kontrole koju su mu sinoć uradili, jer i njima je bio izgleda sumnjiv :D
Joint_fc

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 11 mar 2016, 21:52

kumkalesic je napisao/la: To se više i ne spominje...zar je netko i sumnjao u budućeg kapitena :kafa:
PS.
Čekamo nalaze doping kontrole koju su mu sinoć uradili, jer i njima je bio izgleda sumnjiv :D
On moze biti jedino kapiten Southamptona :kafa:
Ako nastavi ovako, moglo bi se razmisliti da ostane kao squad player, ali i to da igra samo protiv ekipa koje su jake ko ovaj united :mrgreen:

A Firmino moze biti najsretniji dolaskom Kloppa, sad bi bio ubleha i najveci promasaj sezone da je BR ostao na klupi, doduse opet ta titula je pripala nasem igracu, ali hajde znali smo da ce tako biti :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 11 mar 2016, 22:15

YNWA je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la: To se više i ne spominje...zar je netko i sumnjao u budućeg kapitena :kafa:
PS.
Ako nastavi ovako, moglo bi se razmisliti da ostane kao squad player, ali i to da igra samo protiv ekipa koje su jake ko ovaj united :mrgreen:

A Firmino moze biti najsretniji dolaskom Kloppa, sad bi bio ubleha i najveci promasaj sezone da je BR ostao na klupi, doduse opet ta titula je pripala nasem igracu, ali hajde znali smo da ce tako biti :mrgreen:
Al' gledaj ovo..k'o da netko kopira ono što ja pišem :shifty:
Čak je i cijena približna onoj koju sam ja spominjao :)

http://www.90min.com/posts/3022396-west ... _aid=36652
Joint_fc

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 12 mar 2016, 08:33

YNWA je napisao/la:
PS.

Žemo, ako nama posalju Payeta. Ja se ne bih bunio...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 12 mar 2016, 09:08

YNWA je napisao/la:
PS.

Moze se za njega uzeti vise, ispod 25 miliona ga ne treba pustiti. A kad bi ga nekako uvjerili da je Kina sad u modi, mogli bi cak i zaraditi na njemu :D
Sarajevo i Liverpool

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 12 mar 2016, 11:21

Biće teška odluka za Kloppa što se tiče Bena. Očito mu se ne uklapa u planove al' opet je statistički solidan s obzirom da više i ne igra često, + i činjenica da je drugo najskuplje pojačanje. Velika je teret na Benovim leđima i do sad se nije znao nositi s njim. Ako bude prodaja, ni slučajno u WH.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 12 mar 2016, 12:03

slika

Bogami nije fotošop. :tokralju: :rol:
Kocka je bačena

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 mar 2016, 19:03

Lucas majstorski igra ovu sezonu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 12 mar 2016, 23:32

Sa pobjedom u jednoj zaostaloj utakmici prilazimo na - 4 od LP.
Prokleti Sunderland.
Kocka je bačena

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 13 mar 2016, 13:13

Hendo je napisao/la:Sa pobjedom u jednoj zaostaloj utakmici prilazimo na - 4 od LP.
Prokleti Sunderland.
Prokleti WBA, Soton, Norwich...Minimalno 6-8 prosutih bodova.
-CaptainFantastic08-

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 13 mar 2016, 13:57

Kako lijepa slika :clap:
Lijepo ga je vidjeti ponovno na treninzima :)

slika
Joint_fc

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 13 mar 2016, 14:45

Jeste, nevjerovatno kako brzo se vraca momak. Silna zelja za uspjehom, a vsljat ce nam.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 mar 2016, 15:12

BeyKopites je napisao/la:Biće teška odluka za Kloppa što se tiče Bena. Očito mu se ne uklapa u planove al' opet je statistički solidan s obzirom da više i ne igra često, + i činjenica da je drugo najskuplje pojačanje. Velika je teret na Benovim leđima i do sad se nije znao nositi s njim. Ako bude prodaja, ni slučajno u WH.
Meni je sto se tiče bentekea svejedno na početku mi se činilo da će biti veliko pojačanje i dugo sam ga branio ali napadač njegovog profila bi morao bar nekad postići pogodak iz situacija 1 na 1 sa golmanom.... ja mislim da bi se i pored toga što izgleda da nije igrač za kloppov sistem mogao uklopiti kad bi igrao kao na startu sezone. I naravno ako mu nije problem biti na klupi neka ostane a ako i ode s obzirom kako je igrao opet ne gubimo puno.
Lallana je kod kloppa odigrao neke od najboljih utakmica u karijeri ali ako gledamo neku konstantu onda je firmino najviše profitirao dolaskom kloppa i transfer koji je ljetos bio kritikovan jer Rodgers nije želio firmina u timu sada postaje možda i najbolji transfer ako ne računamo clynea jer ja nekako za njega imam osjećaj da je godinama tu kako se čovjek od prve minute uklopio. Da je Rodgers ostao sad bi imali solidnog bentekea ali bi se firmino već spremao da traži gdje će na posudbu.
Kad bi se posrećilo da se riješi i ta pozicija lijevog beka jer moreno je po meni u zadnje dvije sezone najlošiji obrambeni igrač Liverpoola.
You are someone else I am still right here

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 13 mar 2016, 16:11

fera je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:Biće teška odluka za Kloppa što se tiče Bena. Očito mu se ne uklapa u planove al' opet je statistički solidan s obzirom da više i ne igra često, + i činjenica da je drugo najskuplje pojačanje. Velika je teret na Benovim leđima i do sad se nije znao nositi s njim. Ako bude prodaja, ni slučajno u WH.
Meni je sto se tiče bentekea svejedno na početku mi se činilo da će biti veliko pojačanje i dugo sam ga branio ali napadač njegovog profila bi morao bar nekad postići pogodak iz situacija 1 na 1 sa golmanom.... ja mislim da bi se i pored toga što izgleda da nije igrač za kloppov sistem mogao uklopiti kad bi igrao kao na startu sezone. I naravno ako mu nije problem biti na klupi neka ostane a ako i ode s obzirom kako je igrao opet ne gubimo puno.
Lallana je kod kloppa odigrao neke od najboljih utakmica u karijeri ali ako gledamo neku konstantu onda je firmino najviše profitirao dolaskom kloppa i transfer koji je ljetos bio kritikovan jer Rodgers nije želio firmina u timu sada postaje možda i najbolji transfer ako ne računamo clynea jer ja nekako za njega imam osjećaj da je godinama tu kako se čovjek od prve minute uklopio. Da je Rodgers ostao sad bi imali solidnog bentekea ali bi se firmino već spremao da traži gdje će na posudbu.
Kad bi se posrećilo da se riješi i ta pozicija lijevog beka jer moreno je po meni u zadnje dvije sezone najlošiji obrambeni igrač Liverpoola.
Lallana ako ovako nastavi obezbijedit će sebi ostanak u ekipi, bar kao dobra zamjena. Za Bentekea smo sve rekli a Moreno ima tako dobre predispozicije da bude odličan bek ali nema fudbalski IQ i zato nikad neće mnogo uznapredovati.
-CaptainFantastic08-

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 13 mar 2016, 21:02

Tottenham zainteresovan za Hendersona.
Kocka je bačena

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 14 mar 2016, 02:10

Klopp’s message to Jordon Ibe has been clear. Play more direct, use your pace and power, leave the tricks to Coutinho & Firmino. (Echo)
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... r-11034361

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 mar 2016, 10:01

Na današnji dan

slika

Nek se i u četvrtak ponovi. :salut: :mrgreen:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 mar 2016, 12:18

Hendo je napisao/la:Tottenham zainteresovan za Hendersona.
30 miliona funti i moze ici.
Sarajevo i Liverpool

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 14 mar 2016, 13:23

YNWA je napisao/la:
Hendo je napisao/la:Tottenham zainteresovan za Hendersona.
30 miliona funti i moze ici.
Navodno nude 25 miliona funti, mada mislim da Klopp nece njega pustiti ni za 35 a pogotovo ne u Tottenham, a ne vidim ga nigdje van otoka, tako da ja mislim da ostaje.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.