Bi, da su i ostali rivali ocajni ko united, jos ni njih nismo prosli.Amsterdam1312 je napisao/la:Ovakvom igrom i zalaganjem idu do finala protiv Dortmunda, bio bi to klasik
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- kumkalesic
- Kontakt:
To se više i ne spominje...zar je netko i sumnjao u budućeg kapitenaYNWA je napisao/la:Ili hoces reci kad Lallana igrakumkalesic je napisao/la:Ti baš ne znaš uživati u pobjedi; ili si bar zaboravioYNWA je napisao/la:Na kraju nisam zadovoljan, tj zadovoljan sam sa tim sto nisu nesto sjebali u defanzivi i primili gol, ali united je toliko los da smo morali u ovoj utakmici obezbijediti prolaz.![]()
Meni jutros kahva dugo nije bila ovako ukusna![]()
Ono sinoć je bilo baš odlično i svaka im čast na podignutoj igri od onog poraza u finalu liga kupa. Iskreno, mislio sam da će još više psihički potonuti nakon toga, ali su me baš iznenadili.
Još nešto se nekako samo od sebe nameće, a to je da bolje rezultate ostvarujemo kada nema Milnera na terenu![]()
Uzivao bi ja, da nismo propustili priliku da rijesmo prolazu ovoj utakmici, jer smo imali priliku za to, 2:0 je dobar rezultat ali ne garantuje nista.

PS.
Joint_fc
On moze biti jedino kapiten Southamptonakumkalesic je napisao/la: To se više i ne spominje...zar je netko i sumnjao u budućeg kapitena![]()
PS.

Ako nastavi ovako, moglo bi se razmisliti da ostane kao squad player, ali i to da igra samo protiv ekipa koje su jake ko ovaj united

A Firmino moze biti najsretniji dolaskom Kloppa, sad bi bio ubleha i najveci promasaj sezone da je BR ostao na klupi, doduse opet ta titula je pripala nasem igracu, ali hajde znali smo da ce tako biti

Sarajevo i Liverpool
- kumkalesic
- Kontakt:
Al' gledaj ovo..k'o da netko kopira ono što ja pišemYNWA je napisao/la:On moze biti jedino kapiten Southamptonakumkalesic je napisao/la: To se više i ne spominje...zar je netko i sumnjao u budućeg kapitena![]()
PS.![]()
Ako nastavi ovako, moglo bi se razmisliti da ostane kao squad player, ali i to da igra samo protiv ekipa koje su jake ko ovaj united![]()
A Firmino moze biti najsretniji dolaskom Kloppa, sad bi bio ubleha i najveci promasaj sezone da je BR ostao na klupi, doduse opet ta titula je pripala nasem igracu, ali hajde znali smo da ce tako biti

Čak je i cijena približna onoj koju sam ja spominjao

http://www.90min.com/posts/3022396-west ... _aid=36652
Joint_fc
Žemo, ako nama posalju Payeta. Ja se ne bih bunio...kumkalesic je napisao/la:Al' gledaj ovo..k'o da netko kopira ono što ja pišemYNWA je napisao/la:On moze biti jedino kapiten Southamptonakumkalesic je napisao/la: To se više i ne spominje...zar je netko i sumnjao u budućeg kapitena![]()
PS.![]()
Ako nastavi ovako, moglo bi se razmisliti da ostane kao squad player, ali i to da igra samo protiv ekipa koje su jake ko ovaj united![]()
A Firmino moze biti najsretniji dolaskom Kloppa, sad bi bio ubleha i najveci promasaj sezone da je BR ostao na klupi, doduse opet ta titula je pripala nasem igracu, ali hajde znali smo da ce tako biti![]()
Čak je i cijena približna onoj koju sam ja spominjao![]()
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Re: RE: Re: Liverpool FC
Moze se za njega uzeti vise, ispod 25 miliona ga ne treba pustiti. A kad bi ga nekako uvjerili da je Kina sad u modi, mogli bi cak i zaraditi na njemukumkalesic je napisao/la:Al' gledaj ovo..k'o da netko kopira ono što ja pišemYNWA je napisao/la:On moze biti jedino kapiten Southamptonakumkalesic je napisao/la: To se više i ne spominje...zar je netko i sumnjao u budućeg kapitena![]()
PS.![]()
A Firmino moze biti najsretniji dolaskom Kloppa, sad bi bio ubleha i najveci promasaj sezone da je BR ostao na klupi, doduse opet ta titula je pripala nasem igracu, ali hajde znali smo da ce tako biti![]()
Čak je i cijena približna onoj koju sam ja spominjao![]()

Sarajevo i Liverpool
- BeyKopites
- Kontakt:
Biće teška odluka za Kloppa što se tiče Bena. Očito mu se ne uklapa u planove al' opet je statistički solidan s obzirom da više i ne igra često, + i činjenica da je drugo najskuplje pojačanje. Velika je teret na Benovim leđima i do sad se nije znao nositi s njim. Ako bude prodaja, ni slučajno u WH.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Sa pobjedom u jednoj zaostaloj utakmici prilazimo na - 4 od LP.
Prokleti Sunderland.
Prokleti Sunderland.
Kocka je bačena
- BeyKopites
- Kontakt:
Prokleti WBA, Soton, Norwich...Minimalno 6-8 prosutih bodova.Hendo je napisao/la:Sa pobjedom u jednoj zaostaloj utakmici prilazimo na - 4 od LP.
Prokleti Sunderland.
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- kumkalesic
- Kontakt:
Jeste, nevjerovatno kako brzo se vraca momak. Silna zelja za uspjehom, a vsljat ce nam.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Meni je sto se tiče bentekea svejedno na početku mi se činilo da će biti veliko pojačanje i dugo sam ga branio ali napadač njegovog profila bi morao bar nekad postići pogodak iz situacija 1 na 1 sa golmanom.... ja mislim da bi se i pored toga što izgleda da nije igrač za kloppov sistem mogao uklopiti kad bi igrao kao na startu sezone. I naravno ako mu nije problem biti na klupi neka ostane a ako i ode s obzirom kako je igrao opet ne gubimo puno.BeyKopites je napisao/la:Biće teška odluka za Kloppa što se tiče Bena. Očito mu se ne uklapa u planove al' opet je statistički solidan s obzirom da više i ne igra često, + i činjenica da je drugo najskuplje pojačanje. Velika je teret na Benovim leđima i do sad se nije znao nositi s njim. Ako bude prodaja, ni slučajno u WH.
Lallana je kod kloppa odigrao neke od najboljih utakmica u karijeri ali ako gledamo neku konstantu onda je firmino najviše profitirao dolaskom kloppa i transfer koji je ljetos bio kritikovan jer Rodgers nije želio firmina u timu sada postaje možda i najbolji transfer ako ne računamo clynea jer ja nekako za njega imam osjećaj da je godinama tu kako se čovjek od prve minute uklopio. Da je Rodgers ostao sad bi imali solidnog bentekea ali bi se firmino već spremao da traži gdje će na posudbu.
Kad bi se posrećilo da se riješi i ta pozicija lijevog beka jer moreno je po meni u zadnje dvije sezone najlošiji obrambeni igrač Liverpoola.
You are someone else I am still right here
- BeyKopites
- Kontakt:
Lallana ako ovako nastavi obezbijedit će sebi ostanak u ekipi, bar kao dobra zamjena. Za Bentekea smo sve rekli a Moreno ima tako dobre predispozicije da bude odličan bek ali nema fudbalski IQ i zato nikad neće mnogo uznapredovati.fera je napisao/la:Meni je sto se tiče bentekea svejedno na početku mi se činilo da će biti veliko pojačanje i dugo sam ga branio ali napadač njegovog profila bi morao bar nekad postići pogodak iz situacija 1 na 1 sa golmanom.... ja mislim da bi se i pored toga što izgleda da nije igrač za kloppov sistem mogao uklopiti kad bi igrao kao na startu sezone. I naravno ako mu nije problem biti na klupi neka ostane a ako i ode s obzirom kako je igrao opet ne gubimo puno.BeyKopites je napisao/la:Biće teška odluka za Kloppa što se tiče Bena. Očito mu se ne uklapa u planove al' opet je statistički solidan s obzirom da više i ne igra često, + i činjenica da je drugo najskuplje pojačanje. Velika je teret na Benovim leđima i do sad se nije znao nositi s njim. Ako bude prodaja, ni slučajno u WH.
Lallana je kod kloppa odigrao neke od najboljih utakmica u karijeri ali ako gledamo neku konstantu onda je firmino najviše profitirao dolaskom kloppa i transfer koji je ljetos bio kritikovan jer Rodgers nije želio firmina u timu sada postaje možda i najbolji transfer ako ne računamo clynea jer ja nekako za njega imam osjećaj da je godinama tu kako se čovjek od prve minute uklopio. Da je Rodgers ostao sad bi imali solidnog bentekea ali bi se firmino već spremao da traži gdje će na posudbu.
Kad bi se posrećilo da se riješi i ta pozicija lijevog beka jer moreno je po meni u zadnje dvije sezone najlošiji obrambeni igrač Liverpoola.
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- thekoplegend
- Kontakt:
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... r-11034361Klopp’s message to Jordon Ibe has been clear. Play more direct, use your pace and power, leave the tricks to Coutinho & Firmino. (Echo)
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Na današnji dan

Nek se i u četvrtak ponovi.

Nek se i u četvrtak ponovi.

30 miliona funti i moze ici.Hendo je napisao/la:Tottenham zainteresovan za Hendersona.
Sarajevo i Liverpool
- thekoplegend
- Kontakt:
Navodno nude 25 miliona funti, mada mislim da Klopp nece njega pustiti ni za 35 a pogotovo ne u Tottenham, a ne vidim ga nigdje van otoka, tako da ja mislim da ostaje.YNWA je napisao/la:30 miliona funti i moze ici.Hendo je napisao/la:Tottenham zainteresovan za Hendersona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.