FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bolanos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bolanos » 14 mar 2016, 08:56

Aludiras na to da cemo izbaciti Slobodu i da ce nestati bijes navijaca? :mrgreen:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2016, 08:57

Voli i Kusturica Sarajevo, kako i ne bi kad ima 1500E plate :lol:
Voli i Dino Sarajevo, sto nebi kad ima mozda vise od Edisa :D

On da voli FKS, on nikad nebi uprljao ime kluba. Ta mrlja ce ostati dovijeka i uvijek cemo biti prozivani po tome, bilo to dokazano il ne.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 mar 2016, 09:00

Majkl je napisao/la:
Zip je napisao/la:Jel Dino dao ostavku?

Sto ce Dino davati ostavku ,covjek te izvukao da se ne ugasimo prije 4 godine.Je li on kriv sto Benko fuli sa sa 5 metara i sto Dulja Ronaldo fuli penal i sto Husic izmislja i laze ,daj ba popustite malo.Dino voli Sarajevo previse
Jest kriv, zajedno sa ostatkom menadžmenta za Jarni-Dženo-Kodro-Dženo-Ješić rotaciju. Volim i ja Sarajevo previše, ali čisto sumnjam da bih se snašao u menadžmentu istog. Uprava je aminovala ovo sve što se danas dešava, a to je duplo slabija ekipa od prije recimo godinu dana, da duplo slabija, probijen budžet bez plaćenog i jednog obeštećenja za pojačanja, ispadanje iz evrope u stilu maltežana, srozavanje ugleda kluba kroz "dogovaranje" premija sa seljakom koji ih je prodao prvu priliku kad su ga iznervirali (čitaj Azmir Husić)... da ne nabrajam dalje za šta je sve Uprava i samo Uprava odgovorna, trošimo trenere i igrače (trenere koje oni dovode, igrače koje oni aminuju), a kada se ispostavi fula niko ne snosi odgovornost, kao da je FKS njihov pa ne može gazda nikad biti kriv. Nije FKS ničiji kiosk, a neki se možda, neću da prejudiciram, počinju tako da ponašaju prema istom. :salut:
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 mar 2016, 09:02

Bolanos je napisao/la:Aludiras na to da cemo izbaciti Slobodu i da ce nestati bijes navijaca? :mrgreen:
Znaš ti dobro na šta ja aludiram. :mrgreen:
Samo Saraj'vo.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 14 mar 2016, 09:03

Nakon svega vidjenog, jasno je da je kljuc poboljsanja igre u izmjenama Berberovic\Cezar i Benko\Bekic te promjena formacije u 4-2-3-1 gdje bi dva vezna igraca bili Berberovic i Rustemovic a ispred njih Emerson, Duljevic i Deni ili mozda Harba.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 14 mar 2016, 09:04

Zip je napisao/la:Voli i Kusturica Sarajevo, kako i ne bi kad ima 1500E plate :lol:

On da voli FKS, on nikad nebi uprljao ime kluba. Ta mrlja ce ostati dovijeka i uvijek cemo biti prozivani po tome, bilo to dokazano il ne.
Kakva mrlja,znaci sad dođe neko iz Rudara i kaze Sarajevo nam davalo 20 000 km da pustimo utakmicu mi nismo htjeli i to odmah svi trebaju da povjeruju.Daj ba
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 mar 2016, 09:06

Majkl je napisao/la:
Zip je napisao/la:Voli i Kusturica Sarajevo, kako i ne bi kad ima 1500E plate :lol:

Kakva mrlja,znaci sad dođe neko iz Rudara i kaze Sarajevo nam davalo 20 000 km da pustimo utakmicu mi nismo htjeli i to odmah svi trebaju da povjeruju.Daj ba
Pred utakmicu jesu bili u PP-u gore, a siguran sam da nisu pričali o geopolitičkim pitanjima jugoistočne evrope.
Samo Saraj'vo.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 14 mar 2016, 09:07

Bolanos je napisao/la:Nakon svega vidjenog, jasno je da je kljuc poboljsanja igre u izmjenama Berberovic\Cezar i Benko\Bekic te promjena formacije u 4-2-3-1 gdje bi dva vezna igraca bili Berberovic i Rustemovic a ispred njih Emerson, Duljevic i Deni ili mozda Harba.
Tako bi bili ko beton:Pavlovic,Kadusic,Kovacevic,Barbaric,Bekic Al,Rustemovic,Berberovic,Emerson,Duljevic,Simeunovic,Benko
ŠTA SE OVO DEŠAVA

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 14 mar 2016, 09:08

PitarBordo je napisao/la:
Majkl je napisao/la:

Pred utakmicu jesu bili u PP-u gore, a siguran sam da nisu pričali o geopolitičkim pitanjima jugoistočne evrope.
Mozda o globalnom zagrijavanju. Muntali ga da ugradi filtere na kamione, kako bi se emisija gasova smanjila za dobro svih nas :D

Ma davno je njima vakat brate, al ne vidimo mi sumu od drveta.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 mar 2016, 09:09

E čuj Dino uprljao ime kluba... haha jao, jao al' izmišljate svakakve gluposti.
F.K.SARAJEVO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2016, 09:10

Ja prvi nisam dao rijec da se kaze za upravu i pogotovu Dinu Selimovica do petka.
Meni je FKS drazi i od Dine, Kuste, Jesica, igraca, itd
Sarajevo ce ostati godinama iza nas, a ovi nabrojani ce brzo otici.

Tebi ako nisu price o namjestanju, prljanje imena kluba, onda ne znam sta ti smatras kad neko "prlja" klub ?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 mar 2016, 09:12

pasica je napisao/la:Mozda o globalnom zagrijavanju. Muntali ga da ugradi filtere na kamione, kako bi se emisija gasova smanjila za dobro svih nas :D

Ma davno je njima vakat brate, al ne vidimo mi sumu od drveta.
Tušnuli mu Hifino gorivo, može kaže kamion od Nevade do Tenesija na jednom rezervoaru, plus mu obećali prvu i drugu nagradu u slijedećem krugu izlvačenja nagradne igre "natoči nam u klub". :lol:
Nisu riječ kaže progovorili oko utakNice UZINAD konama. :mrgreen:
Ma ja nekako spokojan, sve sam ovo nekako očekivao, ali ničija nije do zore, a osvanut' će nekad, valjda za našeg vijeka bude kume. :kafa:

@Zip isti sam ti, samo ja bio malo spremniji na ovo, ja ti vazda pesimista pa kad se desi nešto loše onda mi i nije neko iznenađenje. :D
Samo Saraj'vo.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 mar 2016, 09:17

Zip je napisao/la:Ja prvi nisam dao rijec da se kaze za upravu i pogotovu Dinu Selimovica do petka.

Tebi ako nisu price o namjestanju, prljanje imena kluba, onda ne znam sta ti smatras kad neko "prlja" klub ?
Kakve veze ima Dino sa pričama o namještanju? Čovjek se pojavio u emisiji kao direktor kluba i na neki način zastupao Ibrakovića.
F.K.SARAJEVO

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 14 mar 2016, 09:23

Zip je napisao/la:Ja prvi nisam dao rijec da se kaze za upravu i pogotovu Dinu Selimovica do petka.

Pa bolan nema nikakve dokaze ,sto je cekao skoro godinu da trazi te pare sta vam je ba.Pa Amaw Osim je i ima snimak utakmice pustio Leotaru pobjedu ,ljudi se sklanjali pogledaj na youtube-u pa niko nije rekao da je ukaljao ime kluba ili nesto.Jos plus sto nema logike da smo dali Slobodi pare da pobjedi Mladost i da nas Vitez pusti u predzadnjem kolu ,kad je Vitez mogao ispasti da je Mladost dobila Zvijezdu.Ovaj ako je vec mislio da nas optuzi za nesto trebao je smisliti nesto logicno ovo nema logike nikakve.Da je Travnik izgubio od Viteza u zadnjem kolu pa da je rekao i da smo i to kupili pa uredu ovako niđe veze je prica.Zar nismo ako smo vec kupovali mogli kuptiti neku prije utakmicu Vitezu da mu osiguramo opstanak a ne da placamo Slobodi da pobjedi Mladost kuci ,smjesno,ba.Nego je papku krivo sto ce ispasti iz kupa pa izmislja.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2016, 09:33

Dino je direktor kluba, i kao takav snosi potpunbu odgovornost oko prica o namjestanju i premijama.
Mogli su na puno bolji nacin tih 20 000KM iskoristiti.. Podijeliti izm,edju nasih igraca, dati juniorima i kadetima, pa zasto ne i dozvoliti nize cijene ulaznica za navijace.. Bla bla bla

Nismo svi isti fala bogu, ja imam svoj stav vi imate svoj.
Ja mu halalit necu :)

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 14 mar 2016, 09:37

Zip je napisao/la:Dino je direktor kluba, i kao takav snosi potpunbu odgovornost oko prica o namjestanju i premijama.
Mogli su na puno bolji nacin tih 20 000KM iskoristiti.. Podijeliti izm,edju nasih igraca, dati juniorima i kadetima, pa zasto ne i dozvoliti nize cijene ulaznica za navijace.. Bla bla bla

Sta mu neces halaliti,procitaj ponovo sta sam napisao.Ne moze Dino nekom zabraniti da prica,ima sud i onaj ce morati na sudu da dokaze sve sto je pricao.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 14 mar 2016, 09:50

Prvi put kad imamo prave igrače za formaciju 4-2-3-1 mi ne igramo taj sistem,po meni imamo vrhunske krilne igrače za ove formacije,još da se ispred zadnje linije stave Džemo i Rustem bili bi puno čvršć,al Jesa sigurno neće mijenjati ovo što sad igra.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 mar 2016, 09:52

Zip je napisao/la:Dino je direktor kluba, i kao takav snosi potpunbu odgovornost oko prica o namjestanju i premijama.

Izvini, možda je do mene, ali ja pojma nemam šta si ti sa ovim htio da kažeš.
Da snosi odgovornost oko priča rekla-kazala? Nemoj više molim te.
F.K.SARAJEVO

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 14 mar 2016, 09:53

kupus army je napisao/la:Prvi put kad imamo prave igrače za formaciju 4-2-3-1 mi ne igramo taj sistem,po meni imamo vrhunske krilne igrače za ove formacije,još da se ispred zadnje linije stave Džemo i Rustem bili bi puno čvršć,al Jesa sigurno neće mijenjati ovo što sad igra.

Bice zanimljvio vidjeti hoce li mjenjati,ali ne vjerujem tvrdoglav je i kad bi promjenio reklo bi se kasnije novinari i navijaci ga natjerali ,sto on sebi nece dozvoliti.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 14 mar 2016, 09:55

Svaka čast i Dini, Edisu i ostalim i uprave, ali sav njihov trud bi bio uzaludan da Fedja Kusturica nije blizak prijatelj sa Vincentom Tanom. Tom covjeku treba stope da ljube svi iz uprave. Sjetite se kako je prosla akcija gdje se trebalo medju bolesnicima za bordo bojom skupiti 2 miliona KM. Ne znam da li se i 100.000 skupilo. Svi napori i planovi Bordo prijatelja bi pali u vodu da Fedja nije smuntao svoga druga da odvoji malo iz dzepa i ulozi u nas. Dakle nisu ni Dino ni Edis nezamijenjivi uopste...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46 i 43 gosta.