@Dirk
Šehić će najvjerovatnije poslije europskih tekmi otići, ugovor mu važi do decembra, a i sam je izrazio želju da ode, samo još želi da odigra europske tekme sa Željom
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Moze ali i ne mora biti,zavisi i to hoce li zadrzati Radosevica,ako ga zadrze,a ako je Karic tako dobar golman,onda neka uzmu lovu na Sehicu...ako ode Radosevic,onda opet imamo Sehu i Karica,sto je dobro...onda u tom slucaju i Sehi ubrzo istice ugovor (ne znam je li mu nudjen produzetak ugovora),ako ni Seha ne bude htio da produzi,onda ce Amar raditi kao sto je radio sa Gusom nekada,kao sto se radilo i sa Hasagicem nekada,na klupu ili na tribine,propade neka zarada itd...vec sam nekada napisao,ovo je vise igra koja se zove "ŠAH"...u svakom slucaju,dobro nam dosao KaricuDirk je napisao/la:Ovo vjerovatno znaci da ce Sehic napustiti Zeljeznicar ?!
tm-ovac iz mase je napisao/la:EDIN DŽEKO
Rođenje 17. ožujka 1986.
Sarajevo, BiH
NAMA OD DŽEKINOG TRANSFERA NE IDE NISTA...NE DA JE NAPUNIO 23...VEC JE I 24 NAPUNIO...ZATO PRESTANITE S TIM...!!!
Jednoga dana kupicu pistolj i roknut' cu se...tm-ovac iz mase je napisao/la:EDIN DŽEKO
Rođenje 17. ožujka 1986.
Sarajevo, BiH
NAMA OD DŽEKINOG TRANSFERA NE IDE NISTA...NE DA JE NAPUNIO 23...VEC JE I 24 NAPUNIO...ZATO PRESTANITE S TIM...!!!
TOJEMOJTIM je napisao/la:sejo izuzetno kreativno rješenje....mada mislim da nam ne ide 3,5% jer je prešo 23. godinu života....
koliko vidim, ovdje neki "vjerni" misle da su moja pitanja bezeze...kako god, ja ću opet postaviti jedno onima koji žele na nj. odgovoriti:
Dva mala, neupućena padobrancatm-ovac iz mase je napisao/la:EDIN DŽEKO
Rođenje 17. ožujka 1986.
Sarajevo, BiH
De ba, banuj zbog gluposti i neinformisanosti, plssssssssssssssssbistrikboy je napisao/la:Jednoga dana kupicu pistolj i roknut' cu se...
Mogu samo citirati jednog momka sa ogra:tm-ovac iz mase je napisao/la:Semir Štilić je momak koji ima 22 godine...i od njegovog se transfera moze dobit postotak...Džeko je napunio 24 godine...i od njega nema nista!!!
Nadam se da se zajebavaš padobranactm-ovac iz mase je napisao/la:Semir Štilić je momak koji ima 22 godine...i od njegovog se transfera moze dobit postotak...Džeko je napunio 24 godine...i od njega nema nista!!!
De nam reci onda sta se prica. Sta kaze Amar, koga ce dovesti ili pokusati dovesti? Sta je sa Zizovicem, Zebom, Osmanagicem? Jos neko ime za koje ne znamo?TOJEMOJTIM je napisao/la:a sa Amarom sam, pa reći ću to ovako: prilično dobar.... i u skladu sa tom činjenicom dovoljno sam upoznat sa stanjem u Klubu.
Na početku sezone je rekao da nam je bek kojeg imamo (Radovanović) najtanji dio timaStole iz Bora je napisao/la:De nam reci onda sta se prica. Sta kaze Amar, koga ce dovesti ili pokusati dovesti? Sta je sa Zizovicem, Zebom, Osmanagicem? Jos neko ime za koje ne znamo?TOJEMOJTIM je napisao/la:a sa Amarom sam, pa reći ću to ovako: prilično dobar.... i u skladu sa tom činjenicom dovoljno sam upoznat sa stanjem u Klubu.
Daj nam kakvih informacija, nemoj samo pitati ..
Super ali izbjegaji pitanja kakav ugovor ima Jese u Olimpiku jer to ovdje sigurno niko ne zna a i ne vidim razlog zasto bi znao!!!TOJEMOJTIM je napisao/la:nisam upućen u navijačke trendove ali kupujem originalni dres kluba i god. kartu svake sezone...a sa Amarom sam, pa reći ću to ovako: prilično dobar.... i u skladu sa tom činjenicom dovoljno sam upoznat sa stanjem u Klubu.
Ono što me interesuje ovdje je normalna i fer rasprava na temu ko je kakav igrač, na koji način unapriijediti stvari u Klubu, marketingu, navijačkoj kulturi i sl. i ne vidim u čemu je to problem ako postavljam pitanja.
Valjda trebam davati odgovore, nebitno kakvi su oni.
Na kraju, još jedno pitanje: da li udruženje priprema neke nove artikle za prodaju uskoro?
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 21 gost.