FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Baka ima problema sa dugovima, kockom, cugom! Ne moze on trenutno raditi sa fokusom, a pitanje hocel moci ikada vise.VivaLasVegas je napisao/la:Karacic, trener Viteza jedan od boljih strucnjaka u BiH uz Husrefa. Baka je dobar trener
tuzlanska Sloboda
zlajci je napisao/la:Baka ima problema sa dugovima, kockom, cugom! Ne moze on trenutno raditi sa fokusom, a pitanje hocel moci ikada vise.VivaLasVegas je napisao/la:Karacic, trener Viteza jedan od boljih strucnjaka u BiH uz Husrefa. Baka je dobar trener

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Sa ovim prvim se slazem, sa ovim drugim nikako, kvalitetno nas je popljuvao zadnji putVivaLasVegas je napisao/la:Karacic, trener Viteza jedan od boljih strucnjaka u BiH uz Husrefa. Baka je dobar trener

M.Delac 2
Hakala
Zadnja izmjena: Bolanos, dana/u 14 mar 2016, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Kako to Mortem nije napis'o da je tekma sutra?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Momak je mozda previse tuzanDrustveniParazit je napisao/la:Kako to Mortem nije napis'o da je tekma sutra?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
ovo spuštanje cijena je ok ,al i dokaz da uprava nije vise tako sigurna u sebe ,zasrali na svim poljima pa daj malo da se dodvorimo

Ne brini, cim uvezemo dvije pobjede bice istok 8km.bordobijeli je napisao/la:ovo spuštanje cijena je ok ,al i dokaz da uprava nije vise tako sigurna u sebe ,zasrali na svim poljima pa daj malo da se dodvorimo![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
- Kontakt:
Uz nezaobilazan "cijene su popularne" komentar!Bolanos je napisao/la:Ne brini, cim uvezemo dvije pobjede bice istok 8km.bordobijeli je napisao/la:ovo spuštanje cijena je ok ,al i dokaz da uprava nije vise tako sigurna u sebe ,zasrali na svim poljima pa daj malo da se dodvorimo![]()

Inače, šta su nam živaca povadili, ni sa besplatnim ulazom na Koševo do kraja sezone se ne bi oprali!

Syeb'o sam se buraz, cijene ce dugo biti ovakve jer mi dvije pobjede mozemo uvezati samo da nam nekako prekroje raspored i da nam uvezu Velez i Drinu kuci a i to bi bilo klimavo.BordoArmy88 je napisao/la:Uz nezaobilazan "cijene su popularne" komentar!Bolanos je napisao/la:Ne brini, cim uvezemo dvije pobjede bice istok 8km.bordobijeli je napisao/la:ovo spuštanje cijena je ok ,al i dokaz da uprava nije vise tako sigurna u sebe ,zasrali na svim poljima pa daj malo da se dodvorimo![]()
Inače, šta su nam živaca povadili sa besplatnim ulazom na Koševo do kraja sezone se ne bi oprali!
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
yebo majku kad bi nakon svega ovoga uspjeli osvojiti ligu
eh, da su babi muda bila bi deda
eh, da su babi muda bila bi deda
Da im neko od novinara postavi pitanje oko spuštanja cijena, odgovor bi vjerovatno bio da se napravi razlika jer se radi o kup takmičenju mada svi znamo da je ovo ustupak navijačima zbog loše atmosfere.
Samo naprijed Saraj'vo!
Bas me interesuje sta ce Jesic danas reci na press konferenciji i da li ce ga ko od novinara pitati,sta misli o prici da se pregovara sa Jurcicem,sta misli imamo li sanse za titulu .M ja ne vjerujem da ce doci ,poslace Tekijaskog
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Da je vratit ovog covjekahttp://sportsport.ba/ino_fudbal/nekadas ... ubu/187467 ( meni jedan od najdrazih nasih spiceva poslije rata) i zaganjat jos neke nase dobre igrace koji ne igraju negdje vani , ne naki iz Mianmara nasljepo Brazilci .Kad sve saberes ovo je ogromna greska uprave . Hurtric je poceo dobro , mozda su mu trebali dat do ljeta. Jesic i ove nake 424 taktike gdje nema tekme u kojoj nismo primili gol , gdje se vidi da smo ono malo kvaliteta zamjenili igracima koji su igrali u Mianmaru gdje valjda prolazi svaka susa , cim je ovaj Cezar zabio 100 tamo. i stavit njega i forsirat ga mimo Benke iako nista nije pokazao , bas nista od priprema do sad , pustit Velkovskog , ne ne . Uprava je od pocetka ozbiljne ekipe koja je trebala bit prociscena malo i pojacana na par mjesta, razmontirala sve to il pustila ovog da razmontira i sad smo ekipa koja strahuje za izlazak u Evropu.Koliko god mrzim rec napisat ovo , seljo je uradio ono sto smo trebali mi. Dovest kvalitet koji znamo , koji poznaju nase lige i zadrtaz kvalitet koji imamo a ne sve prekrizit .uprava je odgovorna za sve ovo .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Jel Dino dao ostavku?
Zip je napisao/la:Jel Dino dao ostavku?
Sto ce Dino davati ostavku ,covjek te izvukao da se ne ugasimo prije 4 godine.Je li on kriv sto Benko fuli sa sa 5 metara i sto Dulja Ronaldo fuli penal i sto Husic izmislja i laze ,daj ba popustite malo.Dino voli Sarajevo previse
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Prije bi je Baljak dao, nego on i edis.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
ja nisam za smjene. kasno je sada za to jer je jos 9 kola do kraja.
meni se svidja ovaj pristup - trener=menadzer (on bira, on dovodi u skladu sa mogucnostima kluba, on odgovara za rezultate). sacekati kraj sezone i ovu filozofiju nastaviti sa novi trenerom. dosta je bilo vise petljanja kojekakvih polumenadzera, kafandzija i hostaplera. prvi macici se u vodu bacaju (a to je jesic). kad se suskalo da bi mogao sjesti na klupu, moj prvi komentar je bio (zasto trenera koji se ne moze nigdje zadrzati duze od godine) i bio sam u pravu. e sad kad su ga doveli, nek zavrsi sto je poceo, a upravi preporucujem da vec sad pocnu traziti novog koji ima neke reference i duzi angarzaman u nekom klubu. kad shvate da su trener i golaman pola ekipe, shvatice i kako se dolazi do titula.
meni se svidja ovaj pristup - trener=menadzer (on bira, on dovodi u skladu sa mogucnostima kluba, on odgovara za rezultate). sacekati kraj sezone i ovu filozofiju nastaviti sa novi trenerom. dosta je bilo vise petljanja kojekakvih polumenadzera, kafandzija i hostaplera. prvi macici se u vodu bacaju (a to je jesic). kad se suskalo da bi mogao sjesti na klupu, moj prvi komentar je bio (zasto trenera koji se ne moze nigdje zadrzati duze od godine) i bio sam u pravu. e sad kad su ga doveli, nek zavrsi sto je poceo, a upravi preporucujem da vec sad pocnu traziti novog koji ima neke reference i duzi angarzaman u nekom klubu. kad shvate da su trener i golaman pola ekipe, shvatice i kako se dolazi do titula.
- PitarBordo
- Kontakt:
Idu cijene natrag već slijedeću domaću utakmicu u prvenstvu.Bolanos je napisao/la:Syeb'o sam se buraz, cijene ce dugo biti ovakve jer mi dvije pobjede mozemo uvezati samo da nam nekako prekroje raspored i da nam uvezu Velez i Drinu kuci a i to bi bilo klimavo.BordoArmy88 je napisao/la:Uz nezaobilazan "cijene su popularne" komentar!Bolanos je napisao/la: Ne brini, cim uvezemo dvije pobjede bice istok 8km.
Inače, šta su nam živaca povadili sa besplatnim ulazom na Koševo do kraja sezone se ne bi oprali!

Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, gh0stHZ, Napapijri, r3m1 i 63 gosta.