Kad je Argentina mogla izboriti SP sa Maradonom kao selektorom, možemo i mi sa Safetom Sušićem.vrebac86 je napisao/la: izvini majstore,, ali ja ti garantujem da bi sigurno otisli na EP sa I. Osimom ili Jose M. budi siguran!! za ostale neznam!!!!

Kad je Argentina mogla izboriti SP sa Maradonom kao selektorom, možemo i mi sa Safetom Sušićem.vrebac86 je napisao/la: izvini majstore,, ali ja ti garantujem da bi sigurno otisli na EP sa I. Osimom ili Jose M. budi siguran!! za ostale neznam!!!!
Govorim o prvoj stepenici upropastavanja...Vec protiv Svedske Zmajeve je pretvorio u Srne. Igraci kao da su mu dosli na modnu pistu, a ne obukli sveti dres. Prijateljska ili ne, za mene nebitno....Bitno je da jos nije izasao u javnost da ih iskritikuje zbog pristupa a to je morao uraditi....Ali nebitno, neznam ni zasto sam upadao u ove price u vezi igre i repke...Ako si citao moje ranije postove, vidio bi da me taj plasman na to nekakvo veliko takmicenje i ne zanima...Bitno mi je samo srusiti ovo njasra od saveza i dati Barabarezu da nas povede....Ni sa plasmanom na to neko takmicenje me nece kupiti....demir44 je napisao/la:Carina,o kakvom ti upropastavanju zlatne generacije pricas,skoncentrisi se malo...Pape nas je sve zaduzio i treba biti uz njega i u dobru i u zlu.Po meni zlatna generecija je bila ona kad je Barbarez harao bundesligom,kad je Salihamidzic bio glavni igrac Bayerna,kad je jedan Baljic dogurao do kraljevskog Reala iz Madrida,Hibic u Atletiko Madridu,Konjic u priznatim evropskim klubovima(engl premier ligi,Monaco),Bolic harao po Turskoj,Bajramovic u Njemackoj,Beslija,Hasagic,Grlic........................Al ni tad nismo otisli na veliko takmicenje mada nas je jedan gol dijelio!I niko nam ne garantuje da cemo sad otici,sa Susicem,Barbarezom,I.OSIMOM,Fabiom Capelom il Jose Mourinhom.Nase je da budemo uz momke i prilikom pobjeda i poraza,a ne da odmah pljujemo sve redom...
carina je napisao/la:Govorim o prvoj stepenici upropastavanja...Vec protiv Svedske Zmajeve je pretvorio u Srne. Igraci kao da su mu dosli na modnu pistu, a ne obukli sveti dres. Prijateljska ili ne, za mene nebitno....Bitno je da jos nije izasao u javnost da ih iskritikuje zbog pristupa a to je morao uraditi....Ali nebitno, neznam ni zasto sam upadao u ove price u vezi igre i repke...Ako si citao moje ranije postove, vidio bi da me taj plasman na to nekakvo veliko takmicenje i ne zanima...Bitno mi je samo srusiti ovo njasra od saveza i dati Barabarezu da nas povede....Ni sa plasmanom na to neko takmicenje me nece kupiti....demir44 je napisao/la:Carina,o kakvom ti upropastavanju zlatne generacije pricas,skoncentrisi se malo...Pape nas je sve zaduzio i treba biti uz njega i u dobru i u zlu.Po meni zlatna generecija je bila ona kad je Barbarez harao bundesligom,kad je Salihamidzic bio glavni igrac Bayerna,kad je jedan Baljic dogurao do kraljevskog Reala iz Madrida,Hibic u Atletiko Madridu,Konjic u priznatim evropskim klubovima(engl premier ligi,Monaco),Bolic harao po Turskoj,Bajramovic u Njemackoj,Beslija,Hasagic,Grlic........................Al ni tad nismo otisli na veliko takmicenje mada nas je jedan gol dijelio!I niko nam ne garantuje da cemo sad otici,sa Susicem,Barbarezom,I.OSIMOM,Fabiom Capelom il Jose Mourinhom.Nase je da budemo uz momke i prilikom pobjeda i poraza,a ne da odmah pljujemo sve redom...
Iz svega gore navedenog ces vidjeti da mene licno Pape ni sa cim nije zaduzio...Jer NIGDJE ga nije bilo sve ove godine...a i ne nadam se da ce ga biti....
Lijepo zboris,svaka cast...Imas svoj stav i postujem ga.Pozdrav
P.S.Izvini,al nisam te bas prvi put razumio,al sad je ok
I opet te molim, da to ne smatras kao nekakvim pljuvanjem na njega...Postujem ja majstore i Papeta, i Bajevica, i Osima, i Halihodzica ali da mi sad svi skupa dodju na klupu, a da se ne obracunavaju sa savezom, porucit cu im kao i Papetu....
PAPE ODLAZI !!!
Oni su svoj hljeb zaradili druze, SVI...Mogli bi malo svi zajedno oznojiti ruke, skinuti ove balvane u savezu, i zajedno sa rajom omoguciti i nasoj djeci da zarade svoj...
vjerovatno je ovo, samo sto si ti ovo "utrp'o" u sredinu ili tamo gdje ne treba.Lijepo zboris,svaka cast...Imas svoj stav i postujem ga.Pozdrav
P.S.Izvini,al nisam te bas prvi put razumio,al sad je ok
Čime je to nas Pape zadužio, molim te. Mene nije. Igrao je lopte za platu i kad je bio najbolji otišao u Francusku za veću platu. I šta sad, ja se trebam osjećati zaduženim. Pape je profesionalac, igrao za platu, trenirao za platu i išao od kluba do kluba gdje mu je bila bolja fajda. Sutra da negdje dobije bolje uslove, ostavio bi reprezentaciju i otišao. I to je profesionalizam i ja to poštujem. On nas nešta zadužio?! Čovjek radi svoj posao i za to prima platu. Ako izbori učešće na Evropskom prvenstvu svi će o njemu pričati lijepo, dobiće posao u neom dobrom evropskom klubu, a ako ne onda će ovdje najglasniji biti oni koji su od početka govorili da on ne valja. Ali to je slučaj sa svakim trenerom i selektorom. Ničim on nas nije zadužio.demir44 je napisao/la:Carina,o kakvom ti upropastavanju zlatne generacije pricas,skoncentrisi se malo...Pape nas je sve zaduzio i treba biti uz njega i u dobru i u zlu.Po meni zlatna generecija je bila ona kad je Barbarez harao bundesligom,kad je Salihamidzic bio glavni igrac Bayerna,kad je jedan Baljic dogurao do kraljevskog Reala iz Madrida,Hibic u Atletiko Madridu,Konjic u priznatim evropskim klubovima(engl premier ligi,Monaco),Bolic harao po Turskoj,Bajramovic u Njemackoj,Beslija,Hasagic,Grlic........................Al ni tad nismo otisli na veliko takmicenje mada nas je jedan gol dijelio!I niko nam ne garantuje da cemo sad otici,sa Susicem,Barbarezom,I.OSIMOM,Fabiom Capelom il Jose Mourinhom.Nase je da budemo uz momke i prilikom pobjeda i poraza,a ne da odmah pljujemo sve redom...
vidis poenta svega je ovo ZA MENE NEBITNO ....bas tako za tebe je nebitno jer TEBE niko nista ne pita....DAVIS sa barbarezom koda je on tito,revolucija i td....oces da ti postavim KLIP sa senadom hadzifejzovicem ???? ili si ga mozda gledao al NAMJERNO zaboravio...veca legenda je Bola koji je onako javno rekao sve a nas "kapiten" presutio ,...carina je napisao/la:Govorim o prvoj stepenici upropastavanja...Vec protiv Svedske Zmajeve je pretvorio u Srne. Igraci kao da su mu dosli na modnu pistu, a ne obukli sveti dres. Prijateljska ili ne, za mene nebitno....Bitno je da jos nije izasao u javnost da ih iskritikuje zbog pristupa a to je morao uraditi....Ali nebitno, neznam ni zasto sam upadao u ove price u vezi igre i repke...Ako si citao moje ranije postove, vidio bi da me taj plasman na to nekakvo veliko takmicenje i ne zanima...Bitno mi je samo srusiti ovo njasra od saveza i dati Barabarezu da nas povede....Ni sa plasmanom na to neko takmicenje me nece kupiti....demir44 je napisao/la:Carina,o kakvom ti upropastavanju zlatne generacije pricas,skoncentrisi se malo...Pape nas je sve zaduzio i treba biti uz njega i u dobru i u zlu.Po meni zlatna generecija je bila ona kad je Barbarez harao bundesligom,kad je Salihamidzic bio glavni igrac Bayerna,kad je jedan Baljic dogurao do kraljevskog Reala iz Madrida,Hibic u Atletiko Madridu,Konjic u priznatim evropskim klubovima(engl premier ligi,Monaco),Bolic harao po Turskoj,Bajramovic u Njemackoj,Beslija,Hasagic,Grlic........................Al ni tad nismo otisli na veliko takmicenje mada nas je jedan gol dijelio!I niko nam ne garantuje da cemo sad otici,sa Susicem,Barbarezom,I.OSIMOM,Fabiom Capelom il Jose Mourinhom.Nase je da budemo uz momke i prilikom pobjeda i poraza,a ne da odmah pljujemo sve redom...
Iz svega gore navedenog ces vidjeti da mene licno Pape ni sa cim nije zaduzio...Jer NIGDJE ga nije bilo sve ove godine...a i ne nadam se da ce ga biti....
I opet te molim, da to ne smatras kao nekakvim pljuvanjem na njega...Postujem ja majstore i Papeta, i Bajevica, i Osima, i Halihodzica ali da mi sad svi skupa dodju na klupu, a da se ne obracunavaju sa savezom, porucit cu im kao i Papetu....
PAPE ODLAZI !!!
Oni su svoj hljeb zaradili druze, SVI...Mogli bi malo svi zajedno oznojiti ruke, skinuti ove balvane u savezu, i zajedno sa rajom omoguciti i nasoj djeci da zarade svoj...
aj postavi taj klip ako ti nije zahmet, ne mogu ga jac nikako[/quote]HuX je napisao/la:vidis poenta svega je ovo ZA MENE NEBITNO ....bas tako za tebe je nebitno jer TEBE niko nista ne pita....DAVIS sa barbarezom koda je on tito,revolucija i td....oces da ti postavim KLIP sa senadom hadzifejzovicem ???? ili si ga mozda gledao al NAMJERNO zaboravio...veca legenda je Bola koji je onako javno rekao sve a nas "kapiten" presutio ,...
o kakvom ba raspadu pricas...i nije prva tekma,dobili smo GANU....u svedskoj igrao DRUGI TIM,u njemackoj prvo poluvrijeme igrali se sa svabama....DVA PENALA i dva gola....pogledaj samo intervju sa MISIMOVICEM...on je IGRAC valjda zna bolje i od mene i od tebe... sam je priznao da niko nije bio spreman na ove tekme...
a najjace sto sam procitao od tebe je ovaj dio za spahica JEL TE STID????? samo cu te to pitati JEL TE STID???'
a sto se tice navijaca sarajeva...??? kakva ba podjela ,koga je pape to okrenuo???? nebudi smijesan sa tim izjavama...jednom smo popusili pred savezom zbog PICKI drugi put sumljam
Daj bola momak, skini mi se...Iznesi svoje misljenje i adiocarina je napisao/la:aj postavi taj klip ako ti nije zahmet, ne mogu ga jac nikakoHuX je napisao/la:vidis poenta svega je ovo ZA MENE NEBITNO ....bas tako za tebe je nebitno jer TEBE niko nista ne pita....DAVIS sa barbarezom koda je on tito,revolucija i td....oces da ti postavim KLIP sa senadom hadzifejzovicem ???? ili si ga mozda gledao al NAMJERNO zaboravio...veca legenda je Bola koji je onako javno rekao sve a nas "kapiten" presutio ,...
o kakvom ba raspadu pricas...i nije prva tekma,dobili smo GANU....u svedskoj igrao DRUGI TIM,u njemackoj prvo poluvrijeme igrali se sa svabama....DVA PENALA i dva gola....pogledaj samo intervju sa MISIMOVICEM...on je IGRAC valjda zna bolje i od mene i od tebe... sam je priznao da niko nije bio spreman na ove tekme...
a najjace sto sam procitao od tebe je ovaj dio za spahica JEL TE STID????? samo cu te to pitati JEL TE STID???'
a sto se tice navijaca sarajeva...??? kakva ba podjela ,koga je pape to okrenuo???? nebudi smijesan sa tim izjavama...jednom smo popusili pred savezom zbog PICKI drugi put sumljam
Za razliku od Safeta, siguran sam da ce mnogi sportski strucnjaci, kako u Njemackoj, Europi pa tako i u nas, Sergeja i upitati za komentarmirzza je napisao/la:Ajmo 'legendo' javi se sa terena odbojke na pijesku i reci da se 'ova' Njemacka morala pobijediti.
Sa 10 nespremnih igraca ne mozes dobiti Njemacku ni na playstationu, a ne na terenu...Od onog, npr, Vedada Ibisevica koji je izgubio od 100 svih 100 duela bio bi bolji i bilo koji igrac premier lige...Je li ga Sergej izveo na teren ili Safet ili neko treci??harishp je napisao/la:Tekma se igra na terenu, kao i tim sto se vodi.Znaci tamo se gubi ili dobija.
A ne po novinama ili sjelima.
Sam sebe onda pobijas.Uporedivsi dva tvoja zadnja citata.carina je napisao/la:Sa 10 nespremnih igraca ne mozes dobiti Njemacku ni na playstationu, a ne na terenu...Od onog, npr, Vedada Ibisevica koji je izgubio od 100 svih 100 duela bio bi bolji i bilo koji igrac premier lige...Je li ga Sergej izveo na teren ili Safet ili neko treci??harishp je napisao/la:Tekma se igra na terenu, kao i tim sto se vodi.Znaci tamo se gubi ili dobija.
A ne po novinama ili sjelima.
Je li isti igrac Ibisevic spreman ili Ibisevic nespreman???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.