FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ZBIJMO REDOVE BRAĆO I IDEMO!

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Eh sad si ga najebo kad ti dodje alan kardec i kad te etiketira ko mudzehedina 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Eh sad si ga najebo kad ti dodje alan kardec i kad te etiketira ko mudzehedina
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@BordoArmy, ako cujes da ti neko kuca na vrata kasnije, to je SIPA, odmah bjezi kroz prozor i ne otvaraj.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
MortemHz je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Eh sad si ga najebo kad ti dodje alan kardec i kad te etiketira ko mudzehedina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Cilj koji je postavljen pred trenera (ili ga je Jesa sam sebi postavio) je da bude prvi u ovoj polusezoni, dakle u 12 kola, uz naravno min. izlazak u Evropu (to se valjda podrazumijeva). Kup je mislim na drugom mjestu, titula ako-ako.
Mislim da se budzet potrosio ljetos, i sad nema vise za nova ekstra pojacanja - moramo cekati ljeto.
Ja nisam slutio da ce se Uprava zadovoljiti sa Evropom, ali izgleda da je to cilj...uz eventualno Kup. I mislim da je Tan dao zadnju sansu postojecoj Upravi, ako ne obezbijede Evropu, idemo pa-pa.
PS. Nece Jesic nigdje, glupa je prica da ide, ili da ga treba otjerati. Nema Uprava vise ''amin'' od Tana da smijeni trenera, mislim da je sljedeca Uprava koja ce letiti
Mislim da se budzet potrosio ljetos, i sad nema vise za nova ekstra pojacanja - moramo cekati ljeto.
Ja nisam slutio da ce se Uprava zadovoljiti sa Evropom, ali izgleda da je to cilj...uz eventualno Kup. I mislim da je Tan dao zadnju sansu postojecoj Upravi, ako ne obezbijede Evropu, idemo pa-pa.
PS. Nece Jesic nigdje, glupa je prica da ide, ili da ga treba otjerati. Nema Uprava vise ''amin'' od Tana da smijeni trenera, mislim da je sljedeca Uprava koja ce letiti
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Evo sta napisa jedan Grobar za Jesica, poznato?
Prvo dođe, potpiše dobar ugovor, prvo što uradi, rastjera par prvotimaca, zbog nediscipline. Onda obavezno priključi 4-5 mladih igrača i počne ih gurati. Prvi prelazni rok, počne dovoditi svoje igrače, svi potpisuju ugovore 2+, a sve pod pričom da se njemu niko ne smije miješati u posao. Odmah počne kuhati s upravom kluba, jer počne tražiti igrače koji se ne mogu dovesti i počne odbijati igrače koje mu drugi preporuče. Onda krene s pričom da mu se miješaju u rad, da on ne može raditi od Uprave, obično se to poklopi s pokojim lošim rezultatom, on počne pričati kontra Uprave u medijima i ide noga-trans. I njemu i njegovim igračima, uz naravno isplatu ugovora do kraja.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Arhiva: HZ na Trebevicu 94'BordoArmy88 je napisao/la:ZBIJMO REDOVE BRAĆO I IDEMO!
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Jbt. Da nije ovaj pod tim nickom?joker90 je napisao/la:Evo sta napisa jedan Grobar za Jesica, poznato?![]()
Prvo dođe, potpiše dobar ugovor, prvo što uradi, rastjera par prvotimaca, zbog nediscipline. Onda obavezno priključi 4-5 mladih igrača i počne ih gurati. Prvi prelazni rok, počne dovoditi svoje igrače, svi potpisuju ugovore 2+, a sve pod pričom da se njemu niko ne smije miješati u posao. Odmah počne kuhati s upravom kluba, jer počne tražiti igrače koji se ne mogu dovesti i počne odbijati igrače koje mu drugi preporuče. Onda krene s pričom da mu se miješaju u rad, da on ne može raditi od Uprave, obično se to poklopi s pokojim lošim rezultatom, on počne pričati kontra Uprave u medijima i ide noga-trans. I njemu i njegovim igračima, uz naravno isplatu ugovora do kraja.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ma jok, Milan bi nam rekao da namazemo prostorije kluba pastetom i da ce to skinuti crnu magiju sa naseg kluba. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tada kad je on dovodjen nas je samo zanimalo ovo "rastjera par prvotimaca radi nediscipline" ostalo je prica za sebejoker90 je napisao/la:Evo sta napisa jedan Grobar za Jesica, poznato?![]()
M.Delac 2
Raja najbolje vam je da pustite kosu do jula i slusajte vajt snijeg!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Is this the Sarajevo, that I've been searching forMemara je napisao/la:Raja najbolje vam je da pustite kosu do jula i slusajte vajt snijeg!
Is this Sarajevo or am I dreaming
Samo nas Ljupko moze spasiti. Da odradi dva treninga i postavi taktiku. 
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Vratiti Hurtica, jer ja ne znam gdje se izgubio onaj Jesicev rukopis 
To su te pjesmeBosniacum Lilium je napisao/la:Is this the Sarajevo, that I've been searching forMemara je napisao/la:Raja najbolje vam je da pustite kosu do jula i slusajte vajt snijeg!
Is this Sarajevo or am I dreaming
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Joi biće sočnih psovki u utorak
Sent from my E6653 using Tapatalk
NjamiiiQUARESMA 18<<< je napisao/la:Joi biće sočnih psovki u utorak
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
ovo hitno poslati debilima iz uprave,iako je vec kasno...joker90 je napisao/la:Evo sta napisa jedan Grobar za Jesica, poznato?![]()
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Karacic, trener Viteza jedan od boljih strucnjaka u BiH uz Husrefa. Baka je dobar trener