FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 13 mar 2016, 21:41

pitic je napisao/la:Opet će navijači morati čistiti smeće kojeg su nakupili pojedini iz ove uprave.
+1

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 13 mar 2016, 21:42

KO PRODAJE PRIČU PO FB DA JEŠIĆ DOBIJA OTKAZ AKO NE DOBIJE SLOBODU , A DA DOLAZI JURČIĆ ? KO ? menađer neki garant
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 13 mar 2016, 21:43

joker90 je napisao/la:3-2 za nas u utorak! :mrgreen:
Ispadamo sa jos vecom gorcinom :lolno:

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 13 mar 2016, 21:44

3 - 2 i penal u 90+ :tokralju:
IDEMO PONOVO!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 mar 2016, 21:44

Nemoj mi samo penale da gledam :crazy:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 mar 2016, 21:46

Sto se tice zalaganja ja ne sumnjam da ce nasi preorat kosevo utorak, a hoce li to biti dovoljno ostaje da vidimo.
Ja ne bih volio da neko prepise ovaj moj post i baci neku bombu na nekom portalu, al msm da su se nasi oprostili od titule, i msm da ce se sve karte baciti na kup.. titula je u domenu sf-a tesko da ce se sloboda okliznuti dva puta so kraja prvenstva, da se razumijemo na nasoj ekipi je pokusati dobiti sve do kraja i nadati se nekom cudu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 mar 2016, 21:46

[youtube][/youtube]

:plac: :plac: :plac: :plac:

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 13 mar 2016, 21:49

slika

Znao sam da je neko s foruma kriv . :damn: al znate jinxat :crazy: :mrgreen:
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

High

Post Postao/la High » 13 mar 2016, 21:50

RollMan je napisao/la:slika

Znao sam da je neko s foruma kriv . :damn: al znate jinxat :crazy: :mrgreen:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 13 mar 2016, 21:51

Ako pocnemo sa nabildanim momcima,u prvom timu,koji nemaju veze sa fudbalom,osim sto ih je neko nafurao da znaju,mi u utorak pusimo
Samo Sarajevo

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 mar 2016, 21:58

pasica je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Ako ostane Ješić mi smo popušili evropska takmičenja, a ako mu damo otkaz popušili smo pojačanja za ljetni prelazni rok. Glupani u upravi su napravili kardinalnu grešku kad su doveli Ješića i dali mu ugovor sa kojim je čiča riješio egzistenciju, a s druge strane ni nakon tri sjajne da ne kažem fenomenalne utakmice gospodinu Hurtiću nisu pružili šansu. Iskreno, Sarajevo u zadnjih deset godina nije igralo bolje ko u te tri utakmice. Elem , situacija je zaista teška, sponzorski ugovori se moraju opravdati kroz evropska takmičenja, a mi smo od njih kilometrima udaljeni, a neki scenarij bez Evrope bi sigurno doveo do ostavke uprave i ponovno vraćanje Baljcima i ostalim krimosima koji su prodefilirali kroz Sarajevo zadnjih 20 godina.

Situacija je toliko teška da iste nismo uopšte svijesni. Od sutra počinje borba za budućnost Sarajeva, ostanemo li bez evropskih takmičenja od ovog Sarajeva neće ostati ništa kad se stari lešinari dograbe pozicija nakon što Selimović i drugari podnesu kolektivnu ostavku. Klubu treba dati punu podršku da se iz ove situacije izvuče maksimum, ne mogu ni zamisliti situaciju bez Europa lige, šteta bi bila nemjerljiva.
Ne znam samo kako ti mislis da se vracamo na staro nogiranjem ovih sarlatana? Vecinski vlasnik upravljackih glasova imenuje upravu, jedino ako je Baljak dobar sa Tanom onda je tvoj scenarij moguc.
MA Tan ide ako ne izborimo Evropu, ili ce ga bar manje boliti racku za nas i situaciju u klubu. Kupio je Kortijk da bi sa njim u narednim godinama igrao evropska takmicenja. Sarajevo je razvojni klub i to ce biti jos dugo godina dok nam trenere dovode sarlatani o kojima sam ranije pisao. Ko dovede Ibrakovica ako Tan postavlja upravu. Sarlatani ce naci nacin da se u nju uvuku, Ibrakovica, BAljaka je bilo prije Tana bice ih i poslije njega. Odgovorno tvrdim da u upravi jos uvijek imam persona koji gledaju samo svoj interes.

Pogledaj samo kakvu je stetu Ibrakovic nanio Sarajevu , zamisli da su bila dvojica.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 13 mar 2016, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 mar 2016, 21:59

joker90 je napisao/la:
Zip je napisao/la: A ko je ovaj? :)
To ti je Bulic, zasluzan za naseg Kramara. :mrgreen:
Ozbiljno?? :lol: :lol:
Ko nama pare uzima :(

Oj tugoooo :lol:
Pa on boljeg od Kramara i ne moze imati :lol:

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 13 mar 2016, 22:01

Sarajlijica1946 je napisao/la:
X31987 je napisao/la:Nije mi jasno kako niste provalili da je Zukanović ustvari Bulić. :mrgreen:
Nespismen lik nam sjebaje klub!
Provalio sam ja lik ko indijanac piše ,rečenice su mu ko da je prvi razred.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 13 mar 2016, 22:04

ima li i jedan portal u drzavi da se nije osvrnuo na situaciju u FKS??????
Djeca nam se smiju, moj Reufe...
IDEMO PONOVO!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 mar 2016, 22:06

Opet kazem, nasi momci se BORE I GRIZU.. al mi ne mozemo dobiti utakmicu BEZ SREDINE.

Da su se bar ovoliko borili u jesenjem dijelu, mi bi bili daleko boljoj situaciji..

Dokle god budemo igrali u ovakvoj formaciji, mi necemo meda moci.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 mar 2016, 22:07

A prije ne toliko vremena jedan član foruma je pisao za ovog Bulića i onda heroji ga šehidiše sa "Daj ba zar stvarno mislite da jedan balavac se pita u klubu kao što je Sarajevo".... Smijehić. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 13 mar 2016, 22:08

FRANK RIBERY je napisao/la:Ako ostane Ješić mi smo popušili evropska takmičenja, a ako mu damo otkaz popušili smo pojačanja za ljetni prelazni rok. Glupani u upravi su napravili kardinalnu grešku kad su doveli Ješića i dali mu ugovor sa kojim je čiča riješio egzistenciju, a s druge strane ni nakon tri sjajne da ne kažem fenomenalne utakmice gospodinu Hurtiću nisu pružili šansu. Iskreno, Sarajevo u zadnjih deset godina nije igralo bolje ko u te tri utakmice. Elem , situacija je zaista teška, sponzorski ugovori se moraju opravdati kroz evropska takmičenja, a mi smo od njih kilometrima udaljeni, a neki scenarij bez Evrope bi sigurno doveo do ostavke uprave i ponovno vraćanje Baljcima i ostalim krimosima koji su prodefilirali kroz Sarajevo zadnjih 20 godina.

Situacija je toliko teška da iste nismo uopšte svijesni. Od sutra počinje borba za budućnost Sarajeva, ostanemo li bez evropskih takmičenja od ovog Sarajeva neće ostati ništa kad se stari lešinari dograbe pozicija nakon što Selimović i drugari podnesu kolektivnu ostavku. Klubu treba dati punu podršku da se iz ove situacije izvuče maksimum, ne mogu ni zamisliti situaciju bez Europa lige, šteta bi bila nemjerljiva.
Ovde su insajderi mene ubjeđivali da je Jesic preko fejsbuka reko Hurti da igra 4-4-2.Jao nama ovaj Bulić uvali Kramara na tri godine .I to lafo proba ,dok su se radile fizičke pripreme.Ja ovde kad sam govorio da je sumnjivo da je Jesic davao šansu Osmanovicu pa onda doveo Simeunovića i Kramara a sve trojici Bulić menadžer..,meni su govorili da sam lud i da izmišljam.Sad je eto ispalo da i ovaj četvrti igrač treba kod nas da pređe.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2016, 22:10

BordoDiv je napisao/la:slika
:tokralju:
I ja sam ovo neki dan postavio :plac:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 13 mar 2016, 22:12

Ozbiljne pare se vrte u i oko FKS, u upravi su ljudi koji su zaslužni za to. Ima mnogo ljudi koji tu vide priliku da se okoriste i obogate na račun FKS a sam klub vrate tamo gdje su ostali - u minus. Nije da nismo imali takvih prije. A pitanje je kolko i mi možemo odlučivat o upravi ili je to ipak odluka jednog čovjeka kojeg zanima profit, a tog profita nema bez dobrih rezultata (trofeji, Evropa, dakle ono što donosi novac + povećava cijenu igračima). Dakle naši interesi(rezultati) se poklapaju sa amidžinim interesima(profit). Tom logikom, istim ljudima kojima je on zadovoljan, zadovoljni smo i mi. Iskreno, mislim da nije ni on (ili njegovi ljudi zaduženi za naš klub) pretjerano zadovoljan radom uprave posljednjih 9-10 mjeseci. Ovo je sve moje mišljenje i ne mora biti tačno.

Greške uprave su već nabrojane više puta ovdje. Na neki način je udovoljeno navijačima dovođenjem ''managera'' koji ima punu kontrolu nad igračkim kadrom, a mi im sad to nabijamo na nos. Postavlja se pitanje šta uprava može uraditi u ovom trenutku na ovom polju? Isplatiti Ješiću vjerovatno veliki ugovor i dovesti novog stručnjaka? Po meni to trenutno nije najbolje rješenje. Ono što im ja trenutno zamjeram jeste to što se nisu ogradili od optužbi ovog azmira i tako indirektno priznali da su učestvovali u nekim prljavim stvarima. Ali možda se oglase nekom tužbom i slično u narednim danima.

Ovo je jedan od težih perioda za nas u zadnjih godinu dana ali prolazom u utorak se štošta mijenja, zato u utorak svi da podržimo aktuelnog šampiona države. Moja prognoza je 2:1 i 4:3 nakon penala :D
Samo naprijed Saraj'vo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, Google Adsense [Bot] i 54 gosta.