Vidimo se u Doboju dogodine

Stas u Doboju jaraneanonimni je napisao/la:Samo da čestitam Crvenoj Legiji na aplauzima i skandiranju rahmetli Mirzi, korektni navijači, nije ni čudo što ste ispraćeni aplauzima
punac mu tamo zivimiky_hz je napisao/la:Stas u Doboju jaraneanonimni je napisao/la:Samo da čestitam Crvenoj Legiji na aplauzima i skandiranju rahmetli Mirzi, korektni navijači, nije ni čudo što ste ispraćeni aplauzima
Doboj kod Kaknjamiky_hz je napisao/la:Stas u Doboju jaraneanonimni je napisao/la:Samo da čestitam Crvenoj Legiji na aplauzima i skandiranju rahmetli Mirzi, korektni navijači, nije ni čudo što ste ispraćeni aplauzima
To ne igraju u ovom svom Doboju kod Kaknja? Ako ne igraju, prespav'o sam pola godinemiky_hz je napisao/la:Stas u Doboju jaraneanonimni je napisao/la:Samo da čestitam Crvenoj Legiji na aplauzima i skandiranju rahmetli Mirzi, korektni navijači, nije ni čudo što ste ispraćeni aplauzima
Sta ti kazes na ovu izjavu vaseg strucnjaka, predpostavljam da si bio na utakmici.FKMLADOSTDK je napisao/la:Igramo, na svom stadionu u Doboju i bujrum na naš stadion dogodine.
gavran je napisao/la:napokon da dodju normalni gostujuci navijaci(nema Dragonsa oni su zadnji normalni bili),steta sto nisu ostali do kraja
SRETNO do kraja
procitaj sta sam napisaoDdIiNnOo je napisao/la:gavran je napisao/la:napokon da dodju normalni gostujuci navijaci(nema Dragonsa oni su zadnji normalni bili),steta sto nisu ostali do kraja
SRETNO do kraja
A vi se brojite u normalne![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno, bio sam na utakmici i kao i što Rahimić kaže: zaslužena pobjeda Želje.brile je napisao/la:Sta ti kazes na ovu izjavu vaseg strucnjaka, predpostavljam da si bio na utakmici.FKMLADOSTDK je napisao/la:Igramo, na svom stadionu u Doboju i bujrum na naš stadion dogodine.
Respekt za Crvenu Legiju, prava ste raja
Hvala na cestitkama i lijepim zeljamaFKMLADOSTDK je napisao/la:Naravno, bio sam na utakmici i kao i što Rahimić kaže: zaslužena pobjeda Želje.brile je napisao/la:Sta ti kazes na ovu izjavu vaseg strucnjaka, predpostavljam da si bio na utakmici.FKMLADOSTDK je napisao/la:Igramo, na svom stadionu u Doboju i bujrum na naš stadion dogodine.
Respekt za Crvenu Legiju, prava ste raja
Što se suđenja tiče, čovjek je frustriran suđenjem iz ranijih tekmi i morao je nekada progovoriti. Možda nije bilo primjereno to govoriti odmah nakon utakmice, radi korektnog domaćina, ali moramo početi govoriti o tome, inaće smo gotovi.
Stvarno nam sudije vise na leđima, u većini utakmica dobro više nego u ovoj.
Ovo danas je bilo malo više od klasično domaćinskog suđenja, ali barem nije izravno uticao na rezultat.
I ljudstvo koje navija za Želju u loži na Grbavici, je komentarisalo da sudija pretjeruje.
Navalili su nam se na kosti i protiv Širokog, očigledan primjer. Prvi go pada nakon penala, a prekršaj, ako je bio, bio je van šesnaesterca, ali ne, to je penal. Ovakvih primjera je bezbroj, more nepostojećih prekršaja tipa na ivici šesnaesterca i sl.
Ma neznam, nekako smo svi navikli da nas sudije bruse i na strani ali i kod kuće.
Sve u svemu, još jednom vam čestitam na pobjedi i želimo vam, ne samo da idete u Evropu, nego da osvojite i prvenstvo. Navijat ćemo za vas.
Mi nismo nezadovoljni. Izgubiti od Želje na Grbavici, ovim rezultatom je ok.
hvala drug, sve najbolje i vama, sretno u nastavku sezone i vidimo se sljedece godine opetziher je napisao/la:Bilo je lijepo danas biti na grbavici. Korektna utakmica Zeljo bolji, navijaci fantasticni, samo je sudija bio totalno los iako nije direktno uticao na rezultat. Zelji sve najbolje u nastavku sezone. Drago mi je da su nasi napokon odigrali jednu borbenu utakmicu i pokazali da se zalaganjem i pozrtvovanoscu moze doci do rezultata. Ostaje nam da zapnemo kuci i svim silama da se borimo za opstanak i nadam se da cemo iduce godine ponovo biti gosti u dolini cupova, ali i da cemo zelju i manijake ugostiti na nasem stadionu u Doboju kod Kaknja
![]()
![]()
Ma normalno da je prijateljski odnos, pa većini Crvene Legije je Željo drugi klub. Možda je čudno, ali kada se ne poklapaju termini i ne igra Mladost, ide se na Grbavicu bodriti Željo.Cuspajz je napisao/la:cestitke i od mene i sve najbolje u nastavku,najveca glupost murija izvodi ljude u 80 sto su dosli iz kaknja pogledati utakmicu i navijati a vidi se da se radi o prijateljskom odnosu
,ostajete u ligi sigurno abd fina je ovo ekipa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.