FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HaRakIRi46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HaRakIRi46 » 13 mar 2016, 17:54

Evander je napisao/la:Ibrakovic je bio jedini sposoban od sve nase uprave.

Ne valjaju nam treneri, ne valjaju nam igraci, ne valja Redzepgic, ne valja Ibrakovic.
Samo Dino, Kusta i kompanija valjaju.
Zato i jesmo tu gdje smo.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
To pokusavam objasniti al neka nama NOVOG SARAJEVA :thumbdown:
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 mar 2016, 17:56

HaRakIRi46 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ibrakovic je bio jedini sposoban od sve nase uprave.

Ne valjaju nam treneri, ne valjaju nam igraci, ne valja Redzepgic, ne valja Ibrakovic.
Samo Dino, Kusta i kompanija valjaju.
Zato i jesmo tu gdje smo.

To pokusavam objasniti al neka nama NOVOG SARAJEVA :thumbdown:
To mnogi pokušavaju da objasne već neko vrijeme, ali do skoro su dobivali odgovor "ma ja ba, daj nam baljka nazad".
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 mar 2016, 17:56

Ovaj tekst na sportcentru je otprilike ono sto mi ponavljamo od kako je osvojena titula. I zbog cega su pojedine forumase neki proglasavali pljuvacima i izdajnicima.
Dakle nista novo,vec samo fino sroceno u jedan malo duzi tekst.
Definitivno bez svjeze krvi u Upravi i bez ljudi koji se prije svega razumiju u FUDBAL,nasem klubu se,u sportskom smislu,ne pise dobro!
Upravo,hvala vam na svemu dobrom sto ste ucinili za ovaj klub,ALI,ako mu mislite dobro ODLAZITE dok jos nije kasno i da vas ipak pamtimo po dobru.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 13 mar 2016, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 13 mar 2016, 17:57

Samo Petrovica iz Radnika dovesti, nikakve Jurcicce jer je to Jesic broj 2, Kakve samo razultate pravi sa Radnikom otici i dovesti ga i pustiti mu sve da odlcujue sto se tice pojacanja i sportskog dijela!
A na kraju sezone vidjeti kako sta u upravi, treba tu svjeze krvi, pogotovo sportista jer nam to fali
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 mar 2016, 17:59

Ibrakovic jeste bio najsposobniji, al kad su u pitanju mutne stvari, naravno da su njegove odluke aminovali ovi iznad, zato i oni moraju njegovim stopama..
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 mar 2016, 18:07

Ja sam uvijek govorio da se mi moramo okrenuti domacem trzistu i kada su treneri i igraci u pitanju. I da je tu bilo nekog plana i volje puno bi bolje bilo.
Nama bolji Kramar od Burekovica ili Emerson/Ikande od Ordagica itd. Ali to je sve nedostatak jasnog plana i vizije u sportskom dijelu od strane naseg rukovodstva. Pare se potrosile u igracke i trenerske promasaje.
Ne mozemo mi platiti obestecenje za igraca (npr. Ordagic ili Subic) od nekih 50k eura,ali zato mozemo za raskide ugovora sa igrackim promasajima platiti nekoliko puta vise.
E moja Upravo,kakav potencija i mogucnosti ste profuckali!
Zato neka ste se vi slikali po medijima i kitili tudim perjem (citaj Tanovim parama)!
I opet neka ste,halal vam bilo imate itekako svojih zasluga,ALI vrijeme vam je da se razduzite,ako zelite ovom klubu dobro ili bar dovedite ljude koji se razumiju u fudbal i njima prepustite da rade ono sto vi ne znate!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 mar 2016, 18:12

Jedan od razloga sto nas sad svi sprdaju i razvlace je to sto su se nasi iz uprave po medijima javljali i kad do hale odu u onom jednom periodu. Pripreme sa Kodrom kad smo radili, na portalima dnevno 12 clanaka o tome kako imamo 2 podjednaka tima, kako smo jaci od Partizana i kako to nije nista cudno vise. Pa presice o svemu i svacemu, od svega je pravljena senzacija i ogromna vijest, a sad nigdje nikog kad su se kola slomila. Ulete majmuni u teren, nigdje niko da se oglasi i osudi onaj ispad nasih navijaca. Apsolutno shvatam sve navijace protivnickih timova koji nam se sad ne skidaju sa vrata i podjebavaju, i mi bi isto da smo morali slusati o evropskom Sarajevu i qrcima palcima.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 mar 2016, 18:13

Kad se sjetim prije godinu ismijavanja Pirica ovdje.
A realno, golman koji bi nam bio boli glava pojacanje. Ovako, Delaca imamo, a nemamo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 mar 2016, 18:15

Evander je napisao/la:Kad se sjetim prije godinu ismijavanja Pirica ovdje.
A realno, golman koji bi nam bio boli glava pojacanje. Ovako, Delaca imamo, a nemamo.

Bio bi nam extra pojacanje, a koga da krivimo sto nije dosao?
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 mar 2016, 18:17

joker90 je napisao/la:Jedan od razloga sto nas sad svi sprdaju i razvlace je to sto su se nasi iz uprave po medijima javljali i kad do hale odu u onom jednom periodu. Pripreme sa Kodrom kad smo radili, na portalima dnevno 12 clanaka o tome kako imamo 2 podjednaka tima, kako smo jaci od Partizana i kako to nije nista cudno vise. Pa presice o svemu i svacemu, od svega je pravljena senzacija i ogromna vijest, a sad nigdje nikog kad su se kola slomila. Ulete majmuni u teren, nigdje niko da se oglasi i osudi onaj ispad nasih navijaca. Apsolutno shvatam sve navijace protivnickih timova koji nam se sad ne skidaju sa vrata i podjebavaju, i mi bi isto da smo morali slusati o evropskom Sarajevu i qrcima palcima.
Bar da hoce dici ruke od svega i da priznaju htjeli smo nismo uspjeli i do videnja. Nasli bi se sigurno i bolji i sposobniji...,a i njihove zasluge ostaju zlatnim slovima upisane u historiji FKS.
A ako nastave ovako da ukopavaju i ono dobro ce ponistiti!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 13 mar 2016, 18:18

joker90 je napisao/la:Mogle bi nas i kone prestici do kraja kako igramo, a kako su oni krenuli. Hoce li Dino tad pjevati pjesmice po restoranima, pijan ko guzica na racun kluba?
Ako se nesto drasticno ne promjeni u nasoj igri, moglo bi se to desiti vec nakon 23-eg, eventualno 24-og kola..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

UnitedForce
Kontakt:

Post Postao/la UnitedForce » 13 mar 2016, 18:18

Slavko Petrovic: Da imam igrace Sarajeva, deset bodova bi do kraja ostavio sve konkurente iza sebe. To mogu da garantujem, smio bi se kladiti na to..
Izbor broj 1, ako nisu u mogucnosti njega da dovedu onda treba Jagodića.
Uz Musu i Husrefa to su 4 najveća stručnjaka u BiH.
' $!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 13 mar 2016, 18:20

UnitedForce je napisao/la:Slavko Petrovic: Da imam igrace Sarajeva, deset bodova bi do kraja ostavio sve konkurente iza sebe. To mogu da garantujem, smio bi se kladiti na to..
Jesic ostaje dok mu ne istekne ugovor, ili dok sam ne napusti(a nije lud da to uradi).
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 mar 2016, 18:21

Ako se bude na kraju sezone mijenjao trener, onda neko od vec pomenutih domacih strucnjaka mora preuzeti ekipu. Nasa liga je specificna i treba nam neko je dobro, dooobro poznaje. Jesic je podcijenio nasu ligu, to je sada i vise nego ocigledno. Jeste nasa liga mozda slaba, ali za neki Mijanmar je ocigledno Bundesliga. Cezar ako zabije 3 gola do kraja sezone bit ce dobro, a tamo je bio Ronaldo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

UnitedForce
Kontakt:

Post Postao/la UnitedForce » 13 mar 2016, 18:23

Rinuka je napisao/la:
UnitedForce je napisao/la:Slavko Petrovic: Da imam igrace Sarajeva, deset bodova bi do kraja ostavio sve konkurente iza sebe. To mogu da garantujem, smio bi se kladiti na to..
Jesic ostaje dok mu ne istekne ugovor, ili dok sam ne napusti(a nije lud da to uradi).
Jesic odlazi na kraju sezone, morat ce ako ne osvojimo trofej, tako mu pise u ugovoru.
' $!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 mar 2016, 18:26

Vidjoh danas Kustu u gradu, coek zapusten sviju mi.. Neobrikan, u treneci nekoj jakni.. slusalice u usima i hoda sam..
Bankrot haha

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 13 mar 2016, 18:28

UnitedForce je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:
Jesic odlazi na kraju sezone, morat ce ako ne osvojimo trofej, tako mu pise u ugovoru.
Ne vjerujem ja da mu to pise u ugovoru.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 13 mar 2016, 18:31

joker90 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Kad se sjetim prije godinu ismijavanja Pirica ovdje.

Bio bi nam extra pojacanje, a koga da krivimo sto nije dosao?
Nas navijace koji smo ga ismijavali, Iibrakovica i sve iz uprave.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 13 mar 2016, 18:34

Prosle godine smo bili ljuti jer smo znali kakav kapacitet imamo,a da nema rezultata,al ove godine smo ocajni i plakao bi cojk od muke jer i sami nezz na cemu smo i iskreno bojim se za buducnost naseg kluba.
Samo Sarajevo

UnitedForce
Kontakt:

Post Postao/la UnitedForce » 13 mar 2016, 18:45

Rinuka je napisao/la:Ne vjerujem ja da mu to pise u ugovoru.
Ma buraz da si Mourinho nece ti niko dozvolit da radis sta hoces sa ekipom ko sto smo dozvolili Jesicu, a da zauzvrat ne trazis rezultate. Jesicu je ovo dozvoljeno da pravi ekipu kako hoce ali da se dokaze rezultatima. Jedan trofej mu je uslov za ostanak.
' $!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Lecler, riki46, samoFKS, spezial, Tarapi, Varijantas8 i 59 gostiju.