FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 08 jun 2010, 22:41

@slani grad

Odakle ti info da ostaju svi ???
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 08 jun 2010, 22:47

harry_90 je napisao/la:@slani grad

nije bitno...ali je info istinit 100%....meni je najdraze sto ce Denis ostat...jedino ce otic naravno ako se pojavi neka nenormalna ponuda...i to sto ce svi ostat...normalno...SVI za koje Glavas kaze da mu trebaju i da na njih racuna...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jun 2010, 22:53

slani grad je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:@slani grad

nije bitno...ali je info istinit 100%....meni je najdraze sto ce Denis ostat...jedino ce otic naravno ako se pojavi neka nenormalna ponuda...i to sto ce svi ostat...normalno...SVI za koje Glavas kaze da mu trebaju i da na njih racuna...
OK,hvala na informaciji,ako se ispostavi da je tacna ubio si se za mustuluka ;) kao sto kaze Glavas danas dovest dobra pojacanja u odbrani,sredini i napadu i borba za evropu je tu,jos da se djeca iz nase skole malo ubace u prvi tim,ne bi skodilo nikako.Pojavila se info da je Buducnost zagrijana za Slomica i Mujica,mada bi volio da ostanu,Mujic je srcem vezan za SLobodu,Slomic se bori.Mali Bekic sigurno odlazi,volio bih da momak napreduje,zasluzio je.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 jun 2010, 22:56

Frutek je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa de covjece usporedi velicinu tih sredina. Smijesno. Realan odraz brojnosti. U krajnjem slucaju nebitno, jer on ce uvijek svoju publiku imati, pa makar ja i jos petero ljudi na stadionu bilo. Doduse, Jedinstvo? Daj, nemoj me nasmijavati...
Jedinstvo Bihać veliki grad i klub sa tradicijom će prije napunit stadion nego UB :mrgreen:
De, molim te, da je Pecara imala ispod 4000 u euro susretima ili da nije bila puna protiv jacih protivnika i rekao bi nesto. :) Je, majke mi, sve bivsi prvaci drzave, aktualni prvaci, bivsi euro-prvaci, srce puca gradjanima Europe za balkanske klubove. :lol: Kakva crna tradicija, gdje su, sta su, sve kroz prizmu komunistickog rezima i bivse drzave, nevjerojatna dekadentnost. Joj kako vi volite potvrdjivati moju poantu, to je cudo jedno. Ah. A sve ljudi sto su obisli drzavu uzduz i oprijeko i zive od svoje realnosti.
...Život za Široki...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 jun 2010, 23:09

Probisvjet je napisao/la:Koja ce to rupa biti! :o :shock: :o :o
Probisvjet je napisao/la:slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Ipak sela ne mogu imati ovo! Mogu licencu ali ovakvu rupu nikada! Mi cemo je imati!!!!! :o
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 jun 2010, 23:12

Jednog dana, svakako, nadam se, moze samo poboljsati ligu, uvjete, kvalitet, a to je nesto sto svima odgovara. To sto danas imaju nesto sto je s gostujuceg navijackog pogleda ispod razine albanskog sela da bi nekome nesto spocitavali, kamoli necega drugog, cemo naravno zaobici, to je, naravno, druga stvar. ;)
...Život za Široki...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jun 2010, 23:14

@Probisvjet

Kakva ce to rupacha biti :D kad se izgradi ima da svaki mec bude pun stadion :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 jun 2010, 23:18

harry_90 je napisao/la:@Probisvjet

Moci ce se lijepo zamezetiti! Nece padati kisa ko sad na C tribini! Pokisnu meze!
Nas su njanje podyebavale za dvoglede mi cemo njih sada za stadion i kisobrane! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jun 2010, 23:25

Probisvjet je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:@Probisvjet

Moci ce se lijepo zamezetiti! Nece padati kisa ko sad na C tribini! Pokisnu meze!
Nas su njanje podyebavale za dvoglede mi cemo njih sada za stadion i kisobrane! :mrgreen:
i to sto kazes,meze i laganini,mozes i leci,dodjes i zauzmes 4 stolice i pruzis se ko covjek :mrgreen: malo zezancije.. samo da se zavrsi stadion i onda neka prica ko sta hoce :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 jun 2010, 23:29

Ja cu da nosim dusek na puhanje i da gledam Slobodu lezeci! :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jun 2010, 23:34

Probisvjet je napisao/la:Ja cu da nosim dusek na puhanje i da gledam Slobodu lezeci! :mrgreen:
Nemoj na puhanje,imas one sto reklamiraju na topshopu :D ,samo pazi gdje ces zauzet,da te ja ne bi ganjao po stadionu ako mi zauzmes teritorij :) ako @slani grad kaze da ce ostat svi koji su cinili tim u proljetnom dijelu sezone,medju prvih 5 smo naredne sezone,i jos 3 pojacanja,bice merak gledat tekme,a ne gledat pusioni od Laktasa i Modrice koji su ispali .

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 09 jun 2010, 00:10

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa de covjece usporedi velicinu tih sredina. Smijesno. Realan odraz brojnosti. U krajnjem slucaju nebitno, jer on ce uvijek svoju publiku imati, pa makar ja i jos petero ljudi na stadionu bilo. Doduse, Jedinstvo? Daj, nemoj me nasmijavati...
Jedinstvo Bihać veliki grad i klub sa tradicijom će prije napunit stadion nego UB :mrgreen:
De, molim te, da je Pecara imala ispod 4000 u euro susretima ili da nije bila puna protiv jacih protivnika i rekao bi nesto. :) Je, majke mi, sve bivsi prvaci drzave, aktualni prvaci, bivsi euro-prvaci, srce puca gradjanima Europe za balkanske klubove. :lol: Kakva crna tradicija, gdje su, sta su, sve kroz prizmu komunistickog rezima i bivse drzave, nevjerojatna dekadentnost. Joj kako vi volite potvrdjivati moju poantu, to je cudo jedno. Ah. A sve ljudi sto su obisli drzavu uzduz i oprijeko i zive od svoje realnosti.
4000 u Euro cupuu :lol: :lol: :lol:

7000 protiv Čelika, Sarajeva, Želje
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 09 jun 2010, 00:20

To vaše smijanje Širokom je usporedivo s tim da se ljudi iz Madrida (3-4 milijuna) smiju Villarealu (30-50 tisuća) zbog posjete.
Sve bi to imalo smisla da svi ili većina klubova u ligi ima neki prosjek od 6-7-8 tisuća po utakmici,a široki 500-600 koliko možda danas ima. Pošto svi u ligi imaju mizernu posjetu osim Borca i Želje bespredmetno je se raspravljati. Pogotovo se ne mogu tuzlaci smijati kad govore da su iz najmnogoljudnijeg kantona,a imaju posjetu možda svega duplo veću od Širokog, gradića od 10ak tisuća stanovnika.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 jun 2010, 00:36

Marin je napisao/la:To vaše smijanje Širokom je usporedivo s tim da se ljudi iz Madrida (3-4 milijuna) smiju Villarealu (30-50 tisuća) zbog posjete.
Sve bi to imalo smisla da svi ili većina klubova u ligi ima neki prosjek od 6-7-8 tisuća po utakmici,a široki 500-600 koliko možda danas ima. Pošto svi u ligi imaju mizernu posjetu osim Borca i Želje bespredmetno je se raspravljati. Pogotovo se ne mogu tuzlaci smijati kad govore da su iz najmnogoljudnijeg kantona,a imaju posjetu možda svega duplo veću od Širokog, gradića od 10ak tisuća stanovnika.
Po soccerwayu i european football statistics ti to izgleda otprilike :

Željeznicar Stadion Grbavica 7.733 3.000 14.000 16.100 48 %
Borac Banja Luka Gradski Stadion, Banja Luka 5.500 0 12.000 12.000 46 %
Sarajevo Olimpiskij Stadion Asim Ferhatović Hase 3.133 0 8.000 35.630 9 %
Rudar Prijedor Gradski Stadion, Prijedor 2.620 1.300 5.000 5.000 52 %
Celik Stadion Bilino Polje 2.490 200 9.000 15.292 16 %
Zrinjski Stadion Bijeli Brijeg 2.233 500 8.000 20.000 11 %
Velež Stadion Vrapčići 2.207 200 5.200 5.294 42 %
Zvijezda Stadion Banja Ilidža 2.153 1.500 4.000 5.000 43 %
Sloboda Tuzla Stadion Tušanj 1.747 200 5.500 8.444 21 %
Široki Brijeg Stadion Pecara 1.513 400 3.000 5.628 27 %
Travnik Stadion Pirota 947 400 2.500 3.200 30 %
Olimpik Stadion Grbavica 860 100 3.500 16.100 5 %
Leotar Stadion Police 790 250 2.500 8.550 9 %
Modrica Stadion Dr. Milan Jelić 740 100 2.000 7.600 10 %
Laktaši Stadion Laktaša 733 300 1.500 2.200 33 %
Slavija Gradski Stadion SRC 693 300 2.500 6.000 12 %
Olimpik Olimpiskij Stadion Asim Ferhatović Hase 250 100 500 35.630 1 %

Kao sto i rece sam. Evo da ta posjeta nije boljka svih u ligi i odraz lige, osim onih koji svake godine iskoce ovisno o rezultatu, pa rekao bi nesto, a ovako, s obzirom gdje su dramaticno brojnije sredine pa nemaju ni duplo vece posjete da uopce imaju neki razlog za podsmijeh. PRESMIJESNO i zalosno uopce za komentirati.

Frutek, pa, to je cinjenica momak moj, vjerovao ti ili ne, glupa ti prica. Druga stvar sto ti ne pratis i evidentno pojma nemas, pa onako po stereotipu i predrasudi o tamo nekom selu kojeg nikad vidio nisi lupetas i posjetama u tim utakmicama, a da ne govorim za jace euro utakmice, pa evo samo za zadnji primjer Sturm, ako dozvoljava ostatak :

http://abcportal.info/files/images/siroki-sturm12.jpg
http://abcportal.info/files/images/siroki-sturm17.jpg

Zaista ocajno, nema sta. Jos kad se sjetim jedne Zete, prije Basela, posjeta jos veca bila, a kudikamo neatraktivniji protivnik (mada su poimenice bili jaci i drzao ih tada jedan od zescih underground bossova, tko prati nogomet zna o cemu pricam), al doduse stiglo se i u play off fazu, tj. prvo kolo. Jos ocajnije je sto smo imali pozitivan omjer u Europi do ove sezone, jedan od rijetkih u BiH, dok pojedini samoprozvani velikani po ligi i dalje sanjaju bar nastup. Ne boj se, nemas razloga za repliku, nisam mislio na Slobodu. Protiv iste nemam apsolutno nista, sve najbolje. Protiv ogranicenih ljudi, raznoraznih likova koji lupetaju bez ikakvog realnog pokrica i ispoljavaju frustracije, pak da, i uvijek cu iste deargumentirati.
...Život za Široki...

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 09 jun 2010, 01:08

Sjećatš se kako ste došli do kupa uefa prošle godine :roll:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 09 jun 2010, 01:17

posto sam zakuho da jos nesto kazem,prvo ovi iz listice vole da se ru pravo i da lazu u lice covjeku sto bi se reklo pravi licemjeri,prvo je slagao za koficijente nije tacno da siroki je skupio najveci vec FK Sarajevo,koga je to znacajnog siroki izbaci u evropi ,drugo nije tacno da ste prvi na vjecnoj tabeli vec FK SARAJEVO,trece kao nije vam bitno bilo za bodove u vezi gavarica pa normalno da nije i meni nebi jer kao vas predsjednik prvo izjavljuje kao mi cemo glasati za Sarajevo a na sjednici uradi drugo da bi pomogao i svom klubu ali prije sveega i zrinjskom,cetvrto cak i zrinjski ima veci kooficijent u evropi od vas jer oni ce jedini nosioci dok vi ,borac i zeljo necete prema tome NEMOJ PRICAT LAZI OVDJE LJUDIMA NA FORUMU dosadili te ba sa tom pricom o postenju nekom,infrastrukturi i cemu sve kad ste vec 2 put izborili evropu za zelenim stolom fuj :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 jun 2010, 01:17

@frutek To ima veze s ovom raspravom i omalozavanjem koje si poceo tocno kako? Kako ste vi dosli uopce do licence da igrate premijerligu kad vam stadion ni to ne ispunjava ako cemo realno? Daj bolan, mozemo ovako cijelu vecer.

Moj ti, kao sto vec rekoh, vi da imate infrastrukturu normalnu, da imate uvjete, da imate stabilan i ozbiljan klub koji ispunjava svoje obveze a ne ide na logiku ''sezona za opstanak-sezona za prvaka'' gdje se prave instant rezultati (koji kasnije dolaze na naplatu pa shodno time dolazi ta sezona za opstanak logicno), da nemate dugova, da isplacujete place igracima i da vam igraci ne oprastaju dugovanja na kraju te iste sezone koju spominjes da bi uopce mogli otici (da ne kazem pobjeci) iz kluba, samo da bi ovi iz uprave narodu vasem mazali oci da je sve cisto i transparentno, podmireno, da su samo drugi krivi, ne bi vama Barcelona nesto mogla ''oduzeti'', kamoli NFSBiH. Budi realan. Ozbiljnost i angazman prije svega. Pozdravljam stoga itekako najnovije poteze gdje se ulaze u stadion i ostanak ovih kljucnih ljudi. E to je Sloboda moj ti, to je nesto, tu se covjek moze necemu nadati. Kad su to sami skontali i misle prije svega na sebe i ulazu u sebe, e to je ozbiljan i potencijalno europski klub. Sve ostalo su necija puka mastanja i zivot od stare slave.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 jun 2010, 01:27

adnanhz je napisao/la:posto sam zakuho da jos nesto kazem,prvo ovi iz listice vole da se ru pravo i da lazu u lice covjeku sto bi se reklo pravi licemjeri,prvo je slagao za koficijente nije tacno da siroki je skupio najveci vec FK Sarajevo,koga je to znacajnog siroki izbaci u evropi ,drugo nije tacno da ste prvi na vjecnoj tabeli vec FK SARAJEVO,trece kao nije vam bitno bilo za bodove u vezi gavarica pa normalno da nije i meni nebi jer kao vas predsjednik prvo izjavljuje kao mi cemo glasati za Sarajevo a na sjednici uradi drugo da bi pomogao i svom klubu ali prije sveega i zrinjskom,cetvrto cak i zrinjski ima veci kooficijent u evropi od vas jer oni ce jedini nosioci dok vi ,borac i zeljo necete prema tome NEMOJ PRICAT LAZI OVDJE LJUDIMA NA FORUMU dosadili te ba sa tom pricom o postenju nekom,infrastrukturi i cemu sve kad ste vec 2 put izborili evropu za zelenim stolom fuj :roll:
E hajmo redom :

Slagao za koeficijente? Uopce ne. Ja sam rekao do prosle sezone imao najveci broj ostvarenih euro bodova. To je istina, cinjenica, izvoli nadji koji su kriteriji i kako se vrednuju ti bodovi pa zbrajaj ako meni ne vjerujes. Cisto nisam zbrajao i ovu godinu, ali sam to i naznacio u postu i slobodno me citiraj gdje sam rekao u kojem razdoblju. To sto ti je deficitaran vid ili sto vidis ono sto zelis vidjeti je neka druga kategorija, za to ne odgovaram, ili citaj i odgovaraj, ili nemoj, na pola nista ne priznajem.
Široki mozda jos nije napravio pravi iskorak u Europi (sto je splet dosta okolnosti, nazalost cesto i premale hrabrosti, nedostatka srece (cisti primjer Sturma ove godine, Heartsa ne tako davno, unatoc naizgled uvjerljivom rezultatu) i neadekvatne obrane), ali isto tako nikad nije ispao u prvom pretkolu kupa UEFA, niti si je ikad dopustio da ispane od objektivno slabijeg protivnika (osim u slucaju premijerne sezone gdje se nesretno ispalo od Neftchia zbog gola u gostima unatoc velikoj dominaciji) dogurao je do prvog kola kad nitko osim Zvezde iz regije vise nije bio na euro mapi iz ex-yu.

Dalje, kako je Sarajevo prvo na toj listi? Kako, ako je u periodu od 2002. do 2009. (dakle govorimo o premijer ligi u ovom formatu natjecanja) Sarajevo skupilo 384 boda, a Široki 381 bod, te uz ovu sezonu uz razliku od pet bodova u korist Širokog sada zaostaje za tim istim Širokim dva boda? Nekome od nas ovdje matematika ne ide.

Dalje, vi ste navalili na te bodove u tom slucaju, a govorite nesto drugima za nekakve zelene stolove? Apsurd, licemjerje. I nakon sto ste ne jednom, nego dva puta na terenu izgubili od te momcadi, i opet ulozili desetke zalbi? Kako sad netko da zna da to nije izrezirano bilo uostalom od strane Gracica, te da ovaj slucajno nije znao koliko ima kartona ili da to njegov klub ne zna? Naravno, za ovu pricu nebitno, al de budi covjek pa vidi i sam da drugacije gledas na iste primjere. To sad vama krivi svi jer niste u stanju bili direktnog konkurenta dobiti kuci, sto Zelju niste mogli dobiti, Rudar? E jebga momak, svaki vas realan je priznao da ste sami sebi krivi, to sto ti ne mozes je odraz necega drugog.

Ja lazem? Zanimljivo. Prove me wrong.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 09 jun 2010, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 09 jun 2010, 01:32

adnanhz je napisao/la:posto sam zakuho da jos nesto kazem,prvo ovi iz listice vole da se ru pravo i da lazu u lice covjeku sto bi se reklo pravi licemjeri,prvo je slagao za koficijente nije tacno da siroki je skupio najveci vec FK Sarajevo,koga je to znacajnog siroki izbaci u evropi ,drugo nije tacno da ste prvi na vjecnoj tabeli vec FK SARAJEVO,trece kao nije vam bitno bilo za bodove u vezi gavarica pa normalno da nije i meni nebi jer kao vas predsjednik prvo izjavljuje kao mi cemo glasati za Sarajevo a na sjednici uradi drugo da bi pomogao i svom klubu ali prije sveega i zrinjskom,cetvrto cak i zrinjski ima veci kooficijent u evropi od vas jer oni ce jedini nosioci dok vi ,borac i zeljo necete prema tome NEMOJ PRICAT LAZI OVDJE LJUDIMA NA FORUMU dosadili te ba sa tom pricom o postenju nekom,infrastrukturi i cemu sve kad ste vec 2 put izborili evropu za zelenim stolom fuj :roll:
sto je trebao pomoci vama a za klub koji vodi njega ko jebhe, e jesi moćan... a i sami ste sebi krivi sto niste u europi i sarajevo ove godine, a sloboda lani... fino uvjete i ciste racune, e onda zasluzite pa idite...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 09 jun 2010, 01:48

slika

Evo vam vjecne tabele zajednicke PLBIH.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.