To pokusavam objasniti al neka nama NOVOG SARAJEVAEvander je napisao/la:Ibrakovic je bio jedini sposoban od sve nase uprave.
Ne valjaju nam treneri, ne valjaju nam igraci, ne valja Redzepgic, ne valja Ibrakovic.
Samo Dino, Kusta i kompanija valjaju.
Zato i jesmo tu gdje smo.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
To mnogi pokušavaju da objasne već neko vrijeme, ali do skoro su dobivali odgovor "ma ja ba, daj nam baljka nazad".HaRakIRi46 je napisao/la:To pokusavam objasniti al neka nama NOVOG SARAJEVAEvander je napisao/la:Ibrakovic je bio jedini sposoban od sve nase uprave.
Ne valjaju nam treneri, ne valjaju nam igraci, ne valja Redzepgic, ne valja Ibrakovic.
Samo Dino, Kusta i kompanija valjaju.
Zato i jesmo tu gdje smo.
Samo Saraj'vo.
Ovaj tekst na sportcentru je otprilike ono sto mi ponavljamo od kako je osvojena titula. I zbog cega su pojedine forumase neki proglasavali pljuvacima i izdajnicima.
Dakle nista novo,vec samo fino sroceno u jedan malo duzi tekst.
Definitivno bez svjeze krvi u Upravi i bez ljudi koji se prije svega razumiju u FUDBAL,nasem klubu se,u sportskom smislu,ne pise dobro!
Upravo,hvala vam na svemu dobrom sto ste ucinili za ovaj klub,ALI,ako mu mislite dobro ODLAZITE dok jos nije kasno i da vas ipak pamtimo po dobru.
Dakle nista novo,vec samo fino sroceno u jedan malo duzi tekst.
Definitivno bez svjeze krvi u Upravi i bez ljudi koji se prije svega razumiju u FUDBAL,nasem klubu se,u sportskom smislu,ne pise dobro!
Upravo,hvala vam na svemu dobrom sto ste ucinili za ovaj klub,ALI,ako mu mislite dobro ODLAZITE dok jos nije kasno i da vas ipak pamtimo po dobru.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 13 mar 2016, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Burberry46
- Kontakt:
Samo Petrovica iz Radnika dovesti, nikakve Jurcicce jer je to Jesic broj 2, Kakve samo razultate pravi sa Radnikom otici i dovesti ga i pustiti mu sve da odlcujue sto se tice pojacanja i sportskog dijela!
A na kraju sezone vidjeti kako sta u upravi, treba tu svjeze krvi, pogotovo sportista jer nam to fali
A na kraju sezone vidjeti kako sta u upravi, treba tu svjeze krvi, pogotovo sportista jer nam to fali
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ibrakovic jeste bio najsposobniji, al kad su u pitanju mutne stvari, naravno da su njegove odluke aminovali ovi iznad, zato i oni moraju njegovim stopama..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja sam uvijek govorio da se mi moramo okrenuti domacem trzistu i kada su treneri i igraci u pitanju. I da je tu bilo nekog plana i volje puno bi bolje bilo.
Nama bolji Kramar od Burekovica ili Emerson/Ikande od Ordagica itd. Ali to je sve nedostatak jasnog plana i vizije u sportskom dijelu od strane naseg rukovodstva. Pare se potrosile u igracke i trenerske promasaje.
Ne mozemo mi platiti obestecenje za igraca (npr. Ordagic ili Subic) od nekih 50k eura,ali zato mozemo za raskide ugovora sa igrackim promasajima platiti nekoliko puta vise.
E moja Upravo,kakav potencija i mogucnosti ste profuckali!
Zato neka ste se vi slikali po medijima i kitili tudim perjem (citaj Tanovim parama)!
I opet neka ste,halal vam bilo imate itekako svojih zasluga,ALI vrijeme vam je da se razduzite,ako zelite ovom klubu dobro ili bar dovedite ljude koji se razumiju u fudbal i njima prepustite da rade ono sto vi ne znate!
Nama bolji Kramar od Burekovica ili Emerson/Ikande od Ordagica itd. Ali to je sve nedostatak jasnog plana i vizije u sportskom dijelu od strane naseg rukovodstva. Pare se potrosile u igracke i trenerske promasaje.
Ne mozemo mi platiti obestecenje za igraca (npr. Ordagic ili Subic) od nekih 50k eura,ali zato mozemo za raskide ugovora sa igrackim promasajima platiti nekoliko puta vise.
E moja Upravo,kakav potencija i mogucnosti ste profuckali!
Zato neka ste se vi slikali po medijima i kitili tudim perjem (citaj Tanovim parama)!
I opet neka ste,halal vam bilo imate itekako svojih zasluga,ALI vrijeme vam je da se razduzite,ako zelite ovom klubu dobro ili bar dovedite ljude koji se razumiju u fudbal i njima prepustite da rade ono sto vi ne znate!
Jedan od razloga sto nas sad svi sprdaju i razvlace je to sto su se nasi iz uprave po medijima javljali i kad do hale odu u onom jednom periodu. Pripreme sa Kodrom kad smo radili, na portalima dnevno 12 clanaka o tome kako imamo 2 podjednaka tima, kako smo jaci od Partizana i kako to nije nista cudno vise. Pa presice o svemu i svacemu, od svega je pravljena senzacija i ogromna vijest, a sad nigdje nikog kad su se kola slomila. Ulete majmuni u teren, nigdje niko da se oglasi i osudi onaj ispad nasih navijaca. Apsolutno shvatam sve navijace protivnickih timova koji nam se sad ne skidaju sa vrata i podjebavaju, i mi bi isto da smo morali slusati o evropskom Sarajevu i qrcima palcima.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kad se sjetim prije godinu ismijavanja Pirica ovdje.
A realno, golman koji bi nam bio boli glava pojacanje. Ovako, Delaca imamo, a nemamo.
A realno, golman koji bi nam bio boli glava pojacanje. Ovako, Delaca imamo, a nemamo.
Bio bi nam extra pojacanje, a koga da krivimo sto nije dosao?Evander je napisao/la:Kad se sjetim prije godinu ismijavanja Pirica ovdje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bar da hoce dici ruke od svega i da priznaju htjeli smo nismo uspjeli i do videnja. Nasli bi se sigurno i bolji i sposobniji...,a i njihove zasluge ostaju zlatnim slovima upisane u historiji FKS.joker90 je napisao/la:Jedan od razloga sto nas sad svi sprdaju i razvlace je to sto su se nasi iz uprave po medijima javljali i kad do hale odu u onom jednom periodu. Pripreme sa Kodrom kad smo radili, na portalima dnevno 12 clanaka o tome kako imamo 2 podjednaka tima, kako smo jaci od Partizana i kako to nije nista cudno vise. Pa presice o svemu i svacemu, od svega je pravljena senzacija i ogromna vijest, a sad nigdje nikog kad su se kola slomila. Ulete majmuni u teren, nigdje niko da se oglasi i osudi onaj ispad nasih navijaca. Apsolutno shvatam sve navijace protivnickih timova koji nam se sad ne skidaju sa vrata i podjebavaju, i mi bi isto da smo morali slusati o evropskom Sarajevu i qrcima palcima.
A ako nastave ovako da ukopavaju i ono dobro ce ponistiti!
Ako se nesto drasticno ne promjeni u nasoj igri, moglo bi se to desiti vec nakon 23-eg, eventualno 24-og kola..joker90 je napisao/la:Mogle bi nas i kone prestici do kraja kako igramo, a kako su oni krenuli. Hoce li Dino tad pjevati pjesmice po restoranima, pijan ko guzica na racun kluba?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- UnitedForce
- Kontakt:
Slavko Petrovic: Da imam igrace Sarajeva, deset bodova bi do kraja ostavio sve konkurente iza sebe. To mogu da garantujem, smio bi se kladiti na to..
Izbor broj 1, ako nisu u mogucnosti njega da dovedu onda treba Jagodića.
Uz Musu i Husrefa to su 4 najveća stručnjaka u BiH.
' $!
Jesic ostaje dok mu ne istekne ugovor, ili dok sam ne napusti(a nije lud da to uradi).UnitedForce je napisao/la:Slavko Petrovic: Da imam igrace Sarajeva, deset bodova bi do kraja ostavio sve konkurente iza sebe. To mogu da garantujem, smio bi se kladiti na to..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Ako se bude na kraju sezone mijenjao trener, onda neko od vec pomenutih domacih strucnjaka mora preuzeti ekipu. Nasa liga je specificna i treba nam neko je dobro, dooobro poznaje. Jesic je podcijenio nasu ligu, to je sada i vise nego ocigledno. Jeste nasa liga mozda slaba, ali za neki Mijanmar je ocigledno Bundesliga. Cezar ako zabije 3 gola do kraja sezone bit ce dobro, a tamo je bio Ronaldo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- UnitedForce
- Kontakt:
Jesic odlazi na kraju sezone, morat ce ako ne osvojimo trofej, tako mu pise u ugovoru.Rinuka je napisao/la:Jesic ostaje dok mu ne istekne ugovor, ili dok sam ne napusti(a nije lud da to uradi).UnitedForce je napisao/la:Slavko Petrovic: Da imam igrace Sarajeva, deset bodova bi do kraja ostavio sve konkurente iza sebe. To mogu da garantujem, smio bi se kladiti na to..
' $!
Vidjoh danas Kustu u gradu, coek zapusten sviju mi.. Neobrikan, u treneci nekoj jakni.. slusalice u usima i hoda sam..
Bankrot haha
Bankrot haha
Ne vjerujem ja da mu to pise u ugovoru.UnitedForce je napisao/la:Jesic odlazi na kraju sezone, morat ce ako ne osvojimo trofej, tako mu pise u ugovoru.Rinuka je napisao/la:Jesic ostaje dok mu ne istekne ugovor, ili dok sam ne napusti(a nije lud da to uradi).UnitedForce je napisao/la:Slavko Petrovic: Da imam igrace Sarajeva, deset bodova bi do kraja ostavio sve konkurente iza sebe. To mogu da garantujem, smio bi se kladiti na to..
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nas navijace koji smo ga ismijavali, Iibrakovica i sve iz uprave.joker90 je napisao/la:Bio bi nam extra pojacanje, a koga da krivimo sto nije dosao?Evander je napisao/la:Kad se sjetim prije godinu ismijavanja Pirica ovdje.
Prosle godine smo bili ljuti jer smo znali kakav kapacitet imamo,a da nema rezultata,al ove godine smo ocajni i plakao bi cojk od muke jer i sami nezz na cemu smo i iskreno bojim se za buducnost naseg kluba.
Samo Sarajevo
- UnitedForce
- Kontakt:
Ma buraz da si Mourinho nece ti niko dozvolit da radis sta hoces sa ekipom ko sto smo dozvolili Jesicu, a da zauzvrat ne trazis rezultate. Jesicu je ovo dozvoljeno da pravi ekipu kako hoce ali da se dokaze rezultatima. Jedan trofej mu je uslov za ostanak.Rinuka je napisao/la:Ne vjerujem ja da mu to pise u ugovoru.
' $!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.