Ali se tabela formira po gol razlici ,a na kraju po međusobnom duelu.Ima još 9 utakmica ,treba podrška da se nešto proba osvojiti.PitarBordo je napisao/la:Lištica ima bojli omjer sa nama i Lištica bi, da završimo na isto bodova bila 3., a mi četvrti. Prije nego nekoga prozoveš posavjetuj se sa propozicijama takmičenja u kojem igra tvoj i moj klub.Majkl je napisao/la:Pogledaj ponovo tabelu,treći smo .Treba se boriti i osvajati bodove ,a za sta ce biti dovoljno vidjecemo.A ovi što neće dolaziti radi slabe igre i rezultata ja bi volio da više nikad ne dođu.Najbolje je kad je nas 2000 bolesnika ,nego "navijači" koji dolaze kad ide i kad se pobjeđuje.PitarBordo je napisao/la:Trenutno smo četvrto mjesto, za neupućene, za vratom nam dišu kone koje daju naznake da će opet prekucati ljeto... vrlo lako bi ovo mogla biti najgora sezona od kako je došla nova uprava.
Zanimljivo je da trenutno klub koji pretendira da bude najdominantniji u dražvi (mislim na nas) nema neki jasan plan šta želi da uradi, nema se neki višegodišnji plan, neka vizija, osim onog standardnog koje Kusturica ponavlja svaki intervju "stadion, grupe u evropi", a mi dobrano počeli da nazadujemo. Od kako je prošlo onaj plan od BP 2009-2014, radi se "et onako", što bi rekli ameri "we're just winging it"...
U utorak ako bude ovakvo vrijeme ako bude preko 2.000 bit će uspjeh.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: FK Sarajevo
Kanite se matematike, titula je izgubljena to samo budala i slijepac ne vidi. Okrenut se kupu pa šta bog da, a ako i tu ispadnemo ganjat treće ili drugo mjesto. Ovo je realnost sve ostalo je mašta i vaša izdrkavanja.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Mogle bi nas i kone prestici do kraja kako igramo, a kako su oni krenuli. Hoce li Dino tad pjevati pjesmice po restoranima, pijan ko guzica na racun kluba?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I pripremati vec kese para bukvalno za sastavljanje ekipe za ligu 12,drugi su to vec uveliko i uradili i pripremili.Mi cemo malo kasniti rekao bih uz sve promjene na kraju sezone.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa i drugo mjesto je sve to što si nabrojao. Naš trenutni domet je 3. mjesto maximalno uz napomenu da ne smijemo završiti sa istim brojem bodova kao Lištica.Lik je napisao/la:Kanite se matematike, titula je izgubljena to samo budala i slijepac ne vidi. Okrenut se kupu pa šta bog da, a ako i tu ispadnemo ganjat treće ili drugo mjesto. Ovo je realnost sve ostalo je mašta i vaša izdrkavanja.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I cetvrti ide u europu ako osvajac kupa bude u prva 3 a sve su prilike da hoce, pa cemo derati neke MaltezanePitarBordo je napisao/la:Pa i drugo mjesto je sve to što si nabrojao. Naš trenutni domet je 3. mjesto maximalno uz napomenu da ne smijemo završiti sa istim brojem bodova kao Lištica.Lik je napisao/la:Kanite se matematike, titula je izgubljena to samo budala i slijepac ne vidi. Okrenut se kupu pa šta bog da, a ako i tu ispadnemo ganjat treće ili drugo mjesto. Ovo je realnost sve ostalo je mašta i vaša izdrkavanja.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kad se sjetim,jedva sam ceko utakmicu da vidim sat ce Cimi uradit ,kako Stojcev zaobilazi igrace (ko protiv Zrinje i Celika),pa i onaj Puzigaca fkt nije toliko los bio na terenu.
Ovaj sastav bi od one Borussie izgubio po 10-0 obe utakmice,da ne govorim onu igru pa covjece oni su "letili" u nekim utakmicama po terenu.
Pa sad bih vratio da mogu i Dzenu Uscuplica,Puzigacu ,Tatka ,i Ibraka koji po meni najvise nedostaje ovoj ekipi od svih.
On nam je doveo i Benku,Delaca,Jajala,a da ne spominjem za koliko bi Cimi otisao da nije bilo njega,al et sad gledamo "iskorak" i "evropsko Sarajevo" za koje su svi ovi navedeni bili visak.
Ovaj sastav bi od one Borussie izgubio po 10-0 obe utakmice,da ne govorim onu igru pa covjece oni su "letili" u nekim utakmicama po terenu.
Pa sad bih vratio da mogu i Dzenu Uscuplica,Puzigacu ,Tatka ,i Ibraka koji po meni najvise nedostaje ovoj ekipi od svih.
On nam je doveo i Benku,Delaca,Jajala,a da ne spominjem za koliko bi Cimi otisao da nije bilo njega,al et sad gledamo "iskorak" i "evropsko Sarajevo" za koje su svi ovi navedeni bili visak.
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHaRakIRi46 je napisao/la:Kad se sjetim,jedva sam ceko utakmicu da vidim sat ce Cimi uradit ,kako Stojcev zaobilazi igrace (ko protiv Zrinje i Celika),pa i onaj Puzigaca fkt nije toliko los bio na terenu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Kup mi miriše na kone ako ćeš iskreno, ne znam zašto...MortemHz je napisao/la:I cetvrti ide u europu ako osvajac kupa bude u prva 3 a sve su prilike da hoce, pa cemo derati neke MaltezanePitarBordo je napisao/la:Pa i drugo mjesto je sve to što si nabrojao. Naš trenutni domet je 3. mjesto maximalno uz napomenu da ne smijemo završiti sa istim brojem bodova kao Lištica.Lik je napisao/la:Kanite se matematike, titula je izgubljena to samo budala i slijepac ne vidi. Okrenut se kupu pa šta bog da, a ako i tu ispadnemo ganjat treće ili drugo mjesto. Ovo je realnost sve ostalo je mašta i vaša izdrkavanja.
Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
**** te rumeni a i ti njega
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ha?Evolution87 je napisao/la:**** te rumeni a i ti njega
Samo Saraj'vo.

Je li ovo istok 5 KM za članove?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Još 48h do tekme...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Rumeni-Ibrak, upuceno je bilo vjerovatno onom sto ga priziva na prethodnoj stranici..PitarBordo je napisao/la:Ha?Evolution87 je napisao/la:**** te rumeni a i ti njega

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA[/quote]
Za umrijet od smjeha svega mi.
Neka nama mijanmaraca,krampara i Krajsnika.Trebalo je bas zavrnut rukave i naci sve ove anonmimuse po svijetu fakat se pitam kako je to Jesicu uspjelo.
Za umrijet od smjeha svega mi.
Neka nama mijanmaraca,krampara i Krajsnika.Trebalo je bas zavrnut rukave i naci sve ove anonmimuse po svijetu fakat se pitam kako je to Jesicu uspjelo.
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Treba Ljupka krisom dovesti da odradi dva-tri treninga i postavi taktiku.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Evolution87
- Kontakt:
Zivio moj govornikjoker90 je napisao/la:Rumeni-Ibrak, upuceno je bilo vjerovatno onom sto ga priziva na prethodnoj stranici..PitarBordo je napisao/la:Ha?Evolution87 je napisao/la:**** te rumeni a i ti njega

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- PitarBordo
- Kontakt:
Malo sam pod gasom, a i ženu deložirao kako je ova kriza se aktualizirala oko kluba, pa slabije vežem.joker90 je napisao/la:Rumeni-Ibrak, upuceno je bilo vjerovatno onom sto ga priziva na prethodnoj stranici..PitarBordo je napisao/la:Ha?Evolution87 je napisao/la:**** te rumeni a i ti njega

Samo Saraj'vo.
Ibrakovic je bio jedini sposoban od sve nase uprave.
Ne valjaju nam treneri, ne valjaju nam igraci, ne valja Redzepgic, ne valja Ibrakovic.
Samo Dino, Kusta i kompanija valjaju.
Zato i jesmo tu gdje smo.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ne valjaju nam treneri, ne valjaju nam igraci, ne valja Redzepgic, ne valja Ibrakovic.
Samo Dino, Kusta i kompanija valjaju.
Zato i jesmo tu gdje smo.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 13 mar 2016, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
- UnitedForce
- Kontakt:
Sto se ovo svi zale na sudjenje?
Ovaj iz mladosti nesto i vitez-sloboda od juce spominje da nije regularno bilo. Izgleda da smo poceli placat sudije slobodi da skrenemo paznju sa sebe.
Ovaj iz mladosti nesto i vitez-sloboda od juce spominje da nije regularno bilo. Izgleda da smo poceli placat sudije slobodi da skrenemo paznju sa sebe.

' $!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, MaroonWhite1946, MSOZ101, napoleon72, PapakIzSa, riki46, rimljanin90 i 77 gostiju.