Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Virtu4l
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2010, 10:42

Frutek je napisao/la: A ti Paja ako je tako Arsenal dobar reci nam zašto nema ni jednu Titulu :twisted:
Zar ih nemaju 13.?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 08 jun 2010, 11:04

Frutek je napisao/la:hahahaha

Da se razumijemo nije on bas prosjecan za Bundesligu
al nije bas ni dobar toliko

A ti Paja ako je tako Arsenal dobar reci nam zašto nema ni jednu Titulu :twisted:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 08 jun 2010, 11:27

Virtu4l je napisao/la:
Frutek je napisao/la: A ti Paja ako je tako Arsenal dobar reci nam zašto nema ni jednu Titulu :twisted:
Zar ih nemaju 13.?
Mislio sam u zadnjih 5 godina najavljuju titulu i onda neke zavjere :lol: :lol: :lol: komedija prava :mrgreen: samo otvori onaj Arsenalov forum neki ima dosta gluposti
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 08 jun 2010, 12:30

Virtu4l je napisao/la:
Zar ih nemaju 13.?
Upravu je covjek nemaju ni jednu titulu otkad on prati fudbal, znaci od prosle godine.
Dio Arsenala

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 08 jun 2010, 15:03

-Paja je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Zar ih nemaju 13.?
Upravu je covjek nemaju ni jednu titulu otkad on prati fudbal, znaci od prosle godine.
od 2006 molim lijepo :twisted: :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2010, 15:17

-Paja je napisao/la:Upravu je covjek nemaju ni jednu titulu otkad on prati fudbal, znaci od prosle godine.
slika

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 08 jun 2010, 22:12

@majestic24

Hajd Paja polizi mi jaja. Sta ti znas majke mi ko je terorista. De malo procitaj historiju,pa onda sta reci. Jel Bin Laden terorista?? Covjek ni ne postoji,Ameri ga izmislili da mogu tuci neduzan narod. I ti ces mi govoriti o terorizmu[/quote]

:lol: :D :lol: :D :lol: :D
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 08 jun 2010, 23:51

-Paja je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:slika
postoji li ljepsi? 8-)
Lici na logo proizvodjaca kokica u kinu.
slika
Fakat isto. :mrgreen:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 jun 2010, 00:00

kompleks od veceg kluba 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 jun 2010, 00:07

juznjak> je napisao/la:kompleks od veceg kluba 8-)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 jun 2010, 00:10

kompleks od veceg kluba 8-) sad ce ti x Man pozuri 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 09 jun 2010, 00:30, ukupno mijenjano 2 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 jun 2010, 00:11

jel se i namjerno provaljujes ili?

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 09 jun 2010, 01:56

juznjak> je napisao/la:
supersonik je napisao/la:Jednostavan i lijep, boja kluba, nadimak kluba!
slika
mocan nema sta ali ime Hull im kvari sve al eto dobar :roll:

:lol: :lol: :lol:

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 09 jun 2010, 19:37

supersonik je napisao/la:by cena

Ma u ovoj nasoj ligi izgleda niko nema para za pojacanja koliko vidim juce na Pinku ,emisija "Sportisimo" u Zelji raspad sistema, bjeze igraci ko gdje stigne iz ove cemer lige,ali tako je to sa ovim malim klubovima odmah slijedece borba za opstanak ili druga liga (Zeljo,Brotnjo,Modrica).
Joj face, uporedi Zelju sa Brotnjom :mrgreen:

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 jun 2010, 19:53

Kome je mjesto u Južnoj Africi?

Safet Sušić s odmora je povukao igrače, zagrijavao ih malo u Štokhlomu i očitao lekciju višestrukim prvacima usred Frankfurta. U prvih 45 minuta bila je, ako izuzmemo dvije tri situacije, ispred našeg gola, lekcija iz modernog fudbala nogometnoj velesili, koja je to bila samo na papiru. Zapravo, neupućeni bi se nakon prve dionice zapitao: kome je mjesto u Južnoj Africi? Bh. reprezentaciji dakako. Jednostavnošću, igrom punom fica, fakinluka; kad je trebalo kroz noge, nisu se libili Sušićevi puleni, a još manje ako bi trebalo mlatnuti po nogama suparnika. Izgledalo je nestvarno. Nijemci su zamalo dva put pogodili vlastitu mrežu. Jasno mi je bilo, nakon što je Njemačka pjesma pobjedila na Eurosongu, da se sa njihovim fudbalom nešto dešava. Edin Džeko im je prošlom sezonom otvorio oči, a Sušić i njegovi momci pokazali su, mislim o igri iz prvog dijela, da bi trebalo nešto mijenjati, u kvalifikacijama. Vrijeme je da FIFA uvede i u fudbalu "Wild card". Definitivno nam je mjesto u Africi. Čak i sa ovakvim, nikakvim Savezom. No, odavno su to dva razlizličita svijeta, jedno ljepše i jedno drugačije lice ove države.

Vratimo se igri našeg tima. Safet Sušić je sve izenadio postavom. Istrajao je sa postavom koja je mnoge iznenadila, začudila, pa i šokirala. Dok su naši vezli po terenu, sjetih se Miroslava Blaževića i njegove uvjerljive konstatacije "kako smo mi opak tim". Vjerujem da je i njemu zaigralo srce kad je čuo kretanje rezultata u Frankfurtu. Vjerovatno, dok ovo pišemo sa bloka pet novinarske lože, gdje se iznad nas samo čuju avioni koji se spremaju aterirati na najfrekventniji aerodrom na svijetu, Ćiro u vili "Tina" priča svom prijatelju Jakovu: Ja sam znao da će doći ovo vrijeme. Bosna će pokoriti svijet! Sušić je od Blaževića naslijedio uhodanu, uigranu, moćnu ekipu. I sada je u pravim, u majstorskim rukama. Ćiro se do posljednje kvalifikacijske utakmice nadao povratku Saše Papca, a Sušić ga priželjkjuje, ali mu traži zamjenu. Ima ovdje još dosta posla. Sejo Salihović ne može igrati "pola" kvalifikacija, pa Sušić već protiv Katara mora uigravati ljevaka koji će početi kvalifikacije. Sanel Jahić je sasvim pristojno, ustvari vrlo dobro odigrao. Znalo se da će izlaskom Mravca "pasti lanac", i da će doći do pomjeranja linija na "rezervni" položaj. Koliko smo mi bili uvjerljivi u prvom, još su Nijemci bili uvjerljviji u nastavku. Bila je to prava opsada Hasagićevog gola. Obruč je popustio nakon desetak minuta drugoj dijela. Salihović je čekao da Ibričić poprati suparničkog igrača, ovaj mislio da će reagirati Salihović, a Filip Lam je bombom raznio naš gol. Sušić jer napravio više izmjena nego što je planirao. Vjerovatno bi početnu postavu držao sve dok može, da nije bilo povrede beskompromisnog Mravca. Logičnim se činilo da Zlatan Muslimović dobije minutažu jer se Ibišević istrošio trčeći gore-dole, u rasponu od Hasagićevog do Neuerovog gola, zbog čega je ostajao bez zraka u kritičnim trenucima.

Zeca je selektor bacio u vatru, kako bi brzinom razvukao Njemačku i odmorio našu zadnju liniju.

Samo su Nijemci mogli "onako" postići drugi gol. Iz jedanaesterca, koji se i nije morao svirati, ali bilo bi nehumano ispratiti Njemačku u Afriku sa pljuskom po licu.

Možda je i bolje što nismo deklasirali Nijemce. Ko zna kako bi se ta euforija kontrolisala, pogotovo u pripremi za utakmice sa "autsajderima" kakvi su Luksemburg i Albanija. Sedamdeset i "kusur" minuta držali smo Nijemce u šahu. To što je ponekad morao i Hasagić reagirati, podviknuti, bacati se, više je bilo zbog popuštanja koncetrancije kod naših, pa i pomanjkanja snage, nekad i zbog želje da se efektno reagira, nego li je to bila dominacija "Elfa".

U finišu smo pali iz dva jedanaesterca. Izgubili smo utakmicu, u što su skoro svi vjerovali, ali nismo izgubili bodove. Po nekom nepisanom pravilu prijateljske utakmice ozbiljno se igraju nekih 60, 65 miniuta, ostatak utakmice "pojedu" izmjene. Nijemcima ne ova pobjeda trebala, nama nužno i nije, Bilo je važno, kad su nas već zvati predstaviti se u najboljem svjetlu. Nema tih državnih para, te institucije i promotivnog spota koji može bolje od Džeke, Spahića, Pjanića, Hasagića... predstavljati, afirmirati, uljepšati sliku Bosne i Hercegovine. Selektor je što šta vidio. I to da nije lako pobjeđivati velike. Što su Nijemci svakako, pa i Šveđani. Ako treba još nešto, osim opake ekipe, uzeti od Ćire, selektor treba savladati lekciju "pobjeđivanja malih", sakupljati bodove za končani plasma, jer su bodovi jednako veliki i protiv Francuske i Luksemburga. A na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, svi će biti veliki. Igračima kapa do poda, jer su žrtvovali svoje dragocjene dane odmora, kako bi odradili Štokholm i Frankfurt. Neka sada malo uživaju, a onda nas čeka vruća jesen: Luksemburg, pa Francuska u BiH i godinu zaključujemo gostovanjem u Tirani.

Sinan Sinanović

Meni ovaj lik ima jako smesne tekstove!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jun 2010, 13:48

li zato kad bosna dodje
u siroki
popis stanovnistva se izvrsi

Prevrneo sam se sa stolice kada sam ovo procitao.TAx vs Dabar na razgovor o Bosni u NLB ligi i njenoj gledanosti u istoj.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 10 jun 2010, 17:52

tax je uvijek bio humoristican. :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 jun 2010, 19:04

Na temi "reprezentativci" diskusija o ljevom beku Dialibi:
CeMa je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Ove dvije zadnje tekme je bila sansa da se isproba onaj Dialiba na pozicijji ljevog beka.... Ja nisam ziguran da Susic uopste zna za tog igraca :D
kakav crni dialiba :D a jos covjek napadac, a ti bi ga na lijevi bek :mrgreen: mozda bi i dzeko bio dobar na desnom beku :mrgreen: ko zna :D
tax je napisao/la: sanjas botu jedan to je onaj drugi crnjo
:lol: Najjaci mi je ovaj komentar taxa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2010, 12:46

__Liedson__ je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Haj pogodi :lol:
a dobro ti...ti se ne pikas :mrgreen: :mrgreen:
ti si ovdje ko pekara 0-24 :D

Na pitanje ko je online oko 2 izjutra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 12 jun 2010, 12:52

Neutral k'o hotline,vazda online (al se rimuje) :mrgreen:
A C A B !

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: GG3, Slatinash_7 i 21 gost.