FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakve on pare moze zaraditi od evrope majke ti ? Kojeg igraca moze prodati? Covjek je pokazao da se moze s pametno ulozenim parama napraviti odlican rezultat i ekipa.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Cuspsjz je u pravu. Azmir stvara pritisak i sebi alibi jer Sloboda nece dobiti licencu. Kada se to dogodi pokupit ce prnje s pricom da su Sarajlije sve rezirale.
Padal kisa u Sarajevu?
Pozdrav
Ovaj forum pratim 4-5 godina i nakanio sam se ovdje pisati na zeljinom pdfu iako sam samo bio posmstrac. Za Tuzlu ako neko zeli nek se javi imaju 2 mjesta u autu.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Ovaj forum pratim 4-5 godina i nakanio sam se ovdje pisati na zeljinom pdfu iako sam samo bio posmstrac. Za Tuzlu ako neko zeli nek se javi imaju 2 mjesta u autu.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
da ne granamo nek vrijeme pokaze bit ce ovaj post iznad tu pa cu ga citirati nekada u skorije vrijemeamazon je napisao/la:Kakve on pare moze zaraditi od evrope majke ti ? Kojeg igraca moze prodati? Covjek je pokazao da se moze s pametno ulozenim parama napraviti odlican rezultat i ekipa.

jos uvijek ne, ali se naoblacilo opasnoMozambik je napisao/la:Padal kisa u Sarajevu?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
pozzz...crvena legija dolazi u velikom broju na najljepsi stadion...nismo ni mogli sanjati da ce nasa mladost igrati prvenstvenu utakmicu na grbavici...vecina navijaca cl ustvari su vatreni navijaci zelje...samo ova danas cijena ulaznice za istok je malo smijesna ali...vidimo se...TikTak je napisao/la:Malo me strah zbog ovog vremena. Sigurno ce nam umanjiti posjetu, al ocekujem opet ddobro popunjene tribine. Vazna nam je ova utakmica, pravo vazna.
-
- Kontakt:
Kako to da nema tv prenosa,bar na MojaTv?
Tacno smo cirkus od drzave, ne mos pogledat utakmice ko covjek.
Tacno smo cirkus od drzave, ne mos pogledat utakmice ko covjek.
kolika vam je cijena karte za istok ?amar009 je napisao/la:pozzz...crvena legija dolazi u velikom broju na najljepsi stadion...nismo ni mogli sanjati da ce nasa mladost igrati prvenstvenu utakmicu na grbavici...vecina navijaca cl ustvari su vatreni navijaci zelje...samo ova danas cijena ulaznice za istok je malo smijesna ali...vidimo se...TikTak je napisao/la:Malo me strah zbog ovog vremena. Sigurno ce nam umanjiti posjetu, al ocekujem opet ddobro popunjene tribine. Vazna nam je ova utakmica, pravo vazna.
Raja hoce biti neki stream za nas koji nismo u mogucnosti danas bodrit naseg Zelju. Hvala
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
ista stvar, na poslu sve pitari okolo, niko neće da zamjeni bar poluvrijeme da pogledam (blizu mi grbavica)Format je napisao/la:Raja hoce biti neki stream za nas koji nismo u mogucnosti danas bodrit naseg Zelju. Hvala
plaćam zlatom stream bilo kakav
2:1 za nas
Semper Fidelis
- plavousrcu
- Kontakt:
Nema prenosa nema ni streama. Teren je dobar ili se samo tako cini s tribina. Tri boda su bitna pa barem bilo 0.5:0
TikTak je napisao/la:Trpaj Zeljooo. Nema nista bolje nego ga bunkerasima na pocetku zavuci.
...u pravu si
- plavousrcu
- Kontakt:
Po slobodnoj procjeni oko 6.000. Nije losa posjeta s obzirom na vrijeme i protivnika.Vedrana je napisao/la:Koliko ima gledalaca?
-
- Kontakt:
to je znak da se ne smiju opustat sekunde, dobar rezultat za poluvrijeme, odlican
Ja sto citam imali smo brat bratu 20 suteva,znaci imamo mali problem sa realizacijom
Zeljeznicar! 1921 !
pogodih ga jafixator je napisao/la:ista stvar, na poslu sve pitari okolo, niko neće da zamjeni bar poluvrijeme da pogledam (blizu mi grbavica)Format je napisao/la:Raja hoce biti neki stream za nas koji nismo u mogucnosti danas bodrit naseg Zelju. Hvala
plaćam zlatom stream bilo kakav
2:1 za nas
definitivno nam je realizacija slaba jer pravimo puno šansi a malo golova.
sad pametno na Borac, bez kalkulacije.
Semper Fidelis
Moglo je ovo i bolje, ali dovoljno. Mladost crvsta i borbena.
Stvar koja me malo nervira je jug i način navijanja, ako je neko upratio protiv Sirokog udju njihovi navijaci i pocne se pjevati Jedna si i jedina, danas protiv Mladosti ne pjevaju, ili uvijek i nek skontaju kada, moj prijedlog pocetak drugog poluvremena kao sto je bilo prije desetak godina ili nikako. A uvijek se pjeva protiv ovih koji kao nisu "nasi" a ne pjeva koji jesu "nasi".
Posjeta je mogla biti bolja za nekih 1000 ljudi.
Stvar koja me malo nervira je jug i način navijanja, ako je neko upratio protiv Sirokog udju njihovi navijaci i pocne se pjevati Jedna si i jedina, danas protiv Mladosti ne pjevaju, ili uvijek i nek skontaju kada, moj prijedlog pocetak drugog poluvremena kao sto je bilo prije desetak godina ili nikako. A uvijek se pjeva protiv ovih koji kao nisu "nasi" a ne pjeva koji jesu "nasi".
Posjeta je mogla biti bolja za nekih 1000 ljudi.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- plavousrcu
- Kontakt:
Bio sam na utakmici i ne znam o cemu prica. Bilo je malo domacinski kod nekih prekrsaja al nista previse da ovako izjavljuje.TikTak je napisao/la:Sta se ovaj zali iz Mladosti na sudjenje. Nisam gledao utakmicu pa mi nije jasno. Da li je siljio nama sudija?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.