DANTES je napisao/la:@lumani i moja i ne kontam kako trener ne vidi tu očitu opciju
Nije do trenera,vise je do Jusufa...Kada on pocne samo o kosarci da razmislja,mozda i trener razmisli o Jusufu.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
DANTES je napisao/la:@lumani i moja i ne kontam kako trener ne vidi tu očitu opciju
lumani je napisao/la:DANTES je napisao/la:@lumani i moja i ne kontam kako trener ne vidi tu očitu opciju
Nije do trenera,vise je do Jusufa...Kada on pocne samo o kosarci da razmislja,mozda i trener razmisli o Jusufu.
Haha, postaje vec smijesno, cuj privatna poruka koja je naravski izbrisana, a eto Harun ga pozvao ali ono nako, preko neke stvari, nije se on tu nista trudio. Najgore je sto ti vjerovatno znas pravu istunu, a ona je da ga je Harun bukvalno ispred nosa uzeo Slovenciama naravno u saradnji i odobrenje Jusufovog starog. Cak ga je i fizicki odveo iz Slovenije nasao mu trenere i sve uslove dok nisu finalizirani dogovori sa klobuvima u kojima je Jusuf nastavio sa svojim kosarkaskim razvojem. Nazalost drugi razvoji nisu isli pararelno sa kosarkaskim i tu je pitanje da li se moze sta ispraviti.nerminh74 je napisao/la:poslao je meni tada PP u kojem je napisao da mu nikada niko nije bio druga opcija sem BiH i da će on u dogovoru sa menagerom zvati savez, a da sada namjerno provocira jer ga ignoriraju, na žalost ja sam tu PP izbrisaoKK_Bosna je napisao/la:ako je stvarno on bio pod tim nickom, zakljucak je da ga je zaista harun privolio da odabere nasu repku umjesto slovenije, kad vec prethodna garnitura ksbih ga nije sljivila ni 1%...
također selesković je dao intervju u avazu prije nego što su harun i aco otišli kod njega, da je on to ljeto trenirao Omića koji je završio kod slovenaca radi nemara prijašnje garniture saveza, ali da postoji jedan još mlađi talent jusuf nurkić na kojega se treba obratiti pažnja jer je NBA potencijal
tako da možemo reći da je harun pozvao Jusufa u reprezentaciju, ali daleko da je to bilo neko "otimanje" ili "privoljavanje"
Zašto ti jednostavno nije samo drago?frenki je napisao/la:dobro sarađuje s ovim novim plejem augustinom...
neka! drago mi je zbog ovih sveznajućih, što s 5 hiljada kilometara razdaljine znaju šta se dešava tamo, da je nurkic vaki-naki i jedva docekaju da ga vide na klupi...
naravno da mi je prvenstveno, samo, drago. zbog njega i nas. nego mi svakakve neargumentirane mahalske pisanije , svuda, o nurku, baš smetaju, pa sad ispade to - naglašeno - u prvom planu.Sapce je napisao/la:Zašto ti jednostavno nije samo drago?frenki je napisao/la:dobro sarađuje s ovim novim plejem augustinom...
neka! drago mi je zbog ovih sveznajućih, što s 5 hiljada kilometara razdaljine znaju šta se dešava tamo, da je nurkic vaki-naki i jedva docekaju da ga vide na klupi...
Ne mora brate biti uvijek neki inat.
Odigro super. Nadam se da ce u buducnosti igrati non stop ovako
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 26 gostiju.