Na sportu odnosno fizičkom igraj košarke sa curama, garantujem ti da ćeš igrati bolju odbranu od Dwighta Howarda.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hehe u gms prima 60 ucenika a 17 za sad primljeno od toga 14 cura,.,ehheheNeutral je napisao/la:Naravno, 4-5 muškaraca, sve ostalo cure , što ne bi valjalo.
Na sportu odnosno fizičkom igraj košarke sa curama, garantujem ti da ćeš igrati bolju odbranu od Dwighta Howarda.
II gimnazijabistrikboy je napisao/la:Ma pusti to nego jel naucio te jezike![]()
Ma svaka skola je manje-vise ista,nigdje te ne tjeraju da ucis,sve je do tebe,ove price tipa "spavao po cijeli dan i imao prosjek taj i taj" su smjesne kao i ova da moras uciti 10 sati dnevno,najvaznije je da upises skolu koju ti zelis i koja ce odgovarati fakultetu koji kasnije zelis upisati.Ne moras ovo shvatiti ozbiljno ali tako sam ja bar dozivio svoje gimnazijsko doba,a fax je uzivanje![]()
btw.scouser u koju gimanziju ides?
Neutral je napisao/la:Naravno, 4-5 muškaraca, sve ostalo cure , što ne bi valjalo.
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Neutral je napisao/la:Naravno, 4-5 muškaraca, sve ostalo cure , što ne bi valjalo.
Ja u košarci samo stojim i šutam trojke
ah...zanm kako je to...od nas petorice,trojica se ne znaju sastavit s loptom i ne igraju,a nas dovijca u raju sa 22 andjela !!Neutral je napisao/la:Naravno, 4-5 muškaraca, sve ostalo cure , što ne bi valjalo.
kralju sport meni ide od ruke u svemu sam jak.prvak federacije u skoku u dalj.naj igrac prvenstva u odbojci na kantonu,.,et,etc.,ali to mi je pomoglo da imam u osnovnoj prosjek 5.0 al sad valja ucit il opet ici na sport i tamicit se za skolu,..Neutral je napisao/la:Znao sam od prije Njemački, a i Engleski mi je uvijek dobro išao. Latinski sam imao 5 mislim, na faksu 6 haha. Francuski mi išao najslabije.![]()
Na fakultetu sam imao i Španski![]()
Srednja je samo zafrkancija, i najbolji period u mladosti. Upiši neku solidnu srednju školu, i nešto treniraj, ne budi luzer od 120kila, sa ogromnim stomakom, nego sportista čovjek. Uvijek imaj želju da u svemu budeš prvi, i uspjeti ćeš
Edit:
Ma jašta, samo furaj košarku
Koja?tax je napisao/la:zna se koja je gimnazija najbolja![]()
prva je uvijek prvaCollegeGunner je napisao/la:Koja?tax je napisao/la:zna se koja je gimnazija najbolja![]()
Avatar je napisao/la:Eh da mi neko pomogne![]()
Javlja se dzoka ko zna zna![]()
Danas sam bio izlozen suncu' tako da sam "izgorio" po licu
U cetvrtak mi je maturaa mozel' ko propisat sta je dobro da me prodje do cetvrtka koristim kremu jednu
Dajte jos savjeta![]()
__Liedson__ je napisao/la:ah...zanm kako je to...od nas petorice,trojica se ne znaju sastavit s loptom i ne igraju,a nas dovijca u raju sa 22 andjela !!Neutral je napisao/la:Naravno, 4-5 muškaraca, sve ostalo cure , što ne bi valjalo.
Ma kakva prva, treca bolja 100 putatax je napisao/la:prva je uvijek prvaCollegeGunner je napisao/la:Koja?tax je napisao/la:zna se koja je gimnazija najbolja![]()
Gimnazija Srednjoskolskog centra HadziciCollegeGunner je napisao/la: Haj kad smo vec kod toga da vidimo ko je u koju gimnaziju isao/ide od forumasa?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], forgempp, Giuseppe1, JackW, legendarnadruga i 7 gostiju.