FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ako se bude smijenio Jesic, sumnjam da ce ikoga dovoditi do pocetka slijedece sezone. Vjerovatno ce u tom slucaju Hurtic odraditi tih par kola do kraja.
Koja bi budala u ovoj situaciji preuzela klub devet kola prije kraja?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
[youtube][/youtube]
Poruka za Ješića , igrače i ostale...
Poruka za Ješića , igrače i ostale...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Dzeno, Hurtic i Jagodic.Evander je napisao/la:Ma ako se bude smijenio Jesic, sumnjam da ce ikoga dovoditi do pocetka slijedece sezone. Vjerovatno ce u tom slucaju Hurtic odraditi tih par kola do kraja.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- VanCipelic
- Kontakt:
Daj utalit cemo se mi, samo da ga ne gledam vise...Bolanos je napisao/la:Jesicev odlazak kosta previse i on ostaje.
ima nesto sto se zove "sergija". skupicemo svi po petaka..na izlazu sa stadiona u utorakVanCipelic je napisao/la:Daj utalit cemo se mi, samo da ga ne gledam vise...Bolanos je napisao/la:Jesicev odlazak kosta previse i on ostaje.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Ovaj momak sto je ranjen u gradu veceras, ranjen je od momka iz nase prve ekipe, toliko..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Mislim da Uscuplica vise necemo gledati na klupi.Bolanos je napisao/la:Dzeno, Hurtic i Jagodic.Evander je napisao/la:Ma ako se bude smijenio Jesic, sumnjam da ce ikoga dovoditi do pocetka slijedece sezone. Vjerovatno ce u tom slucaju Hurtic odraditi tih par kola do kraja.
Takodje ali pitao si se koja bi budala preuzela nasu klupu.Evander je napisao/la:Mislim da Uscuplica vise necemo gledati na klupi.Bolanos je napisao/la:Dzeno, Hurtic i Jagodic.Evander je napisao/la:Ma ako se bude smijenio Jesic, sumnjam da ce ikoga dovoditi do pocetka slijedece sezone. Vjerovatno ce u tom slucaju Hurtic odraditi tih par kola do kraja.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
???zlo87 je napisao/la:Ovaj momak sto je ranjen u gradu veceras, ranjen je od momka iz nase prve ekipe, toliko..
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma mislio sam na neko ozbiljnije rijesenje.Bolanos je napisao/la:Takodje ali pitao si se koja bi budala preuzela nasu klupu.Evander je napisao/la:Mislim da Uscuplica vise necemo gledati na klupi.Bolanos je napisao/la: Dzeno, Hurtic i Jagodic.
I onda meni kad ovdje kritikujem horde kazu, otiđi na sjever pa im reci to sve fino u lice.zlo87 je napisao/la:Ovaj momak sto je ranjen u gradu veceras, ranjen je od momka iz nase prve ekipe, toliko..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma više mi je pun k.... Mijenjanja trenera,fol dali Jesicu punu podršku i odriješene ruke za transfere,a budžet probijen odnosno na raspolaganju mu 0KM,sta se moze dovesti za 0KM (cezara,Emerson,deni) da je imao neke pare na raspolaganju u njegovim kombinacijama ova trojica svetinju nam nebi vidjeli očima. Ima i on svojih grešaka da je podcijenio ligu vidi se itekako al ko nas laže,odriješene ruke i podrška,a pare za igrače 0KM,q evidentno je bilo da moram nesto i platit ako mislimo.zaista da se pojačamo pogotovo tamo gdje škripi..ko je doveo do ovakvog stanja i IBRAKOVIC I DINO SELIMOVIĆ..zao mi je Dino mislio sam da neću nikad ovo reci i misliti,al ako gospoda misli mjenjat trenere,a oni da.nastavljaju vedriti i oblačiti Ee bgm neće ići..mrs iz.svetinje,dosta vas je više!!! U utorak onu gamad iz tz srcem,borbenošću i zalaganjem izbaciti,a onda nam dajte listicu pa melju da vide svi sta čist kup ko suza!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Neko sam ko vjeruje Jesicu, ali ovi brazilci su direktno njegova odgovornost, a po svoj prillike su ublehe.
On ih je poznavao, on ih je doveo. Pogotovo nam napadac nije bio potreban.
Bio ti je potreban, jer uprava svim silama pokusavala prodati Benku! Da su uspjeli, gdje bi tek sad bili? Vakat im je vala svima.Evander je napisao/la:Neko sam ko vjeruje Jesicu, ali ovi brazilci su direktno njegova odgovornost, a po svoj prillike su ublehe.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Re: Odg: FK Sarajevo
Nisam za to da mi otpustimo Ješića jer bi nas skupo koštalo, nego on sam treba da podnese ostavku. Dobio je podršku kao ni jedan trener do sad, niko mu nije dovodio igrače, obećao drugačije Sarajevo na proljeće, doduše jes ono drugačije - najlošije do sad, i zato ako je čovjek treba da odstupi.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Joj,samo nemoj kjunu hvaliti! S koje si ti planete pao? Il, da mu nisi rođak neki...jer, u protivnom..nezz dal itko ima i može imati pozitivno mišljenje o tom "stručnjaku" i džonu od čovjeka.Evander je napisao/la:Odakle nama pravo da za nekoga ko je bio trener Dinama i Maribora, da za njega kazeomo da je los?ElCartel11 je napisao/la:Cuj Jurcic u opticaju, pa ja ne znam jel ovi nasi u upravi traze goreg trenera nego sto imamo ili boljeg? Covjek otkako je dosao na klupu MB unazadio jim igru, ne mozes prepoznati vise tu ekipu, a vecinoma ostali isti igraci. Zayebali smo se kad smo doveli Jesica, a mogli smo recimo Darka Milanica (sad je vec postao novi-stari trener MB). Svako pola godine mi mijenjamo trenere, a ono sve gori od goreg dolaze.
Neka nam je Bog na pomoci.
Covjek je vodio ekipu do lige prvaka, nerijeseno sa Realom igrao.
Neki dan je nasu igru opisao u jednoj recenici.
Koliko znam, navijaci Maribora su bili izricito protiv njegove smijene.
To ipak nesto govori.
Jedini proble kod trenera koji dolaze iz vana je taj sto su oni navikli trenirati profesionalce. Ovdje su amateri koji nisu u stanju sprovesti taktiku u djelo.
Dva razlicita sporta su fudbal ovdje i fudbal u Europi.
To je isto kao kad trener muske kosarkaske ekipe ode trenirari zenski klub.
Dva razlicita sporta totalno.
-
- Kontakt:
Teren i taktika..4231 bi baš dobro palio.sigurno bolje nego ova bezglava igra. Kova i rustem dva zadnja, i ako tako nejde,onda do k!Bolanos je napisao/la:Teren je svugdje u qrcu. Kako Sloboda samara sve? Po crvenom tepihu ili blatu?PES2012 je napisao/la:Nema smisla mijenjati trenere a igrace ostavljati, trener moze promijeniti taktiku ali ne moze nekoga naučiti kako se igra vezni igrac..itd
Danas teren je teren glavni krivac po meni..
-
- Kontakt:
Nadam se da ce protiv Slavije Uscuplic staviti Benku od prve minute 

FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HaRakIRi46 je napisao/la:Nadam se da ce protiv Slavije Uscuplic staviti Benku od prve minute

Jos on i da se ugasimo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Hurtic je bio najbolji sto jest jest,Jesic nek ide i nek vodi Mijanmarce i Kramara
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.